i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

تلوزیون را ببینید ، دیگه روشون نشد بنویسند:
    قال رسول الله:هرکس از یارانه نقدی خود انصراف دهد از حوریان بهشتی در آن دنیا بهره خواه برد و از انصار است !!!
    حساب کردم که کل نقدینگی ای که برای پرداخت به 75 میلیون ایرانی در مدت یک سال نیاز دارند مبلغ 41000 میلیارد تومان است ، معادل کمتر از نصف ارزش ریخته شده بازار !!!
    25000 میلیارد تومن پول بیت المال را نمیتوانند از بابک زنجانی بگیرند ، چشم دوخته اند به همین اندک یارانه ای که به مردم میدهند !!!
    واقعا دست مریزاد !!!
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• feredos
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 485

سید جان یه مطلبی تو اون بکی فروم زده بودم . شما چی فکر میکنید:
      چند نکته :

1-گفته میشه آیا تزریق نقدینگی تنها به سمت جمع آوری صف های فروش خواهد رفت؟
      جواب: به نظر شما چه کسانی در صف فروش هستند؟ آیا اینها تا فردا از این خبر ، بیخبر خواهند بود؟! آیا اصلا فردا ساعت 9 صبح منطقی ست که در صف فروش باشند؟! آنهم با یک 4 یا 5 منفی دیگر؟ به نظر من شروع فردا بدون صف فروش برای اکثر سهم هاست.
      2- میگند چرا طیب نیا دست به دامن بانکی ها شده؟
      جواب: خوب دست به دامن کی بشه؟! کی میتونه نقدینگی وارد کنه؟! چرا بانک صادرات امشب تو جلسه نبود؟
      3- میگند این کلک حقوقی ست
      جواب: چرا یکی دو هفته ست حقوقی صف جمع کن شده اونم تو سهم های که دولت جمهوری اسلامی سهامداره؟
      4- میگن که پولی که مردم به خاطر این خبر وارد میکنند خیلی بیشتر از رقمی ست که بانکی ها قراره وارد کنند.
      جواب: خوب این کجاش مشکل داره؟! مگه قرار نبود بر اساس تکنیکال اینجا کف باشه؟ اگه مردم پول نیارند، چطور چکش حجم بخوره؟

ولی یه مشکل بزرگ. واقعا نقدینگی وعده داده شده چطور ظاهر میشه؟ تو کدوم سهم ها؟ از چه ساعتی؟

حدسیات خودم، صرفا جهت دردودل:
      در صورتی که ذات خبر هم مثله خود خبر مثبت باشه (که فعلا به دلیل ابهامات فوق العادش نمیشه چیزی گفت) فردا اول وقت توسط سرمایه داران بزرگ، به سمت چند سهم حمله میشه. این چند سهم توسط اخبار رانتی انتخاب شده ست و فعلا من و شما ازش خبری نداریم. این همون سهم هایی ست که مورد حمایت قرار خواهد گرفت و در اینجا اولین تضاد بوجود میاد. چنین سهم هایی که دیگر احتیاج به حمایت ندارند! خوب پس ماجرا چیست؟ آیا نقدینگی بانک ها در معاملات فردا مسیر خود را پیدا میکنند؟ این تفکر هم محکوم به انجام است و هم غیر منطقی. دومین تضاد. اطمینان دارم که بنگاه سهام تصمیم گیرنده بانکی، از برترین اخبار رانتی مطلع خواهد شد. آیا حاضر است به کمک سهم هایی برود که چنگی به دلش نمیزند؟
      من و شما چه میتوانیم بکنیم؟
      1- نظاره گر باشیم؟ شاید این بهترین گزینه ست.
      2- وارد صف های خرید فردا ساعت 9 شویم؟ با تضادی که در بالا مطرح شد، ریسک به صورت وحشتناکی بالا میرود.
      3- از منفی های ساعت 9 تا 10 بخریم (از سهم هایی که موجه هستند. بنیادی های خوش سابقه) به امید حمایت؟ دوباره به دلیل تضادی که مطرح شد، ریسک اینکار نیز بالاست. هرچند تنها راه ممکن به نظر میرسد.

