i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen1981
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 76

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post
    سلام سید جان،با اجازت یه توضیحی به صحبت هاتون اضافه میکنم...
    شاید منظورتون از یکی افرادی که از فروش ساختمانی حرف میزنند و از خرید خودرویی ها صحبت میکنند،بنده باشم که یک بار گفتم...(اگر هم نیست بیان توضیحم خالی از لطف نیست)

این که ساختمانی ها در این قیمت ها فروشی نیستند و به قیمت ها بسیار جذابی رسیده اند بحثی نیست(همانطور که بنده قبلا هم همیشه اگر میگفتم ساختمانی ها را مناسب نمیدانم،منظورم جهت ورود و خرید بود وگرنه پر واضح است که ساختمانی ها در این قیمت توجیه فروش ندارند) ولی...

برای بنده بسیار عجیب است که چرا اسم تاپیک تحلیل های تکنیکال است ولی بیشتر شما دم از بنیاد و فاند ... ساختمانی ها میزنید!!!
    (که به حق درست هم میفرمایید چون همانطور که گفتید تخصصصی روی ساختمانی ها کار میکنید)

بنده از دید تکنیکال معتقدم سوددهی خودرویی ها در برهه ی فعلی خیلی بیشتر از ساختمانی ها و گروه های دیگر است؛بازار اگر قرار باشد بالایی داشته باشد خودرویی ها هم بالا میروند(تا همینجا هم خودرو از 220 تا 286،بیش از 30% رشد کرده)؛هر چند ریسک خاص خودشونم دارند...
    در تکنیکال به دنبال علت و چرایی نباشید؛دنبال روند باشید!
    چارت بیشتر خودروهایی و کلا چارت گروهشون در موج سه هست هر منفی فرصت ورود،فقط باید مراقب بود که خریدار آخر بازیشون نباشید!!!

فقط کافیست حجم معاملات خودرویی ها را در چند وقت اخیر ببینید!!!
    به موقعش به سراغ ساختمانی ها هم میاییم...

پ.ن:با روند نجنگید،دنبال گروه پیشرو باشید،سهم را در روند صعودی بخرید...

پ.ن:پرتفوی بلند مدتی مناسب از دید من :خودرویی،بانکی،ساختمانی
    سلام دوستان
    به نظر من هم حرفهای آقا امید درسته
    دوستی رو میشناختم که تکنیکال ناقص بلد بود اونهم فقط موج شماری رو استاد بود نه اینکه موج شماری راحت باشه بلکه فقط از تکنیکال فقط همینو بلد بود میگفت من فقط موج سوم یا کلا موجهای صعودی نماد را پیدا میکنم وارد سهم میشم حالا میخواد په به ای سهم منفی 1000 باشه و با توجه به موی از 10 تا 100 درصد سود میگیرم خروج میکنم
    دوستان اینجا تاپیک تکنیکال هست
    نه اینکه به فاند سهم کاری نداشته باشیم
    ولی از اصل داریم دور میشیم
    قرار نیست با سهم ازدواج کنیم ما فقط از سهم سود میخوایم

نظر

• behrouz6262
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 147

سید جان در مورد ثنوسا دستت درد نکنه من 20% سبدم را ثنوسا کردم ------------بترانس هم دارم نگه دارم یا بفروشم

نظر

• meh
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 116

[QUOTE=smj13;494747]ونوین اگر رشد کند ، به ازای هر 4 درصد مثبتی که میخورد مثل این میماند که ثنوسا 8 درصد و وساخت 10 درصد مثبت بخورد ...
        از شنبه ونوین صف خرید شود ، صف خرید شدن ثنوسا و وساخت روی شاخشه و اگر وساخت مثبت شود گروه را هم مثبت میکند ...
        ونوین اگر بخواهد تا 350 تومن هم رشد کند ، ثنوسا به ازای هر سهمش 900 تومن ونوین پیدا میکند و وساخت هم 1050 تومن ونوین بصورت مستقیم و غیر مستقیم پیدا میکند ...
        خرید حقوقی در ونوین بی جهت نبوده و مطمئن باشید از شنبه این سهم صف خرید میشود ...
        فروشندگان وساخت و ثنوسا بشدت پیشمان خواهند شد ، این دو سهم دیگر قابل کنترل نخواهند بود ...
        ثتران هم که منتظر وساخت است که یورش ببرد به سمت 390 تومن ...
        [/QUO

