قابل توجه نهادهاي نظارتي سازمان؛ اعلام موارد واضح دستكاري قيمتي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • میلیادر
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 34

نامردا حداقل تو این جو منفی که حقیقی میفروشه صبر نمیکنه و بجای حمایت خودش صف فروش رو بیشتر میکنه

نظر

• erfanslash
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 762

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      درود؛

قطعا از امروز معاملات بيمه ايران در نماد ولساپا رو پيگيري خواهم كرد.

واقعا انقدر يعني بي در و پيكره سازمان؟!

شكواييه به سازمان بازرسي رو ان شالله امروز اماده خواهم كرد. دوستان كارگزار اگر هر كسي مدرك داره خواهش مي كنم براي بنده ارسال كنيد

سلام خدمت سید عزیز و دیگر دوستان

بنده تا بحال سکوت کردم در این مورد

ولی زمانی که دیدم به فکر پیگیری افتادین و شکایت گفتم بهتره تجربه ی مشابهی که داشتم رو در اختیارتون بزارم تا شما هم بیخود زمان گرانبهاتون رو از دست ندید

زمانی فاراک 150تومان بود بعد حق تقدم استفاده نشده رو باز کردند و به راحتی با روزی 10000 تا حق رو منفی 8 % میکردن تا حق به 20 تومان رسید از 50 تومان

بعد براحتی بزخری کردند و دقیقا بعد از اینکه حق تقدم سهامداران رو بیش از 50% افت دادند و سهامدارها رو بدبخت کردند بیش از 400% کمتر از 10ماه رشد کرد

اینجا ایرانه دوستان وقتی نماینده مجلس که باید وضع قوانین و نظارت بر اجرای انها رو پیگیری کنه خودش رشوه میگیره اونم از چه منبعی از پول کارگران نباید انتظار اجرای قوانین رو داشت

در اخر هم اسکن جوابیه سازمان بورس رو براتون میزارم تا دقیقا ببینید با چه موجوداتی ما طرفیم

آخرین ویرایش توسط erfanslash؛ 2013/12/14, 11:30.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر عرفان عزيز؛

كاملا درك مي كنم چه احساسي داريد و مي دونم تو چه مملكت فاسدي زندگي مي كنيم. 2روز پيش در مورد حمله به صفحه فيسبوك مسي برنامه تحليلي ساخته بودند و بسيار متعجب بودند كه از مردم با فرهنگ ما بعيده و...
        كدوم فرهنگ؟! بنده با قاطعين مي تونم بگم بسيار بي فرهنگ هستيم. بسيار هم فاسد هستيم اما راهش رها كردن نيست. بايد افزايش فشار رو دنبال كرد. بايد مقابله كرد بصورت تدريجي و آرام. من فكر مي كنم ثمره خواهد داد حالا شايد با صرف زمان بيشتر
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• einstein
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 360

درود؛

قطعا از امروز معاملات بيمه ايران در نماد ولساپا رو پيگيري خواهم كرد.

واقعا انقدر يعني بي در و پيكره سازمان؟!

شكواييه به سازمان بازرسي رو ان شالله امروز اماده خواهم كرد. دوستان كارگزار اگر هر كسي مدرك داره خواهش مي كنم براي بنده ارسال كنيد
          سلام بر شریعت عزیز
          من چون تا الان فرصت نکردم قوانین مرتبط با بورس و اوراق بهادار را مطالعه نمایم،در ارتباط با موضوع مطرح شده این سوال برایم پیش امد که ممنون میشوم اگر پاسخ شما را داشته باشم:
          آیا مطابق قوانین بورس اوراق و بهادار عرضه یک سهم بالاتر از حجم خاصی تخلف محسوب می شود؟

