شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مدت

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن*
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 311

    #106
    پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

    محیط درونی- بازار سهام




    خبر=طبق مصوبه مهم دولت، سهام جدیدی از شرکت های مشهور و بزرگ دولتی بر اساس دو اولویت در بورس به مردم واگذار خواهند شد.


    http://sobhanehonline.com/fa/news/6758



    تحلیل خبر:
    بر اساس این مصوبه که در نوع خود در ماههای اخیر کم نظیر است، هيئت وزيران در جلسه مورخ 24 آذرماه خود بنا به پيشنهاد شماره ۱۵۷۲۸۶ وزارت امور اقتصادي و دارايي و به استناد بند "ب" ماده ۳ قانون اجراي سياستهاي کلي اصل (۴۴) قانون اساسي مصوب ۱۳۸۶ با واگذاری بخش دیگری از سهام دولت «تا 5 درصد سهام» در 2 شرکت بزرگ بیمه شامل بیمه های البرز و آسیا، سه بانک دولتی خصوصی شده بانکهای ملت، صادرات ایران و تجارت، دو شرکت خودروساز بزرگ کشور سایپا و ایران خودرو و دو شرکت بزرگ دیگر کشتیرانی جمهوری اسلامی و شرکت مخابرات موافقت کرده است.
    /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

    نظر

    • محسن*
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 311

      #107
      پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

      محیط بیرونی- مذاکرات هسته ای



      خبر=به گزارش پایگاه آنتی وار، وندی شرمن، سرپرست مذاکره کنندگان آمریکایی در موضوع هسته ای ایران، تاکید کرد کنگره از نظر تئوریک می تواند تحریم های جدیدی را علیه این کشور وضع کند.

      1)بر این اساس به ادعای وی کنگره آمریکا می تواند بدون به کار بردن کلمه هسته ای اقدام به وضع تحریم های جدید علیه ایران کند.
      2)این اتفاق در حالی رخ می‎دهد که در روزهای اخیر در خبرها آمده بود که دولت اوباما تلاش می‏کند مانع از تصویب تحریم‎های جدید از سوی نمایندگان آمریکایی بشود.
      3)در همین رابطه "محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه ایران، نیز در مصاحبه با مجله آمریکایی تایم هشدار دارد که اعمال تحریم های جدید علیه ایران موجب مرگ توافق هسته ای ژنو خواهد شد.

      سرپرست مذاکره کنندگان آمریکایی در موضوع هسته ای ایران گفت کنگره می تواند بدون ذکر موضوع هسته ای تحریم های جدیدی را علیه این کشور وضع کند.



      تحلیل خبر:
      طرح چنین مسائلی احتمالا به صورت جدی به مسیر دیپلماسی در قبال ایران لطمه خواهد زد و به ایران این نکته را گوش زد می کند که نمی توان به آمریکا اعتماد کرد زیرا این کشور به وعده های خود تا پایان توافق پایبند نمی ماند.




      خبر=دور جدید مذاکرات کارشناسی ایران و گروه 1+5 روز دوشنبه (9 دی ماه) در شهر ژنو برگزار می‌شود.
      1)مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 که از روز پنجشنبه هفته گذشته (28 آذر ماه) در شهر ژنو برگزار شده بود روز یکشنبه (اول دی ماه) بعد از پنج دور مذاکره سخت و سنگین برای تعطیلات کریسمس متوقف شد.2)محمدجواد ظریف و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه (اول دی ماه) در یک گفت‌وگوی تلفنی بر ادامه مذاکرات پس از تعطیلات کریسمس توافق کردند.
      ظریف در این باره عنوان کرد: تمامی مراحل مذاکرات دشوار و پر پیچ و خم و پر فراز و نشیب خواهد بود و ضرورت صبر، حوصله و دقت و هوشیاری در همه مراحل ضروری است.







      تحلیل خبر:
      "تمامی مراحل مذاکرات دشوار و پر پیچ و خم و پر فراز و نشیب خواهد بود و ضرورت صبر، حوصله و دقت و هوشیاری در همه مراحل ضروری است." نا تمام ماندن مذاکره در دور قبل این سخن آقای ظریف را اثبات کرد.
      /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

      نظر

      • محسن*
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 311

        #108
        پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

        محیط درونی- بازار سهام



        خبر=چالشهای هفته گذشته: تداوم جذب نقدینگی بازار با عرضه‌ شرکت‌های بزرگ ، گام‌‌ جدی بورس انرژی برای تأمین خوراک پالایشگاه‌ها، تعدیل منفی پتروشیمی با خوراک ۱۳ سنت و حرکت در جای شاخص در کانال ۸۸ هزار واحدی از اخبار مهم بازار سرمایه در هفته اول زمستان ۹۲ بود.



        /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

        نظر

        • محسن*
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 311

          #109
          پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

          محیط درونی- بازار سهام



          خبر=بازدهی بورس در سال 92 به 132 درصد رسید.
          شاخص کل بورس اوراق بهادار در هفته ای که گذشت با رشد 0.53درصدی به 88 هزار و 190 واحد رسید.شاخص قیمت و سود نقدی هم عدد 358 هزار و 808 واحد را برای خود ثبت کرد.










          تحلیل خبر:
          در پیش بینی هفته پش رو مطالبی در خصوص انتظارات بازدهی از سوی سرمایه گذاران بورس و آیا بازار سهام حبابی است یا خیر و ... صحبت خواهیم کرد.
          /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

          نظر

          • محسن*
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 311

            #110
            پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

            محیط بیرونی-بازار نفت


            خبر=خبرگزاری تسنیم: قیمت جهانی نفت در معاملات امروز جمعه ۳۴ سنت کاهش یافت و به ۱۱۱ دلار و ۶۴ سنت در هر بشکه رسید.
            1)قیمت نفت خام آمریکا نیز امروز پس از رسیدن به قیمت 99 دلار و 77 سنتی که بالاترین رقم در طی بیش از دو ماه گذشته بود، با یک سنت افزایش نسبت به جلسه قبل به 99 دلار و 5 سنت رسید.
            2) قیمت هر بشکه نفت برنت پس از رسیدن به 111 دلار و98 سنت در پایان معاملات روز پنجشنبه که بالاترین رقم از 3 دسامبر تاکنون بود، امروز با 34 سنت کاهش به 111 دلار و 64 سنت رسید.
            3)بر اساس اظهارنظر تحلیلگران، انتظار می رود میزان ذخایر نفت خام آمریکا برای چهارمین هفته متوالی کاهش یابد و ذخایر بنزین این کشور ممکن است شاهد افزایش باشد.
            4)تجار اکنون در انتظار گزارش اداره اطلاعات آنرژی امریکا در مورد میزان عرضه و تقاضا در بزرگترین مصرف کننده نفت جهان هستند.اما گزارش انستیتوی نفت آمریکا نشان داد که همزمان با افزایش تولید پالایشگاه ها، حجم ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته به صورت غیرمنتظره ای 716 هزار بشکه افزایش یافته است.
            5)افزایش تنش در سودان جنوبی و نگرانی از کاهش تولید نفت در این کشور ، علاوه بر کاهش تولید نفت لیبی موجب بروز نگرانی هایی در جانب عرضه شده است. همزمان با ادامه اعتصاب در دو پالایشگاه فرانسوی، قیمت بنزین و نفت کوره در آمریکا روز پنجشنبه به بالاترین میزان در سه ماه گذشته رسید.





