کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد ساده
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 934

پاسخ : کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد)

سلام و اردات...برای کوتاه مدت من دارم می فروشم و به نظرم فروشیه و فعلا نمی تونه از سد 1250 تا 1270 عبور کنه(الان گفتم دارم می فروشم که بعدا نگن فروخت، بعدش گفت)....ولی همچنان برای سهامداری جز بهترین هاس

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
      با منفیهای سهم هستیم بیاد پایین اضافه میکنیم وگرنه سهامداری میکنیم

صرفا جهت اطلاع بود که عرض شود نفروختیم و مثل همیشه سهامدار صبوریم

ریسک تعویض سهم 10برابر بالاتر هست!!!

هستیم در سهم طبق استراتژیتان تصمیم بگیرید....
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1766

یکی از بهترین سهام بازار شلرد است

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          سلام و اردات...برای کوتاه مدت من دارم می فروشم و به نظرم فروشیه و فعلا نمی تونه از سد 1250 تا 1270 عبور کنه(الان گفتم دارم می فروشم که بعدا نگن فروخت، بعدش گفت)....ولی همچنان برای سهامداری جز بهترین هاس
          محمد جان اگه داشتی فروختی مبارکت باشه واسه چی کسی بهت بگه فروختی نگفتی؟ شما که هیچ پستی نزده بودی اینجا اینهمه تحلیل هم اوردیم حتی لایک هم نکردی بنابراین کسی اصلا نمیدونسته که شما سهم رو دارید!!

حالا اگر میدونسته هم مالت بوده اختیارش رو داشتی سهم الان متعادله و همه در سود هرکه کوتاه مدت هست میتواند خارج شود

شلرد از 550امده تا 1180 دهها بار منفی و صف فروش شده

هرکه طبق تحلیل استراتژی خودش تصمیم گرفته..... و درستش هم همین هست

نظر

• MOSTAFAVI
            ستاره‌دار(1)
            • Jun 2012
            • 5633

محمد جان اگه داشتی فروختی مبارکت باشه واسه چی کسی بهت بگه فروختی نگفتی؟ شما که هیچ پستی نزده بودی اینجا اینهمه تحلیل هم اوردیم حتی لایک هم نکردی بنابراین کسی اصلا نمیدونسته که شما سهم رو دارید!!

حالا اگر میدونسته هم مالت بوده اختیارش رو داشتی سهم الان متعادله و همه در سود هرکه کوتاه مدت هست میتواند خارج شود

شلرد از 550امده تا 1180 دهها بار منفی و صف فروش شده

هرکه طبق تحلیل استراتژی خودش تصمیم گرفته..... و درستش هم همین هست
            سود سازی شلرد رو چطوری می بینید؟

نظر

• محمد ساده
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 934

بله...ولی متاسفانه و به ناحق تو این دو ماه تو برخی سهام منفی خوردیم که خیلی دل و دماغ نوشتن نداریم...همچنان اعتقاد دارم شلرد اعداد بالایی به ترتیب 1270 1550 و در نهایت 1950 تومان خواهد دید...

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                سود سازی شلرد رو چطوری می بینید؟
                اطلاعی ندارم شرکت تازه تولید را شروع کرده برای پاسخ بهتر باید با توجه به اطلاعات کدال تحلیل بنیادی کنید....

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

این پست نیز یکی از دوستان ارسال کرده که صرفا جهت اطلاع دوستان ارسال میکنم صحت یا عدم ان را خودتان بررسی بیششتر کنید....

خوب خدارو شکر این قیمت سهم و سلامت کمپرسور نوید روزهای بهتری رو میده . تا
                  گزارش آبانماه سهم ،که ۵ یا ۶ آذرماهه ،حدود ۲ هفته باقی مونده که مطمینن گزارش عالی خواهد بود ولی تو این ۱۴ روز ، بازیگر و خریداران جدید ،قیمت سهم رو بالا و پایین میکنن اما با این قیمت اوره جهانی و دلار و حاشیه سود خوب ، این سهم فعلا فروشی نیست ، گول این بازیها رو نخورید .
                  لازم بذکر شلرد در صورت تداوم تولید :
                  معافیت ده ساله داره
                  واحد یوتیلیتی مستقل داره .
                  اجازه صدور ۸۰ % از اوره تولیدی داره .
                  کیفیت اوره تولیدی ،نسبت به دیگر اوره سازان بالاتره ( قبل از سرد شدن ،اوره مذاب تبدیل به گرانول میشه ) .
                  دستگاههای نو و به روز اروپا : استهلاک و تریپ کمتر ، زمان اورهال کمتر که تولید بیشتر و با کیفیت رو بدنبال خواهد داشت .
                  قرارداد سواپ اوره با شپدیس برای صادرات و حذف هزینه حمل و نقل تا بندر .
                  نزدیکی به سه خط لوله گاز سراسری .
                  قرار گرفتن در منطقه ای که مشکل آب نداره با این وضعیت خشکسالی و جنگ کمبود آب .

