کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امام قلی خان
    عضو فعال
    • Aug 2015
    • 1542

پاسخ : کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد)

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    جناب امام قلی خان
    من با هیچکی همراهی نمیکنم مواضع من مشخصه.حرف من اینه وقتی میتونیم منظورمون رو با کلمات زیبا و دلنشین برسونیم چرا از کلمات زشت استفاده کنیم؟
    من فحش بدم ،شما فحش بدید ،اون یکی فحش بده،ببینید اون وقت این سایت قابل تحمل میشه؟نمیشه ولله
    بهرحال من همیشه نسبت بشما ارادت داشتم هنوز هم دارم فقط خواهشا کمی مراعات دوستان رو بکن.
    ارومبورس خان
    من تا حالا یک فحش به کسی نداده ام دراین سایت.اگر گفته باشم که مرگ بر زالوصفتان و یا بد نیت ها و یا ای الهی رتیل کله قهوه ای و عقرب دم سیاه نیششان بزند.زالوصفت هم کسی دوست ندارد. بد ذات بد نیت هم که حالا هم می گویم ای الهی که نابود بگردد. کدام فحش را از من آخر دیده است کسی. نگار مینوی هم خودش می داند و من. تازه تا بحال من به او هم فحش نداده ام. دو آیدی داران و چند آیدی داران در اینجا فعال می باشند. بنداز در روها هم می باشند. حالا اگر من بگویم مرگ بر زالوصفتان این یک دفعه فحش می گردد.الان من را از خودت رنجانده ای. آنوقتها که امیر بهرامی ادعا رسی می نمود و هی گیر می داد من چقدر دفاع از شما نکردم در تالار. مدیریت آن پست من یک فحش هم نداشت. الکی پست من را حذف نمودند. نگار می نوی خودش می آید یک چیزی میگوید و بعد خودش را عقب می کشد. یا به دولت گیر می دهد تا بگوید آن خوب بود یا مسخره می کند بعد دیگر مظلوم می کند خودش را. آنوقت که توافق هسته ای بود هی می گفتند نمی شود و تکه می انداختند. هزار جور بساط درست کردند.این خودش دلیل مظلومیت من می باشد.صد نفر در خصوصی از من حال و احوال می نمایند. اما اگر مدیریت یک دو پست امام قلی را نمی تواند ببیند و دیگران از من خوششان نمی آید بگویند تا بروم.یک روز یکی می گوید چرا قصه زندگی ات را می گویی.حالا خودشان برخی از صبح که شلوارشان را می پوشند اینجا میگویند.انوقت که برخی به من می گویند دیگر وقت مرگت می باشد و برو بمیر یا چرا سهم میخری داری میمیری را کسی نمی بیند؟ آیا خوب است یک نفر آدمی که سرطان داشته و قلبش هر لجظه یک وقت بیستد را بگویند داری می میری برو؟پستهایش موجود می باشد.اینها از فحش بدتر نمی باشد؟آنوقت یک مرگ بر زالوصفتان و بد ذاتان فحش می باشد؟
    دیگر اصلا دلم به نوشتن در اینجا نمیرود فعلا.
    با تشکر
    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
    از هم ندوشیم.
    با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10181

پاسخ : شرکت صنایع پتروشیمی اوره لردگان (شلرد)

درود بر شما

اتفاقا اون روز که شما در مورد این سهم پیغام فرستادید،نمودارش رو دید زدم و بنظرم جذاب اومد.
      بنظر من شلرد 115 تومنی میتونه یه خرید کم ریسک باشه البته من چیزی از بنیادیش نمیدونم ولی سهمی که سه ساله بین 160 تا 90 تومن در نوسان هست،بنظر نمیاد دیگه بخواد کف 90 تومن رو بشکنه.
      من فکر میکنم خرید پله ای برای این سهم بد نباشه (بین 115 تا 110 تومن)البته دقیق نمیشه گفت کی حرکتش شروع میشه(شایدم با صعود اخیر پتروشیمی ها اینم قاطی اونا بشه) ولی اونی که میخواد در روند صعودی بخره، اومدن قیمت بالای 140 تومن نشانه اینه یه خبرهایی هست و خریدارارن مصممی وارد سهم شده اند و این خریداران میتونند مقاومت مهم و قوی 160 تومن رو هم طی کش و قوسی بشکنند.با شکست 160 تومن،هدف حداقلی 300 تومنی بصورت پرنوسان میتونه داشته باشه.
      حد ضرر این سهم همون 90 تومنه.