            تحلیل خبر:
            ضمن توجه به اظهار نظر تحلیل گران و چالشهای پیش رو و اتفاقات رخ داده باید گفت قیمت نفت در طول این هفته روند صعودی داشته است که این موضوع در پیش بینی هفته پیش رو برای شما عزیزان گزارش داده می شود.
            /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

            نظر

            • محسن*
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 311

              #111
              پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

              محیط درونی- بودجه 93 - خوراک پتروشیمی ها




              خبر=خبرگزاری تسنیم: بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت به خاطر دریافت نکردن قیمت واقعی گاز از پتروشیمی‌ها در معرض سوال نمایندگان قرار گرفته است و باید در صحن مجلس پاسخگوی نمایندگان باشد.
              خلاصه سؤال (نمایندگان از وزیر نفت): چرا قیمت واقعی و قانونی گاز (خوراک) از پتروشیمی‌ها اخذ نمی‌شود؟
              شرح سؤال: طبق قانون هدفمندی یارانه‌ها، قیمت گاز تحویلی به‌عنوان خوراک به پتروشیمی‌ها باید 65 درصد قیمت گاز صادراتی باشد. در حال حاضر به‌ازای هر متر مکعب (هفتاد تومان) از پتروشیمی‌ها اخذ می‌شود در حالی که در سال 92 به‌شرط اعمال حداکثر تخفیف به پتروشیمی‌ها، باید قیمت گاز حداقل 250 تومان باشد. عدم دریافت قیمت خوراک از پتروشیمی‌ها که بخش خصوصی هستند ظلم به بیت‌المال است و موجب از بین رفتن حقوق مردم می‌شود. قیمت واقعی گاز باید از پتروشیمی‌ها اخذ و به حساب خزانه واریز شود.
              البته در سال 93 قیمت قانونی خوراک حدود 13 سنت یا 230 تومان باید باشد. در ضمن قیمت گاز غیرخوراک (گازی که در تأسیسات مصرف می‌شود) باید با سایر صنایع یکسان باشد. تأکید می‌نماید که پتروشیمی‌ها خصوصی هستند و تخفیف فوق‌العاده قیمت آزاد باعث شده است که انگیزه‌ای برای صنایع پایین‌دست وجود نداشته باشد و صنایع بالادستی گاهی تا دو برابر سرمایه خود در یک سال سود برده‌اند و ارقام نجومی به‌صورت غیرقانونی تحصیل کرده‌اند که همه از کیسه مردم و بیت‌المال بوده است.






              خبر=خبرگزاری تسنیم: بیزینس مانیتور طی گزارشی از صنعت پتروشیمی ایران نوشت ایران در نیمه اول سال ۹۲ شمسی، ۴.۸۴ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی به کشورهای دیگر صادر کرده این در حالی است که صادرات ۱۳ میلیارد دلاری را برای کل این سال هدف‌گذاری کرده است.
              1)بیزینس مانیتور طی گزارشی نوشت: صنعت پتروشیمی ایران به رغم رشد پیش بینی شده برای سال 2014، به دلیل تحریم های بین المللی فعلی و کاهش رشد تقاضا در بازار صادراتی اصلی اش یعنی چین، همچنان با کمبود تقاضا نسبت به میزان تولید مواجه خواهد بود. تنها سیستم حمایت از تولید داخلی از این صنعت در برابر زیان شدید حفاظت خواهد کرد، اما همچنان ریسک تعطیلی برخی واحدهای تولیدی، به تعویق افتادن پروژه ها و ناتوانی در پرداخت دیون وجود دارد. این امر موجب بروز مانع در دستیابی به هدف گذاری دولت برای رسیدن به ظرفیت تولید سالانه 100 میلیون تن محصول پتروشیمی در 5 سال آینده خواهد شد.
              2)دلیل عمده پایین بودن میزان تولید نسبت به پیش بینی های قبلی کمبود مواد اولیه و تعطیلی برخی مراکز نگهداری است. ایران همچنین با تبعات تحریم ها، تغییر رویکرد تدریجی در توازن عرضه و تقاضا در چین به عنوان اصلی ترین بازار صادراتی ایران و نبود ارزش افزوده در زمینه صادرات دست و پنجه نرم می کند.
              3)بازار پتروشیمی داخلی ایران نیز در حال حاضر با رکود مواجه است و قادر به افزایش ظرفیت مصرف نیست.


              http://www.tasnimnews.com/Home/Single/232289


              تحلیل خبر :
              1- جدی بودن اراده ها برای افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها
              2- در صورت برداشته نشدن تحریم ها این گروه از صنایع مشکل توسعه خواهند داشت
              3- ابراز وجود رقبای جدید (شرکتها امریکایی) با کالا های جدید ، قیمت ارزان تر و کیفیت بالا تر از مهمترین چالشهای این صنعت برای دو سال اینده می باشد.
              4-چشم انداز این صنعت در کوتاه مدت پر ریسک است.
              /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

              نظر

              • محسن*
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 311

                #112
                پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                محیط درونی- قیمت طلا




                خبر=رجب طیب اردوغان از رضا ضراب، تاجر ایرانی، که هم‌اینک به اتهام رشوه، پولشویی و قاچاق طلا در بازداشت به سر می‌برد به دلیل کمک به اقتصاد این کشور و فعالیت‌های خیر خواهانه تقدیر کرد.



                http://www.entekhab.ir/fa/news/142631




                تحلیل خبر:
                1-ترکیه و امارات از مهمترین محل های ورود طلا به ایران است.
                2-اگر ورود طلا به ایران در میان مدت با مشکل مواجه شود می تواند موجبات افزایش قیمت طلا را کلید بزند.
                /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

                نظر

                • محسن*
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 311

                  #113
                  پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                  محیط درونی- قوانیین و دستورالعمل ها


                  خبر=به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسین پیرمؤذن ظهر امروز در جلسه شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی در اردبیل، اظهار کرد: هرچند این بخشنامه به تعدادی از بانک‌ها ابلاغ شده اما قرار است بانک‌های عامل در هفته آینده با 30 در صد آورده LC باز کنند تا در خرید تجهیزات و امکانات جدید تولیدکنندگان دچار مشکل نشوند.


                  http://www.persiantahlil.com/?lng=fa...&content=41412


                  تحلیل خبر:
                  1-از این بخش نامه ها زیاد صادر می شود.
                  2- قبلا خبری در همین تاپیک منعکس شده بود که نعمت زاده از انجام این دستور العمل ابراز نا امیدی کرده بود.
                  3- درصورت انجام این بخشنامه ، واردات کشور سرعت و رونق بیشتری خواهد گرفت. پس برای شرکتها وارد کننده این امر یک امتیاز خواهد بود.
                  /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

                  نظر

                  • محسن*
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 311

                    #114
                    پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                    محیط درونی-صادرات


                    خبر=دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان هدفگذاری صادرات این صنعت را در سال جاری 16 میلوین تن اعلام کرد و گفت: ‌در هشت ماهه امسال صادرات سیمان و کلینکر از کشور با رشد 34 درصدی نسبت به مشابه در سال قبل به 12.6 میلیون تن رسید.
                    وی با اشاره به این‌که سیمان و کلینکر ایران در سال جاری به بازارهای عراق، افغانستان، آسیای میانه‌، آفریقا و کشورهای حوزه حاشیه خلیج فارس صادر شده است، گفت: برای سال آینده افزایش ظرفیت تولید کارخانه‌های سیمان را در دستور کار داریم و یکی دو کارخانه نیز به مدار تولید می‌آید که با این حساب پنج تا شش میلیون تن به ظرفیت تولید سیمان کشور اضافه می‌شود.
                    دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان این‌که براساس تفاهم‌نامه امضا شده بین انجمن سیمان و وزارت صنعت، معدن و تجارت در ابتدای سال جاری مدیریت بازار و صادرات به عهده این انجمن واگذار شد، افزود: بر این اساس تلاش می‌کنیم کارخانه‌های نزدیک به مرز بیشتر به امر صادرات مشغول شوند چرا که هزینه حمل آن‌ها برای صادرات به کشورهای منطقه بسیار پایین در می‌آید و از سوی دیگر سایر کارخانه‌ها نیز وظیفه تامین نیاز بازار داخلی را به عهده بگیرند. شیخان گفت: در حال حاضر 50 درصد از صادرات سیمان و کلینکر کشور توسط 10 کارخانه انجام می‌شود که این نشان می‌دهد کارخانه‌های نزدیک به مرز مزیت بیشتری برای صادرات دارند.