سلام با توجه به فرمایشات شما ایا امکان داره رشد ونوین روی ثشرق هم تاثیر بذاره ؟

نظر

• MY GOD
          عضو عادی
          • Apr 2014
          • 35

سلام سید جان،با اجازت یه توضیحی به صحبت هاتون اضافه میکنم...
          شاید منظورتون از یکی افرادی که از فروش ساختمانی حرف میزنند و از خرید خودرویی ها صحبت میکنند،بنده باشم که یک بار گفتم...(اگر هم نیست بیان توضیحم خالی از لطف نیست)

این که ساختمانی ها در این قیمت ها فروشی نیستند و به قیمت ها بسیار جذابی رسیده اند بحثی نیست(همانطور که بنده قبلا هم همیشه اگر میگفتم ساختمانی ها را مناسب نمیدانم،منظورم جهت ورود و خرید بود وگرنه پر واضح است که ساختمانی ها در این قیمت توجیه فروش ندارند) ولی...

برای بنده بسیار عجیب است که چرا اسم تاپیک تحلیل های تکنیکال است ولی بیشتر شما دم از بنیاد و فاند ... ساختمانی ها میزنید!!!
          (که به حق درست هم میفرمایید چون همانطور که گفتید تخصصصی روی ساختمانی ها کار میکنید)

بنده از دید تکنیکال معتقدم سوددهی خودرویی ها در برهه ی فعلی خیلی بیشتر از ساختمانی ها و گروه های دیگر است؛بازار اگر قرار باشد بالایی داشته باشد خودرویی ها هم بالا میروند(تا همینجا هم خودرو از 220 تا 286،بیش از 30% رشد کرده)؛هر چند ریسک خاص خودشونم دارند...
          در تکنیکال به دنبال علت و چرایی نباشید؛دنبال روند باشید!
          چارت بیشتر خودروهایی و کلا چارت گروهشون در موج سه هست هر منفی فرصت ورود،فقط باید مراقب بود که خریدار آخر بازیشون نباشید!!!

فقط کافیست حجم معاملات خودرویی ها را در چند وقت اخیر ببینید!!!
          به موقعش به سراغ ساختمانی ها هم میاییم...

پ.ن:با روند نجنگید،دنبال گروه پیشرو باشید،سهم را در روند صعودی بخرید...

پ.ن:پرتفوی بلند مدتی مناسب از دید من :خودرویی،بانکی،ساختمانی
          من با حرف شما موافق نیستم چون بیشتر افراد کاری به تکنیکال ندارند وپیرو بقیه هستند بخاطر همین تا یک سهم صف خرید میشود صف میکشند وتا صف فروش میشود سهم خود را میفروشند بنده موقعی که چندسهم صف خرید بود از لحاظ تکنیکال سهم را که بررسی کردم حتی ارزش خرید نداشت همانطور که الان سهمهایی که صف فروش میشوند بیشترشان دلیل تکنیکال ندارند. بنظرمن این صف خرید وفروشها بیشتر جنبه روانی دارد بهمین دلیل بهترین روشی که در این بازار جواب میدهد موج شماری الیوت است
          [SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]تسلیم نشوید !!![/COLOR]
          [SIZE=3][COLOR=#0000cd]آغاز [/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#008000][B]همیشه سخت ترین مرحله است [/B][/COLOR][/SIZE]@};-

نظر

• omid_erfanimanesh
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 238

در اصل توسط MY GOD پست شده است View Post
            من با حرف شما موافق نیستم چون بیشتر افراد کاری به تکنیکال ندارند وپیرو بقیه هستند بخاطر همین تا یک سهم صف خرید میشود صف میکشند وتا صف فروش میشود سهم خود را میفروشند بنده موقعی که چندسهم صف خرید بود از لحاظ تکنیکال سهم را که بررسی کردم حتی ارزش خرید نداشت همانطور که الان سهمهایی که صف فروش میشوند بیشترشان دلیل تکنیکال ندارند. بنظرمن این صف خرید وفروشها بیشتر جنبه روانی دارد بهمین دلیل بهترین روشی که در این بازار جواب میدهد موج شماری الیوت است
            دوست عزیز!

