حفاري شمال ( حفاري )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2933

تصمیمات مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده

بدینوسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی به¬طور فوق¬العاده شرکت حفاری شمال (سهامیعام) در تاریخ 14/02/90 تشکیل شد. با توجه به مصوبات مجمع، اشخاص حقوقی و حقیقی زیر بهعنوان اعضای هیئتمدیره برای مدت دو سال انتخاب گردیدند:

اعضای اصلی:
    1) شرکت ملی نفت ایران
    2) آقای هدایت ا... خادمی
    3) آقای محمد عالمی
    4) شرکت سرمایه¬گذاری تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا)
    5) شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین

اعضای علی البدل:
    1) شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز تأمین
    2) شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3027

باسلام تحليلي كوتاه از حفاري(بعضي وقتا سهمو مفت ميدن ولي ما؟!)
      پیش بینی درآمد هر سهم این شرکت برای سال مالی جاری به مبلغ 354 ریال می باشد.برای سال مالی جاری از 3334 میلیارد ریال درآمد پیش بینی شده مبلغ 2046 میلیارد ریال آن مربوط به درآمد دکل های خشکی می باشد و مابقی دکل های دریایی.

مدت زمان قرارداد دکل های خشکی 10 ساله می باشد که عمدتا در سال 96 به پایان می رسد؛ بدین ترتیب انتظار تغییر آنچنانی در درآمد آنها وجود ندارد اما می توان پیش بینی نمود که با کاهش هزینه ها تا حدودی سوداوری دکل های خشکی افزایش داشته باشد.

همچنین شرکت پیش بینی نموده است که برای سال جاری یک دکل خشکی دیگر را به ناوگان خود اضافه نماید که زمان ورود آن می تواند پیش بینی درآمد دکل های خشکی را افزایش دهد.

مارجین سود ناخالص شرکت در سال 89 عدد 44 درصد در نظر گرفته شده که اگر همین مارجین سود را برای سال 90 با درآمد پیش بینی شده شرکت محاسبه نماییم این برآورد را می توان نمود که سود هر سهم شرکت برای سال 90 تا 450 ریال نیز رشد داشته باشد

قرارداد دکل های دریایی به طور معمول یک و یا دو سال می باشد. همچنین شرکت پیش بینی نموده است که دو کل دریایی را در سال جاری به ناوگان خود وارد نماید و در خلیج فارس فعال سازد. حفاری شمال این برنامه را دارد که دکل های دریایی را ظرف سال آتی در خلیج فارس به 4 تا 5 دکل برساند.

همان طور که گفته شد شرکت دو کل دریایی را در سال جاری به ناوگان خود اضافه می نماید که درآمد آنها در سال آتی حداقل به مبلغ 1100 میلیارد ریال خواهد بود و با توجه به مارجین سود این دکل ها و یک دکل خشکی که در سال جاری اضافه می شود سود هر سهم شرکت را در سال آتی می تواند تا 300 ریال افزایش دهد، به عبارتی دیگر سود شر کت در سال آتی به 750 ریال به ازاء هر سهم برسد.

نظر

• احتشام
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 158

چقدر این حفاری اینجا مظلوم واقع شده
        دوستان تکنسین نظرتون در مورد این توهم شبانه من چیه؟
        حفاری در موج 3 از 3 بزرگ
        موج یک از 140 تا 314
        موج 2 از 314 تا 210 که دقیقا میشه فیبوی 61
        210 شروع موج 3 بزرگ
        موج 1 از 3 بزرگ از 210 تا 320
        موج 2 از 3 بزرگ از 320 تا 249 که همون فیبوی 38 میشه
        و حالا موج 3 از 3 بزرگ
        هدف موج 3 بزرگ 420 برابر با فیبوی 161
        البته اینم عرض کنم که من فیبو ها رو همینجوری با انگشتام حساب کردم. البته قبلا که یه خورده جوون بودم و حوصله داشتم با ماشین حساب فیبوها رو حساب می کردم ولی الان دیگه حسش نیست همینجوری چشمی با انگشت حساب میکنم.
        البته اینم بگم اون چیزی که برای من فعلا خیلی مهمه اینه که حفاری داره اون چیزی رو بدست میاره که بهش شدیدا احتیاج داره. اعتماد بازار
        معاملات این دو روز حفاری منو خیلی امیدوار کرد جدی میگم.