                    http://www.bourex.info/news/vnews.php?id=39942




                    تحلیل خبر:
                    1-با توجه به جایگزینی سوخت گاز با سوخت مازوت و افزایش هزینه های تولید در فصل زمستان بابد صورت های مالی این صنایع را به دقت بررسی کرد.
                    2-برای سرمایه گذاری کوتاه مدت و میان مدت جز صنایع پر ریسک می باشد.
                    3-برای سرمایه گذاری بلند مدت می توان چشم انداز خوبی را برای آنان ترسیم کرد به جهت آنکه : الف - آنهایی که صادرات دارند مطمئنا در آمد خوبی خواهند داشت ب- احتمال خروج بخش مسکن از رکود برای سال بعد وجود دارد با توجه به پیگری ها ی وزیر مربوطه ج- بودجه عمرانی نسبت به سال قبل افزایش پیدا کرده و در صورت تصویب آن می توان امید داشت سیمان تولیدی در داخل مشتری صف کشیده دارد.
                    /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

                    نظر

                    • محسن*
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 311

                      #115
                      پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                      محیط بیرونی- بازار پول




                      خبر=رییس بانک مرکزی ترکیه اعلام کرد: این بانک با فروش ارز خارجی به پشتیبانی از لیره ادامه خواهد داد.
                      1)وی که در یک کنفرانس مطبوعاتی برای تشریح سیاست پولی برای سال 2014 حاضر شده بود، گفت: ارزش لیره ترکیه کاهش چشمگیری یافته است. این بانک از طریق مزایده‌های فارکس تا پایان سال روزانه حداقل 450 میلیون دلار خواهد فروخت که مجموعا به سه میلیارد دلار بالغ می‌شود و در ژانویه حداقل 100 میلیون دلار در روز و مجموعا حداقل سه میلیارد دلار تا پایان این ماه می‌فروشد.
                      2)اظهارات باشچی بازارهای ترکیه را تقویت کرد و ارزش لیره حدود 0.8 درصد به دنبال این اظهارات صعود کرد و 2.0850 لیره مبادله شد. ارزش لیره سه شنبه به رکورد اندک 2.09885 لیره رسیده بود.

                      http://www.bourex.info/news/vnews.php?id=39706



                      تحلیل خبر:
                      کسری حساب جاری هنگفت، تهدید خروج سرمایه به دلیل تعدیل سیاست‌های محرک مالی بانک مرکزی آمریکا و مشکلات سیاسی از جمله رسوایی اخیر فساد مالی، بر ارزش لیره تاثیر گذاشته و آن را ضعیف کرده است.
                      /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

                      نظر

                      • محسن*
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 311

                        #116
                        پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                        بسم الله الرحمن الرحیم

                        تحلیل و پیش بینی رویداد های هفته پیش رو
                        محیط بیرونی
                        1. مذاکرات هسته ای:
                        مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 که از روز پنجشنبه هفته گذشته(28 آذر ماه) در شهر ژنو برگزار شده بود روز یکشنبه (اول دی ماه) بعد از پنج دورمذاکره سخت و سنگین برای تعطیلات کریسمس متوقف شد. محمدجواد ظریف و کاترین اشتونمسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه (اول دی ماه) در یک گفت‌وگوی تلفنی برادامه مذاکرات پس از تعطیلات کریسمس توافق کردند. بر همین اساس دور جدید مذاکرات کارشناسی ایران و گروه 1+5 روز دوشنبه (9 دی ماه)در شهر ژنو برگزار می‌شود. مراحل مذاکرات دشوار و پر پیچ و خم و پر فراز و نشیب خواهد بود و ضرورت صبر، حوصله و دقت و هوشیاری در همه مراحل ضروری است. فابل ذکر است وندی شرمن، سرپرست مذاکره کنندگان آمریکایی در موضوع هسته ای ایران، تاکید کرده است که کنگره از نظر تئوریک می تواند تحریم های جدیدی را علیه این کشور وضع کند. با توجه به چنین سخنی و اقدام دوهفته پیش ایران مبنی بر ترک میز مذاکره می توان احتمال هر چند اندک به شکست در مذاکرات را در محاسبات خود قرار داد. اماعزم روحانی و اوباما برای ادامه گفتگوها پرنگ تر از عزم کنگره آمریکا قطع همکاری می باشد.
                        2. بازار جهانی:
                        ü طلا : با توجه به تعطیلات آخر سال میلادی قیمتها به جهت افزایش تقاضا اندکی افزایش داشته و انتظار تغییر جهت حرکت برای میانه هفته وجود دارد.
                        قیمت
                        آخرین قیمت هفته قبل
                        آخرین قیمت این هفته
                        میزان + / -
                        بازار جهانی طلا
                        $1,204.50
                        $1,214.80
                        $10.30
                        üنفت:با توجه اعلام گزارش بهبود نسبی وضعیت اقتصاد آمریکا و رشد شاخص های بازار سهام کشور های صنعتی و همچنین کاهش ذخایر استراتژیک آمریکا احتمال رشد قیمت نفت درادامه هفته بسیار زیاد است. اما از تهدیدات این بازار می توان به همکاری نکردن عربستان برای کاهش تولید و اصرا ایران برای افزایش تولید به هرقیمتی می توان یاد کرد.
                        نفت
                        آخرین قیمت هفته گذشته
                        آخرین قیمت این هفته
                        میزان + / -
                        Brent Oil
                        $111.84
                        $112.11
                        $0.27
                        (WTI) Oil
                        $99.10
                        $100.15
                        $1.05
                        ü نرخ ارز: با توجه اعلام گزارش کاهش محرک پولی اقتصاد آمریکا و افزایش قدرت نرخ دلار در برابر سایر ارز هادر ابتدای هفته نرخ دلار افزایش یافته ولی با افزایش قیمت طلا در میانه هفته از قدرت دلار امریکا کاسته شد. نرخ ین ژاپن و لیره ترکیه به جهت تحولات درونی آن کشورها بیشترین تضعیف را درمقابل دلار داشته اند. قابل ذکر است که کارشناسان اقتصاد از احتمال وقوع جنگ ارزی خبر می دهند.
                        جدول ارز های پرکاربرد در بازار ایران

