کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با این سود اخزای نزدیک 40% و سود طلا و نقره که قراردادهای آتی شهریور سال آینده را با سود متوسط ماهیانه 7% در نظر گرفتن ==== سرمایه گذاری در بورس فقط و فقط با چشم انداز سود دوبل اخزا و طلا نقره توجیه داره === برا همین هم با تورم سالانه 60% و اخزای 40% ==== سهمی مثل شلرد را با فرض سود سالانه بیش از 120% باید در نظر گرفت ==== چون کسی که در این بورس پر مخاطرات وارد میشه انتظار بازدهی در برابر ریسکی که میکنه باید دوبل سواحل امن باشه ===== بنابراین اگر در بین 800 تا سهم بورسی و صندوق های طلا و سود اخزا اگر اومدیم سهامی مثل شلرد یا وخارزم خریدم قطعا دنبال همچین سودی هستم
به نظرم 50 درصد در بورس که از این مقدار 40% را دست نزنیم و 10% ش را برای ارضای حس نوسانگیری میشه نقد و سهم شد === 50% هم در طلا و در آمد ثابت بسته به سلیقه شخص
این حرکت حقوقی سهم که پیگیر اینه که سریع افزایش سرمایه را به سرانجام برسونه را میپسندم ==== با حجم معاملات کنونی امکان ورود پول های درشت به سهم وجود ندارد === بازی اصلی با فرض عدم جنگ و آشوب داخلی میره برای زمان بعد از افزایش سرمایه و مارکت کپ دوبل و سوبل الان ==== وقتی که ارزش معاملات برسه بالای 50 الی 100 میلیارد در روز ==== فعلا بازی شروع نشده یعنی بستر ورود پول مهیا نشده === احتمال باز شدن با گپ قیمتی مثبت 30 تا 40% بعد از افزایش سرمایه را بالا می بینم ===
زیاد نباید ب رویا رفت...ولی خوب بدون رویا هم تحقق ثروت صورت نخواهد گرفت
پ ن : با ۱ میلیون کسی بزنه شبا خوابش نمیبره..
من همه این راه ها رو رفتم...
با ۸۰۰. هزار تن بزنید تا اسوده بخوابید
لامصب وقتی با شپدیس مقایسه میکنی و می بینی اون آبان ۲۵۰ هزار تن تولید کرده شلرد بدون کمپرسور ۸۲ هزار تن، بعد می بینی شلرد تو هر روز مارکتش اندازه شلرد اضافه میشه، لعنتی رویاها میاد سراغت، هیچ سهمی اینقدر نمیشه توش رویا داشت
شپدیس ۳ برابر ظرفیت شلرد
مارکتش ۳۶ برابر شلرد
خب یهو اومدن بدهی حل و فصل شد چی میشه؟؟؟
لامصب وقتی با شپدیس مقایسه میکنی و می بینی اون آبان ۲۵۰ هزار تن تولید کرده شلرد بدون کمپرسور ۸۲ هزار تن، بعد می بینی شلرد تو هر روز مارکتش اندازه شلرد اضافه میشه، لعنتی رویاها میاد سراغت، هیچ سهمی اینقدر نمیشه توش رویا داشت
شپدیس ۳ برابر ظرفیت شلرد
مارکتش ۳۶ برابر شلرد
خب یهو اومدن بدهی حل و فصل شد چی میشه؟؟؟
شلرد گنجیه که هنوز دست کسی بهش نرسیده...نهنگیه ک هیچکی هنوز شکارش نکرده
منظورم یک رالی ۲۰ برابری اینکه چه کسی بتونه این بازدهی رو بگیره ...معلوم نیست...
ولی با برنامه ریزی درست میشه به این گنج رسید!
کسی اگه رفت مجمع بپرسه کل بدهی این شرکت چقدره...تا ببینیم چند سال زمان میبره تا بدهی صاف بشه و ارزش سهم ۲۰ الی ۴۰ برابر بشه...
پ ن : با برنامه ریزی درست میشه ب این گنج و بازدهی رسید...ولی همت و صبر خودشو میطلبه... مدتی مراقبت نیاز داره...
فعلا خیلی بهش فکر نکنید.
شب خوابتون نمیبره...
گذر زمان لازمه فقط تا ب گنج رسید..
زودتر از زمان هم نمیشه حرکت کرد..
شاید دست ما بهش رسید...
اینکه قیمت ۵۰۰ باشه یا ۱۰۰۰ خیلی فرقی نداره...مهم اینه ازش ۱۰۰۰ درصد ب بالا کشید بیرون در زمان مناسب
((
من فقط میدونم این سهم میتونه ادمو از تورم جلو بندازه...از دلار جلو بندازه....یک ملک رو تبدیل کنه به چند ملک...یک ژیان رو تبدیل کنه به یک خاور....یکماشینو تبدیل کنه به ۱۰ تا ماشین و....))
نظر