i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omid_erfanimanesh
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 238

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط samangh پست شده است View Post
    من يكم عجله كردم و ثتران رو فروختم ثباغ كه صف شد پيشنهاد خريد ديگه داريد ؟

ثتران که در کانال رنجیست،که باید 250 خرید و حدود 280 فروخته شود!(فک کنم یه 50% میشده این چند وقته ازش نوسان گرفت!!!)
    همونطور که سید گفتند ساختمانی ها با توجه به این که امروز کم آوردن ممکنه یک اصلاح کوچک داشته باشند و این بار رالی اصلی خود را آغاز کنند...
    پس اگر قصد خرید از این گروه رو دارید دو روزی صبر کنید!

سهم دیگر هم،الان با توجه به بازار که هنوز از پس مقاومت 78000 برنیامده،خرید پر ریسکی محسوب میشه،صبر کنید تکلیفش مشخص شه،بعد...

پ.ن:الان کافی نتم!!!به نرم افزار دسترسی ندارم؛سهم خاصی رو نمیتونم معرفی کنم...

نظر

• ahmadreza
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 1294

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post

ثتران که در کانال رنجیست،که باید 250 خرید و حدود 280 فروخته شود!(فک کنم یه 50% میشده این چند وقته ازش نوسان گرفت!!!)
      همونطور که سید گفتند ساختمانی ها با توجه به این که امروز کم آوردن ممکنه یک اصلاح کوچک داشته باشند و این بار رالی اصلی خود را آغاز کنند...

سهم دیگر هم،الان با توجه به بازار که هنوز از پس مقاومت 78000 برنیامده،خرید پر ریسکی محسوب میشه،صبر کنید تکلیفش مشخص شه،بعد...

خیلی خوب دارن معامله میشن بعید به نظر میاد پایین بیان

نظر

• samangh
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 65

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post

ممنون دوست عزيز به نظرم از پس اين مقاومت بر نياد به نظرتون بانك دي رو هم بفروشم ميانگينم 215 تومنه ولي نميدونم كي به اين عدد ها ميرسه

نظر

• omid_erfanimanesh
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 238

در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Post
          خیلی خوب دارن معامله میشن بعید به نظر میاد پایین بیان
          دوست عزیز منظور ما از پایین آمدن ریزش نیست!!!
          خوب معامله میشوند ولی تقریبا همشون زیر قیمت پایانی معامله می شوند!
          اگر بازار بخواهد 78000 را همین امروز بشکند ممکن است دیگر ساختمانی ها پایین تر نیایند؛در غیر این صورت ممکن است کمی پایین تر بشود خرید و وقتی میشود پایین تر خرید...
          همونطور که قبلا هم گفته شد حمایت و مقاومتهای سهم های این گروه خیلی به هم نزدیک شده،بگونه ای که امروز روی مقاومت،و مثلا فردا و پس فردا به حمایت هاشون میرسند!
          در کل باید تو واچ باشند!

پ.ن:این که کل سهم های این گروه امروز از +4 و +5 میریزند و ثباغ هم میریزد و لی بعد صف 4 میلیونی میشود دلیل تکنیکال دارد!!!

نظر

• omid_erfanimanesh
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 238

در اصل توسط samangh پست شده است View Post
            ممنون دوست عزيز به نظرم از پس اين مقاومت بر نياد به نظرتون بانك دي رو هم بفروشم ميانگينم 215 تومنه ولي نميدونم كي به اين عدد ها ميرسه
            خواهش!
            همونطور که گفتم الان به نرم افزارم دسترسی ندارم که نمودارش رو براتون بررسی کنم،به تازگی هم بانک دی رو ندیدم،پس نمیتونم نظری بدم!
            /:.rolleyessmileyani

نظر

• afshin_rl
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 61

باسلام از استادها تاپيك ميخواستم بدونم شاوان چه جوريه واسه وارد شدن تشكر

نظر

• amir_321
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 185

سلام سید جان واقعا جای تشکر داره که تحلیلگری مثل شما وجود داره همینطور که شما فرمودید بازار حرکت کرد. منتظر سیگنال ورود شما به ساختمانیها هستیم