نمیدونم تا چه حد به علم تکنیکال احاطه دارید ولی تو حرفاتون دوگانگی دیده میشه...
            در انتهای حرفاتون فرمودید که بهترین روش موچ شماری الیوت است که در این بازار جواب میدهد،خب مگر موج شماری هم بخشی از علم تکنیکال نیست؟!!!!
            بنده هم که تو حرفام از موج سه حرف زدم!!!

و در مورد این که فرمودید کاری به تکنیکال ندارند و پیرو بقیه هستند و...،دقیق همین افراد هستند که پشت هم در تریدهاشون ضرر میدن!!!
            مهم نیست افراد به تکنیکال کار نداشته باشند،مهم اینه تکنیکال به مار کار داره!!!
            اکثر سهم ها طبق تکنیکالشون حرکت میکنند،حتی فقط با علم به خط روند میتوان در خیلی از تریدها نقاط ورود و خروج را پیدا کرد و بیشترین بازدهی رو کسب کرد!

یه موضوع رو روشن کنم،من
            وقتی تکنیکال سهمی رو بررسی میکنم (در نگاه اول) اصلا برایم مهم نیست،نگاه نمیکنم سهم کارخانه طلاسازی ست یا آفتابه سازی...
            تکنیکال به ما نقاطی که ممکنه روند سهم تغییر کند یا حمایت ها و مقاومت هایی انجام بشه رو نشون میده و ما باید سهم رو از جوانب مختلف بررسی کنم تا ببینیم سهم ارزش خرید دارد یا خیر که البته این بستگی به نوع ترید کردن اشخاص هم داره که کوتاه مدتی،میان مدتی یا بلند مدتی باشند...

پ.ن:به تجریه دیدم که تو پست هایی که از صعودی بودن روند و اوضاع خوب سهم ها صحبت میکنم،استقبال زیاد میشه و تشکر زیر پست فراوان...
            ولی بنده همیشه سعی میکنم نظرم رو (که ممکنه خالی از اشتباهم نباشه) به صورت صادقانه بیان کنم/:.smilingsmiley.:/

نظر

• MY GOD
              عضو عادی
              • Apr 2014
              • 35

دوست عزیز!

در انتهای حرفاتون فرمودید که بهترین روش موچ شماری الیوت است که در این بازار جواب میدهد،خب مگر موج شماری هم بخشی از علم تکنیکال نیست؟!!!!

و در مورد این که فرمودید کاری به تکنیکال ندارند و پیرو بقیه هستند و...،دقیق همین افراد هستند که پشت هم در تریدهاشون ضرر میدن!!!
              اکثر سهم ها طبق تکنیکالشون حرکت میکنند،حتی فقط با علم به خط روند میتوان در خیلی از تریدها نقاط ورود و خروج را پیدا کرد و بیشترین بازدهی رو کسب کرد!

یه موضوع رو روشن کنم،من
              وقتی تکنیکال سهمی رو بررسی میکنم (در نگاه اول) اصلا برایم مهم نیست،نگاه نمیکنم سهم کارخانه طلاسازی ست یا آفتابه سازی...
              تکنیکال به ما نقاطی که ممکنه روند سهم تغییر کند یا حمایت ها و مقاومت هایی انجام بشه رو نشون میده و ما باید سهم رو از جوانب مختلف بررسی کنم تا ببینیم سهم ارزش خرید دارد یا خیر که البته این بستگی به نوع ترید کردن اشخاص هم داره که کوتاه مدتی،میان مدتی یا بلند مدتی باشند...