امروز برای شلرد صف خرید پرحجمی چیده شد،بنظر میاد دیگه زمان صعود رسیده.
      ممکنه در روزهای آینده روی مقاومت ها صف خرید عرضه بشه یا نوسانی بشه ولی بنظرمن تا زمانی که سیگنال قطعی فروش دریافت نکردید با سهم بمانید. یه چند تا مقاومت داریم که در پست بالایی ذکر شده ممکنه روی اونا حرکات فریبنده ای صورت بگیره ولی بنظرمن با دقت در حجم خرید و فروش میشه دستشون رو خوند.
      فردا یه مقاومت مهم روی 126 تومن داریم که بنظر میاد با صف خرید امروز شکسته میشه و میریم بالای 140 تومن.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1362

پاسخ : شرکت صنایع پتروشیمی اوره لردگان (شلرد)

[QUOTE=orumbourse;735554]امروز برای شلرد صف خرید پرحجمی چیده شد،بنظر میاد دیگه زمان صعود رسیده.
        ممکنه در روزهای آینده روی مقاومت ها صف خرید عرضه بشه یا نوسانی بشه ولی بنظرمن تا زمانی که سیگنال قطعی فروش دریافت نکردید با سهم بمانید. یه چند تا مقاومت داریم که در پست بالایی ذکر شده ممکنه روی اونا حرکات فریبنده ای صورت بگیره ولی بنظرمن با دقت در حجم خرید و فروش میشه دستشون رو خوند.
        فردا یه مقاومت مهم روی 126 تومن داریم که بنظر میاد با صف خرید امروز شکسته میشه و میریم بالای 140 تومن.[/QUOT

شب خوش
        درود بر شما
        تشکر از ارایه نظرات ارزشمند شما
        امروز به کل بانک صادرات از سهم و ترکیب سهامداری خارج شد
        و این میتونه سبب بشه سهم یه نفسی بکشه
        ولی انهایی که این سهم رو خریدن میدوند که باید تا بتلای 300 باهاش همراهی کنند
        در هر حال چند روز اینده 29 اذر مجمع انتخاب هیات مدیره داره
        یه فردایی بازه و چند روزی با این حجم می بنده و خودش میشه یه تنفس ....
        به قول شما باید ببینیم روی مقاومت ها چه بازی در میارند
        با این سهم حالا حالا هستیم
        در پناه خدا باشید

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10181

من شلرد ندارم ولی هر کی روی شلرد صبور باشه برنده هست.با رعایت حد ضرر با خیال راحت سهامداری کنید.این حجم خریدها بی دلیل نمیتونه باشه.
          هیچی راجب بنیادیش نمیدونم حتی یه کلمه ولی از روی تجربه میگم چون این بازی بارها تکرار شده.
          امروز هم داره با مقاومت مهمی دست و پنجه نرم میکنه که البته بنظر من بزودی میشکنه پس از این شکست ،تازه خریداران حقیقی وارد سهم میشن.
          من اینطور فکر میکنم.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

طبق پیش بینی ها، بنا به نظر مدیر مالی شرکت:

شرکت در خرداد ماه ۹۷ به بهره برداری خواهد رسید
            و چنانچه تاخیری در زمان بهره برداری پروژه ایجاد شود، اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت.
            در بین پروژه های در دست اجرا، این پروژه پیشرفت فیزیکی بالاتری نسبت به سایرین داشته و جزو پروژه های موفق کشور می باشد

.اولین قسط باید از مردادماه ۹۷ آغاز می شد .........................................که با توجه به تمدید فاینانس، زمان بازپرداخت نیز استمهال گردید....................................

بنظر می رسد
            دلیل عرضه های بانک صادرات
            ، بحث خروج از بنگاه داری بانک ها باشد

عرضه بانک صادرات به دلیل مشکلات داخلی شلرد نبوده و به نظر می رسد با توجه به الزام بانک ها به خروج از بنگاهداری عرضه صورت گرفته است. ضمن اینکه با وجود عرضه های انجام شده، قیمت سهم افت نکرده و شلرد جذابیت خود را برای سهامداران داشته است.

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

در مجمع #شلرد چه گذشت؟

نیده ها و شایعات از مجمع امروز #شلرد از این قرار است که تا امروز عملا ۹۰ درصد پيشرفت پروژه داشته است

و هیچ گونه مشکلی برای تامین تجهیزات باقي مانده وجود ندارد

بر اين اساس تا بهار سال آینده اولین تولید آزمایشی به بار خواهد نشست.

در هفته هاي آتي با توجه به گزارش بودجه سال ٩٧ شاهد پيشبيني سود قابل توجه شركت خواهيم بود.

علاوه بر اين موضوع شركت در ماه هاي آتي افزايش سرمايه ١٥٠ درصدي در پيش دارد

كه با توجه به موارد ذكر شده و اتمام سهام بانك صادارت قيمت هاي كنوني بسيار مناسب جهت سرمايه گذاري ارزيابي مي شود

. در روز هاي اخير با توجه به چشم انداز روشن سهم، شاهد اقبال اهالي بازار سرمايه به اين سهم بوده ايم.

خاطرمان باشد كه هميشه سود سهامداران در سهم ها و شركت هايي بوده است كه از ابتدا شروع به كار داشته اند. حتما مد نظر باشد

@به نقل از کانال اقای احسان پیران

نظر

• فراتحلیل
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 815

پیشرفت پروژه تا پایان این ماه به بالای 85 درصد میرسه ، در عجبم از اینکه سهم با پی بر ای تحلیل 2 در حال معامله است.

