i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
    با سلام خدمت استاد گرامي smj13. لطفا در صورت امكان مقاومتهاي اول و دوم وتجارت بفرمايين؟ به نظرتون اولين نقطه ي خروج از سهم چه قيمتي هستش؟ خيلي ممنون.
    وتجارت الیوت در الیوت شده ، الیوت بزرگتر پایانش را 470 تومن نشان میده ولی الیوت کوچکتر 350 ...
    خوب شما اگر سهم از 350 بالاتر رفت تا نزدیکای 400 نگهدار چون دوباره امکان ریزش تا 335 تومن هم هست و بعد دوباره روی 335 خرید کن و 470 بفروش...
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• nikravesh32
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 148

لطفا اگه میشه بفرمایید دنبال کردن تارگتها چطوریه ممنون ببخشید اگه یوقت سوالات زیادی سطح پایین هستند آخه من تازه وارد بورس شدم در ضمن نظرتون درباره ی تاپیکو چیه؟/.:blushsmiley:./

نظر

• smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
        لطفا اگه میشه بفرمایید دنبال کردن تارگتها چطوریه ممنون ببخشید اگه یوقت سوالات زیادی سطح پایین هستند آخه من تازه وارد بورس شدم در ضمن نظرتون درباره ی تاپیکو چیه؟/.:blushsmiley:./
        یعنی اینکه قیمتایی که به عنوان هدف سهام ها اعلام میکنم ، چه در ریزش و چه در کاهش ، آنها را دنبال کنید و بر اساس قیمتها خرید و فروش کنید...
        مثلا میگم شبندر را روی 1370 بخرید ، خوب شما هر وقت روی 1370 اومد بخرید ، و مثلا اگر گفتم روی 1930 بفروشید ، روی 1930 بفروشید :)
        البته باز این تارگتها را با علم و تحلیل خودتان مقایسه کنید و از منابع دیگر هم کمک بگیرید نه اینکه فقط از روی گفته من بخرید و بفروشید :)

نظر

• mamadzar
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 396

سلام و خسته نباشید خدمت شما

آقا مصطفی داری رکورد میزنیا ;) در کمتر از 10 ساعت 7 صفحه تاپیک رفته جلو ... بهر حال ممنون از جوابای کامل و جامعت ...

نظرت رو در مورد گروه لاستیک ( بالاخص پکرمان ) و گروه سیمانی ( بالاخص سدور ) می خواستم جویا بشم .

با تشکر
          وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

سلام

امکانش باشه تحلیلاتونو با شکل بزارید تا برای بیننده قابل درکتر باشه

ممنون

نظر

• anisan
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 141

سلام
              ببخشید نظرتون در مورد تاپیکو و حکشتی چیه؟ بفروشم که آماده برای خرید شبندر بشم یا هنوز زوده.
              با تشکر فراوان

نظر

• aliabfa
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 147

با سلام و تشکر اززحمات شما در پاسخگویی به کاربران سایت، می خواستم در صورت امکان یک سبد خرید با دید تا خرداد 93 اعلام فرمایید. پاینده باشید.

نظر

• KEYAN5533
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 215

با سلام استاد منو راهنمایی میکنید؟مقداری پول دارم تا شب عید میخواستم شبندر بگیرم؟نظر شما؟اگر موافق هستین رو چه قیمتی؟یا موافق نیستین چه سهمی؟
                  باتشکر
                  /.:blushsmiley:./

نظر

• mv8691
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4

سلام سید جان ممن هم همراه شما به این سایت کوچ کرم
                    از راهنماییاتون همیشه بهره بردم انشا الله اینج هم استفاده میی کنم از تحلیل های عالیتون

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

میشه نظرتون راجع به بیمه پاسارگاد بگید؟
                      Honesty is the best policy

نظر

• apouya
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 215

سلام
                        ممنون میشم اگه تحلیل خودتون رو از شدوص و لغدر بفرمایید
                        با سپاس

نظر

• mjtb
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 527

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                          گفتم اینجا خلوت تره ولی ظاهرا چندین برابر اون تاپیکم شلوغتره !!! :)
                          البته باید یه سری ساعات کاری هم براتون توی فروم مشخص کنم که بزودی اعلام میکنم...
                          احتمالاً خلوت هم بوده، اما بدون تعارف عرض میکنم که شما بخاطر تحلیلها و مهمتر از اون فرهنگ و اخلاق خوبی که از خودتون نشون دادید، هر جا برید جماعتی دنبال شما میان. بخاطر همین سعه صدر و کمکهای بی منتی که به دیگران میکنید همه سپاسگذار شما هستن.

نظر

• a.s
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 186

سلام و شب بخیر :)
                            نظرت درباره ستران چیه؟ من فکر می کنم نتونه مقاومت رو رد کنه
                            پکویرم یه بررسی بکن. به نظرم گزینه خوبیه!

دمت گرم!
                            Trend is Your Friend

نظر

• smj13
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1185

با سلام خدمت همه عزیزان:)
                              خوب صادقانه بگم که استقبال از این تاپیک و در این سایت واقعا منو شگفت زده کرد !!!!!
                              خوب بنده هم توانایی هام محدوده و همیشه نمیتونم تو نت باشم و پاسخگوی دوستان باشم از این رو ساعاتی را مشخص میکنم برای پاسخگویی:
                              از شنبه تا چهارشنبه(به غیر از روزهای تعطیل):از ساعت 8صبح تا 4 بعد از ظهر
                              پنجشنبه از ساعت 8 الی 11 صبح
                              روزهای تعطیل و جمعه ها هم مخصوص خانواده است :)

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                                سلام

امکانش باشه تحلیلاتونو با شکل بزارید تا برای بیننده قابل درکتر باشه

ممنون
                                جناب پناهی اگر دقت کرده باشید بعضی از تحلیل ها را با شکل میذارم ولی خوب هم حجم نت بنده محدود است و هم وقت کافی برای پاسخگویی به دوستان پیدا نمیکنم ، از این رو بنده سعی میکنم در بسیاری از تحلیل هایم فقط نقاط مقاومتی و حمایتی و همچنین هدفهای سهم در نزول و صعود را مشخص کنم...
                                دوستانی هم که میخوان تکنیکال کار کنند میتوانند تارگتهای بنده را که به عنوان نقاط مقاومتی و حمایتی هستند را روی نمدارشون مشخص کنند و آنالیز کنند ، اگر اشتباهی کرده باشم یا کم و کسری گفته باشم ازشون ممنون هم میشوم که در همین تاپیک بیان کنند...
                                به هر حال هدف بنده از زدن این تاپیک ایجاد یک جو کاملا حرفه ای و علمی است ، هر کسی میتونه بدون تعصب اینجا در مورد هر سهمی تحلیل بزنه ، البته نکات فاند هم بد نیست بیان بشه که البته بنده زیاد وقت نمیکنم فاند برسی کنم و بیشتر تکنیکال سهم ها را برسی میکنم...
                                پس اگر کسی از دوستان خبری جدید از هر سهمی داشت و واقعا از منابع آگاه (نه بقال سر کوچه شون)خبر را داره اینجا بگه تا همه استفاده کنند...
                                تکنیکالیستهایی هم که میتونن به ینده کمک کنن ، ازشون خواهش میکنم که همکاری کنند تا بتونیم سطح علمی تاپیک را به بالاترین سطح در کل سایت برسانیم :)
                                با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X