                        X =1(€)EUR
                        آخرین قیمت هفته قبل
                        آخرین قیمت این هفته
                        میزان + / -
                        USD ($)
                        1.3700
                        1.3749
                        -0.0049
                        X = 1($)US
                        آخرین قیمت هفته قبل
                        آخرین قیمت این هفته
                        میزان + / -
                        EUR (€)
                        0.7312
                        0.7274
                        0.0038
                        GBP (£)
                        0.6119
                        0.6064
                        0.0055
                        CAD ($)
                        1.0635
                        1.0705
                        -0.0070
                        JPY100 (¥)
                        104.0750
                        105.1700
                        -1.0950
                        CNY()
                        6.0666
                        6.0734
                        -0.0068
                        TRY (₺)
                        2.0900
                        2.1485
                        -0.0585
                        AED (د.إ)
                        3.6725
                        3.6730
                        -0.0005
                        ü فلزات پرکاربرد: قیمتها نسبت به هفته قبل رشد مثبت کرده است. که نشان دهنده بهبود وضعیت تولید کشورهای صنعتی مخصوصا چین می باشد.
                        فلزات پرکاربرد با رنگین
                        آخرین قیمت هفته گذشته
                        آخرین قیمت این هفته
                        میزان + / -
                        مس
                        $7,239.86
                        $7,383.60
                        $143.74
                        روی
                        $2,032.19
                        $2,101.63
                        $69.44
                        سرب
                        $2,189.00
                        $2,260.80
                        $71.80
                        آلومینیوم
                        $1,734.13
                        $1,758.60
                        $24.47
                        ü بازار سهام اروپا ، آمریکا و غرب آسیا: بازار سهام کشور های صنعتی در هفته قبل از رشد مثبت بر خوردار بودندکه نشان دهنده بهبودوضعیت صنایع آن کشورها را دارد.
                        بورس آمریکا
                        آخرین شاخص هفته گذشته
                        آخرین شاخص این هفته
                        میزان + / -
                        DOW JONES
                        16,221.14
                        16,478.41
                        257.27
                        NASDAQ
                        4,104.74
                        4,156.59
                        51.85
                        TSX Gold
                        151.36
                        157.85
                        6.49
                        RUSSELL
                        1,146.47
                        1,161.09
                        14.62
                        S&P/TSX
                        13,399.60
                        13,588.00
                        188.40
                        NYSE
                        10,196.10
                        10,353.20
                        157.10
                        S&P 500
                        1,818.32
                        1,841.40
                        23.08
                        بورس اروپا
                        آخرین شاخص هفته گذشته
                        آخرین شاخص این هفته
                        میزان + / -
                        EUROSTOXX50
                        3,049.35
                        3,111.37
                        62.02
                        FTSE 100 انگلیس
                        6,606.58
                        6,750.87
                        144.29
                        CAC 40 فرانسه
                        4,193.77
                        4,277.65
                        83.88
                        DAX آلمان
                        9,400.18
                        9,589.39
                        189.21
                        IBEX 35 اسپانیا
                        9,689.90
                        9,900.10
                        210.20
                        FTSE MIB ایتالیا
                        18,565.61
                        18,956.52
                        390.91
                        Swiss Market
                        8,081.35
                        8,221.90
                        140.55
                        AEX-Index
                        391.56
                        400.99
                        9.43
                        بورس آسیا
                        آخرین شاخص هفته گذشته
                        آخرین شاخص این هفته
                        میزان + / -
                        NIKKEI 225 ژاپن
                        15,870.42
                        16,178.94
                        308.52
                        HSI هنگ کنگ
                        22,812.18
                        23,243.24
                        431.06
                        KOSPI Index کره
                        1,983.35
                        2,002.28
                        18.93
                        SSEC شانگهای
                        2,084.79
                        2,101.25
                        16.46
                        S&P/ASX 200
                        5,265.22
                        5,324.06
                        58.84
                        AORD
                        5,261.54
                        5,323.79
                        62.25
                        üکالاهای اساسی:قیمتها نسبت به هفته قبل رشد منفی داشته است.
                        کالاهای اساسی
                        آخرین قیمت هفته گذشته
                        آخرین قیمت این هفته
                        میزان + / -
                        ذرت
                        $434.00
                        $427.00
                        $7.00
                        گندم
                        $615.00
                        $608.00
                        $7.00
                        سویا
                        $1,338.00
                        $1,330.50
                        $7.50
                        شکر
                        $16.42
                        $16.45
                        $0.03
                        پنبه
                        $83.17
                        $84.02
                        $0.85


                        محیط درونی
                        1- مذاکرات هسته ای :
                        مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 که از روز پنجشنبه هفته گذشته(28 آذر ماه) در شهر ژنو برگزار شده بود روز یکشنبه (اول دی ماه) بعد از پنج دورمذاکره سخت و سنگین برای تعطیلات کریسمس متوقف شد. محمدجواد ظریف و کاترین اشتونمسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه (اول دی ماه) در یک گفت‌وگوی تلفنی برادامه مذاکرات پس از تعطیلات کریسمس توافق کردند. بر همین اساس دور جدید مذاکرات کارشناسی ایران و گروه 1+5 روز دوشنبه (9 دی ماه)در شهر ژنو برگزار می‌شود. مراحل مذاکرات دشوار و پر پیچ و خم و پر فراز و نشیبخواهد بود و ضرورت صبر، حوصله و دقت و هوشیاری در همه مراحل ضروری است.فابل ذکر است وندی شرمن، سرپرست مذاکرهکنندگان آمریکایی در موضوع هسته ای ایران، تاکید کرده است که کنگره از نظر تئوریکمی تواند تحریم های جدیدی را علیه این کشور وضع کند. با توجه به چنین سخنی و اقدام دوهفته پیش ایران مبنی بر ترک میز مذاکرهمی توان احتمال هر چند اندک به شکست در مذاکرات را در محاسبات خود قرار داد. اماعزم روحانی و اوباما برای ادامه گفتگوها پرنگ تر از عزم کنگره آمریکا قطع همکاری میباشد.
                        2- بازار های داخلی:
                        ü بازار مسکن:
                        مصالح ساختمانی که یکی از عوامل تغییر قیمت مسکن به حساب می آیند ؛ با وجود رکود نسبی حاکم بر بازارمصالح ساختمانی، قیمت انواع مصالح پرمصرف از قبیل سیمان، آهن آلات، گچ، آجر، ماسه و اقلام دیگری از این دست تغییری نکرده و انتظار کاهش قیمت در ماه های پایانی سال را هم نداردچرا که قیمت تمام شده مصالح ساختمانی و خصوصا سوخت و دستمزد تا پایان سال احتمالا تغییری نخواهد داشت مگر با اجرایی شدن فاز جدید هدفمندی قبل از شروع سال جدید.قدرت خرید مردم با وجود کاهش انتظارات تورمی همچنان در سطح بسیار پایینی میباشد و با پس انداز نمی توان به سمت خانه دار شدن حرکت کرد لذا نیازمند تحریک قسمت تقاضا با وام های قوی تر از سوی دولت می باشد. در صورت تقویت قدرت خرید ، می توانامیدوار بود که بازار مسکن یک حرکت جدی را آغاز کند.
                        ü بازار خودرو: همچنان تحت تاثیر جو انتظارات کاهش قیمت در رکود بسر خواهد برد. در اینبازار نیز قدرت خرید کاهش پیدا کرده و قیمتها از دسترس خارج شده و وامهای خرید نیزدر مقابل قیمتها ناچیز شده است. البته با نزدیک شدن به انتهای سال بازار فعال تر خواهدشد ، اما در قسمت خرید و فروش خودروهای دست دوم این مهم ، بیشتر به چشم خواهد آمد.
                        ü بازار ارز:
                        مفروضات :در این بازار سه عامل مهم نقش بسزایی دارند :اول- ناشی از جومذاکرات هسته ای و برداشتن تحریم های بانکی می باشد که همچنان بدون تغییر دنبال میشود.دوم- قیمتهای جهانی نرخ ارز: در این قسمت با توجه به افزایش قدرت دلار ، دیگر ارزها تحت تاثیر قرارگرفتند ، اما آنچه بیشترین تغییر منفی را رو تابلو های نرخ ارز خود را نشان می دهد نرخ تغییر "ین" ژاپن و "لیره" ترکیه که ناشی از تحولات درونی و اقتصادی این کشور ها می باشد. سوم - عرضه و تقاضا؛ هفته ی پیش به جهت نزدیک شدن به آخرین روزهای پایانی سال میلادی ؛ در قسمت عرضه رویداد خاصی اتفاق نیافتاد و بدون تغییر در مقدار عرضه دنبال شد و اما در طرف تقاضا، درخواستها بیشتر شده که منجر به افزایش 71 تومانی در هر دلار آمریکا شد . و بیشترین تغییر مثبت نیز متاثر از تقاضا بیشتر به جهت تعطیلات آخر سال میلادی می باشد.
                        ارز مرجع
                        ارز مرجع
                        ارز بازار
                        ارز بازار
                        انواع ارز (فروش)
                        آخرین قیمت هفته قبل
                        آخرین قیمت این هفته
                        میزان + / -
                        رانت ارزی
                        آخرین قیمت هفته قبل
                        آخرین قیمت این هفته
                        میزان + / -
                        USD ($)
                        2,479
                        2,478
                        -1
                        21.7%
                        2,944
                        3,015
                        71
                        EUR (€)
                        3,387
                        3,388
                        1
                        21.0%
                        4,042
                        4,100
                        58
                        GBP (£)
                        4,058
                        4,057
                        -2
                        20.5%
                        4,818
                        4,888
                        70
                        CAD ($)
                        2,312
                        2,328
                        16
                        23.4%
                        2,819
                        2,872
                        53
                        JPY100 (¥)
                        2,384
                        2,366
                        -19
                        21.3%
                        2,878
                        2,870
                        -8
                        CNY()
                        408
                        408
                        -0
                        21.5%
                        500
                        496
                        -4
                        TRY (₺)
                        1,204
                        1,181
                        -23
                        23.1%
                        1,485
                        1,454
                        -31
                        AED (د.إ)
                        675
                        675
                        -1
                        20.7%
                        810
                        814
                        4
                        چهارم- ستون رانت میزان تفاوت ارز بانک مرکزی و بازار را به مقدار درصد نشان می دهد که بیانگر میزان وجود قدرت بالقوه برای بوجود آمدن نا برابری و تبدیل شدن به (ب . ز) ها می باشد.
                        پیش بینی بازار ارز :پیش بینی می شود باتوجه به مفروضات یاد شده و با شروع هفته جاری از شدت تقاضا کمتر شده و در میانه هفته قیمتها در بازار متعادل گشته و به سمت رو به پایین تا محدوده 2950 تومان حرکت نماید. در انتهای هفته با توجه به اخبار مذاکرات هسته ایاحتمال بیشتری برای شدت گرفتن سقوط برای نرخ ارز در بازار تا محدوده2900 تومان متحمل می باشد. به احتمال ضعیف اگر مذاکرات منفی بود می تواند عامل یک شوک حرکتی جهشی برای کوتاه مدت ایجاد نماید.
                        ü بازار طلا:
                        مفروضات بازار طلا:
                        قیمت طلای جهانی: 1214.8 دلار در هر انس برایروزهای شنبه و یک شنبه
                        قیمت دلار در بازار: 3000 تومان برای هر دلارآمریکا برای روزهای شنبه و یک شنبه
                        پیش بینی بازارطلا:
                        با توجه به پیش فرض های بازار طلا ؛ جدول زیر نشان دهنده ی وضعیت طلایخام به جهت افزایش نرخ جهانی دارای رشدمثبت خواهد شد و هر مثقال مظنه بازار به 384800 تومان در روز شنبه و یک شنبه افزایش می یابد و از روز دو شنبه متناسب با تغییر قیمت دلار و انس جهانی پتانسیل کاهش قیمت را دارا می باشد.
                        انواع طلای خام
                        آخرین قیمت هفته قبل
                        آخرین قیمت این هفته
                        میزان + / -
                        پیش بینی
                        میزان + / -
                        مثقال 17 عیار
                        379,500
                        383,500
                        4,000
                        384,800
                        1,300
                        گرم 24 عیار
                        116,799
                        118,030
                        1,231
                        118,445
                        415
                        گرم 21 عیار
                        105,129
                        106,238
                        1,108
                        106,611
                        374
                        گرم 18 عیار
                        87,608
                        88,531
                        923
                        88,843
                        312
                        گرم 17 عیار
                        82,351
                        83,219
                        868
                        83,512
                        293