I entered the bearish market and survived

نظر

• smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
        چند نکته :

جواب: به نظر شما چه کسانی در صف فروش هستند؟ آیا اینها تا فردا از این خبر ، بیخبر خواهند بود؟! آیا اصلا فردا ساعت 9 صبح منطقی ست که در صف فروش باشند؟! آنهم با یک 4 یا 5 منفی دیگر؟ به نظر من شروع فردا بدون صف فروش برای اکثر سهم هاست.
        جواب: خوب دست به دامن کی بشه؟! کی میتونه نقدینگی وارد کنه؟! چرا بانک صادرات امشب تو جلسه نبود؟
        جواب: چرا یکی دو هفته ست حقوقی صف جمع کن شده اونم تو سهم های که دولت جمهوری اسلامی سهامداره؟
        4- میگن که پولی که مردم به خاطر این خبر وارد میکنند خیلی بیشتر از رقمی ست که بانکی ها قراره وارد کنند.
        جواب: خوب این کجاش مشکل داره؟! مگه قرار نبود بر اساس تکنیکال اینجا کف باشه؟ اگه مردم پول نیارند، چطور چکش حجم بخوره؟

ولی یه مشکل بزرگ. واقعا نقدینگی وعده داده شده چطور ظاهر میشه؟ تو کدوم سهم ها؟ از چه ساعتی؟

در صورتی که ذات خبر هم مثله خود خبر مثبت باشه (که فعلا به دلیل ابهامات فوق العادش نمیشه چیزی گفت) فردا اول وقت توسط سرمایه داران بزرگ، به سمت چند سهم حمله میشه. این چند سهم توسط اخبار رانتی انتخاب شده ست و فعلا من و شما ازش خبری نداریم. این همون سهم هایی ست که مورد حمایت قرار خواهد گرفت و در اینجا اولین تضاد بوجود میاد. چنین سهم هایی که دیگر احتیاج به حمایت ندارند! خوب پس ماجرا چیست؟ آیا نقدینگی بانک ها در معاملات فردا مسیر خود را پیدا میکنند؟ این تفکر هم محکوم به انجام است و هم غیر منطقی. دومین تضاد. اطمینان دارم که بنگاه سهام تصمیم گیرنده بانکی، از برترین اخبار رانتی مطلع خواهد شد. آیا حاضر است به کمک سهم هایی برود که چنگی به دلش نمیزند؟
        2- وارد صف های خرید فردا ساعت 9 شویم؟ با تضادی که در بالا مطرح شد، ریسک به صورت وحشتناکی بالا میرود.
        3- از منفی های ساعت 9 تا 10 بخریم (از سهم هایی که موجه هستند. بنیادی های خوش سابقه) به امید حمایت؟ دوباره به دلیل تضادی که مطرح شد، ریسک اینکار نیز بالاست. هرچند تنها راه ممکن به نظر میرسد.

فقط یک جواب برای ابهامات شما هست
        تا اوخر بازار فردا صبر کنید و سپس اگر موقعیت مناسب بود خرید کنید :)

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

همون پولهايي كه از بورس خارج شد و به سمت بانكها رفت حالا مياد توى بورس با يه تير چند نشون ميزنن هم سود سپرده ها رو در ميارن هم از بازار حمايت ميكنن هم سود مجمع رو ميزنن به جيب و آخركار هم با قيمت بالاتر ميندازن به همونايي كه سهماشون و فروختن و بردن داخل بانك چرا؟ چون قرار سود بانكى رو هم همينروزا كاهش بدن ٠ ببخشيد خودم و ميگم امان از ملت ..خل

نظر

• mjtb
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 527

حالت اول - کسانی که سهام دارن:
            این افراد نباید فردا فروشنده باشن. یعنی کلاً تو شرایط فعلی بازار نمیصرفه که سهم رو بفروشن و ضرر شناسایی کنن.
            حالت دوم - کسانی که نقد هستن:
            بهترین کار اینه که صبر کنن تا بازار کاملاً نشون بده که برگشته. همیشه فرصت برای ورود هست، شاید حاشیه سود کم بشه اما خرید کردن تو بازار نزولی خیلی میتونه ریسکی باشه.
            تو حالت کلی فک میکنم حتی اگه رو تک سهمهایی زوم بکنن این حقوقیها، از اونجایی که بازار گله ایه و همه با هم میریزن و همه با هم میرن بالا، کم کم جو مثبت تو همه سهمها تأثیر میذاره.

