حفاري شمال ( حفاري )
Collapse
X
-
پاسخ : حفاري شمال ( حفاري )
در سهم حفاری
تحلیل تکنیکال کلاسیک
ملتی رو گرفتار کرد
ولی پرایس اکشن
قدرتش رو نشون داد
تحلیلی ار سهم قبلا ارایه دادم در تلگرام
بعد براتون قرار میدم
این سهم
هم تکنیکال کلاسیک رو به باری گرفت
هم بنیادی کارهای که فقط p/eرو میشناسن
///////////////
انشالله خیره
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936
نظر
-
حفاری ، حجم زیادی در حدود قیمتی 330 تومان داشته به نظر نمی رسد این حجم ها معنی خالی کردن بدهد و هنوز هم خریدار عطش خرید دارد سهم را ندارم و برای تجربه رصد می کنم ، حفاری می تواند هدف بزرگی را دنبال کند ........
قیمت فعلی 357 تومانAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط ahmad m پست شده است View Postحمایت مهم سهم محدوده 185 تومان هست کف سهم محدوده 170 تومان قیمت فعلی 202 تومان زمان در تایم هفتگی 28 بهمن 96 و 25 فروردین و همچنین زمان مهم ماهیانه دوم خرداد 97
لینک صفحهhttp://forums.boursy.com/showthread.php?t=156&page=73
حال وضعیت کنونی سهم قرار گیری در موج 4 به شکل مثلث هست در صورتی که قیمت از مثلث خارج بشه پیش بینی موج 5 قوی یحتمل خواهد بود. 26 ابان زمان تایم هفتگی سهم هست.
[IMG][/IMG]
لینک تصویرhttp://uupload.ir/files/tppo_%D8%AD%...8%B1%DB%8C.pngبعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postحفاری ، حجم زیادی در حدود قیمتی 330 تومان داشته به نظر نمی رسد این حجم ها معنی خالی کردن بدهد و هنوز هم خریدار عطش خرید دارد سهم را ندارم و برای تجربه رصد می کنم ، حفاری می تواند هدف بزرگی را دنبال کند ........
قیمت فعلی 357 تومانآخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/11/18, 12:15.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postچرا اینقدر گیج میزنه این حفاری !؟
زیر 300 هم میخواد بره !؟Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
چند تا نماد هستند در بازار که وضعیت بنیادیشان خیلی خوب است ولی به وضوح آدم میبیند که گویا یک عده چمبره زدهاند رویش و میخواهند حسابی جمع کنند. این حفاری یکی از آنهاست. یکی دیگرش هم فاذر است... که در مثبتها نمیگذارند بالا برود و در منفیها میگذارند منفی بخورد... حبندر هم یک زمانی همینجور بود که اگر اشتباه نکنم ریشقرمز رویش کار میکرد...
در اینها یا آدم باید خیلی کوتاه مدت و حواس جمع باشد که کی طرف کارش تمام میشود و نماد را ول میکند آزاد شود... یا اینکه به دید بنیادی (بلند مدت) بخرد بگذارد برای خودش سر زمانش بازدهیاش را بدهد...
(به نگر من البته)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postچند تا نماد هستند در بازار که وضعیت بنیادیشان خیلی خوب است ولی به وضوح آدم میبیند که گویا یک عده چمبره زدهاند رویش و میخواهند حسابی جمع کنند. این حفاری یکی از آنهاست. یکی دیگرش هم فاذر است... که در مثبتها نمیگذارند بالا برود و در منفیها میگذارند منفی بخورد... حبندر هم یک زمانی همینجور بود که اگر اشتباه نکنم ریشقرمز رویش کار میکرد...
در اینها یا آدم باید خیلی کوتاه مدت و حواس جمع باشد که کی طرف کارش تمام میشود و نماد را ول میکند آزاد شود... یا اینکه به دید بنیادی (بلند مدت) بخرد بگذارد برای خودش سر زمانش بازدهیاش را بدهد...
(به نگر من البته)
1-بازی حق با قصدجمع اوری ان در زمان حاضر و یا در حراج ،که امیدوارم بازیگرانش تا زمان حراج به رفتار فعلی ادامه ندهند و با اتمام مهلت تمدید شده حق ، این بازی به اتمام برسد که البته طبق شنیده ها حفاری در گزارش حسابرسی شده تعدیل دارد که اگر اینطور باشد بازیگران دیگر قدرت کنترل سهم در این قیمت ها را نخواهند داشت.
2-تغییر مدیر عامل حفاری که گویا اقای گلپایگانی از حفاری رفته و اقای عیدی جایگزین شدن.
3- شایعات پیرامون تغییر رئیس بنیاد که تا هفته قبل صحبت از سردار عبدالهی بود و اخیرا شنیده حاکی از انتصای سردارقالیباف در این سمت مس باشد.( نظامی؟؟؟؟؟)
--------------------------------------------------------------------------------------
در خصوص بنیاد سهم هم به 2نکته توجه کنیم.
1- حفاری در گزارش 6ماهه 56 میلیون دلار را با قیمت 4200 تسعیر کرده که نمیدونم علتش چیست که باید منتظر گزارش حسابرسی باشیم.
2-اگر دیوان عدالت اداری به حذف مالیات بر تسعیر رای داده باشد ، حفاری از ان شرکت هایی است که در شرایط حاضر میتواند تعدیل قابل توجه دیگری را راهی کدال کند.آخرین ویرایش توسط Ali؛ 2018/11/20, 13:37.
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postاحتمالا در مرحله گیج زدن برای تغییر روند هست به سمت صعودی ، البته حمایت 300 حمایت روانی سهم است و بهتره از دست نرود من خودم سهم را ندارم و مقداری حق خریداری کرده ام....
رصد می کنیم ..........Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postاحتمالا سخن فوق درست باشد .....
رصد می کنیم ..........خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
نظر