                        پیش بینی بازارسکه:
                        و لذا با توجه به قیمت طلای خام پیش بینی شده ؛ قیمت سکه طلا در روز شنبه و یک شنبه طبق قیمتهای جدول زیرافزایش یابد.
                        انواع سکه نقد
                        آخرین قیمت هفته قبل
                        آخرین قیمت این هفته
                        میزان + / -
                        پیش بینی
                        میزان + / -
                        (قدیم) بهار آزادی
                        858,000
                        866,000
                        8,000
                        869,000
                        3,000
                        (جدید) امامی
                        858,000
                        866,000
                        8,000
                        869,000
                        3,000
                        نیم سکه
                        436,000
                        442,000
                        6,000
                        444,000
                        2,000
                        ریع سکه
                        262,000
                        271,000
                        9,000
                        272,000
                        1,000
                        سکه گرمی
                        169,000
                        170,000
                        1,000
                        170,000
                        0
                        ü بازار سهام:
                        گزارش:
                        الف - مقدمه
                        این گزارش و براساس فرضیه ی" حرکت نقدینگی" تنظیم شده است . اگر حمل بر جسارت به اساتید عرصه مدیدیت مالی نباشد باید بگم که این فرضیه برای اولین بار مطرح می شودو تا حدود زیادی برای بنده ابعاد آن حل شده و اثبات شده است و امیدوارم که در پایان نامه خودم بتونم از اون دفاع کنم و بعد بعنوان یک تئوری ثبت کنم . پس دوستان دنبال تاریخچه ی اون در هیچ کتاب و دفتری نباشید.
                        " فرضیه ی حرکت نقدینگی " می گوید: [ اگر بتوانیم جهت حرکت نقدینگی در بازار سهام را شناسایی کنیم می توانیم از طریق شناخت سلیقه و رجحان سرمایه گذاران با کاهش ریسک و افزایش قدرت تصمیم گیری برای انتخاب ، انواع سرمایه گذاری را به درستی انجام دهیم . از دیگر ثمرات این فرضیه محاسبه میزان انتظارات سود دهی کل بازار سهام و همین طور محاسبه حباب در بازار می باشد. این خلاصه ای از "نظریه ی حرکت نقدینگی" که برای اولین بار مطرح می شود و در هیچ کتاب و دفتری هم جز همین تاپیک وجود ندارد .]
                        از اهداف بنده برای راه اندازی این تاپیک تلمذ کردن است و بنده هیچ تعصبی نسبت به یافته های خود ندارم و معتقدمهمه انسان ها با تمام علومی که دارند ، دارای اشکال و خطا هستند و فقط عقل کل وخداوند تبارک و تعالی را بدون نقص و عاری از خطا می دانم ؛ پس خوشحال می شم اگراز دوستان انتقاد و یا پیشنهای دریافت کنم. تا یافته ای خودم را تکمیل کنم. قبلا ازهمکاری شما کمال تشکر را دارم.
                        این جداول نشان دهنده تحرکات گروه ها یبازار بورس برای تاریخ 4/10/92 است.( شرکتهای بازار فرابوسبه جهت همخوانی نداشتن فرمتهای اطلاعاتی با سیستم طراحی شده بنده در این جدول لحاظنشده است.)
                        ردیف گروه اعضاء فعال غایب P/E انتظارات علاقه مندی % تغییر تعداد معاملات جهت نقدینگی
                        1 شیشه و آبگینه 5 5 0 58 2% 530 3.15% 2,651 66,914
                        2 صنعت نورد 19 15 4 11 9% 431 1.75% 6472 59,421
                        3 معدن 8 7 1 10 10% 330 2.44% 2313 32,150
                        4 بیمه 5 4 1 20 5% 645 2.83% 2580 26,548
                        5 لاستیک 6 6 0 9 11% 281 1.46% 1688 24,070
                        6 سیمان و گچ 30 27 3 8 12% 214 1.61% 5791 17,176
                        7 کاشی و سرامیک 13 12 1 21 5% 144 3.04% 1731 14,958
                        8 حمل و نقل 6 4 2 17 6% 296 2.27% 1183 13,577
                        9 صنایع غذایی 19 17 2 22 5% 174 1.80% 2956 11,951
                        10 خدمات فنی و مهندسی 2 2 0 19 5% 151 1.03% 302 11,453
                        11 چوب 1 1 0 57 2% 183 3.23% 183 8,046
                        12 دارو 25 19 6 13 8% 103 1.65% 1952 5,134
                        13 صنایع بسته بندی 2 1 1 10 10% 23 4.00% 23 3,828
                        14 الکتریک 8 6 2 21 5% 331 0.91% 1983 3,600
                        15 محصولات بهداشتی 3 3 0 10 10% 107 1.63% 321 3,190
                        16 قطعه سازی 22 20 2 294 0% 152 1.31% 3045 2,903
                        17 کاغذ و چاپ 3 2 1 17 6% 80 0.71% 159 481
                        18 ماشین سازی 9 7 2 11 9% 229 0.54% 1605 2,336
                        19 لوازم خانگی 4 2 2 13 8% 97 -1.98% 193 2,565
                        20 قند و شکر 12 11 1 16 6% 167 1.93% 1841 3,312
                        21 شرکتهای سرمایه گذاری و چند رشته ای 23 20 3 16 -6% 638 0.62% 12768 4,410
                        22 سرمایه گذاری ساختمان و انبوه سازان 11 9 2 25 4% 225 0.58% 2,023 5,587
                        23 صنایع نسوز 3 2 1 2 -67% 190 0.74% 380 10,597
                        24 پتروشیمی 18 18 0 9 11% 789 0.66% 14198 22,647
                        25 مخابرات و افورماتیک 7 7 0 9 11% 523 -1.24% 3661 24,661
                        26 لیزینگ 4 4 0 8 13% 537 -1.76% 2146 26,833
                        27 محصولات شیمیایی 6 5 1 4 23% 654 0.32% 3269 47,801
                        28 پالایشگاه 6 6 0 11 9% 1,194 -1.02% 7,162 52,964
                        29 خودرو سازی 10 10 0 18 6% 1,246 -1.43% 12463 69,297
                        30 بانک 10 10 0 14 7% 1,900 -1.50% 19000 121,982
                        جمع 300 262 38 24.5 145.84%
                        ب- تعاریف