چند روز پیش نقل قولی از آقای دکتر عبده تبریزی در این فروم درج شده است که تلویحاٌ مبنی بر حبابی بودن قیمت یکسری از سهام بود،این نکته چند روز پیش با تصریح بیشتری از زبان آقای شاهین آرانی در مصاحبه ای با اقتصاد آنلاین بیان شد.چندی پیش مقاله دیگری از اقای دکتر عبده تبریزی در روزنامه شرق درج شده بود که مضمونش این بود که دولت برای هدایت نقدینگی به سمت تولید ،باید هزینه اقدامات سفته گرایانه را بالا ببرد.البته مقاله مورد اشاره به حوزه مسکن مربوط می شد و راهکارهایی از جمله افزایش مالیات فروش واحدهای مشکونی و ... را توصیه کرده بود.آقای دکتر عبده تبریزی الان عضو شورای بورس و از تصمیم گیرندگان این حوزه است و احتمالاً نظر مشابهی در حوزه اوراق بهادار دارد.بنابراین بعید نیست که چنین عرضه های سنگینی دستوری باشد.
          البته به شخصه با این عرضه ها موافقم و آنها را برای افرادی که قصد حضور بلند مدت در بازار را دارند مفید می دانم.رشد سریع بازدهی ،سقوط سنگینی را در پی خواهد داشت که ت منجر به خروج نقدینگی از بازار می شود که این نیز به نوبه خود باعث تشدید سقوط می گردد.
          بر این باورم اگر سهمی ارزنده باشد ،باید آنرا خرید و از عرضه سنگین ان هم ترسی به دل راه داد ،چون بالاخره آن سهم راه خود را پیدا خواهد کرد.نمونه این را در خگستر ،فباهنر و موارد بیشتری که جنابعالی به دلیل تجربه بالاتر در این عرصه می شناسید،شاهد بودیم.

البته در پایان اعتقاد دارم اگر اقدامات انجام شده بر خلاف قوانین مدون باشد ،ولو اینکه آن حرکت به نفع بازار سرمایه باشد.باید علیه آن اقدام نمود ،چوا که حرمت قانون را خیلی بالا می دانم و اشخاص نباید به خود این اجازه دهند که بر خلاف قانون حرکتی حتی مصلحت آمیز انجام دهند.کاری که چند روز پیش ناظر محترم در ابطال معامله "شلرد" انجام داد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود بر آينشتاين عزيز؛

خير مقصود بنده عرضه بيش از حجم خاص نيست منظور نوع معاملاته. دوستاني كه رصد كرده باشند معاملات روزهاي اخير سهم رو كاملا متوجه هستند مقوصد بنده چيه. نوع رنج كشيدن ها، فروختن فقط در منفي و عدم عرضه به صف خريد و.... باعث ميشه اين نوع عرضه عادي تلقي نشه

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

درود بر آينشتاين عزيز؛

خير مقصود بنده عرضه بيش از حجم خاص نيست منظور نوع معاملاته. دوستاني كه رصد كرده باشند معاملات روزهاي اخير سهم رو كاملا متوجه هستند مقوصد بنده چيه. نوع رنج كشيدن ها، فروختن فقط در منفي و عدم عرضه به صف خريد و.... باعث ميشه اين نوع عرضه عادي تلقي نشه
              سلام جناب شریعت به نظرتان معاملات شلعاب نیز مشکوک به این امر نیست؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                سلام جناب شریعت به نظرتان معاملات شلعاب نیز مشکوک به این امر نیست؟
                درود بر جناب حیدر عزیز؛
                بعید نیست اما چون حجم شرکت و معاملات پایینه قطعا راحت تر میشه بازیش داد. بعدم چون حقوقی روش فعال نیست نمیشه زیاد پیگیریش کرد.
                البته خودم سهامدارش هستم اما صبرمون بالاتر از این حرفاست.

