کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و احترام
لطفا نظرتان را در رابطه با سهامداري شكربن در ميان مدت بفرماييد.
آيا صلاح ميدونيد شبندر را جايگزين اين سهم كنم؟
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
سلام
ممنون میشم اگه تحلیل خودتون رو از شدوص و لغدر بفرمایید
با سپاس
خوب شدوص تازه افزایش سرمایه داده و زیاد نمیتونم با دقت بالا بگم که اصلاحش تا چنده ولی بر اساس یه سری تکنیکالهای جسته و گریخته ، پایان اصلاحش 725 تومن هست...
البته شدوص درگیر یک کانال مثلثی کاهشی هم شده که نقطه برخورد دو خط مثلث 660 تومن هست...
ولغدر هم تازه سقف شکسته و پولبک هم بهش زده ، فکر میکنم حداقل تا 145 صعودی باشه...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
سلام و شب بخیر :)
نظرت درباره ستران چیه؟ من فکر می کنم نتونه مقاومت رو رد کنه
پکویرم یه بررسی بکن. به نظرم گزینه خوبیه!
دمت گرم!
خوب ستران اوضاع جالبی داره ، شاخص گروهش میگه میگه هنوز رشد دارند ولی بزودی تموم میشه ولی ستران تازه میخواد سقف بشکنه...
خوب اگر ستران بتون سقف بشکنه تا 770 رشد میکنه ولی اگر به اصلاح بکشه روی 550 تومن حمایت خوبی داره...
خوب تکشا را قبلا هم گفتم که داره بیشتر فرصت خروج میده...
تکشا اگر مثلث افزایشی که داره میسازه رو به پایین فیلد بشه ، یعنی ریزش تا 470 تومن ولی اگر رو به بالا فیلد بشه تا 715 تومن صعودی میشه..
در حال حاضر هم هدفش 560 تومن هست...
والبر هم به هیچ عنوان فعلا وارد نشو چون بدجور توش گیر میوفتی ، در این حد بدون از قیمت 660 ریزشش شروع میشه ، همین الانشم خیلی بیشتر از اونی که باید رشد میکرد ، رشد کرده ، حتما به استراحت و اصلاح نیلز داره...
سلام و عرض ادب
لطفا در صورت امکان درباره سرمایه گذاری پردیس و رابطه افت آن در ارتباط با گروه پالایش اینجانب را راهنمایی کنید
سلام
دوست عزیز بنده قبلا هم گفتم که تکنیکالیست هستم ، در مورد درخواست شما اطلاعی ندارم ، در تاپیک مرتبط با خود سهم تحقیق کنید و خوب اگر اطلاعات قابل توجهی پیدا کردید میتونید در این تاپیک برای اطلاع بقیه دوستان منتشر کنید ...
با تشکر
با سلام و احترام
لطفا نظرتان را در رابطه با سهامداري شكربن در ميان مدت بفرماييد.
آيا صلاح ميدونيد شبندر را جايگزين اين سهم كنم؟
البته شکربن همچنان تو کانال صعودی داره حرکت میکنه ولی در مورد جایگزینیش با شبندر ... نمیدانم...
هر دو سهم خوب هستند ولی خوب شبندر اصلاح بسیار خوب انجام داده و برای خرید هم مناسب هست...
شاید تا یک هفته دیگه نفتی ها شروع به رشد کنن ، شااااااید...
صلاح خودتان را خودتان میدانید ، بنده فقط میتونم بگم کدوم اصلاح بیشتری داشتند ...
با سلام و خسته نباشید
نظر شما در مورد وگستر چیه ؟
امکان داره موج 4 یکی دو روز اینده تمام بشه و سهم وارد موج 5 صعودی بشه؟باتشکر
خوب امکانش هست که وگستر طبق اون چیزی که شما میگی حرکت کرده باشه ول این مطلب را فراموش نکنید که باید به اندازه کانالش هم باید نزول کنه که بنده محدوده 270-260 تومن را پایان اصلاحش میدانم ، البته 260 قوی تر از 270 هست ....