                        در این گزارش دسته بندی شرکتها با دسته بندی سامانه اطلاع رسانی بورس تفاوت دارد. برای مثال شرکتهای که در زمینه تولید شیشه فعالیت دارند در سامانه www.tsetmc.com بعنوان ساير محصولات كاني غيرفلزي شناخته می شود و همچنین شرکت های که در زمنیه محصولات بهداشتی و شوینده فعالیت دارند در گروه محصولات شیمیایی قراردارند و که بنده جدا سازی کردم و گروه های شرکت های حاضر در بورس را به تعداد 30گروه تنظیم کرده ام.
                        · ستون غایب ، به شرکتهای متوقف از معامله گفته می شود که به هر دلیل از فعالیت باز ایستادند و نام شان در سامانه بورس موجود می باشند.
                        · ستون علاقه مندی ، به میزان توجه سرمایه گذاران اشاره دارد. و مبنایریاضی دارد.
                        · ستون P/E ، نشان دهنده ی میانگین عددی P/E گروه می باشد.
                        · ستون انتظارات ، نشان دهنده ی میانگین عددیانتظار سود گروه با توجه به چند آیتم دیگر می باشد.
                        · ستون تغییر ، نشان دهنده ی میانگین عددی تغییر قیمتی پایانی گروه بهصورت درصد می باشد.
                        · ستون تعداد معاملات ، نشان دهنده ی مجموع معاملات در آن گروه میباشد.
                        · ستون جهت نقدینگی ، این ستون هدف نهایی این جدول می باشد و مسیر حرکتنقدینگی در بازار سهام از بیشترین به کمترین را نمایش می دهد. بیشترین نشان دهندهورود نفدینگی و کمترین نشان دهنده خروج نقدینگی را دارد. در نتیجه نشان دهنده سلیقه و رجحان سرمایه گذاران می باشد· محاسبه ستون ها با یگدیگر دارای پیچیدگی خاصی است و متاسفم که بیشتراین امکان شفاف سازی ندارم.
                        ج- تحلیل و نتیجه:
                        · در خبر ها آمده است که بازار سهام در انتهای کار خود در روز 4/10/92موفق به کسب 132 درصد بازدهی شده است ؛ البته نکته اینکه در این اخبار بازارفرابورس نیز محاسبه شده است . و محاسبات ما عدد145.84درصد را برای آینده نزدیک براساس انتظارات ، بدون در نظر گرفتن فرا بورس را نمایش می دهد.
                        · مجموع میانگین P/Eدر عدد 24.5 نشان دهنده ی حبابی بودن رشدقیمتها در بازار می باشد . این موضوع دارای سه نکته است :1- احتمال اشتباه در ثبت اطلاعات سامانه اطلاعاتی بازار سهام وجود دارد و نیازمند بازبینی و اصلاح دارد. 2-اگراطلاعات وارد شده به سامانه باراز سهام صحیح باشد. اطلاعات منتشر شده شرکتهای فعال در بازار ، باید کنترل و ارزیابی شود.3- در صورت کنترل و صحت اطلاعات صادره ، میتوان ادعایه حبابی بودن را تایید کرد.
                        · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد 4 تا 6 می باشند برای سرمایه گذاری بلند مدت بسیار مناسب می باشند.
                        · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد 6 تا 10 می باشند برای سرمایه گذاری میان و بلند مدت مناسب می باشند.
                        · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد 10 تا 14 می باشند برای سرمایه گذاری کوتاه مدت مناسب می باشند.
                        · گروه های که میانگینP/E آنها بیشتر از 14 می باشند برای هر گونه سرمایه گذاری به جهت ریسک بالا نیازمند اطلاعات دقیق تر می باشند.
                        · گروه های که میانگین P/E آنها بیشتر از 14 می باشند نشان دهنده ی توجه و انتظار زیاد از گروه برای کسب سود بیشتر می باشد .
                        مفروضات در بازارسهام:
                        بر اساس مصوبه دولت و اجرای سازمان خصوصی سازی که در نوع خوددر ماه های اخیر کم نظیر است، هيئت وزيران در جلسه مورخ 24 آذرماه خود بنا به پيشنهاد شماره ۱۵۷۲۸۶ وزارت امور اقتصادي و دارايي و به استناد بند "ب"ماده ۳ قانون اجراي سياستهاي کلي اصل (۴۴) قانون اساسي مصوب ۱۳۸۶ با واگذاری بخش دیگری از سهام دولت «تا 5 درصد سهام» در 2 شرکت بزرگ بیمه شامل بیمه های البرزو آسیا، سه بانک دولتی خصوصی شده بانکهای ملت، صادرات ایران و تجارت،دو شرکت خودروساز بزرگ کشور سایپا و ایران خودرو و دو شرکت بزرگ دیگر کشتیرانی جمهوری اسلامی و شرکت مخابرات موافقت کرده است. و لذا با توجه به ادامه عرضه دستوری احتمال کنترل شاخص برای روز های شنبه و یکشنبه وجود دارد اما ار میانه هفته با توجه به اخبار مذاکرات هسته ای وخبرهایی در خصوص لایحه بودجه 93 می تواند تحت تاثیر قرار گیرد.
                        پیش بینی شاخص کل بازار سهام برای هفته پیش رو :
                        انتظار می رود باتوجه به مفروضات یاد شده در این هفته ، شاخص تحت کنترل شدید و در انتها رو به مثبت باشد.
                        پیش بینی شاخص گروه های بازار سهام
                        برای هفته پیش رو :
                        · گروه بانک متاثر عرضه دستوری خواهد بود. پیش بینی رشد منفی و اصلاح قیمت وجود دارد و باید محتاطانه عمل کرد چون در این بخش حضور شرکتهای دولتی و نیمه دولتی با عرضه ها ی سنگین در کمین نقدینگی می باشد.
                        · گروه بیمه ، خودروسازها و حمل و نقل دریایی نیز متاثر از خبر عرضه دستوری خواهند بود. پیش بینی سکون و مقداری روبه منفی وجود دارد. چون بعد از واگذاری بانکها نوبت بیمه ، خودروسازها و کشتیرانی می باشد.
                        · گروه معدن و نورد متاثر از افزایش قیمت های جهانی و خروج از رکوداقتصاد جهانی خواهد بود و پیش بینی رشد مثبت وجود دارد.در این گروه تهدید عرضه دستوری وجود ندارد.
                        · گروه مواد غذایی متاثر از افزایش قیمت های اخیر در بازار خواهد بود.پیش بینی رشد مثبت وجود دارد. و چون تهدید عرضه سنگین شرکتهای خصوصی وجود ندارد ، میتواند برای رشد مناسب باشد.
                        · گروه پتروشیمی و سیمان متاثر از خبر افزایش نرخ خوراک پتروشیمی و تغییرسوخت گاز به مازوت برای سیمانی ها به اصلاح قیمت خود ادامه خواهد داد. پیش بینی رشد منفی وجود دارد.
                        · گروه مسکن و امتیاز مسکن ها (تسه) با توجه به مشخص شدن ابعاد طرحوزیر مسکن از وام خرید به اصلاح قیمت ادادمه داده و در حالتسکون و مقداری با رشد منفی بر خوردار خواهندبود .
                        · گروه پالایش نفت ، شرکتهای دولتی همچنان منتظر مشخص شدن ابعاد بودجه93 خواهند بود. اکثر نمادها در حالت سکون خواهند ماند بجز شرکتهای خصوصی.
                        · همچنان سایر گروه های که که شرکتهای دولتی کمتر حضور داشته باشد میتواند محل مناسبی برای رشد باشد.
                        با تشکر
                        آخرین ویرایش توسط محسن*؛ 2013/12/28, 06:07.
                        /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

