کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وساخت:
فردا حمایت قطعی روی 320 تومن داره ...
مقاومتها به ترتیب 360 - 410
اگر 410 با قدرت شکسته بشه هدف بعدی 500 تومن خواهد بود ...
بالاترین هدفش هم 590 تومن خواهد بود ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
وساخت قربانی و ملعبه بازی گروه فشار
روزی که بنده وساخت را بعنوان ناجی گروه عنوان کردم که اگر با قدرت مثبت شود هدفهای بالایی دارد نموداری را میدیدم که امکان رد کردن مقاومت براش بسیار بیشتر از فیلد کردن ساپورتش بود ...
اما چه اتفاقی افتاد؟
عده ای از سر ترس و کاملا ناشیانه و عده ای با اسم مستعار گروه فشار بصورت کاملا عامدانه شروع به عرض در قیمتهای پایین کردند که چه؟
تنها هدفشان تحت تاثیر قرار دادن انبوه سازان است...
قبلتر هم گفتم تا به امروز بالای 2000 تحلیل تکنیکال انجام دادم و زیاد دیده ام سهمی که بنیاد خوبی داشته و بی دلیل ریخته و حتی از خط 61.8 فیبوناچی خودش هم تجاوز کرده ولی تا بحال ندیده ام شاخص یک گروهی بی دلیل بریزد و توجیهی برای ریزشش هم نباشد !!!
طی این چند روز برای اولین بار است که چنین وضعیتی را در شاخص انبوه سازان دیدم !!!
بگذارید آمار جالبی بهتون بدهم
انبوه سازان بیش از 40 درصد بدون هیچ دلیلی افت کردند !
نمودار استوکاستیک و آر اس آی شاخص انبوه سازان به پایین ترین مقدار خود در 57 ماه اخیر رسیده !
شاخص انبوه سازان از موقعی که به بورس آمده اند و تا جایی که بیشترین رشد را کرده اند بین 238-1300 واحد بوده که طی 4 ماه گذشته نصف شده است !!!!!!!!!!!!!!
اگر بر شاخص کل این نمودار را قرار بدهیم مثل این میماند که شاخص کل در محدوده 49000 واحد باشد !!!!
ابوه سازان امروز به جایی رسیدند که دیگر جای کاهش ندارند و بزودی بازار متوجه خواهد شد ، وقتی هم که بازار به این گروه گیر دهد تا مدتها صف خرید خواهند ماند ...
در شکل زیر زمانی را آوردم که خود بنده فکر میکرده وساخت بتواند با قدرت 400 تومن را فیلد کند که برعکس عمل کرد ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
با سلام
با توجه به توضیحتون در مورد گروه ساختمانی بنظر شما ثشرق که امروز برای انتقال از فرابورس به بورس بسته شد چه روندی را طی خواهد کرد؟ فکر میکنم الان روی حمایتش قرار داره ولی تاثیر این انتقال را روی سهم نمیدونم. اگر راهنمایی بفرمائید ممنون میشم.
وساخت حمایت فیبو وفن فیبو در قیمت323 تومن باتوجه به اندیکاتوراستوکاستیک که در مرحله بیش فروش است واین دوحمایت مهم وساخت نباید بیش ازاین منفی بخورد
[SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]تسلیم نشوید !!![/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#0000cd]آغاز [/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#008000][B]همیشه سخت ترین مرحله است [/B][/COLOR][/SIZE]@};-
می تونی از سرور تدبیر (کارگزاری مفید) یا رسا برای بورس استفاده کنی.
ممنون از راهنمایی شما .ولی در یکی از مراحل نصبش آدرس یک بروکر رو می خواد که هر چی می زنم قبول نی کنه . اونو چکار باید بکنم ؟چون بعد از اون صفحه به صفحات بعدی نمی تونم برم .باز هم از زحمتی که می کشید سپاسگزارم .
دوستان تکنیکالیست نظرتون درباره وملت چیه؟این سهم خیلی منفی خورده,به نظر من به پایان اصلاح نزدیک شده وبه حمایت 72 تومان نزدیک شده.
میخواستم نظر شما رو هم بدونم حمایت و مقاومتش چنده؟و کلن میشه به رشد سهم امیدوار بود؟نمودارشو یه بررسی میکنید؟
من میگم بد نیست!
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان.
و سلامی گرم خدمت آقا سید و افشار و مسعود عزیز.
هفته بسیار بدی رو تجربه کردیم. ترسی که الان در دل سهامدارها جاخوش کرده خیلی خطرناک تر از زمان ریزش بازاره.
انگار که هیچ کس دل و دماغ سهامداری (حتی کوتاه مدت) رو هم نداره.
نمیدونم عاقبت بازار چی میشه ولی میدونم که خیلی از قیمت ها مفت مفته.
به امید روزهای بهتر.
و با تشکر از سید بابت تحلیلهای مفیدشون. امیدوارم داستان ساختمانی ها عاقبت به خیر شه. من که حد ضرر رو برای وساخت رعایت نکردم و همچنان باهاش هستم. ثتران رو اما هیچ ترسی ندارم
ممنون از راهنمایی شما .ولی در یکی از مراحل نصبش آدرس یک بروکر رو می خواد که هر چی می زنم قبول نی کنه . اونو چکار باید بکنم ؟چون بعد از اون صفحه به صفحات بعدی نمی تونم برم .باز هم از زحمتی که می کشید سپاسگزارم .
با سلام
توجه به اینکه امروز بازار اگه دستکاری نکنن اصلاحی هست
امکان داره حجم زیادی پول پشت ساختمونیا قرار بگیره و باعث سبزی این صنعت بشه
ثتران هم در معاملات روان با حجم نسبتا مناسبه در بازه 275-290 که امیدواریم بالای 310 بتونه همین روند رو در پیش بگیره
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
نمودار که حرفی از صعود نمییزنه
هم ac روند منفی رو پیش رو داره و هم ao
3ma (خط بنفش) هم میانگین متحرک کوتاه مدتو(خط سبز) به سمت پایین کراس کرده
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
نظر