کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[QUOTE=smj13;413195]با سلام خدمت همه عزیزان:)
خوب صادقانه بگم که استقبال از این تاپیک و در این سایت واقعا منو شگفت زده کرد !!!!!
سلام پسر جوان .حالت چطوره ؟خوبی ؟ سلامتی ؟بالاخره منم تونستم وارد سایت بشم . خیلی خوشحال شدم که فعالیتتو دوباره شروع کردی اونم بدون وقفه . امیدوارم استقبال امثال من از این تاپیک شمارو بیشتر به کارتون علاقه مند کنه و برای من که خیلی تو ضررم باب نجات باشی انشاءالله. با آروزی خوبیها ،سلامت و خوش باشی.
با سلام خدمت همه عزیزان:)
خوب صادقانه بگم که استقبال از این تاپیک و در این سایت واقعا منو شگفت زده کرد !!!!!
خوب بنده هم توانایی هام محدوده و همیشه نمیتونم تو نت باشم و پاسخگوی دوستان باشم از این رو ساعاتی را مشخص میکنم برای پاسخگویی:
از شنبه تا چهارشنبه(به غیر از روزهای تعطیل):از ساعت 8صبح تا 4 بعد از ظهر
پنجشنبه از ساعت 8 الی 11 صبح
روزهای تعطیل و جمعه ها هم مخصوص خانواده است :)
با سلام
ممنون از بابت وقتی که میگذارید تا به سوالات ما پاسخ دهید اگه لطف کیند یه ساعاتی از هفته هم مشخص کنید برای اموزش دادن روش های تکنیکال و بررسی نمودارها و مباحث آن ممنون میشیم .
آقا مصطفی داری رکورد میزنیا ;) در کمتر از 10 ساعت 7 صفحه تاپیک رفته جلو ... بهر حال ممنون از جوابای کامل و جامعت ...
نظرت رو در مورد گروه لاستیک ( بالاخص پکرمان ) و گروه سیمانی ( بالاخص سدور ) می خواستم جویا بشم .
با تشکر
سلام ، بنده کلا تو کار رکورد زنی هستم :)) خوب لاستیکی ها خط حمایتی خودشونو فیلد کردن و پولبک هم بهش زده و منتظر یه ریزش 10 درصدی ازشون باشید و تا 14350 واحد میان پایین...
پکرمان هم روی 800 تومن حمایت خوبی داره و درواقع زودتر از همگروهی هاش اصلاحش تموم میشه ولی این به ای معنی نیست که زودتر از بقیه هم رشدشو شروع میکنه...
بنظر بنده اگر خریدی هم میخواهی انجام بدی میتونی روی 800 انجام بدی ولی برای رشدش باید کمی بیشتر از کمی صبر کنی :)
.
.
سیمانی ها هم اینجور که میبینم هنوز جا برای رشد دارند ، در واقع دو سوم رشدشونو انجام دادن ویک سوم دیگه مونده تا رشدشون تموم بشه...
البته یادتون نره که وقتی رشدشونو انجام دادند ، ظرفیت یه ریزش 100 واحدی را دارند ، بیشتر مراقب باشید...
سدور هم براحتی میشه فهمید که نمیتونه سقف قیمتی خودش را رد کنه به دو دلیل:
1-سقف قیمتی قوی داره
2-تا بخواد برسه و سقف قیمتی خودش را فیلد کنه اصلاح شاخص گروهش شروع میشه و این سهم هم نمیتونه از سقف خودش عبور کنه...
البته اگر بتونه سقف بشکنه تا 2000 تومن براحتی صعود میکنه...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
با سلام
ممنون از بابت وقتی که میگذارید تا به سوالات ما پاسخ دهید اگه لطف کیند یه ساعاتی از هفته هم مشخص کنید برای اموزش دادن روش های تکنیکال و بررسی نمودارها و مباحث آن ممنون میشیم .
سلام
خوب وقت عنصر با ارزشی است که واقعا کیمیا است ، بنده در آن واحد دارم چند کار مختلف انجام میدم و یکم سرم شلوغه ولی چشم ، آموزش تکنیکال را هم آروم آروم شروع میکنم...
برای شروع کار شما میتونی یه سری به تاپیک علیرضا بورس در سایت تالار بورس بزنی ، واقعا یک فضای علمی برای هرکی که میخواد حرفه ای کار کنه فراهم کرده...
با سلام و تشکر اززحمات شما در پاسخگویی به کاربران سایت، می خواستم در صورت امکان یک سبد خرید با دید تا خرداد 93 اعلام فرمایید. پاینده باشید.
البته بنده سبدچینی بلد نیستم ولی چشم :
چند سهم معرفی میکنم خودتون برسی کنید و بخرید
1-شبندر
2-ثشرق(مسکن شمال شرق)
3-سشرق(سیمان سرق)
4-بانک دی
5-وبوعلی
6-ولصنم
7-قصفها
سلام
ببخشید نظرتون در مورد تاپیکو و حکشتی چیه؟ بفروشم که آماده برای خرید شبندر بشم یا هنوز زوده.
با تشکر فراوان
بنظر بنده تاپیکو را تا مجمع سال بعد نگه دارید چون هدف 1000 تومن داره...
میتونید حکشتی را با صلاحدید خودتون با شبندر عوض کنید ولی بگذارید شبندر ابتدا 1450 را با قدرت رد کنه و بعد بهش ورود بزنید...
با سلام استاد منو راهنمایی میکنید؟مقداری پول دارم تا شب عید میخواستم شبندر بگیرم؟نظر شما؟اگر موافق هستین رو چه قیمتی؟یا موافق نیستین چه سهمی؟
باتشکر
خوب ببینید شبندر واقعا الان کف قیمت هست و برای خرید ارزنده هست ، اگر واقعا قصد ندارید تا شب عید دست به پولتون بزنید برای خرید مشکلی نیست و همین شنبه هم میتونید خریدتون را انجام بدین...
البته بهتون پیشنهاد میدم روی شبندر تکسهم نشوید !!!!
خوب بپاس اگر روی 360 حمایت نشه روی 320-325 حمایت داره ، یه جورایی فکر میکنم میخواد اینجوری حرکت کنه:
ریزش تا 320 و بعد صعود تا 360 و بعد دوباره ریزش تا 300...
اگر تا 320 ریخت احتمال این حرکت بسیار زیاده...
نظر