کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه سوالی در مورد حفاری ذهن منو مشغول کرده
اگه قرار باشه کسی نفت مارو نخره !! اکتشاف چاه نفت چه معنی میده؟؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ایران برای خرید 14 دکل حفاری خشکی و دریایی با چین وارد مذاکره شد
گروه نفت: مدیرعامل شرکت حفاری شمال از مذاکره با چینی ها برای خرید 10 دستگاه حفاری خشکی و 4 دستگاه حفاری دریایی خبر داد.
هدایت الله خادمی در گفت و گو با خبرنگار شانا، به سفر چند هفته پیش خود به چین اشاره کرد و گفت: براساس تاکید مقام عالی وزارت نفت و با توجه به ضرورتی که برای توسعه میدان های نفت و گاز کشور به ویژه میادین مشترک وجود دارد، با سفر به چین برای خرید چند دستگاه حفاری خشکی و دریایی مذاکراتی انجام دادیم.
وی افزود: به منظور تجهیز ناوگان حفاری شمال در این سفر 9 دستگاه حفاری خشکی با قدرت 2 هزار اسب بخار و یک دستگاه دیگر با قدرت 3 هزار اسب بخار سفارش دادیم که قرار شد از این میان 7 دستگاه را تا هشت ماه آینده تحویل شود.
خادمی تصریح کرد: دستگاه های حفاری خشکی به دلیل مشابهت هایی که در مراحل ساخت و تجهیزات دارند، زودتر از دستگاه های دریایی آماده می شوند از این رو انتظار داریم تحویل این دستگاه ها در زمانی که تعهد شده، انجام شود.
مدیرعامل شرکت حفاری شمال پیشتر نیز در گفت و گو با شانا تاکید کرده بود که ارزش هر دستگاه حفاری دریایی 170 میلیون دلار و هر دستگاه حفاری خشکی 25 میلیون دلار اعلام کرد که به این ترتیب، برای ساخت یا وارد کردن چهار دستگاه حفاری دریایی به حدود 700 میلیون دلار و برای 10 دستگاه خشکی به 250 میلیون دلار سرمایه نیاز است.
وی با بیان این که درتلاش هستیم با تامین منابع مالی، دو دکل حفاری دریایی را در سال جاری وارد کنیم، گفته بود: تلاش می شود حداقل 3 دکل خشکی نیز تا پایان سال به ناوگان حفاری شرکت افزوده شود.
مدیرعامل شرکت حفاری شمال هدف این شرکت از وارد کردن این دستگاه ها کمک برای افزایش تولید نفت و گاز یا نگهداشت سقف تولید اعلام کرده بود.
هرکی گل نزنه گل میخوره
این سهم همه چیزش خوبه ولی گل زن نداره هرکی هم نزنه میخوره
این سهم اینقدر صف خرید نشد که آخرش صف فروش شد
حالا باید منتظر بود تا شاید در 190 تومان نزولش متوقف بشه ولی این سهم که پدر مادر نداره!!
190 تومان گام اول در صورت شکسته شدن 221 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یه سوالی در مورد حفاری ذهن منو مشغول کرده
اگه قرار باشه کسی نفت مارو نخره !! اکتشاف چاه نفت چه معنی میده؟؟؟
سوال بی پاسخ من؟؟ که به نظر من حتی اگه شده از لحاظ روانی خیلی روی حفاری تاثیر میزاره
در صورت بدتر شدن تحریم ها داستان کشتیرانی 250 تومانی میتونه تکرار بشه
خدا خواست و ما توانستیم
البته هدف کانال 187 رو نشون میده ولی محدوده 190 تومان قابل اتکا است
در این قیمت باید شرایط عمومی بازار رو مجدد بررسی کرد و تصمیم گرفت
خدا خواست و ما توانستیم
امروز کف 196 تومان هم شکسته شد صف فروش شدن سهم کف 187 رو هم متزلزل کرد
در صورتی که 183.5 به پایین شکسته بشه اون وقت
شاید بایدبه قیمتهای عرضه اولیه نگاه مجددی داشت 140 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
این قیمت های حفاری با سود سال 91 حدود 50 تومان و و دم مجمع برام باور کردنی نیست ...
امروز به زور جلوی خودمو گرفتم برای نخریدنش...
ولی کاملا دنبالش میکنم ...
نمیدونم چه اتفاقی داره میفوته
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
این قیمت های حفاری با سود سال 91 حدود 50 تومان و و دم مجمع برام باور کردنی نیست ...
امروز به زور جلوی خودمو گرفتم برای نخریدنش...
ولی کاملا دنبالش میکنم ...
نمیدونم چه اتفاقی داره میفوته
من تجربه سال 84 رو دارم سالی که سهام های با ارزش با پی به ای 3 به زور معامله میشد و همه میگفتن چقدر گرون معامله میشه
متاسفانه به نظر من در صورتی که سر مسئله هسته ای کنار نیان اون سال و شایدم بدتر از اون تکرار بشه
بازار رو اگه با اون سال مقایسه کنی جای 50% اصلاح رو داره البته خدا نیاره ولی خوب.....