                        نظر

                        • محسن*
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 311

                          #117
                          پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                          گزارش بازار امروز شنبه
                          ردیف
                          گروه
                          اعضاء
                          فعال
                          غایب
                          P/E
                          انتظارات
                          علاقه مندی
                          % تغییر
                          تعداد معاملات
                          جهت نقدینگی
                          1
                          صنعت نورد
                          19
                          17
                          2
                          14
                          7%
                          565
                          2.83%
                          9609
                          115,602
                          2
                          کاغذ و چاپ
                          3
                          3
                          0
                          17
                          6%
                          106
                          12.13%
                          318
                          72,469
                          3
                          سرمایه گذاری ساختمان
                          11
                          9
                          2
                          29
                          3%
                          588
                          1.93%
                          5,292
                          60,983
                          4
                          الکتریک
                          8
                          6
                          2
                          22
                          5%
                          425
                          3.20%
                          2549
                          47,573
                          5
                          بیمه
                          5
                          4
                          1
                          21
                          5%
                          483
                          3.65%
                          1932
                          47,464
                          6
                          معدن
                          8
                          7
                          1
                          10
                          10%
                          373
                          1.81%
                          2610
                          37,498
                          7
                          قطعه سازی
                          22
                          19
                          3
                          320
                          0%
                          85
                          7.59%
                          1616
                          36,367
                          8
                          ماشین سازی
                          9
                          8
                          1
                          12
                          9%
                          219
                          3.32%
                          1751
                          32,130
                          9
                          صنایع غذایی
                          19
                          17
                          2
                          21
                          5%
                          186
                          2.33%
                          3157
                          19,753
                          10
                          محصولات شیمیایی
                          6
                          5
                          1
                          4
                          23%
                          416
                          1.83%
                          2078
                          17,863
                          11
                          لاستیک
                          6
                          6
                          0
                          9
                          11%
                          262
                          2.29%
                          1569
                          17,276
                          12
                          صنایع نسوز
                          3
                          2
                          1
                          2
                          -67%
                          202
                          0.50%
                          403
                          14,861
                          13
                          کاشی و سرامیک
                          13
                          12
                          1
                          21
                          5%
                          149
                          3.19%
                          1790
                          14,465
                          14
                          سرمایه گذاری
                          23
                          19
                          4
                          18
                          -6%
                          727
                          1.05%
                          13810
                          13,531
                          15
                          حمل و نقل
                          6
                          4
                          2
                          18
                          6%
                          146
                          2.37%
                          583
                          12,491
                          16
                          خدمات فنی و مهندسی
                          2
                          2
                          0
                          19
                          5%
                          126
                          2.07%
                          252
                          9,527
                          17
                          چوب
                          1
                          1
                          0
                          59
                          2%
                          135
                          3.46%
                          135
                          9,231
                          18
                          قند و شکر
                          12
                          10
                          2
                          15
                          7%
                          269
                          -0.88%
                          2691
                          5,721
                          19
                          لیزینگ
                          4
                          4
                          0
                          8
                          13%
                          516
                          0.51%
                          2064
                          5,310
                          20
                          صنایع بسته بندی
                          2
                          2
                          0
                          12
                          9%
                          46
                          1.98%
                          91
                          4,573
                          21
                          دارو
                          25
                          21
                          4
                          12
                          8%
                          181
                          -0.39%
                          3791
                          826
                          22
                          لوازم خانگی
                          4
                          2
                          2
                          12
                          8%
                          48
                          0.04%
                          96
                          2,298
                          23
                          سیمان و گچ
                          30
                          24
                          6
                          8
                          12%
                          157
                          -0.80%
                          3777
                          7,976
                          24
                          شیشه و آبگینه
                          5
                          5
                          0
                          60
                          2%
                          280
                          0.99%
                          1,398
                          8,758
                          25
                          محصولات بهداشتی
                          3
                          3
                          0
                          9
                          11%
                          218
                          -0.83%
                          655
                          11,791
                          26
                          مخابرات و افورماتیک
                          7
                          7
                          0
                          9
                          12%
                          457
                          -1.33%
                          3200
                          22,396
                          27
                          پالایشگاه
                          6
                          6
                          0
                          11
                          9%
                          992
                          -1.07%
                          5,952
                          26,214
                          28
                          خودرو سازی
                          10
                          10
                          0
                          18
                          6%
                          1,312
                          -0.22%
                          13123
                          43,263
                          29
                          بانک
                          10
                          10
                          0
                          14
                          7%
                          1,581
                          -1.04%
                          15811
                          45,982
                          30
                          پتروشیمی
                          18
                          18
                          0
                          9
                          11%
                          735
                          -0.08%
                          13234
                          50,469
                          جمع
                          300
                          263
                          37
                          25.7
                          143.14%

                          ب- تعاریف
                          در این گزارش دسته بندی شرکتها با دسته بندی سامانه اطلاع رسانی بورس تفاوت دارد. برای مثال شرکتهای که در زمینه تولید شیشه فعالیت دارند در سامانه www.tsetmc.com بعنوان ساير محصولات كاني غيرفلزي شناخته می شود و همچنین شرکت های که در زمنیه محصولات بهداشتی و شوینده فعالیت دارند در گروه محصولات شیمیایی قراردارند و که بنده جدا سازی کردم و گروه های شرکت های حاضر در بورس را به تعداد 30گروه تنظیم کرده ام.
                          · ستون غایب ، به شرکتهای متوقف از معامله گفته می شود که به هر دلیل از فعالیت باز ایستادند و نام شان در سامانه بورس موجود می باشند.
                          · ستون علاقه مندی ، به میزان توجه سرمایه گذاران اشاره دارد. و مبنای ریاضی دارد.
                          · ستون P/E ، نشان دهنده ی میانگین عددی P/E گروه می باشد.
                          · ستون انتظارات ، نشان دهنده ی میانگین عددی انتظار سود گروه با توجه به چند آیتم دیگر می باشد.
                          · ستون تغییر ، نشان دهنده ی میانگین عددی تغییر قیمتی پایانی گروه بهصورت درصد می باشد.
                          · ستون تعداد معاملات ، نشان دهنده ی مجموع معاملات در آن گروه میباشد.
                          · ستون جهت نقدینگی ، این ستون هدف نهایی این جدول می باشد و مسیر حرکت نقدینگی در بازار سهام از بیشترین به کمترین را نمایش می دهد. بیشترین نشان دهنده ورود نقدینگی و کمترین نشان دهنده خروج نقدینگی را دارد. در نتیجه نشان دهنده سلیقه و رجحان سرمایه گذاران می باشد.
                          · محاسبه ستون ها با یگدیگر دارای پیچیدگی خاصی است و متاسفم که بیشتر از این امکان شفاف سازی ندارم.
                          آخرین ویرایش توسط محسن*؛ 2013/12/28, 13:59.
                          /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

                          نظر

                          • محسن*
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 311

                            #118
                            پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                            محیط بیرونی- بازار نفت



                            خبر=سازمان انرژی آمریکا:ذخایر نفتی آمریکا به پایین‌ترین حددر ۲۵ سال اخیر رسید.
                            1)کارشناسان اقتصادی معتقدند، این بیشترین روند کاهش ذخایر نفتی آمریکا است که با کاهش 2.3 میلیون بشکه‌ای در روز همراه بود.
                            2)به گزارش فارس، بهای نفت برنت در روز گذشته به دلیل نگرانی ناشی از عرضه آن (ادامه درگیری‌ها در لیبی و سودان) و کاهش ذخیره‌های نفتی آمریکا شاهد افزایش تا 111 دلار بود.


