دوستان سوالی دارم یک سهمی که می خواهد باز شود مثلاً زامیاد اگر روی به فرض مثال 120تومان تایید شد فردی که برای خرید روی 140تومان اردر خرید گذاشته باشد چی میشه آیا برای این فرد خرید صورت گرفته آیا روی 120تومان یا روی 140تومان برایش محاسبه می شود
کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد)
Collapse
X
-
-
۱۲۰در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Postدوستان سوالی دارم یک سهمی که می خواهد باز شود مثلاً زامیاد اگر روی به فرض مثال 120تومان تایید شد فردی که برای خرید روی 140تومان اردر خرید گذاشته باشد چی میشه آیا برای این فرد خرید صورت گرفته آیا روی 120تومان یا روی 140تومان برایش محاسبه می شود///
🙏 1نظر
-
بدون این اطلاعیه هم بنظر جا داشت با جهش باز بشهدر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
با گپ باز خواهد شد بعد این اطلاعیه
الان نمادهایی که خبر خاصی نداشتند اگر بدون محدودیت بودند روی 40 50 درصد مثبت برای خرید نشستن و نمادهایی هم که با دامنه در این 4روز بازبودن با فردا میشه 15درصد رشد که رشد مرکب حدود 16 17 درصد
بنظر اگر به هر علتی اجازه بازگشایی با گپ رو ندن تقاضای بالایی براش ایجاد بشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
👍 2نظر
-
سهمی مثل شتران را که در جنگ آسیب دیده چرا بازگشایی کردند؟
بازگشایی سهم ها هم جزو سلایق که نه مفاسد و رانت های بازار بورس ایران است
شلرد تا میاد به بازگشایی برسه کدال اطلاعیه میاد و بازگشایی به تعویق میافته
نمیدانم از جلوی پالایشگاه تهران رد شده اید یا نه
بجز یکی دو مشعل همه خاموشند
از این ها گذشته گزارش کدال شرکت هم نشان از کاهش شدید تولید داشت
نظر
-
چند روز اولی ک این تاپیکو بالا اوردم بعد خرید...
نوشتم :
خیلی ها اومدن شلرد رو شکار کنن...
ولی شکار شدن
ولی ما شکار میکنیم..شکار نمیشیم
البته تو جنگ اگه میزدنش شکار میشیدیم ب طریق غیر طبیعی و ناجوان مردانه و دور از اصول بازار سرمایه
///
نظر
-
پرونده شلرد مختومه شد.
۳۶ همت باید دید بهره ۲۳ _۲۴ درصدیه یا نه
اگه بهره ۲۴ درصدم بزنیم
میشه یه چیزی سالانه حدود ۱۵ همت ک بسیار عالیه...
فقط مورد بعدی اینه ک تولید برقرار بشه///
👍 3نظر
-
اگه اینجوری باشه ک فوق عالیه.در اصل توسط ali141 پست شده است View Postمیگن 20 درصد داده بقیه 9درصد که که منطقیه اگه 23 درصد بود زمان نمیبرد بانک در جا قبول میکرد
من با ۱۵ همت هم میگم عالیه.
چون خودم قسطای سنگین داشتم... تو این تورم...۳ سال اولش سخته...بعدش ریده میشه به ریال
ببخشید اینجوری گفتم
///
😀 3نظر
-
اگه اینجوری باشه ک فوق عالیه.در اصل توسط ali141 پست شده است View Postمیگن 20 درصد داده بقیه 9درصد که که منطقیه اگه 23 درصد بود زمان نمیبرد بانک در جا قبول میکرد
من با ۱۵ همت هم میگم عالیه.
چون خودم قسطای سنگین داشتم... تو این تورم... هر وام سنگینی_۲_ ۳ سال اولش سخته...بعدش ریده میشه به ریال
و رها میشه ادم.... ببخشید اینجوری گفتم.
در هر حال با فرض شما بدهی میشه ۱۰ همت سالانه...
من میگم ۱۵ همت هم باشه عالیه..
۱۰ همت کچیزی نیست البته اگه ۲۰ درصدشم داده باشن با فرض شما شاید بشه ۸ همت...
در هر حال ۱۰ همت هم باشه عالیه...
۱۵ همت هم اگه باشه بازم من میگم عالیه
مهم اینه وام دلاری شده ریالی....و ریال بی ارزش میشه هر سال ک عالیه برای این شرکت..///
👏 3نظر
-
هرچند بخاطر افشا مجدد ب میتونن تا 2روز کاری دیگه نماد رو بسته نگه دارندر اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
ولی باتوجه به اینکه این مدت نماد متوقف بوده و افشا رو هم قبل شروع بازار ارسال کرده و بنوعی در تکمیل افشا قبلی است، با سازمان تماس بگیرید همین امروز باز کنن
قبلا جواب گرفتیم در برخی نمادها
0216375 داخلی 5درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
🙏 3👍 1نظر
-
🙏 2👍 1نظر
-
علتش اینه که فعلا جزییات اعلام نشده و نامه نهایی نیست
بعدا که نهایی شد با جزییات بعنوان افشا الف منتشر میکنن
خودم تماس گرفتم با سازمان و قبول داشت که امروز میتونه بازبشه
تعداد تماس ها بالا باشه امروز احتمال بازشدن وجود دارهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
🙏 4👍 2نظر

نظر