نظر

• H.samimi
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 2092

اينم لينك خبرhttp://www.farsnews.com/newstext.php...thash.0eHffipW

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

و اين يكىhttp://www.farsnews.com/newstext.php...thash.nBocVk2P

نظر

• H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

يه چيز ديگه بگم به نظر من حالا نوبت نقره داغ كردن اونايي كه رفتن تو بازار ارز اين دولت احتمالا كارش همينه اول خوب حال ميده بعد اساسى ضد حال ميزنه بعدشم طلا و بعد هم مسكن آسياب به نوبت

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
                    چند نکته :

الان همه سهمها با ارزشن اصلا نياز به فكر كردن و تحليل نداره اگه قرار باشه شاخص صعودى بشه همه با هم رشد ميكنن حالا يكى كمتر يكى بيشتر تازه اينقدرى كه تو ارزش سهام سود ميكنن سود مجمع در قبالش ناچيزه ولى به نظرم سهام بانكهايي كه تو بازار بورس فعال ميشن چون كه تو يه مدت كم ميتونن سود پنجاه شصت درصدى از اين راه كسب كنن و از طرفى توافقه هسته اى نيز ميتونه بيشترين اثر و روى رشدشون داشته باشه از همه سهمهاى بازار ميتونن با ارزشتر باشه تا نظر اساتيد چى باشه؟

نظر

• ( احمدي )
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 262

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                      اگر فردا عرضه های حقوقی را دیدید زیاد تعجب نکنید ، لااقل به طیب نیا و بقیه دولتی ها اثبات خواهد شد که قدرت دست کسانی است که پول دارند...
                      دوستان این یک مسئله کاملا اثبات شده است که میگوید سیاست فرزند اقتصاد است
                      ولی در ایران سیاست فرزند دین است و اقتصاد هم پشم است و چیز زیاد مهمی نیست !
                      مثلا اینکه ابر قدرتهای دنیا مثل آمریکا و چین ، ثروتمندترین ها هم هستند اصلا چیز زیاد مهمی نیست ، مهم این است که ما داریم رکورد میزنیم !
                      مثلا در رساندن سن فحشا به 13 سال واقعا رکورد دنیا را جابحا کردیم و مطمئنم تا چند سال دیگه به اسم اسلام و اقتصاد اسلامی ، این دوستان عزیز بتوانند سن فحشا را به 5 سال کاهش دهند که بواقع رکورد عجیبی خواهد بود...
                      یا مثلا اینکه جزو کشورهایی هستیم که بیشترین آمار همجنسبازی را در دنیا داریم و یه بنده خدایی که دولتش پاکترین دولت تارخ هم بود میگفت اصلا همچین موردی توی ایران نداریم !!!
                      فکرش را بکنید ارزش پول ملی را طی 35 سال ، با حرکات اسلامی 450 برابر پایین تر از دلار آمریکا آوردند ، کجای دنیا چنین رکوردی ثبت شده؟!!!
                      رکورد جالبتر اینکه به 90 درصد دنیا باج میدهیم که مثلا به آمریکا باج نداده باشیم در صورتیکه اکثر پولی که به بقیه کشورها باج میدهیم در جیب آمریکا میرود !!! عجب رکوردی زدیم !!!
                      بانکهای خارجی که 4 الی 5 درصد سود میگیرند بانکهای با ربای حرام هستند ولی بانکهای خودمون که حداقل 15 درصد سود میگیرند کاملا اسلامی هستند ، نمردیم و معنی بانکداری اسلامی را هم فهمیدیم !!!!
                      بورسهای خارجی نیم درصد افت بدون دلیل داشته باشند چندین برنامه حمایت از بورس گذاشته میشود که مبادا سهامدارها به بازارشون بدبین شوند تا بتوانند گردش پول را در صنعتشون داشته باشند و برنامه هایی برای علت یابی ریزش شاخصشون تدوین میکنند اینها حرامزاده های کافر هستند ، اونوقت توی ایران اسلامی 18 درصد ریزش شاخص بورس داریم کسی ککش هم نمیگزد ، اصلا هم براشون مهم نیست که توی شرایط تحریم پول توی صنعت بچرخد یا ارز !!!
                      کاری با مردم کردند که هر وقت اسم اسلام را کنار چیز دیگه ای ببینند کلا به آن بدبین شوند ، این هم رکوردی دیگر از اسلامگراها !!!
                      والله قسم اگر بخواهم از گافهای اقتصادی و سیاسی اساسی این حضرات کتابی بنویسم میتوانم یک ده جلدی نفیس تحویل ملت دهم ، تازه بنده از مسائل پشت پرده خبر ندارم !!!
                      دلم خیلی پر بود و گفتم خودم را خالی کنم ، میدانم این حرفها درد و دل اکثر ماها است ولی کسی جرات بیانش را ندارد چون بتازگی طرح شنود و تجسس اسلامی هم در مجلس داده شده ، خدا این یکی را بخیر کند ، باز هم اسم اسلام آمد!!
                      به خدا 1 ساعت خوابیدم ، از شدت ناراحتی فقط خواب تکنیکال و شاخص را میدیدم و اونقدر آشفته بودم که طی 1 ساعت بالای ده بار از خواب پریدم !!!این هم یکی از رکوردهای حضرات
                      خنده دار تر اینکه میخواهند حکومت جهانی داشته باشند و انقلاب را به بقیه کشورها صادر کنند !!! یا امام رضا خودت رحم کن :)

