i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mass0ood
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 429

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط mehrdad70 پست شده است View Post
    اشتباه از من بود ببخشید.

روی دیدبان بازار کلیک راست کنید بعد گزینه symbol یا اگر نرم افزار رو فارسی کرده باشید روی گزینه نماد ها کلیک کنید
    بعد اسم نماد رو بنویسید و روی اون کلیک راست کنید و روی گزینه بستن کلیک کنید حالا نماد مورد نظرتون توی لیست دیدبان بازار اضافه میشه و اگه این کارو کردید و نماد مورد نظر به لیست اضافه نشد رو من نمیدونم که چطور میشه این مشکل رو حل کرد

ممنون از راهنماییت. پیداش کردم، اما همون مشکلی که گفتی داره. نماد اضافه نشد.

دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

نظر

• meysam.jalali
      عضو عادی
      • Mar 2014
      • 250

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post

ممنون از راهنماییت. پیداش کردم، اما همون مشکلی که گفتی داره. نماد اضافه نشد.

دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
      سلام
      اگر تمامی مراحل مورد ذکر را توسط دوستان انجام دادید و نماد مورد نظر به لیست symbol اضافه نشد
      مراحل زیر را انجام دهید
      برنامه را حذف کرده
      سیستم را ریست کنید
      و برنامه را دوباره نصب کنید
      ترجیحا سورس برنامه نصبی مفید تریدر (متا تریدر )شما از سایت معتبری باشد
      مثلا
      حال امتحان کنید
      صفحه اصلی برنامه

لینک دانلود
      [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• tvihn
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 312

با سلام خدمت دوستان
        در مورد فیبو extension به مشکل خوردم اگه ممکنه راهنمایی کنین مطالب زیر رو از دو منبع خوندم ولی با همدیگه تناسبی ندارن ،تو منبع اول هدف پیدا کردن ادامه روند بعد موج اصلاحی هستش ولی تو منبع دوم هدف اصلاحهای بزرگتر از خود روند هستش ،
        منع اول

البته اگه فرض کنیم AB تو منبع دوم همون موج اصلاحی تو منبع اولی هستش باز هم بدلیل اینکه ضرایب فیبو در منبع دوم ضرایبی از موج اصلاحی هستش نه موج اصلی ،باز هم منبع اول تناسب نداره.
        منبع دوم

اگه ممکنه دوستان با نمودار راهنمایی بکنید که ابهامی نداشته باشه ،به کل گیج شدم. البته نحوه رسمش در حال حاضر مهم نیست و فقط دنبال مفهومش هستم . خیلی ممنون
        آخرین ویرایش توسط tvihn؛ 2014/03/28, 10:12.

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
          با سلام خدمت دوستان
          در مورد فیبو extension به مشکل خوردم اگه ممکنه راهنمایی کنین مطالب زیر رو از دو منبع خوندم ولی با همدیگه تناسبی ندارن ،تو منبع اول هدف پیدا کردن ادامه روند بعد موج اصلاحی هستش ولی تو منبع دوم هدف اصلاحهای بزرگتر از خود روند هستش ،
          منع اول

البته اگه فرض کنیم AB تو منبع دوم همون موج اصلاحی تو منبع اولی هستش باز هم بدلیل اینکه ضرایب فیبو در منبع دوم ضرایبی از موج اصلاحی هستش نه موج اصلی ،باز هم منبع اول تناسب نداره.
          منبع دوم

اگه ممکنه دوستان با نمودار راهنمایی بکنید که ابهامی نداشته باشه ،به کل گیج شدم. البته نحوه رسمش در حال حاضر مهم نیست و فقط دنبال مفهومش هستم . خیلی ممنون
          کلا فیبوی اکستنشن یا همون اکسپنشن برای الگوها هستند ، الگوهایی مثل الگوی خفاش ، الگوی پروانه و ...
          برای تعیین منطقه PRZ .
          حالا همون مطلب اولی که خودت زدی هدف هاش هستند ولی اون ها برای الگوی AB=CD هستند ،
          حالا ممکن هستش موج 2، 50 درصد موج 1 رو اصلاح کنه ، و موج 3، 38 درصد موج 2رو و موج4، 78 درصد موج (1) رو اصلاح کنه . ما برای پیدا کردن هدف موج 4 و دانستن الگوها از فیبوی اکستنشن استفاده میکنیم..
          حالا مطلب پایینی رو هم که گذاشتی یه مثال از روابطی هستش که خودت اون بالا گذاشتی.
          حالا نمیدونم چقدر تونستم کمک کنم ، باز اگر متوجه نشدی بگو یجور دیگه بگم.
          ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• omid_7sin
            عضو عادی
            • May 2012
            • 131

