کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قیمت اوره صادراتی پتروشیمی های ایرانی در هفته جاری به ۷۳۰ دلار در هر تن فوب رسید.
افزایش قیمت گاز در اروپا و آسیا، افزایش قیمت ذغال سنگ در چین و تنش در زنجیره تامین، منجر به افزایش چشمگیر قیمت کود اوره در بازارهای جهانی شده است. کارشناسان همچنان بازار اوره را صعودی پیش بینی می کنند.
با توجه به اینکه قیمت اوره در کارگروه نفت و گاز پارسیان و توسط شرکتهای اوره ساز ایرانی و براساس نشریه های معتبر تعیین می شود، بازار اوره ایران علاوه بر شفافیت، با هماهنگی اوره سازها توانسته فروش های چشمگیری را به ثبت برساند و مورد توجه سهامداران قرار بگیرد./ پتروتحلیل
خراسان در ارتباط با نرخ گاز شفاف سازی کرده است که نرخ گاز مطابق با فرمول های قبلی است و آخرین نرخ گاز اعلامی در مرداد برابر 3,700 تومان به ازای هر مترمکعب اعلام شده است.
#شلرد گزارش فعالیت ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1400/07/30
?دوره 1 ماهه منتهی به مهر 1400:
? 112 میلیارد تومان فروش محصولات
? %187 افزایش نسبت به ماه قبل
? فروش داخلی: 16.9% از کل فروش این ماه
? صادرات: 83.1% از کل فروش این ماه
کولاک کرد گزارش ماهانه شلرد کمپرسور و تولید راه افتاده و شرکت افتاده در ریل تولید توجه هم کنید که تنها شرکتی هست که میتواند بیش از 80درصد تولید را صادر کند و مجوز ان دارد
قیمت یک سهم شپدیس برابر است با بیش از 18 سهم شلرد!! 2سال اینده نیز باز همین محاسبه را خواهیم کرد سهامدار صبور سهم هستیم
قیمت فعلی سهم شپدیس 18هزارتومان شلرد 980 تومان
البته توجه داریم که قیمت شلرد هیچگاه به قیمت شپدیس نخواهد رسید
اما این گپ قیمتی نیز بنظرم زیاد هست و از کاهش گپ انشالله اگر اتفاق بیفتد سود خواهیم کرد....
شلرد بنظر میاد با قبول ریسک بازار برای بلند مدت فکر کنم گزینه خوبی هست
من قبلا یه بار 3سال سهامدارش بودم
چند روز قبل با خرید متوسط 560تومان وارد شدم ببینم چقدر دوام میارم بمانم در سهم؟ قیمت فعلی نیز 560 هست
ببینیم کسی اینجا بوده که سهم از اواخر خرداد امسال از کف قیمتی عالی معرفی کند بیاورد در 90درصد سود و همچنان با سهم باشد و در منفیها نیز از ان حمایت کرده باشد؟؟
الان من سهم در سبد دارم مثل پترو جهرم خرید با میانگین 135تومان یه دوماه قبل برداشتم با 10درصد سرمایه میلیونها سهم شده!!! با دید 5سال دیگه برداشتم که اگر کسی بررسی کند ببیند پروژه هست و یه زمین هست با فنس کشی و انهم تعطیل زهره ترک میشه!!
کار صبر میخواد استراتژی میخواد هرکه با همه سرمایه میاد در نوسانگیری سرمایه اش برمیدارند از بازار خارجش میکنند
ببینیم کسی اینجا بوده که سهم از اواخر خرداد امسال از کف قیمتی عالی معرفی کند بیاورد در 90درصد سود و همچنان با سهم باشد و در منفیها نیز از ان حمایت کرده باشد؟؟
الان من سهم در سبد دارم مثل پترو جهرم خرید با میانگین 135تومان یه دوماه قبل برداشتم با 10درصد سرمایه میلیونها سهم شده!!! با دید 5سال دیگه برداشتم که اگر کسی بررسی کند ببیند پروژه هست و یه زمین هست با فنس کشی و انهم تعطیل زهره ترک میشه!!
کار صبر میخواد استراتژی میخواد هرکه با همه سرمایه میاد در نوسانگیری سرمایه اش برمیدارند از بازار خارجش میکنند
بین 570 تا 640 بامیانگین 600 حدود 500 هزار تا دارم، کمی هم بالای 900 برداشتم.
مجددا به یاری خدا میرویم برای تست مقاومت 1100تومان!!
فردا یا پس فردا احتمالا صف رو میدهند این مبحث رو الان اوردم بالا که عرض شود در فروشندهها نیستیم
چون در مقاومت میاوردم بالا ممکن بود برخی بخرند بعد اصلاح کند بگن تو گفتی!! اما یکی دو روز قبل اوردم بالا که عرض شود اگر بیاد پایین هم با سهممان هستیم شکست هم فبها!!
اگر صف خرید شدن سهمت اینقدر خوشحالی داره و نیاز به اینهمه جوسازی داره چرا ما پس رو سهممان حرف نمیزنیم؟؟
چرا ما فقط وقتی منفی میشه می اییم از سهم حمایت میکنیم وقتی صف فروشه در مورد ان مینویسیم؟
چرا اونا پس وقتی منفی میشه حرفی از سهمشان نمیزنند؟؟؟ فقط وقتی صف خرید شد شروع میکنند به جوسازی؟؟
الان شکر خدا شلرد در 102درصد سوده!! کف قیمت هم تحلیل و معرفی شده چرا ما اینهمه هیجان نداریم؟؟
کی این 3سهم حگردش حشکوه و حافرین را در این تایپیک لینک در 3هفته قبل در کف قیمت معرفی کرد که هر روز هم صف خریده؟؟ چرا اون پس منم نمیزند؟؟ و مبحثش حتی یه بار هم بالا نیاورده؟؟؟
اقایان جوساز مثبت نویس و تحلیلگران سهام صف خرید و مثبت!! کمی ترمز بگیرید بقیه هم بیان!!!
جالبه بدونید هر وقت مثبته نخواهیم امد الانم عصر 4ششنبه هست تا شنبه تاپیکش میرود پایین وگرنه الانم نمیامدیم
عرضه هم که نشد امروز مقاومت 1100به شخمش هم نبود سطح مهم بعدی 1250هست که باز فروشنده نخواهیم بود
اردرهای خرید خوبی زیرش خوابیده اگر در این محدوده ها عرضه شود
نظر