i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Spica
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 66

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

اساتید و دوستان نظرتون در رابطه با
    آ س پ چیه داره باز میشه
    من زیاد دارم از این سهم

نظر

• meh
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 116

سلام دوستان استاد : ایا فرکتال همان چکش معکوس هست یا مثلا کندل hanging man؟ ممنون میشم از راهنمایی شما عزیزان ؟

نظر

• samangh
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 65

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post
        نظر لطفتونه دوست عزیز ولی...
        بنده دی رو به دید میان مدت و به دید افزایش سرمایه سیگنال خرید دادم،و حتی تذکر دادم که مقاومت داره!!!
        دیگه نمیدونم چه دقتی باید میکردم؟!!!!
        اگر در میان مدت و با آمدن خبر افزایش سرمایه هم بالایی نداشت حرف شما صحیح...!

چشم دوست عزیز،بسیار تشکر و سپاس!
        بنده زین پس برای هیچ سهمی سیگنال خرید و فروش صادر نمیکنم!

توصيه صرفا دوستانه بود اميدوارم دلگير نشده باشيد

نظر

• parhamjoon
          عضو عادی
          • Jan 2014
          • 297

سلام دوستان کسی میدونه اولا چرا ثشرق از پرتفوی من حذف شده .دوما چرا تعداد سهمم رو نشون نمیده در حالیکه تو لیست داراییهام هستش.

نظر

• meh
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 116

در اصل توسط parhamjoon پست شده است View Post
            سلام دوستان کسی میدونه اولا چرا ثشرق از پرتفوی من حذف شده .دوما چرا تعداد سهمم رو نشون نمیده در حالیکه تو لیست داراییهام هستش.

چون ثشرق از بازار فرا بورس به بورس منتقل شده و در نتیجه ناظز باید عوض بشه . به همین خاطر تا شما ناظرتو عوض نکنی ، این سهمو وارد پرتفو نمی کنند . با کارگزاریت تماس بگیر تا بهت بگه چه کار کنی . نگران هم نباش برای ما هم این اتفاق افتاده بود .

نظر

• murchehh
              عضو عادی
              • Feb 2014
              • 45

عرض سلام خدمت اساتید گرامی
              می خواستم نظرتون رو در مورد لابسا تو این قیمت بدونم
              با تشکر

نظر

• meh
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 116

قبلا دزدیها تو خفا بود الان آشکار شده و با افتخار . شسپا رو روز دو شنبه با قطع کردن خطوط آنلاین همه رو برای خودشون جمع کردن و بردن . مثل اینکه هنوز هم سیر نشدن و دوباره امثال من حق اردر گذاشتن و خرید نداریم و باید منتظر بمونیم تا ببینیم کی اینا سیر میشن و نوبت به ما میرسه . واقعا معنی عدالت رو فهمیدیم . این اوضاع توهیچ کشور در پیتی و.....خارجی دیده نمیشه و فقط مختص ایرانه .
                یکی نیست به اینا بگه آخه حروخورها مگه سیستم روز دوشنبه باز بود که امثال من حقیقی بخواهیم سفارش بذاریم ، والان بتونیم خرید کنیم ؟
                واقعا تف به سفره هاتون .

نظر

• meh
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 116

تعداد 9999تقاضا برای سهم شسپا وجود داره با حجم در حدود 22میلیو ن. یعنی به هر تقاضا حود 22 هزارتا سهم گذاشته شده در حالی که طبق فرمایشات ناظر هر کس فقط 1200تا سهم باید تقاضا کنه .اون موقع اینا چطور این اردرهارو گذاشتن .؟ اگه من فقط نیم دونه سهم اضافه اردر بذارم خود ناظر از مانیتور خونم میزنه بیرون و یقه مو میگیره . تازه خدا رحم کنه چون انگار عرضه سهم هم وجود نداره و خریدارهای محترم اگر نتونند خرید کنند ممکنه شنبه هم بازار رو برای خودشون دوباره دستکاری کنند .

