کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بانک صادرات
به گفته مهندس پیشرو از آنجا که طبق مقررات بانک مرکزی، بانکها نمیتوانند بیش از معادل 20 درصد سرمایه پایه خود را به یک شخص تسهیلات بدهند، افزایش سرمایه بانک، نسبت پرداخت تسهیلات به مشتریان بزرگ را به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد. مدیرعامل بانک صادرات همچنین از تحقق EPS شش ماهه این بانک در سالجاری خبر داد و افزود: EPS بانک صادرات به عنوان شرکت اصلی در سالجاری 275 ریال و برای گروه و بانک 289 ریال بوده که در ششماه اول سالجاری50 درصد آن تحقق یافته و قطعا EPS بانک تا پايان سال نيز تعدیل مثبت خواهد داشت که در گزارش 9 ماهه در آذرماه امسال، میزان آن اعلام خواهد شد. به گفته وی قبل از افزایش سرمایه اخیر، نسبت کفایت سرمایه در بانک صادرات 8/7 درصد بوده و پس از افزایش سرمایه این نسبت به بیش از
8 درصد خواهد رسید.
مدیرعامل بانک صادرات، سرمایه پایه بانک را قبل از افزایش سرمایه اخیر 25 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با افزایش سرمایه جدید، نسبت پرداخت تسهیلات به مشتریان بزرگ را به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد. به گفته وی بانک صادرات در سالجاری اضافه برداشتی از بانک مرکزی نداشته و بابت طلب خود از دولت چندین طرح بزرگ پتروشیمی و صنعتی و از جمله نیروگاه بزرگ منتظر قائم به این بانک واگذار شده که قیمت این نیروگاه در زمان واگذاری یک هزار و 150 میلیارد تومان بوده اما در حال حاضر به بيش از 2 هزار میلیارد تومان افزایش قیمت داشته که سود مناسبی را نصیب بانک خواهد کرد.
علت توقف و کم مثبت بودن وبصادر بخاطر مقاومت 115 تومن هست و اگر این مقاومت فیلد بشه احتماتلا این سهم تا 155 تومن رشد کنه ، ولی ابتدا باید 115 تومن را با قدرت تمام فیلد کنه...
دی هم که داره متعادلی میشه و احتمال داره فردا هم یکم منفی بشه ولی باز هم تاکید میکنم که این سهم نگرانی نداره و نیاز به حوصله داره...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
سید ثشرق به خاطر نزدیکی مجمع اینطور شد؟؟؟صبح میخاستم رو 360 بدم پایینشو بگیرم ولی ترسیدم جا بمونم
از دیروز گفتم که فعلا سمت ساختمانی و سیمانی نروید برای همین بود ، ساختمانی ها باید اصلاح میکردند...
ثشرق احتمالا تا 325-312 تومن اصلاح کند ولی توصیه به سهامداری دارم....
نظر