البته بعد از پایان اصلاح میتونه تا 380 هم صعود کنه :)
خوب امکانش هست که خگستر طبق اون چیزی که شما میگی حرکت کرده باشه ول این مطلب را فراموش نکنید که باید به اندازه کانالش هم باید نزول کنه که بنده محدوده 270-260 تومن را پایان اصلاحش میدانم ، البته 260 قوی تر از 270 هست ....
البته بعد از پایان اصلاح میتونه تا 380 هم صعود کنه :)
منظورم وگستر است نه خگستر ؟باتشکر از زحمتی که میکشید
در مورد مفید تریدر اگر لطف کنید میخواستم بدونم تناوب زمانی کدام شما انتخاب میکنید
چون بازه دقیقه ای زیادی و از طرفی ساعتی و روزانه و هفتگی دارد برای افراد مبتدی بهترین حالت کدام تشخیص می دهید
با تشکر
خوب شما به یک نکته آموزشی خوب اشاره کردید و بنده هم برای یادگیری تمامی دوستان بصورت کامل توضیح میدهم:)
ببینید بازه های زمانی مختلف برای تشخیص روند لحظه ای ، کوتاه مدت و بلند مدت سهم هست ، برای مثال:
میخواهید سهمی را خریداری کنید ، ابتدا در تایم روزانه و هفتگی سهم را نگاه میکنید که از لحاظ بلند مدتی به پایان اصلاح خود رسیده یا نه ، خوب اگر رسیده باشد سهم بسیار کم ریسک هست ، سپس برای ورود به سهم و تاریخ ورود به سهم ، نمودارش را در تایم چهارساعته یا یک ساعته برسی میکنید و مثلا میبینید پسفردا به اصلاح روزانه خودش میرسد...
حال در روز مشخص شده میخواهید خرید کنید و قصد دارید پایین ترین قیمت روز را خرید داشته باشید ، برای اینکار شما سهم را در تایم فریم دقیقه ای و 5 دقیقه ای و 15 دقیقه ای برسی میکنید و با تکنیکال تایم فریم لحظه ای سهم را در پایین ترین قیمت روز شکار میکنید...
پس نکته ها این شد:
1-تایم های یک دقیقه ای تا 15 دقیقه ای برای تشخیص روند سهم در روز است...
2-تایم های نیم ساعته تا 4 ساعته برای تشخیص روند سهم در کوتاه مدت هفتگی است...
3-تایم های روزانه و هفتگی هم برای تشخیص روند سهم در بلند مدت است...
تایم ماهانه هم روند حرکتی سهم را مشخص میکند و عملا نمیتوان زیاد از آن استفاده خاصی برد...
اکثر تکنیکالیستها روی تایم 1 ساعته و چهار ساعته کار میکنند...
راستی پیام شما را خواندم ، بنظر بنده اگر مطالب آموزشی خوب پیدا میکنید ، لینکش را برای استفاده دوستان در همین تاپیک قرار دهید...
با تشکر
باسلام وصبح بخیر نظرتون در مودر فارس برای کوتاه مدت بفرمایید ممنون وتشکر از شما
فعلا بگذارید ببینیم با 1600 چکار میکنه ، بنده همان موقع که روی 1800 بود بارها گفتم که فارس فرصت خروج ، فارس باید هنوز استراحت کند ، در صعود هم مقاومتهای زیادی سر راهش است...
1600 میتونه حمایت خوبی داشته باشه ولی بنده سهم های با پتانسیل بسیار بالاتر از فارس را زیاد میدانم ، این فارس چی داره؟
در توضیح تناوب زمانی واقعا از شما ممنونم توضیج جامع و کاملی بود بخصوص که با نماد شبندر هم بررسیش کردم
دید خیلی عالی به بنده دادید متشکرم
در مورد لینک هم باید عرض کنم فایل های اموزشی را شما قبلا لطف کرده بودید در اختیار دوستان قرار داده بودید فایل های pdf خیلی خوبی قرار دایدید اینها همان هستند البته در قالب صوت تصویر
دوستانی که میال هستند طرز کار با مفید تریدر را البته در سطح پایین یاد بگیردند لطفا از لینک زیر استفاده کنند
نظر