نظر

• بهرام خان
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 76

سلام ... دوستان گرامي .... در نماد كفپارس ' وكادو كه مالك ان است بدون معامله رسمي سهم را به شخص حقيقي واگذار نموده بود..... شفاف سازي روي كداله ..... حالا سوالم اينه باتوجه به اينكه هرماه كزارش پرتفوي وكادو ميومد رو كدال وخبري از اين فروش نيوده .... اين حق براي سهامداراي حقيقي نيست شكايت كنند .... دوستان لطفا بررسي كنيد و در بحث شركت كنيد ..... راستي بعد چند ماه كفپارس به سوددهي رسيده !!!!

نظر

• vet
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1504

درود بر عرفان عزيز؛

كاملا درك مي كنم چه احساسي داريد و مي دونم تو چه مملكت فاسدي زندگي مي كنيم. 2روز پيش در مورد حمله به صفحه فيسبوك مسي برنامه تحليلي ساخته بودند و بسيار متعجب بودند كه از مردم با فرهنگ ما بعيده و...
                    كدوم فرهنگ؟! بنده با قاطعين مي تونم بگم بسيار بي فرهنگ هستيم. بسيار هم فاسد هستيم اما راهش رها كردن نيست. بايد افزايش فشار رو دنبال كرد. بايد مقابله كرد بصورت تدريجي و آرام. من فكر مي كنم ثمره خواهد داد حالا شايد با صرف زمان بيشتر
                    جناب شریعت عزیز سلام
                    به نظر من همه جامعه این طوری نیست!!!بر عکس نظر شما من عقیده دارم مردم ما اغلب بسیار با فرهنگ هستند و فساد هم خیلی زیاد نیست ولی اون عده ای که بی فرهنگ و فاسد هستن چهره ای رو که نشون میدن اثر کلی روی جامعه میذاره ولو اینکه تعدادشون خیلی نباشه.فرهنگ و هنر و خوبی توی خون این مردم هست.کسی رو پیدا نمیکنین که از ناراحتی بقیه شاد بشه ولو اینکه اون طرفش دشمنش باشه.
                    ولی راهکارتون بسیار درسته و باید بقیه به اونهایی که این رفتار ها رو دارن تذکر بدن که میشه همون چیزی که دین خواسته(امر به معروف و نهی از منکر) که متاسفانه امروزه تو جامعه به دلایل مختلف کم شده.
                    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• موی عاقل
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 875

سلام سید

این شماره تلفن پیغام گیر حراست بورس هست.هر تخلفی عمده ای که می بینید گزارش کنید.

021-84083440
                      أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• علی خان
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 271

نماد های پتروشمی بازار پایه بسته شدند همگی

نماد دیگه که در بازار پایه مشکوک هست نماد واحیا هستش
                        امیدوارم این رو هم مورد عنایت قرار بدن
                        [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• علی خان
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 271

امروز رنگ زدم بخش نظارت فرابورس تا در یک حرکت اجتماعی!!!! ببینم چرا بین نمادهای با ابهام نامی از واحیا نیست که با ارزش پرتفوی یک دهم ومعادن به دلیل حضور یک کارگزاری در سهامدارانش به راحتی تا نصف قیمت ومعادن داره معامله میشه
                          واما روند تلفن جواب دادن در سازمان محترم
                          ابتدا یه آقای محترمی در بخش نظارت با شنیدن توضیحات من فرمودند با شماره 64086533 تماس بگیرید
                          شماره بالا رو یه خانوم نسبتا محترمی پاسخ دادند و به جایی وصل کردند و بعد از 5 دقیقه آهنگ شنیدن /:.zzzzzz.:/
                          همون خانم گوشی رو برداشتند و گفتند نیستند مثل اینکه و بعد ار بازار با 66756292 تماس بگیرید
                          بعد از بازار با شماره فوق تماس گرفتم که یه خانوم عصبانی گفتند باید با شماره 88648236 تماس بگیرید
                          بازم ناامید نشدم و با شماره فوق الذکر تماس گرفتم که درکمال تعجب شماره فکس بود.!!!!
                          اما من از پا ننشستم و دوباره با شماره اول تماس گرفتم که این بار با عصبانیت گفتن به ما مربوط نمیشه و قطع کردن!!!
                          >:D<
                          واقعا چه سیستم پاسکاری جالبی داره سازمان
                          اگه تیم ملی با ایت سیستم مقابل آرژانتین بازی کنه صددرصد با آرژانتینو میبره
                          [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• علی نظامی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 1033

