کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان سهامدار ثترانی
در این قیمت ها فرو شنده نباشید فقط و فقط میانگین کم کنید ....
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
الان همه سهم ها اونقدر تو کف هستند که همشون واگرایی دادند تازه هر چی ساده تر ببینی ساده تر تحلیل میکنی وقتی هر چی بیشتر اندیکاتور بهش اضافه کنی فقط گیجت میکنه ، من هم rsi , macd استفاده میکنم
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
از دوستان دو تا خواهش دارم :
1 ) اول از همه اینکه لطفا بی لطف نباشند .
2) دوم هم اینکه فعالیت خودتون رو زیاد کنید تا پرچم تاپیک بالا باشه ، سید نیست شماها که هستید ، لطفا همه نظرهاشون رو بگن چه درست چه غلط بقیه دوستان هم نظر میدن ، این باعث میشه همه کنار هم پیشرفت کنیم.
با تشکر
علی آقا ما هم آرزوی سلامتی داریم واسه کوچولویه سید و خودش و هم بقیه بروبچ و شما.خوب خودت ی تحلیل بزار از ثتران ببینیم چند چندیم؟!!! مختصر نمودار نکشیا.
علی آقا ما هم آرزوی سلامتی داریم واسه کوچولویه سید و خودش و هم بقیه بروبچ و شما.خوب خودت ی تحلیل بزار از ثتران ببینیم چند چندیم؟!!! مختصر نمودار نکشیا.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سهراب خان راستش رو بخوای من هم یه 20-25 روزی میشه که بابا شدم ،
حالا ثتران :
اولین مقاومتش 230 تومان مقاومت مهم بعدی 260 تومان .
160 تومان هم مصادف با خط روند بلند مدت صعودیشه.
سلام ، علی اقا خسته نباشی . بشهاب اوضاش چطوره به نظرتون
والا به نظر من بشهاب پایینی نداره ولی خرید باید با حد ضرر 950 تومان صورت بگیره تو یه مستطیل گیر کرده و سیگنال خرید با شکست 1270 تومان داده میشه.
1270 تومان هم مقاومت سنگینی برای سهم هستش.
در کل من روش مثبتم.
لطفا خرید و فروش با عقل و تصمیم خودتان صورت بگیرد و حرفهای من مبنی بر خرید و فروش نباشد.
سهراب خان راستش رو بخوای من هم یه 20-25 روزی میشه که بابا شدم ،
حالا ثتران :
اولین مقاومتش 230 تومان مقاومت مهم بعدی 260 تومان .
160 تومان هم مصادف با خط روند بلند مدت صعودیشه.
منظورت 260 هست دیگه؟!!!!اون 3خط ابی و سبز و زرد تو نمودارت میانگین هستن .اعدادشونو چند گرفتی؟!!
نظر