کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا سید یه پیام خصوصی براتون فرستادم تو سایت تالار بورس
مثل اینکه اینجا پیام خصوصی نیمره
یه لطفی کنید پاسخ بدبد متشکر میشم
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
smj جان سلام و خسته نباشی
اگه ممکنه شاخص ساختمانی را بررسی فرمایید ... در ضمن در یکی دو هفته اخیر در گروه ساختمانی فقط ثشرق و کمی هم ثتران رشد کردند ...بقیه هیچ رشدی نکردند ... به نظر شما این عقب افتادگی گروه نسبت به ثشرق جبران می شه ؟؟؟؟؟؟ کل گروه درجا زده اند ... ثشرق45% رشد ... ثتران 20% ... بقیه گروه درجا ...
دوستان من این تحلیل رو از ثشرق توضیحی گفته بودم، و همونطور که می بینید به 61.8 فیبو با همپوشانی تارگت کف دو قلو به خوبی واکنش نشون داده و قیمت از اونجا برگشته. (تایم فریم روزانه)
دوباره چهارشنبه به این مقاومت برخورد کرد، اما همونطور که جناب سید توضیح دادند، با انرژی که جمع شده، به احتمال زیاد این مقاومت شکسته میشه.
مقاومت های بعدی هم 346 تومان و 381 تومانه!
اینم یه تحلیل از سمایه. اگر الگوی پروانه در قسمت آخر تکمیل بشه، قیمت در محدوده نارنجی رنگ بر میگرده.
اگر دوستان و سید عزیز، اصلاحات و نظراتشون رو بگن ممنون میشم
دوستان بنده به خاطریه سری گرفتاری های شغلی تا آخر سال حضورم خیلی کم رنگتر میشه...
برای همین پیشاپیش از دوستان عذرخواهی میکنم و همچنان توصیه به سهامداری با سهامهای بنیادیشون و همچنین داشتن استراتژی خرید و فروش ، دارم...
با تشکر
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر