حفاري شمال ( حفاري )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    خب اینم از رالی بعدی حفاری که چند روز پیش اشاره شد بهش;)

حفاری حداقل تو کوتاه مدت 420 تومن میارزه...

خبرهای بنیادی خیلی خوبی به گوش میرسه،ضمن اینکه محض یاد اوری پیش بینی سود 92 خیلی عالی بوده...

با دید بلند مدت یه سهم تضمین شده است به نظرم...;)

آقای مرادی
    این چه کاری هر سهمی که ما داریم شما هم پا گذاشتید تو اون
    یا شاید هر سهمی که شما دارید ما پا گذاشتیم تو اون
    آقا از این کارتون دست بکشید اینقدر سهام خوب و بنیادی رو بر ملا نکنید شاید خریدمون کامل نشده
    بعد از شیران , غمارگ و غبشهر و... حالا هم حفاری
    خدا بعدیشو بخیر بکنه

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

:))
      درود بر شفاف عزیز

آقا ما جرات نداریم پا جای پای بزرگان بذاریم،اون پستی رو هم که اوردم بالا صرفا به خاطر این زده بودم که یه دوستی قصد داشت سهمش رو بفروشه، و به نظرم رسید متضرر میشه از این فروش،خدا رو شکر که توصیه مون رو سفیدمون کرد;)

بنده به شخصه ارادت ویژه ای نسبت به شما پیدا کردم،انصافا بازارخانی خیلی خوبی داری;)
      ما فقط صرفا با اندک تکنیکالی که بلدیم سهمهای با بنیادی که شما معرفی میکنید رو براشون نقطه ی ورود و خروج پیدا میکنیم...یعنی سعی میکنیم پیدا کنیم;)

بعد از این سهمایی که نامبردی و چند تا دیگه که نام نبردی;)من یکی که خیلی منتظر بعدیشم...:D

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      آقای مرادی
      این چه کاری هر سهمی که ما داریم شما هم پا گذاشتید تو اون
      یا شاید هر سهمی که شما دارید ما پا گذاشتیم تو اون
      آقا از این کارتون دست بکشید اینقدر سهام خوب و بنیادی رو بر ملا نکنید شاید خریدمون کامل نشده
      بعد از شیران , غمارگ و غبشهر و... حالا هم حفاری
      خدا بعدیشو بخیر بکنه
      تمام سال من بی تو...

نظر

• 313
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 196

در اصل توسط Smart پست شده است View Post
        عزیزم شما که همه چی رو دیدی
        منتظر نوسترآداموسی ؟!!
        برای سود یه کم سهامداری بدک نیس ;)
        نه نوستراداموس نمیخوام استاد تکنیکالیست قدر میخوام درس پیششش پس بدم

- - - Updated - - -

در اصل توسط Smart پست شده است View Post
        عزیزم شما که همه چی رو دیدی
        منتظر نوسترآداموسی ؟!!
        برای سود یه کم سهامداری بدک نیس ;)
        نه نوستراداموس نمیخوام استاد تکنیکالیست قدر میخوام درس پیششش پس بدم

نظر

• morteza93
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 516

در اصل توسط 313 پست شده است View Post
          به نظر من با اینکه قیمت به سقف کانال صعودی خورده واین سهم استعداد بازی بین کانال رو خیلی داره ولی اینبار به دلیل موقعیت نمودار نسبت به مووینگ و باز شدن دهان تمساح ونیز باز شدن باند بولینگر و در تایم روزانه زدن کف دوقلو در آر. اس .آی و همگرایی مثبت در اندیکاتورها و همچنین خبر های خوب بنیادی از دکل ها و موضوع پارسان که دوستان اشاره کردند این سهم اینبا رشاید دیگه به کف کانال بر نگرده لطفا راهنمایی کنید
          بالاخره سقف قبلیشو شکست

یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• GODFOTHER
            عضو جدید
            • Feb 2013
            • 8

سلام دوست عزیز
            من کارمند شرکت نفت هستم و در جزیره خارک مشغول به کار هستم و از اونجائی که تویه شرکت نفت فلات قاره هستم خوب میدونم سهمی مثل حفاری چه سهم ارزنده و قابل اعتمادی هست...
            اولا این شرکت سهم عمده ای در خدمات درون چاهی و حفاری و احیاء چاهای نفت چه در خشکی و چه در فراساحل به عهده دارد و به عبارتی صنعت نفت ایران وابسته به این شرکت میباشد.
            ثانیا از نظر فاندامنتال این سهم حرف برا گفتن زیاد داره و شما سعی کنید فاندامنتاله سهم رو هم همیشه در سرمایه گذاریهاتون لحاظ کنید.
            این سهم در میان مدت و بلند مدت بازدهی خوبی خواهد داشت.

پیشنهاد به خرید یا فروش ندارم
            پر سود باشید ان شاالله...

نظر

• space_mohamad
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 313

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
              این سهم هر موقع می خواد بره بالا با صف خرید میره . در کل صف خرید برای این صف مهم نیست .
              الآن باز به سقف کاناله صعودی رسیده . اگه بتونه تا یکشنبه +4 بخوره . تازه اونموقع دیدنی میشه ...
              امروز هم یکشنبه ! . باز به سقف کانال واکنش نشون داد و باید منتظر 2-3 روز منفی باشیم . البته از اونجایی که دوستان بنیادی خیلی قبولش دارن . میشه در چند روز آینده در قیمت پایینتری وارد شد .
              این سهم میتونه رالیه خودشا از هفته دیگه شروع کنه . ;)
              "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• آذرآبادگان
                کاربر فعال
                • Dec 2012
                • 1140

در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• احتشام
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 158

نمودار حفاری نشون میده که حفاری قصد شکست کانال 8 ماهه خودشو داره هر چند که متاسفانه بنده چند وقت پیش بنا به دلایلی از بازار خارج شدم و توفیق همراهی در بزم پیش رو ازمون گرفته شد. در صورت شکست این کانال مبارک دوستان.

[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• احتشام
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 158

در گیری با سقف اندرو
                    اهداف پیش رو 428- 450 و احتمالا 480
                    حد ضرر 358

[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

امروز برخلاف اصول تکنیکال من روی مقاومت وارد حفاری شدم چون بنیادی سهم نشون از یه تعدیل خیلی خوب داره...
                      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• 313
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 196

هدایت الله خادمی مدیر عامل شرکت حفاری شمال طی نامه ای یه مدیریت اداره ی نظارت بر ناشران
                        بورس اوراق بهادار در خصوص ورود دکل سحر 2 به آبهای ایران اطلاع رسانی کرد.
                        و گفت:در آمد دکل سحر 2 در سال مالی منتهی به اسفند 92 از تاریخ اول خرداد 92 در نظر گرفته شده و به زودی شروع به کار دکل به اطلاع همه میرسد.
                        منبع: مجله ی الکترونیکی کسرا تکنیکال

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

حفاری چند روز دیگه 400 رو مجدد رد میکنه برای 450 تومان
                          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2013/05/06, 17:59.
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سرداربورسی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 458

خب بالاخره نماد حفاری برای تعدیل در گزارش 12 ماهه بسته شد
                            اما این فقط گوشه ای از پتانسیل این سهمه
                            اصل قضیه سود امسال سهمه که به راحتی بالای 100 تومن خواهد ساخت
                            یا بهتره بگم مینیمم سودش 100 تومنه که خیلی بدبینانه هست
                            پس این سهم رو باید حالا حالاها نگه داشت
                            با همین سود بدبینانه سهم امروز داشت با p/e تقریبی 3.7 معامله میشد
                            یعنی مفت
                            ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                            نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 91 را در تاريخ 30/11/90 مبلغ 488 ريال ، در تاريخ هاي 20/12/90 (حسابرسي شده) و 29/04/91 مبلغ 487 ريال، در تاريخ 01/08/91 مبلغ 528 ريال، در تاريخ هاي 09/10/91 ، 27/10/91 ، 01/12/91 و 27/12/91 مبلغ 545 ريال اعلام نموده بود که براساس صورت هاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 645 ريال محقق گرديده است. شرکت عمده دلايل تغيير را موارد زير اعلام نموده است:

الف) افزايش 16 درصدي فروش نسبت به آخرين پيش بيني که عمده دليل افزايش بنا بر اطلاعات دريافتي(به پيوست)، مربوط به درآمد فروش صادراتي به دليل افزايش نرخ ارز نسبت به پيش بيني و همچنين به دليل افزايش تعداد روزهاي کارکرد دکلهاي ايران خزر ، سحر1، اميرکبير و دکل خشکي 117 مي باشد.
                              ب)افزايش ساير درآمدهاي عملياتي به دليل افزايش نرخ ارز و دريافت علي الحساب هاي ارزي در بانکهاي خارج از کشور براي قراردادهاي داخلي که در پيش بيني لحاظ نگرديده بود، مي باشد.
                              ج) کاهش درآمد(هزينه)هاي متفرقه به دليل احتساب مبلغ (583ر370) ميليون ريال هزينه تسعير ارز تسهيلات دريافتي از بانک ملت که پيش از اين در پيش بيني به دليل اينکه قرار بود تسهيلات مزبور ريالي تسويه گردد، لحاظ نشده بود.
                              د)کاهش 20درصدي ماليات با توجه به افزايش معافيت هاي مالياتي ناشي از افزايش درآمدهاي صادراتي از مبلغ 495ر1 ميليارد ريال به 561ر2 ميليارد ريال مي باشد.

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سرداربورسی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 458

حفاری توی گزارش 12 ماهه حسابرسی نشده خودش حدود 65 تومن سود ساخته
                                برای امسالش هم انتظار دارم حداقل بین 110 تا 115 تومن سود بسازه
                                سهم الآن داره با پی بر ای 5 معامله میشه
                                همین پی بر ای رو به سود 110 تومنی بدیم قیمتش باید حداقل تا 550 بالا بیاد
                                اما با توجه به صنعتی که حفاری در اون فعاله،این پی بر ای براش پایینه
                                توی بلند مدت انتظار رشد پی بر ای رو برای حفاری دارم
                                و خب طبیعتا این مورد باعث رشد بیشتر قیمت سهم خواهد شد
                                حفاری برای بلند مدت سهم ارزشمندیه
                                ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                                نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

در حال کار...
                                X