کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد)

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    اصلا شدیدا مشکوک به کد به کدیه
    این حجم آخه!
    نیم ساعت از بازار نگذشته
    اندازه دیروزش سهم فروخته تقریبا!
    تو 40 دقیقه ارزش معاملات شد 4 میلیارد تومان !

من تعجب میکنم که چرا حقیقی خریدار میخواد تو این حجم عرضه قیمتو بیاره بالا !

وقتی حقوقی داره اینجور عرضه میکنه ، پایین تر بذار!

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

اگر فروش ها از وثیقه باشه، تو شلرد حداقل 100 میلیون سهم دیگه برای عرضه داره !!!

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

ظاهرا بخشی از سهام بانک صادرات در شلرد توسط بانک سامان وثیقه شده بود !

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

تعداد حقوقی های فروشنده به 7 عدد رسید !

اگر تمام سهام وثیقه بخواد عرضه بشه، شاید صادرات هم سهام خودشو بفروشه !

نظر

• فراتحلیل
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 815

عمده خرید ها توسط یک شخص حقیقی به نام دکتر روحی در حال انجام است که بابت مطالبات این سهم را از وبصادر بر میدارد.

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

مهمترین نکته اینه..که این روحی کیه...اگر از اهالی بورس و هفت خط باشه...سهم رشد خوبی خواهد کرد....اگر ...اینکاره نباشه..و ..فقط داره پولش را زنده میکنه...پس فردا میریزه سهمو تو بازار ..میشه بلای جان سهم..و...کسی امار این بابا را داره..اطلاع رسانی کنه...من..تا انجا که فهمیدم..در بازار اسم رسمی نداره.....بازم..نمیدونم...شاید راوی ...اطلاعاتش در پیتی باشه...یا برادرمون از سربازان گمنام..رانت دار باشه..
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• فراتحلیل
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 815

طبق گزارش های تحلیلی و گزارش توجیهی افزایش سرمایه ای که این شرکت ارایه داده این طرح پتروشیمی از حاشیه سود ناخالص حداقل 50 درصدی برخورداره که با فرض قیمت اوره 1 میلیون تومانی یا 242 دلاری و ظرفیت 1 میلیون تنی حداقل 500 میلیارد تومان سود ناخالص خواهد داشت که با در نظر گرفتن بدبینانه ترین حالت برای هزینه مالی و اداری حداقل 350 میلیارد تومان سود خالص باقی میماند که برابر با سهمی 70 تومان سود است.
                البته در حالت خوشبینانه برای قیمت اوره و استفاده از حداکثر ظرفیت تولید شرکت ، شلرد تا 100 تومان برای هر سهم هم میتواند سود داشته باشد.
                مضافا اینکه مدرنترین واحد اوره ای است که در سطح کشور در حال ساخت است.
                به نظر من با وجود چنین عرضه های سهمگینی در سهم خریدهای معنادار بازار حکایت از ارزندگی بی چون و چرای سهم دارد.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

جالب اینه که اینهمه شرکتهای پتروشیمی فعال ! در بورس هست ، پول با این حجم نمیره سراغشون !

اما برا اونایی که هنوز راه نیفتادن مثل شلرد و ... یهویی !!! اینجور سر و دست میشکنن !

پس خیلی هم بدون نقشه و برنامه نیست این بازی راه افتاده در این گونه شرکتها ! یا یک واکنش صرفا تکنیکالی !

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

خیلی خوب معامله میشه،بی شک در آینده حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.
                    این حجم خرید نمیتونه اتفاقی باشه.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/11/15, 11:21.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      تعداد حقوقی های فروشنده به 7 عدد رسید !

اگر تمام سهام وثیقه بخواد عرضه بشه، شاید صادرات هم سهام خودشو بفروشه !
                      بانک سامان با طرح دعوا در دادگاه و گرفتن حکم علیه بانک صادرات توانست 159 میلیون سهم وثیقه شده در شلرد را بفروشد !

در جهرم هم 216 میلیون سهم در وثیقه بوده که تا الان 47 میلیون سهم فروخته شده !

در شپنا هم بیش از 116 میلیون سهم متعلق به بانک صادرات در وثیقه است ! که بخشی از آن به فروش رسیده !

برخی معتقدند جو مثبت ایجاد شده درباره این سهام صرفا فضاسازی برای فروش راحت تر این حجم از سهام در بازار است ! و خبر خاصی نیست !