پ.ن:به تجریه دیدم که تو پست هایی که از صعودی بودن روند و اوضاع خوب سهم ها صحبت میکنم،استقبال زیاد میشه و تشکر زیر پست فراوان...
              ولی بنده همیشه سعی میکنم نظرم رو (که ممکنه خالی از اشتباهم نباشه) به صورت صادقانه بیان کنم/:.smilingsmiley.:/

موج شماری بخشی ازتکنیکال است اما این امواج روانشناسی توده مردم را دربازارها درقالب موجها الگوهای مشخص وتکرار شونده بما نشان میدهد.قوانین امواج در واقع توضیحات جزیی از چگونگی رفتار مردم است .بنده هم گفتم که خرید وفروشها در بازار ما براساس جنبه روانی افراد است نه براساس بررسی تکنیکالی انها بهمین دلیل موج شماری در بازار بیشتر جواب میدهد
              [SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]تسلیم نشوید !!![/COLOR]
              [SIZE=3][COLOR=#0000cd]آغاز [/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#008000][B]همیشه سخت ترین مرحله است [/B][/COLOR][/SIZE]@};-

نظر

• Spica
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 66

سلام دوستان

من امروز یک حساب دمو در کارگزاری فارکسر باز کردم و دارم به صورت جدی تحلیل تکنیکال را یاد میگیرم که کم کم از بورس تهران به فارکس سوییچ کنم البته به صورت تدریجی در 9 ماه سرمایه ام را منتقل خواهم کرد نظر دوستان و اساتید را در این باره میخواهم بدانم

متشکرم

نظر

• meh
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 116

سلام به نظرتون رشد ونوین رو ثشرق تاثیر میذاره ؟ یعنی ممکنه علاوه بر تاثیر مثبت رو وساخت و.....باعث رشد قیمت ثشرق هم بشه ؟

نظر

• blakcat
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 25

سلام
                    این که ثشرق رفته توی بازار دوم خوبه یا بده ؟ تکلیف سهامداران چی میشه ؟ مگه کار گذاری الانمون بازار دوم رو پوشش نمیده ؟ راهنمایی کنید لطفا !

نظر

• farzen
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2012
                      • 512

سلام میشه سهمهایی که ورود به موج 3 دارن هم معرفی کنید؟

نظر

• KEYAN5533
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 215

سلام
                        میشه در خصوص فارکس یه توضیح کوچولو بدین؟البته یه چیزهایی میدونم،شاید بعضی ارز دوستان هم خبر نداشته باشن که میتونه مفید واقع بشه

با سپاس
                        /.:blushsmiley:./

نظر

• soroush
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 561

دوست عزیز!

یه موضوع رو روشن کنم،من

======

سلام ودرود

امیدجان همین که جرات بیان صادقانه حرفات رو داری 2 صد درود مهم اینکه ادم ها اگر اشتباه هم کردند قبول کنند و اگر درست گفتند مورد ستایش واقع شوند
                          نظرات خوب این چند وقت داشتی
                          مطمئنم تمام دوستنی که در این تاپیک هستند تمام قصدشون سود رسوندن به دیگران بدون چشم داشت است ولی خوب بعضا اشتباه هم می شود بالاخر بازار به هزار جریان می چرخد
                          بازم از همه دوستان سپاسگزارم
                          احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

گزینه خوبی برای خرید هستش ، اواین مقاومتش خط روندش هست دومین مقاومتش 477 تومان که مقاومت مهمی هستش در صورت شکست وارد روند صعودی میشه.
                            ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• Spica
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 66

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
                              سلاممیشه در خصوص فارکس یه توضیح کوچولو بدین؟البته یه چیزهایی میدونم،شاید بعضی ارز دوستان هم خبر نداشته باشن که میتونه مفید واقع بشهبا سپاس
                              فارکس ( بازار مبادلات ارزهای خارجی) یک بازار بین بانکی بین المللیهاین بازار 24 ساعته بازه و روزانه بیشتر از 4 تریلیون دلار حجم معاملات اون هست و بزرگترین بازار مالی دنیا هست و به همین خاطر هیچ کس قادر به مداخله در روند طبیعی بازار نیستضرایب اهرمی تا 500 هم در این بازار وجود داره

نظر

• za_trader
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1456

واگرایی تو تایم فریم هفتگی ، از طرفی به قله شکسته شده هم باید یه پولبک بزنه ، به نظرم حوالی 250 میشه خریدهای خوبی انجام داد.
                                ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

در حال کار...
                                X