دوستان همه و همه این موارد باعث میشه حاشیه سود شلرد به ۸۰ % تکرار میکنم ۸۰ % برسه و این غلو یا شوخی نیست سهم ۱ تا ۲ سال آینده با اوره بالای ۵۰۰ دلار امکان توزیع ( dps ) نزدیک به ۸۰۰ تومان رو داره ( نزدیک به قیمت امروزش ) . واقعا این سهم و سهامدارانش در حقشون اجحاف شده پس بدونید چه گنجی در اختیار دارید واز اون نگهداری کنید .

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

شلرد مثبت شد!!

اینجوری هست که میگم فروشی نیست ها!!!

دیروز با صف فروش بسته شد امروز هم با صف فروش باز شد و اما داره حمایت میشه فکر نکنم دیگه زیر هزار بیاد خداحافظی کرده احتمالا با زیر هزار!! اما توجه کنند افراد عجول و

کوتاه مدت که عرض شد احتمالا با زیر هزار خدا حافظی کرده چون برای خودمان که بلند مدت هست فرق ندارد بیاد زیر هزار خریداریم باز!!!

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

با منفیهای سهم هستیم بیاد پایین اضافه میکنیم وگرنه سهامداری میکنیم

صرفا جهت اطلاع بود که عرض شود نفروختیم و مثل همیشه سهامدار صبوریم

ریسک تعویض سهم 10برابر بالاتر هست!!!

صف خرید و تمام!!!! پایانی هم مثبت شد با این حجمها !!!هشدار داده بودیم دیروز که ریسک تعویض 10برابر بالاتر هست!!!! حالا هرکه فروخته این چند روز در منفی و صف فروش و مثبت !! خیرش رو ببیند با سود فروخته و بکسی زیان نزده .....جای ما هم خوبه شکر خدا در سهم!!

بعد هم یه سود اعلام میکند و شاید همین امسال به بازار اصلی بورس میرویم و از شر این پایه راحت میشویم

چون بازار پایه دیگه نه در شان این شرکت هست نه در شان مدیرانش.....

آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/16, 11:17.

نظر

• سعید سعیدی
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 248

این پست نیز یکی از دوستان ارسال کرده که صرفا جهت اطلاع دوستان ارسال میکنم صحت یا عدم ان را خودتان بررسی بیششتر کنید....

خوب خدارو شکر این قیمت سهم و سلامت کمپرسور نوید روزهای بهتری رو میده . تا
                        گزارش آبانماه سهم ،که ۵ یا ۶ آذرماهه ،حدود ۲ هفته باقی مونده که مطمینن گزارش عالی خواهد بود ولی تو این ۱۴ روز ، بازیگر و خریداران جدید ،قیمت سهم رو بالا و پایین میکنن اما با این قیمت اوره جهانی و دلار و حاشیه سود خوب ، این سهم فعلا فروشی نیست ، گول این بازیها رو نخورید .
                        لازم بذکر شلرد در صورت تداوم تولید :
                        معافیت ده ساله داره
                        واحد یوتیلیتی مستقل داره .
                        اجازه صدور ۸۰ % از اوره تولیدی داره .
                        کیفیت اوره تولیدی ،نسبت به دیگر اوره سازان بالاتره ( قبل از سرد شدن ،اوره مذاب تبدیل به گرانول میشه ) .
                        دستگاههای نو و به روز اروپا : استهلاک و تریپ کمتر ، زمان اورهال کمتر که تولید بیشتر و با کیفیت رو بدنبال خواهد داشت .
                        قرارداد سواپ اوره با شپدیس برای صادرات و حذف هزینه حمل و نقل تا بندر .
                        نزدیکی به سه خط لوله گاز سراسری .
                        قرار گرفتن در منطقه ای که مشکل آب نداره با این وضعیت خشکسالی و جنگ کمبود آب .