نظر

• younesat
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 40

سلام دوستان. همانطور که سید عزیز و دیگر بزرگان تاپیک فرمودند احتمال بسیار زیاد فردا بازار منفیست مگر اینکه خبر یا اتفاق خاصی رخ بده. چرا که شبندر منفی شد ،رمپنا به سمت صفر تابلو میل میکنه و خودرو هم حجم خرید بسیار بسیار بالائی داشت و فردا به احتمال بسیار زیاد منفی خواهد بود.
                  شاوان هم فردا و پس فردا منفی خواهد بود و بهترین وقت برای خرید رزو سه شنبه و چهارشنبست.
                  امیدوارم از پست بنده سوبرداشت نفرمائید چرا که اصلاح هم مثل صعود جزو لاینفک بازار میباشد.
                  باتشکر

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

دوستان صبح عرض شد که بازار پس از اینکه یک رشد نسبتا خوب را تجربه کرده نیازمند استراحت هست.
                    فکر میکنم خیلی ها صبح مطلب را گرفتند و برد کردند ، با توجه به نوع معاملات مطمئن باشید بازار فردا سیر نزولی خودش را طی میکنه و اصلا جای نگرانی هم نداره چون صرفا یک پولبک به مقاومت شکسته شده است :)
                    چند روز پیش بهتون گفتم که پس از اینکه یک مقاومت شکسته میشه ، نمودار دوست داره یکبار دیگه برگرده و اون مقاومت را لمس کنه تا خیالش راحت بشه که مقاومت را شکسته و بعد دوباره به صعودش ادامه میده و اینبار هدف 80000 واحد را خواهد داشت :)
                    پستهای قبلی بنده را بخوانید تا متوجه عرایض بنده بشوید :)
                    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• afshin_rl
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 61

سيد جان بنظرت شاوان چوره وارد بشيم در ضمن رمپنا دارم به نظرت خارج بشم يا سهامداري كنم

نظر

• mahtab.gh441
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 209

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
                        ممنونم ازتون.ولی سوال من این بود که چرا عداد 5.3.3رو انتخاب کردید؟! چرا 15.5.15 رو انتخاب نکردید!!!!؟؟؟؟

بله متوجه شدم اما همه دوستانی که با استوک کار میکنند تا انجایی که بنده می شناسم یا مثل بنده از جزوئ های سید استفاده کرده کرده اند 5.3.3 استفاده میکنند از دوستان و و سید گرامی سوال میکنم و خدممتان عرض میکنم

تشکر که پیگیر هستید

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

در اصل توسط afshin_rl پست شده است View Post
                          سيد جان بنظرت شاوان چوره وارد بشيم در ضمن رمپنا دارم به نظرت خارج بشم يا سهامداري كنم
                          در مورد شاوان یکی از دوستان ازم پرسید و بهش گفتم که روی 2570 مقاومت بسیار سنگینی دارد ، باز هم بصورت سر بسته بهش گفتم من اگر باشم میفروشم و موقعی که مطمئن شدم مقاومت شکسته شده میخرم ...
                          در حال حاضر خرید شاوان را در این قیمت فقط ضرر میدانم ، حداقل تا 2300 ریزش دارد
                          رمپنا هم احتمالا تا 700 بریزد ، دیروز اینهمه گفتم عجول نباشید !!!
                          با صبر و برنامه پیش برویم از همین بازار هم میشه گین عالی گرفت :)
                          هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 1656

سیدجان نظرت روهمراه چیه
                            بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• anisan
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 141

آقا سید ثشرق تا چند میریزه

نظر

• ahmadreza
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 1294

بانک دی:تو 190 یه مقاومت ضعیف داره بشکنه تا 200 میره اما 200 براش یه مقاومت نسبتا سنگینه که اگه بالای اون تثبت بشه تا 230 میره حمایت فعلی نزدیک 170

نظر

در حال کار...
                                X