نظرتون رو آسیا چیه؟

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
              کلا فیبوی اکستنشن یا همون اکسپنشن برای الگوها هستند ، الگوهایی مثل الگوی خفاش ، الگوی پروانه و ...
              برای تعیین منطقه PRZ .
              حالا همون مطلب اولی که خودت زدی هدف هاش هستند ولی اون ها برای الگوی AB=CD هستند ،
              حالا ممکن هستش موج 2، 50 درصد موج 1 رو اصلاح کنه ، و موج 3، 38 درصد موج 2رو و موج4، 78 درصد موج (1) رو اصلاح کنه . ما برای پیدا کردن هدف موج 4 و دانستن الگوها از فیبوی اکستنشن استفاده میکنیم..
              حالا مطلب پایینی رو هم که گذاشتی یه مثال از روابطی هستش که خودت اون بالا گذاشتی.

نظر

• tvihn
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 312

علی جان شرمنده ولی اینجا فیبوی اکستنشن و اکسپنشن و پروجکشن باهم متفاوت هستند هر چند که شباهتهایی دارند و همین هم باعث میشه ادم گیج بزنه

اگه منبع اموزشی جامعی در مورد فیبو داری مارو هم بی نصیب نزار ممنون از وقتی که میذاری
                اگه فرصت داشتی و زحمتی برات نبود لطفا با مثال هر کدوم از فیبوها رو توضیح بده دمت گرم،
                ضمنا تو تاپیک همسایه خبر از باز شدن وبیمه در اواخر اردیبهشت میدن شما اطلاعی دارین؟

نظر

• za_trader
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1456

درسته، با هم فرق دارند. اما تو متاتریدر اکسپنشن و اکستنشن مترادف هم هستند.
                  شنیدم ، اما هر چی که هستش جو مثبتی روش انداختن ، انشاالله 17-18 فروردین اگر شد میخوام برم شرکت ببینم چه خبره.

نظر

• tvihn
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 312

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                    برای تعیین منطقه PRZ .
                    داداش اگه AB=CD باشه هدف متناظر با اصلاح 38.2 درصدی نمیتونه 261.8 باشه، درسته؟ یا کلا من مطب رو اشتباه گرفتم .

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

فيبوناچي اكسپنشن شباهت بسيار زيادي به فيبوناچي پروجكشن دارد و ادامه يك روند نزولي يا صعودي را تا نقطه پايانش محاسبه مي كند.
                      - تنها تفاوت آن با فيبوناچي پروجكشن استفاده از دو نقطه به جاي سه نقطه است

نظر

• za_trader
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1456

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                        داداش اگه AB=CD باشه هدف متناظر با اصلاح 38.2 درصدی نمیتونه 261.8 باشه، درسته؟ یا کلا من مطب رو اشتباه گرفتم .
                        درسته یه لحظه من مطالب رو با هم قاطی کردم.
                        اونی که گفتم AB=CD اشتباه هستش.

نظر

• feredos
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 485

سلام به علی آقای عزیز.
                          یکی دو روزه مفید تریدر رو نصب کردم و در حال یادگیری هستم (دست و جیغ و هورا)

منم مثل tvihn تو فیبوناچی ها گیج میزنم. میتونی بی زحمت رو یه سهم مثل اخابر مثال بزنی؟ خیلی ممنونت میشم.

در ضمن چطور میشه با مفید تریدر از الگوهای هارمونیک استفاده کرد؟ هر چی تو اندیکاتورها دنبال گشتم خبری از خفاش و پروانه و اینها نبود.
                          I entered the bearish market and survived

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

الگوهای هارمونیک رو خودت باید تشخیص بدی

نظر

• za_trader
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1456

نظر

• za_trader
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1456

دوستان در مورد فیبو هر چی میخواهید بپرسین تا با شکلهای بالا براتون توضیح بدم

نظر

در حال کار...
                                X