جانا !.....سخن از زبان ما مي گويي...!!!
                      اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• meysam.jalali
                        عضو عادی
                        • Mar 2014
                        • 250

دوستان من خوشبینم که دیگه این آخر بازاره دیگه بازار کفی نداره
                        همین پولای نصف شده توبورس هم از بورس خارج بشه میدونید چه بلایی به پیکره اقتصاد نیمه جان این مملکت وارد میکنه
                        من اعقاد دارم با 10 میلیارد میشه امید و رونق رو به بازار برگردوند
                        10 میلیارد دولتی با 10 میلیارد حقیقی فرق داره مطمن باشید با اوضاع شدن بورس حقیقی ها هم دست به کار میشن و نقدینگی بالایی از سمت آنها وارد بورس میشه
                        به امید ثبات نسبی و برگشت اعتماد به بورس
                        [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Post
                          دوستان من خوشبینم که دیگه این آخر بازاره دیگه بازار کفی نداره
                          همین پولای نصف شده توبورس هم از بورس خارج بشه میدونید چه بلایی به پیکره اقتصاد نیمه جان این مملکت وارد میکنه
                          من اعقاد دارم با 10 میلیارد میشه امید و رونق رو به بازار برگردوند
                          10 میلیارد دولتی با 10 میلیارد حقیقی فرق داره مطمن باشید با اوضاع شدن بورس حقیقی ها هم دست به کار میشن و نقدینگی بالایی از سمت آنها وارد بورس میشه
                          به امید ثبات نسبی و برگشت اعتماد به بورس
                          میثم جان بسیار بیشتر از 10 میلیارد نیاز هست که اعتماد برگرده ، حداقل 3000 میلیارد تومن نیاز هست که سهم هر کدام از حقوقی ها و حقیقی ها را 1500 میلیارد تومن میدانم ، مطمئن باشید از 5000 میلیارد تومن نقدینگی بانکها خبری نخواهد بود...

نظر

• meysam.jalali
                            عضو عادی
                            • Mar 2014
                            • 250

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                            میثم جان بسیار بیشتر از 10 میلیارد نیاز هست که اعتماد برگرده ، حداقل 3000 میلیارد تومن نیاز هست که سهم هر کدام از حقوقی ها و حقیقی ها را 1500 میلیارد تومن میدانم ، مطمئن باشید از 5000 میلیارد تومن نقدینگی بانکها خبری نخواهد بود...
                            سید جان ایشالا درست میشه
                            من خیلی خوشبین هستم به این مساله
                            و امیدوارم حرف شما برای یه دفعه ام شده اشتباه بشه
                            [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• afshar
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1039

سلام بر دوستان عزیز و آقا سید گرامی
                              سبح همگی بخیر
                              واقعا مطالبتون فوق العاده بود آقا سید
                              حرف دل من و اونهاییه که از دستمون کاری بر نمیاد و نشستیم تلف شدن عمر و اندک سرمایه ای که هر کدوممون به امیدی و با وعده هایی وارد بورس کردیم و میبینیم.
                              فقط از صمیم قلب برای شما و تمامی عزیزان آرزوی سلامتی دارم
                              لااقل امیدوارم این سرمایه ی الهی رو از چنگمون در نیارن.
                              بازار سبزی رو برای همه آرزومندم
                              اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Post
                                سید جان ایشالا درست میشه
                                من خیلی خوشبین هستم به این مساله
                                و امیدوارم حرف شما برای یه دفعه ام شده اشتباه بشه
                                حرف من بارها شده که اشتباه شده :)
                                تک و توک شده حرفم شانسی درست از آب در اومده :)
                                من تنها چیزی که میدانم این است که نباید به حرف دولتی ها اعتماد کرد ، ولی این خبر خودش میتونه شوک مناسبی در بازار ایجاد کنه ...
                                چند روزی بود منتظر این خبر بودم که به بازار برسد و جو مثبت در بازار به راه بندازهکه خبرش هم آمد ، انشالله از امروز بازار جور دیگری خواهد بود .

نظر

در حال کار...
                                X