دوستان همه و همه این موارد باعث میشه حاشیه سود شلرد به ۸۰ % تکرار میکنم ۸۰ % برسه و این غلو یا شوخی نیست سهم ۱ تا ۲ سال آینده با اوره بالای ۵۰۰ دلار امکان توزیع ( dps ) نزدیک به ۸۰۰ تومان رو داره ( نزدیک به قیمت امروزش ) . واقعا این سهم و سهامدارانش در حقشون اجحاف شده پس بدونید چه گنجی در اختیار دارید واز اون نگهداری کنید .
                        ابتدا بگم که خودم سهام شلرد رو الان دارم. در خصوص رشد یا عدم رشد قیمتش هم صحبتی ندارم. ولی مطلب فوق ایراداتی داره.

ابتدا اینکه یک واحد کامل یوتیلیتی، واحدی هست که نیروگاه هم داشته باشه. که شلرد نبروگاه نداره این یکی از ایرادتش هست.

خیلی از تجهیزاتش اروپایی هست، اما یکی از اصلی ترین موارد کمپرسور دی اکسید کربن هست که اروپایی نیست. اشکالات اخیر هم از همین بابت بود اگه اشتباه نکنم.

از نظر با کیفت تر بودن محصول هم نسبت به دیگر مجتمع ها، اصلا اینطور نیست. صرفا بواسطه نو بودن مجتمع شاید اندکی فعلا بهتر باشه.

البته لازمه تکرار کنم که مطلبی که نوشتم در رد سهم شلرد نیست به هبچ وجه.

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                          ابتدا بگم که خودم سهام شلرد رو الان دارم. در خصوص رشد یا عدم رشد قیمتش هم صحبتی ندارم. ولی مطلب فوق ایراداتی داره.

ابتدا اینکه یک واحد کامل یوتیلیتی، واحدی هست که نیروگاه هم داشته باشه. که شلرد نبروگاه نداره این یکی از ایرادتش هست.

خیلی از تجهیزاتش اروپایی هست، اما یکی از اصلی ترین موارد کمپرسور دی اکسید کربن هست که اروپایی نیست. اشکالات اخیر هم از همین بابت بود اگه اشتباه نکنم.

از نظر با کیفت تر بودن محصول هم نسبت به دیگر مجتمع ها، اصلا اینطور نیست. صرفا بواسطه نو بودن مجتمع شاید اندکی فعلا بهتر باشه.

البته لازمه تکرار کنم که مطلبی که نوشتم در رد سهم شلرد نیست به هبچ وجه.
                          عرض شده بود که تایید یا رد نمیشود و برای بررسی خودتان هست ...........مشخص هست که سهامدار شلرد هستید فدای مهربانیت....

بنده اصراری ندارم که بگم بندهای اون دوستمان همه درست نوشته حتی برخی هم درست باشد تایید نمیکنم باز چون دوست ندارم کسی با حرف بنده بیاد در سهم هرکه باید با ریسک و بررسی خودش معامله کند
                          پدرم میگفت نهار مجانی وجود ندارد

اقا زحمت بکشید تحلیل کنید همگی تا به یک ذهنیتی برسید با تفکر خودتان
                          آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/16, 12:03.

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

صف خرید و تمام!!!! پایانی هم مثبت شد با این حجمها !!!هشدار داده بودیم دیروز که ریسک تعویض 10برابر بالاتر هست!!!! حالا هرکه فروخته این چند روز در منفی و صف فروش و مثبت !! خیرش رو ببیند با سود فروخته و بکسی زیان نزده .....جای ما هم خوبه شکر خدا در سهم!!

بعد هم یه سود اعلام میکند و شاید همین امسال به بازار اصلی بورس میرویم و از شر این پایه راحت میشویم

چون بازار پایه دیگه نه در شان این شرکت هست نه در شان مدیرانش.....

بیا اینطرف.....

کلا داریم با سهم اموزش فرهنگ سهامداری و صبوری میدهیم و میبینیم این جمله رو 700هم عرض شد که با این سهم این اموزش رو خواهیم داد و این اموزش رو خواهیم دید و کمربندها رو محکم ببندید و به تابلو نگاه نکنید....

بنظر میاد باز من تنها شدم کسی نیست؟ مبارکه هرکه فروخته البته......

نظر

• H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

دوستان کسی میدونه کمپرسور شلرد از چه نوعی هست؟ سانترفیوژ، رفت و برگشتی یا اسکرو

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                                دوستان کسی میدونه کمپرسور شلرد از چه نوعی هست؟ سانترفیوژ، رفت و برگشتی یا اسکرو
                                درود

اسکرو سیستم کانتینس continious

البته قرار شده یه یدکی هم شرکت بخرد

نظر

در حال کار...
                                X