کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار به خاطر باز شدن رمپنا یکم شل شد ، ولی از فردا باید دوباره رشد کنه...
بازار جالبی داریم ، از ترس مرگ خودکشی میکنند :)
امیدوارم رمپنا بتونه یکمی از مثبت بودن بازار را کم کنه که جا برای رشد در روزهای آینده بمونه ..
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
سلام سید عزیز بنظران رمپنا درحال باز گشائی باچه قیمت مناسب خریداست
بنظر بنده شما بمپنا بخری بهتر از رمپنا باشه ، ولی قبلا هم گفته ام که رمپنا حداقل باید تا 850 تومن پایین بیاد تا مناسب خرید باشه و اصلاحش هم مناسب باشه...
سلام سید جان. چه اتفاق واسه بانک دی افتاد اینجوری رفت پائین؟؟
آیا تحت تاثیر بانک صادرات قرار گرقت؟؟
نگرانی در مورد بانک دی وجو نداره ، بانک دی هدف قیمتی 230 تومن در کوتاه مدت داره ، حالا اینکه صف خرید نمیشه براش بهتره ، چون نرم نرم میره بالا و نوسانگیرها را جذب خودش نمیکنه...
عرض ادب خدمت دوستان
اخرین ورژن کرک شده امی بروکر رو اپلود کردم.
پس از دانلود فایل rar، فایل نصبی رو نصب نمایید و سپس از برنامه خارج شده و فایل کرک رو در محل نصب کپی نمایید و با دیدن پیغام هم نام بودن فایل با یکی از فایل ها،گزینه جایگزین فایل قبلی انتخاب گردد.
پسورد فایل:rahmati
عرض ادب خدمت دوستان
اخرین ورژن کرک شده امی بروکر رو اپلود کردم.
پس از دانلود فایل rar، فایل نصبی رو نصب نمایید و سپس از برنامه خارج شده و فایل کرک رو در محل نصب کپی نمایید و با دیدن پیغام هم نام بودن فایل با یکی از فایل ها،گزینه جایگزین فایل قبلی انتخاب گردد.
پسورد فایل:rahmati
در مورد ثشرق گفتم که باید کمی در جا بزند تا همگروهی هایش بهش برسند...
با توجه به واگرایی متفی آراس آی که البته خیلی هم قوی نیست ، احتمال داره پس از رسیدن گروه انبوه سازان به یک قیمت مناسب باز با یکدیگر کمی افت کنند و موج بعدی صعودی را استارت بزنند...
نظر