اما هیج وقت از یادم نمیره که سهاما اصلا کف سرشون نمیشد
خدا خواست و ما توانستیم
فعلا روی محدود 187 تومان بازی مکنه اگه خریدار قدری پشت سهم نیاد متاسفانه باید گفت 183 رو لمس میکنه
البته شاید برگشت امروز یه پول بک باشه زیر کف قبلی در 1934 پس دوستانی حقیقی که قصد خرید دارید به این مورد هم توجه کنید چول اگه پول بک بشه قیمت به راحتی به محدود 150 تومان افت میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
سعی بسیاری کردم#:-S ولی نتونستم حرکت صعودی 2 ماه اخیر این سهمو 5 تایی بشمرم:(
انتظار دارم صعود سهم حوالی 274 تموم بشه و طی یه zigzag قیمت به حوالی 190 برگرده :
در نمایی بلند مدت تر موجشماری (و اهداف) سهمو این طور میبینم:
موج شماری فوق در صورتی که قیمت پایینتر از 1842 بیاد بی اعتبار میشه(هرچند با توجه به اینکه موج شماری جایگزینش اهداف بالاتری رو در بلند مدت برا سهم پیش روو میاره تصور میکنم بی اعتبار شدن پر برکتی باشه)
موج شماری حفاری رو اینطور میبینم:
]
انتظار دارم این موج نزولی(که پایان بخش اصلاح 2.5 ساله ی حفاری هست) در 174( و بلکه زودتر;) ) تموم بشه و روزهای خوش این سهم و همگروهی هاش شروع بشن
*.حفاری یه زیر موج نزولی دیگه داره(کف چهارشنبه رو میشکنه)
مديرعامل سرمايهگذاري «ساتا» گفت: از اين هفته حقوقيهاي قدرتمند بازار در سطح كلان اقدام به حمايت از بازار سرمايه خواهند كرد.
حميدرضا اسكندري درخصوص لزوم حمايت حقوقيها از بازار سرمايه گفت: سرمايهگذاري تامين اجتماعي نيروهاي مسلح (ساتا) با حمايت از سهام زير مجموعه خود از شاخص كل و بازار سرمايه حمايت كرد؛ زيرا منافع ملي كشور در اين حمايتها ديده ميشود و «ساتا» منافع بخشي را در چهارچوب منافع ملي تعريف كرده است. اسكندري با اشاره به اينكه بازار اين روزها يك بازار واقعي نيست بلكه كاملا هيجاني است و دور از واقعيت، گفت: اين روزها فرصتي است براي سرمايهگذاراني كه به آينده بهتر فكر ميكنند تا با خريد سهام در قيمتهاي جذاب اين روزها در آينده سود خوبي
را شناسايي كنند. ياد آن سريال افتادم كه مي گفت : تو جيب ما را نزن
سود پيشكش
واقعا حمايت كردن را هم ياد گرفتيم
مپنا 215 تومان سود 57 تومان
نسبت قيمت به سود :3.8
مپنا 2 ريال منفي
حفاري شمال عرضه 6000تا
18 ميليون در صف خريد
جالبه زمان افت هر روز به اندازه حجم مبنا بر مي داشتند تا قيمت افت كامل كند اما حالا كه از دست سهامدار ها سهم را خارج كردند حاضر به سود اندك نبوده و تا نوسان 20 درصدي نگيرند حجم را نمي دهند تا سهم روان معامله شود
شرکت حفاری شمال با سرمایه ای معادل 260 میلیارد و 540 میلیون و 500 هزار تومان در صورتهای مربوط به سال مالی منتهی به اسفند 90 برای هر سهم خود بطور خالص مبلغ 353 ریال سود اعلام کرده است که این رقم نسبت به سال مالی گذشته از 19 درصد افزایش برخوردار بوده است. عملکرد "حفاری" در مقایسه با سال مالی گذشته از افزایش 47 درصدی سود انباشته، 32 درصدی فروش و درآمد ارائه خدمات و 50 درصدی بهای تمام شده کالای فروش رفته خبر می دهد. همچنین این شرکت علت افزایش 1523 درصدی هزینه های مالی در سال 90 را شناسایی دکل سحر 1 بعنوان دارایی و ثبت هزینه بهره وام دریافتی برای خرید دکل مذکور در 3 ماه پایانی سال 90 بعنوان هزینه های مالی و دلیل افزایش 195 درصدی خالص درآمدهای عملیانی را اعمال نرخ ارز توافقی برای تسعیر اقلام پولی در پایان سال اعلام کرده است. شرکت حفاری شمال برای سال 91 سود خالصی معادل 488 ریال به ازای هر سهم خود پیش بینی کرده که در مقایسه با سال مالی 90 افزایش 38 درصدی داشته است. این شرکت علت عمده تعدیل مثبت سال 91 را افزایش فروش و درآمد ارائه خدمات بعلت افزایش حجم فعالیت عملیاتی شرکت و افزایش تعداد دکلها اعلام کرده است. گفتنی است هیئت مدیره "حفاری" در نظر دارد برای سال 90 پیشنهاد تقسیم 40 درصد از سود خالص هر سهم را به مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام ارائه نماید و این در حالیست که سیاست تقسیم 40 درصدی عایدی خالص سال مالی قبل در مجمع عمومی به پرداخت 106 درصدی به سهامداران منجر شد و از طرف دیگر این شرکت برای سال مالی 91 در پیش بینی هایش در نظر دارد تمامی سود خالص هر سهم را بطور نقدی پرداخت نماید.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر