کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در حد یک درددل:
از صبح در حال شخم ردن مجدد نمودارها هستم. الان هم در حال رصد.
به نظرم اینجا نقطه کور روند بازاره. نمیتونم جلوی پا را حتی در حد چند روز ببینم. دیگه اینجای کار متعلق به تکنیکال کارها و فاندمنتالیست های پر تجربه ست.
البته همچنان تاکید دارم که به سمت پر معامله های بازار برید. از نوسان ثتران استفاده کنید. اخابر جذاب شده. معاملات ولغدر رو زیر نظر داشته باشید.
ولغدر
تو آر اس آی هم بنظر بسقف کانال رسیده که احتمالش هست نتونه بشکنه سخته نظردادن از طرفی تو قیمت هم که کانال تقریبی بنظر شکسته شده و میتونه تا فیبوی 50% بره
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
وسوسه شدم برای خرید ولغدر به دید نوسان یک روزه (1216/1168=1.041) دوستان نظر؟
بخر اما دوروزه بهتره
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
وسوسه شدم برای خرید ولغدر به دید نوسان یک روزه (1216/1168=1.041) دوستان نظر؟
به نظر من باید رو 113 تومان می خریدی با حد ضرر 104 تومان. اما اگه ریسکش رو قبول می کنی بخر. در ضمن فعلاً تمام سیگنال ها برای خرید مثبت هستن /:.winksmiley02.:/
با اینکه روند نزولی رو شکونده اما به نظرم ریسکیه و احتمالاً یه پول بک بزنه که برای خرید فوق العاده میشه. برای نوسان یکی دو روزه نظری ندارم اما میان مدت به نظرم خیلی خوبه.
والا حقیقتش من از روز پیش برای دوستم خریدم
امروز وتجارت برای شخصی دیگر
خودم قصد خرید ندارم فعلا
من فقط وساپا و ثتران دارم
هرچی وساپا سود میده ثتران جبران میکنه
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
نظر