نظر

• samangh
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 65

در اصل توسط meh پست شده است View Post
                    تعداد 9999تقاضا برای سهم شسپا وجود داره با حجم در حدود 22میلیو ن. یعنی به هر تقاضا حود 22 هزارتا سهم گذاشته شده در حالی که طبق فرمایشات ناظر هر کس فقط 1200تا سهم باید تقاضا کنه .اون موقع اینا چطور این اردرهارو گذاشتن .؟ اگه من فقط نیم دونه سهم اضافه اردر بذارم خود ناظر از مانیتور خونم میزنه بیرون و یقه مو میگیره . تازه خدا رحم کنه چون انگار عرضه سهم هم وجود نداره و خریدارهای محترم اگر نتونند خرید کنند ممکنه شنبه هم بازار رو برای خودشون دوباره دستکاری کنند .

نرم افزار سازمان يه مشكلي داره كه تعداد دستورهاي خريد و فروشش نميتونه از 4 رقم بيشتر باشه يعني اون تعداد كه شما ديديد 9999 ممكنه همون9999 باشه ميتونه در واقع 20000 يا هر عدد بزركتري هم باشه

نظر

• meh
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 116

سلام عزیزان و خسته نباشید . میتونید به من بگید : 1- در اندیکاتور ویلیامز Ao و Ac چی رو نشون میدن ؟
                      2-حجم خرید و فروش هابا چی نشون داده میشه ؟ ( با برنامه مفید تریدر )

نظر

• amirn
                        عضو عادی
                        • May 2014
                        • 37

[QUOTE=parhamjoon;501400]سلام دوستان کسی میدونه اولا چرا ثشرق از پرتفوی من حذف شده .دوما چرا تعداد سهمم رو نشون نمیده در حالیکه تو لیست داراییهام هستش.[/Qsgh
                        سلام.باید برید کارگذاری برگه ی کارگذار ناظرو مجددا پر کنید تا به پرتفوی شما اضافه شود.موفق باشید.

نظر

• hezaroyekshab
                          عضو عادی
                          • Mar 2014
                          • 24

دود غلیظی از بالاترین نقطه شهر اصفهان را فرا گرفته است که ناشی از این آتش سوزی است و ماموران آتش نشانی از ساعت 4 صبح تاکنون در محل حریق حضور دارند. سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از مصدومیت 16 نفر در پی حریق پالایشگاه نفت در اصفهان خبر داد.

نظر

• mass0ood
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 429

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                            نمودار قیمت خودرو به زیبایی به خط مقاومت واکش نشان داد و برگشت

سلام اقا مسعود میشه تو همین نمودار کندل hanging man رو بمن نشون بدی .البته اون قسمت نمودارو بزرگتر کنی بهتر میشه . ممنونم.
                            این کندل که اون زمان بهش اشاره کردم hanging man نبود، یکی از دوستان تذکر داد، من هم اصلاحش کردم، ظاهراً این کندل کندل سنجاقک هست. برگشت قیمت سهم هم به دلیل خط مقاومت بسیار قوی بر سر راه قیمت بود که بهش اشاره کردم

با تشکر

نظر

• meh
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 116

علی آقا و آقا امید آیا به نظرتون آتش سوزی پالایشگاه نفت سپاهان باعث افت قیمت این سهم در روز شنبه میشه ؟ با آرزوی خیربرای شما.

نظر

• tvihn
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 312

سلام منظورتون از چکش معکوس همون کندل hanging man هست ؟ یا نه ؟ اگه میشه رو نمودار چکش معکوس رو به من نشون بدین .از صبر و حوصله عزیزان ممنونم.
                                با سلام ، چکش معکوس یا inverted hammer جز کندلهای برگشتی کف هست در حالی که hanging man جز کندلهای برگشتی سقف هستش به عبارت دیگه بعد از چکش معکوس انتظار صعودی شدن روند هستیم ولی از hanging man انتظار نزولی شدن روند وجود دارد.

آخرین ویرایش توسط tvihn؛ 2014/05/28, 21:49.

نظر

در حال کار...
                                X