                            http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921007000708




                            تحلیل خبر:
                            1- روند افزایش قیمت نفت در طول هفته جاری ادامه خواهد داشت.
                            2-شدت کاهش ذخایر نفتی آمریکا می تواند قدرت چانه زنی کشور ما را در مذاکرات بالا ببرد.
                            3-افزایش قیمت نفت می تواند منجر به استفاده از انرژی ها نو و جایگزین گردد.
                            /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

                            نظر

                            • محسن*
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 311

                              #119
                              پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                              محیط بیرونی- روابط بین الملل



                              خبر=فارین پالیسی؛آمریکا در پی توقف معامله «گاز ایران در برابر طلای ترکیه» است/ رد پای کوهن در افشای مناقشه ترکیه

                              بنابرگزارش یک نشریه غربی "در مرکز رسوایی فساد اقتصادی ترکیه، طرحی به نام "گاز در برابر طلا" است که دولت اوباما مصمم است آن را متوقف کند."
                              جاناتان شانزر نویسنده مطلب که خود معاون بخش تحقیقات بنیاد دفاع از دموکراسی است در ادامه مطلب خود آورده است: "تجارت طلا در مرکز مراودات مالی بحث انگیز میان هالک بانک و ایران است. بر اساس ادعای این بنیاد هالک بانک در سیستم تحریم‎های مالی آمریکا که در جهت محدودکردن برنامه‎های هسته‎ای ایران، به این نحو عمل کرده که ترک‎ها 13 میلیارد دلار طلا مستقیماً به تهران یا غیر مستقیم از طریق امارات در فاصله زمانی مارس 2012 و ژوئیه 2013 صادر کردند. در مقابل، ترک‎ها از ایران گاز طبیعی و نفت دریافت کردند. چون به دلیل تحریم‎ها، نمی‎توانستند به یورو و دلار به ایران به بپردازند، ترک‎ها به تهران این اجازه را دادند که با لیره ترکیه طلا خریداری کنند و این طلا به خزانه‎های ایران منتقل شدند."
                              طبق این سیستم "گاز در برابر طلا" ایرانیان توانسته بودند تا حدی کاهش میزان ذخایر ارزهای خارجی خود را جبران کنند.پس از دستگیری‎های رخ داده، هالک بانک همچنان تاکید دارد که عملی غیرقانونی در این زمینه انجام نداده‎اند.
                              فارن پالیسی به گمانه‎زنی درباره احتمالات مختلف می‎پردازد. اولاً دولت اوباما شواهد متقنی در زمینه نقش دولت ایران در تجارت طلا نداشته است. اما ممکن است رئیس جمهوری آمریکا می‎خواست از ایجاد کدورت دیپلماتیک با اردوغان جلوگیری کند که در سوریه نیز در راستای سیاست‎های آمریکا نقشی تعیین کننده بازی می‎کرد. احتمال دیگر داده شده، هم راستا بودنِ آن با روال مذاکرات هسته‎ای بوده است تا ایران را متقاعد به حل مساله هسته‎ای کند.
                              اما چه شد که بحث علنی شد؟ حزب حاکم عدالت و توسعه اعلام کرده مورد هجمه حلقه وسیعی متشکل از واشنگتن، اسرائیل و فتح الله گولن (رهبر مذهبی ترک که در تبعیدی خودخواسته در پنسیلوانیای آمریکا زندگی می کند)قرار گرفته است. از سوی دیگر، برخی از رسانه‎های ترک، انگشت اتهام را به سمت دیوید کوهن معاون وزارت خزانه‎داری آمریکا نشانه رفته‎اند که مسئول اصلی نظارت بر اعمال تحریم‎ها علیه ایران است و همزمان با اعلام خبر، در ترکیه بوده است. اردوغان تا آنجا پیش رفت که حتی احتمال اخراج فرانسیس ریچیاردونه سفیر آمریکا در ترکیه را مطرح کرد.
                              فارین پالیسی همچنین نوشت: کنگره آمریکا و باراک اوباما در ژانویه 2013 این "راه گریز طلایی" را مسدود کردند. در حالی که با تصمیم اتخاذ شده، این امکان ایجاد می‎شد علیه هالک بانک وارد عمل شوند، اما چون دولت با لابی‎های زیاد توانسته بود اجرای مصوبه را 6 ماه به تعویق بیاندازد، عملاً باعث شد تا ژوئیه این مبادلات ادامه یابد و ایران میلیاردها دلار طلای بیشتر کسب کند.
                              فارین پالیسی در پایان مطلب خود آورده است: "حتی اگر تجارت طلا ترکیه-ایران تنها بخش کوچکی از یک پرونده گسترده‎تر فساد اقتصادی است، اما تحقیقاتی که در جریان است می‎تواند پنجره را بر روی برخی از سوالاتی که درباره روابط آنکارا و تهران مطرح است، باز کند."





                              http://www.mehrnews.com/detail/News/2203533



                              تحلیل خبر:
                              1- هالک بانک بار ها اعلام کرده است که مراوداتش با ایران بصورت قانونی بوده است.
                              2- ترکیه از معدود کشورهای است که از ایران گاز یا فراورده های دیگر می خرید و پول آن را به کشور مان برمی گرداند.
                              3- اتفاقات داخل ترکیه ریشه در مناقشات سوریه و تحریم های ایران دارد. در مناقشات سوریه اردوغان ابتدا با جبهه ضد سوری همکاری کرد اما با کاهش محبوبیت در داخل کشورش کم کم فیتیله ی حمایت و همکاری با جبهه ضد سوری را پایین کشید. در تحریمهای ایران نیز اگر چه گاز ارزان قیمت از ایران می خرید اما همان ارزان را نیز پولش را برمی گرداند ، اما کشورهای مانند هند ، کره جنوبی ، چین ، ژاین و سریلانکا ضمن خرید ارزان توانایی برگرداندن آن را به واسطه تحریمها ندارند و نداشتند و یا نمی خواهند داشته باشند . در واقع صادرات گاز کشور ما به ترکیه واقعا یک حفره طلایی برای کشور ما در برابر دور زدن تحریم ها بود. به هر حال با این اتفاقات ، هم اردوغان که از جبهه ضد سوری پا پس کشیده و هم ایران در برابر تحریمها متضرر خواهند شد .(وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ)
                              4- با کاهش واردات طلا به کشورمان احتمال افزایش قیمت طلا وجود دارد.
                              /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

                              نظر

                              • rahnama
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 770

                                #120
                                پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                                واقعا باعث تعجب است که چنین تایپیک با ارزشی خلوت بنظر برسد.
                                جناب محسن عزیز ممنونم. واقعا نمی توان این زحمات را جبران کرد.
                                موفقتر باشی.
                                اینستاگرام من :
                                منتظر شما عزیزان هستم.
                                www.instagram.com/hoshangghorbanian

                                نظر

                                در حال کار...
                                X