کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
علي آقا نظرت در مورد خريد پلوله براي ميان مدت چيه؟اگر مثبته..... خريد تو چه رنج قيمتي؟
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
با سلام
افراد ریسک پذیر میتونند ثتران با حد ضرر 230 تومان بخرند
همینطور تکمبا رو با حد ضرر 165
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
Eliot confirmرو هم دانلود کردی ؟؟
اگه دانلودش کردی توی قسمت expert یاindicator برنامه مفید کپیش کن.
بعدش برنامه رو باز کن و از قسمتexpertیاindicatorپیداش کن و بندازش توی نمودارت.
با سلام و سپاس
ممنون علی آقا با راهنمایی شما وبیمه رو تو قیمت 109 خریدم و 118 فروختم خدا را شکر خوب بود فردا انشاء الله میخوام خبهمن رو بفروشم نظرتون چیه البته عجله ندارم ولی سهمش رو زیاد دارم قبل مجمع 180 خریدم بعد مجمع حدود 168 شده البته 35 تومن هم سود که قراره دی ماه واریز بشه راهنمایی میفرمایید وضعیتش به چه شکله خیلی نوسان نداره . برای خریدفردا چی پیشنهاد میدید ؟ نه عجله ای برای خرید دارم نه فروش راهنمایی میفرمایید ؟
ممنون از راهنمایی و وقت شما دعاگوی محبت شما هستم انشاء الله همیشه موفق باشید
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
ثتران با تثبیت بالا 260راه به 280 خواهد برد
مقاومت نسبتا قوی رو روی 250 داره
به امید شکست این مقاومت
نظر