نظر

• فراتحلیل
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 815

این هم آخرین پیشرفت فیزیکی در آذر ماه بر اساس گزارش شرکت

نظر

• فراتحلیل
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 815

با دلار 4500 تومانی و آخرین قیمت اوره که 252 دلار هستش ، نرخ ریالی حدود 1134000 تومان میشه که بسیار بیشتر از مفروضات شرکت در گزارش توجیهی است ، شلرد بعد از بهره برداری راه پتروشیمی شیراز در این چند وقت را خواهد رفت و انتظار قیمت تا حداقل 300 تومان برای شلرد را دارم.
                    جایی که تو بازار توافقی پتروشیمی هایی که 5 سال دیگه هم به بهره برداری نمیرسن صف خرید دهها میلیونی دارن ، برای شلرد زیبنده نیست تو همین بازار قیمتش زیر 160 تومان باشه.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10181

نگران نباشید سهامداری کنید.به وقتش تمامی این نوسانات رو جبران خواهد کرد.
                      حد ضرر رو بذارید روی 90 تومن و سهامداری کنید.
                      من فکر میکنم این سهم گین خوبی میتونه بده ولی نمیدونم کی؟امیدوارم دیر نباشه.

نظر

• فراتحلیل
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 815

شلرد تا آخر ماه و با تثبیت شرایط سیاسی به راحتی 150 و حتی 160 رو رد میکنه.
                        به نظر من دنبال نوسانگیری در این سهم نباید بود اونهم در شرایطی که ماهانه 3 درصد پیشرفت پروژه است و تا آخر سال پیشرفت پروژه به بالای 90 درصد میرسه.

نظر

• فراتحلیل
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 815

حقوقی آرام و بی سر و صدا در حال جمع اوری شناوری سهم است ، احتمال اضافه شدن یک حقوقی دیگر به جمع سهامداران درصدی در روزهای آینده بسیار محتمل است.

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

نگران نباشید سهامداری کنید.به وقتش تمامی این نوسانات رو جبران خواهد کرد.
                            حد ضرر رو بذارید روی 90 تومن و سهامداری کنید.
                            من فکر میکنم این سهم گین خوبی میتونه بده ولی نمیدونم کی؟امیدوارم دیر نباشه.
                            درود بر شما
                            به قول معروف شلرد باید همین احوالی سرشون بندازه پایین ...گاوی بره ...
                            زیادی دیگه گل لگد کرده
                            هر چند خریدار و فروشنده هم خسته نمیشن
                            سجاد عزیز شاد باشی برای همه تحلیل های که پیرامون سهام ها میذاری یک دنیا ممنون
                            در پناه خدا باشی

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

اوره ا انواع اقسام داره...اوره..کرمانشاهی...اوره مشهدی...اوره بو شهری..و..اوره ..لری...
                              اوره کرمانشاهی..گیاه را میلرزاند...فایده نداره.......اوره مشهدی..تو خاک میماند جذب نمیشه..کلا راه خودش را میره.......اوره بوشهری..زیادی با گیاه گرم..میگیره...گیاه در این خوش بش..یادش میره رشد کنه..................بهترین اوره...اوره..لری است...هم جون داره...هم سادست....گیاه 3 سوت سرش را کلاه میگذارد..و...مصرفش میکنه..تازه..چون دسته بزن داره..ضد افتم هست....
                              نتیجه میگیریم..که..شلرد...به علت مزایای فروان..اوره اش...تقاضای بالایی برای محصولاتش وجود داره..
                              :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

چند بار لرستان رفتم...کلاهمه چی زیادی جون داره...مادرم شیرازیه...هر وقت میرفتم دهاتشون..50 کیلو بار میگذاشتم...بر گرده...خران دهات......راه نمیرفتن....کلا.....مستمع ازاد بودن...
                                لرستان که میرفتم..هر چقدر بار بر گرده..خرهاش میگذاشتیم....نفس کش میطلبید...یه سری با رفقا رفتیم سمت دهات های اطراف الیگودرز......بگردیم.....محلی ها شیر تازه...ارگانیک.....به صورت لایو میفروختن...رفتیم..پیش یه دختر بچه 15..16...ساله..شیر ..بخریم..به جان خودم..گوسفند را همچین..بلند کرد.گوسفند بدبخت گرخید...هر چی شیر داشت در طبق اخلاص گذاشت و تقدیم...کرد....
                                اصالتا اصفهانی هستم...اگر کشاورز بودم...عمرا اوره اصفهان را میخریدم.......چرا...چون...پدر از ریشه گیاه در می اورد...تا 2 زار ...ترکیبات نیتروزن دارش را ..بش بده...گیاه اینقدر حرص میخورد...خشک میشد...
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X