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
                            امروز رنگ زدم بخش نظارت فرابورس تا در یک حرکت اجتماعی!!!! ببینم چرا بین نمادهای با ابهام نامی از واحیا نیست که با ارزش پرتفوی یک دهم ومعادن به دلیل حضور یک کارگزاری در سهامدارانش به راحتی تا نصف قیمت ومعادن داره معامله میشه
                            واما روند تلفن جواب دادن در سازمان محترم
                            ابتدا یه آقای محترمی در بخش نظارت با شنیدن توضیحات من فرمودند با شماره 64086533 تماس بگیرید
                            شماره بالا رو یه خانوم نسبتا محترمی پاسخ دادند و به جایی وصل کردند و بعد از 5 دقیقه آهنگ شنیدن /:.zzzzzz.:/
                            همون خانم گوشی رو برداشتند و گفتند نیستند مثل اینکه و بعد ار بازار با 66756292 تماس بگیرید
                            بعد از بازار با شماره فوق تماس گرفتم که یه خانوم عصبانی گفتند باید با شماره 88648236 تماس بگیرید
                            بازم ناامید نشدم و با شماره فوق الذکر تماس گرفتم که درکمال تعجب شماره فکس بود.!!!!
                            اما من از پا ننشستم و دوباره با شماره اول تماس گرفتم که این بار با عصبانیت گفتن به ما مربوط نمیشه و قطع کردن!!!
                            >:D<
                            واقعا چه سیستم پاسکاری جالبی داره سازمان
                            اگه تیم ملی با ایت سیستم مقابل آرژانتین بازی کنه صددرصد با آرژانتینو میبره
                            خب شما به یه نکته توجه نکردی و اون اینکه آیا بچه های خودی هم این سهمو دارن یا نه؟!/:.yead.:/

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

سلام و عرض ادب

آقا سید تاپیک انصافا خوبی راه اندازی کردی،نمیخوام جو نا امیدی رو القا کنم،اما خداییش اینقدر مسخره بازی دیدیم تو این بازار که دیگه تخلف هم برامون عادی شده...

عکس زیر رو ببینید،نمیگم این تخلفه،اما اخه این مسخره بازی چه معنی میده؟واقعا سازمان نمیتونه جلوی اردر های 1 دونه ای رو بگیره؟!!!

این مربوط به همین امروزه که سهم هم صف فروش شد،اما چرا یه نفر نمیخواست اردرهای فروش بالاتر از این قیمت دیده بشن؟ایا اولین اردر فروش تو این لحظه مربوط به نزدیک صف خرید بوده؟آیا هنوز خرید دوستان تکمیل نشده؟آیا این کار فقط ساخته ی یه آدم بیکار بوده که حوصله اش سر رفته؟!/:.weirdsmiley.:/

تمام سال من بی تو...

نظر

• علی نظامی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1033

جناب مرادی منم اخیرا از این اردرا زیاد دیدم که فکر نمیکنم مساله خاصی باشه. به نظرم اینا کار تازه واردایی هست که احتمالا واسه تفریح و سرگرمی از این کارا می کنن آخه یکی نیست بگه بنده خدا این سه دونه اردرت با یه رنج تا 2153 که محو میشه! مساله اساسی که فکر میکنم این جا مد نظر دوستان و مخصوصا سید بوده دستکاری قیمت در حجم های زیاد و عمدی بوده. فکر میکنم در قدم اول لازم باشه صباتامین یه دوره مخصوص سبدگردانی واسه همه حقوقیای ناشی مثل بیمه ایران بذاره!8-}

نظر

در حال کار...
                                X