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

مدیریت انجمن به چه جرمی نوشته من را پاک نمودید؟چرا سلیقه ای عمل می نمایید؟هرکس هرچه بخواهد بگوید به امام قلی که برسد آخ و تف می گردد؟سر بر هر پستان شیرده که گذاشتم این نگار مینوی آمد سق زد یا یک چیزی خلافش کرد.من پیرمرد بروم از این انجمن مدیرها راحت می گردند؟ چرا آیدی سه آیدی داران و زالوصفتان و بنداز در روان را نمی بندید.هی گفتند نمی شود و نمی توانیم.
                        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

شلرد آن مطلبش(فروش صادرات) درست گردید و حقوقی دارد هی می خرد.اما امان از چشم و نگر برخی که اگر اسمشان را بیاوری پست هایت را پاک می نمایند.
                          از قدیم گفته اند حرف را بگو خودش مثل سگ صاحبش را پیدا می نماید.
                          پس مرگ بر زالوصفتان بد چشم حسود
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                            شلرد آن مطلبش(فروش صادرات) درست گردید و حقوقی دارد هی می خرد.اما امان از چشم و نگر برخی که اگر اسمشان را بیاوری پست هایت را پاک می نمایند.
                            از قدیم گفته اند حرف را بگو خودش مثل سگ صاحبش را پیدا می نماید.
                            پس مرگ بر زالوصفتان بد چشم حسود
                            امام قلی خان
                            خودتون میگید سن و سال من از همه بیشتره ولی متاسفانه در بیشتر اوقات کلمات بکار رفته در پست های شما اصلا هیچ سنخیتی با سنتون نداره،باز این کلمات رو من میگفتم یه چیزی.
                            یعنی چی،خودش مثل سگ صاحبش رو پیدا میکنه؟!
                            از شما بعیده.
                            یکی یه زحمتی کشیده دو دقیقه وقت گذاشته بالاخره به اندازه بضاعت فکری و قدرت تحلیلش یه چیزی رو درآورده و فکر کرده برای سهامدارانش مفیده،گذاشته اینجا ولی برخورد شما اصلا خوب نیست.اینو بعنوان یه دوست میگم.
                            دو تا پست بالاتر هم میگید چرا مدیریت پست های منو حذف میکنه؟مدیریت چیکار کنه شما هی چپ و راست به این و اون فحش میدید؟خودتون رو بذارید جای مدیریت،شما بودید حذف نمیکردید؟مگه مردم میان اینجا که شما بهشون فحش بدید؟نکنه شما فکر کردید مردم بلد نیستند فحش بدهند؟
                            واقعا خجالت داره این کلمات بکار رفته در پست های شما.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

ارومبروس خان سلام
                              اول جمله را کامل بخوان فرزندم. کلام را گفته اند مثل سگ که صاحبش را میابد صاحب خودش را می شناسد. بعدش هم من دیگر آخر عمرم می باشد. مگر نمی بینی دو روز یک بار نگار می نوی و برخی دیگر به من گیر می دهند. اصلا به تو که جوان می باشی هی گیر می دهند. منتظرند یک سهم را بگویی خوب می کند بعد که بد شد بگویند فلانی الکی تعریف نمود. این هر سهمی من میروم تویش را میاید رویش یک چیزی میگوید.من چه کسی را فحش داده ام تا حالا. مرگ بر زالوصفتان مگر بد می باشد؟
                              من به شما علاقه دارم و خودت را با من سر شاخ نینداز.چند بار از شما در پیام خصوصی و عمومی دفاع نموده ام اروم بورس خان.این دیگر ته نامردی می باشد که بخواهی با آنان که برای من دشنه کشیده اند همراهی بنمایی.من دیگر کش نمی دهم این بحث را چون دارم هر ثانیه از شما عصبانی تر میگردم و الان است که بزنم صفحه نمایش لپ تاپ را خرد بنمایم.
                              با تشکر
                              مرگ بر زالوصفتان
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                                ارومبروس خان سلام
                                اول جمله را کامل بخوان فرزندم. کلام را گفته اند مثل سگ که صاحبش را میابد صاحب خودش را می شناسد. بعدش هم من دیگر آخر عمرم می باشد. مگر نمی بینی دو روز یک بار نگار می نوی و برخی دیگر به من گیر می دهند. اصلا به تو که جوان می باشی هی گیر می دهند. منتظرند یک سهم را بگویی خوب می کند بعد که بد شد بگویند فلانی الکی تعریف نمود. این هر سهمی من میروم تویش را میاید رویش یک چیزی میگوید.من چه کسی را فحش داده ام تا حالا. مرگ بر زالوصفتان مگر بد می باشد؟
                                من به شما علاقه دارم و خودت را با من سر شاخ نینداز.چند بار از شما در پیام خصوصی و عمومی دفاع نموده ام اروم بورس خان.این دیگر ته نامردی می باشد که بخواهی با آنان که برای من دشنه کشیده اند همراهی بنمایی.من دیگر کش نمی دهم این بحث را چون دارم هر ثانیه از شما عصبانی تر میگردم و الان است که بزنم صفحه نمایش لپ تاپ را خرد بنمایم.
                                با تشکر
                                مرگ بر زالوصفتان
                                جناب امام قلی خان
                                من با هیچکی همراهی نمیکنم مواضع من مشخصه.حرف من اینه وقتی میتونیم منظورمون رو با کلمات زیبا و دلنشین برسونیم چرا از کلمات زشت استفاده کنیم؟
                                من فحش بدم ،شما فحش بدید ،اون یکی فحش بده،ببینید اون وقت این سایت قابل تحمل میشه؟نمیشه ولله
                                بهرحال من همیشه نسبت بشما ارادت داشتم هنوز هم دارم فقط خواهشا کمی مراعات دوستان رو بکن.

نظر

در حال کار...
                                X