[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• مجيد رادمنش
          مدیر (6)
          • Oct 2010
          • 4902

دوستان عرضه بلوک 50 درصدی روز چهارشنبه 90/2/21 انجام میگیرد

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• ع-خاکسار قیری
            عضو فعال
            • May 2011
            • 424

بنظرم فارغ از هرگونه نوسان و معامله عمده یا....باهاش برویم مجمع بعد تقسیم سود و شروع بکار دکلهای جدید رو داریم و تعدیل بعد از انهم عرضه حفاری ملی که تاثیر خوبی رو این دارد خیلی کم ریسک و با چشم انداز خوب بنظر میاد
            اگر بخاد موج 3 را شروع کرده باشد هدف حداقل ان 490 تومان است که باید برای تایید ان مقاومت 321 تومان برابر با 33.8 درصد فیبو و 387 تومان برابر با 61.3 درصد را با موفقیت رد کند باتوجه به حجم معاملات تا زمانیکه بالاتر از 259 تومان معامله میشود میشه بهش امیدوار بود+ بسویچ هم عالیه
            آخرین ویرایش توسط ع-خاکسار قیری؛ 2011/05/09, 22:25.
            ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
            تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• احتشام
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 158

در اصل توسط احتشام پست شده است View Post
              چقدر این حفاری اینجا مظلوم واقع شده
              دوستان تکنسین نظرتون در مورد این توهم شبانه من چیه؟
              حفاری در موج 3 از 3 بزرگ
              موج یک از 140 تا 314
              موج 2 از 314 تا 210 که دقیقا میشه فیبوی 61
              210 شروع موج 3 بزرگ
              موج 1 از 3 بزرگ از 210 تا 320
              موج 2 از 3 بزرگ از 320 تا 249 که همون فیبوی 38 میشه
              و حالا موج 3 از 3 بزرگ
              هدف موج 3 بزرگ 420 برابر با فیبوی 161
              البته اینم عرض کنم که من فیبو ها رو همینجوری با انگشتام حساب کردم. البته قبلا که یه خورده جوون بودم و حوصله داشتم با ماشین حساب فیبوها رو حساب می کردم ولی الان دیگه حسش نیست همینجوری چشمی با انگشت حساب میکنم.
              البته اینم بگم اون چیزی که برای من فعلا خیلی مهمه اینه که حفاری داره اون چیزی رو بدست میاره که بهش شدیدا احتیاج داره. اعتماد بازار
              معاملات این دو روز حفاری منو خیلی امیدوار کرد جدی میگم.

جناب یزدی سرکار خانم پانی این تشکراتون واسه من نه نون میشه نه آب یه نظری بدین لااقل :d
              [COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• ع-خاکسار قیری
                عضو فعال
                • May 2011
                • 424

در اصل توسط آرش کمانگیر پست شده است View Post
                بنظرم فارغ از هرگونه نوسان و معامله عمده یا....باهاش برویم مجمع بعد تقسیم سود و شروع بکار دکلهای جدید رو داریم و تعدیل بعد از انهم عرضه حفاری ملی که تاثیر خوبی رو این دارد خیلی کم ریسک و با چشم انداز خوب بنظر میاد
                اگر بخاد موج 3 را شروع کرده باشد هدف حداقل ان 490 تومان است که باید برای تایید ان مقاومت 321 تومان برابر با 33.8 درصد فیبو و 387 تومان برابر با 61.3 درصد را با موفقیت رد کند باتوجه به حجم معاملات تا زمانیکه بالاتر از 259 تومان معامله میشود میشه بهش امیدوار بود+ بسویچ هم عالیه
                دوستان این نکته هم توجه کنند که خصوصی سازی کمتر از 20 میلیون دیگه از این سهم برای عرضه دارد اگر بخاد بیشتر بفروشد مالکیت 50درصدی خودش را از دست خواهد داد!!
                ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
                تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• farhad.fathi
                  کاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 278

حفاری به نظر من باید منتظر واکنش سهم برای فردا بود به احتمال زیاد سقف 320 تومن رو تو این چند روزه میزنه میره برای 350 تومن

yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• مجيد رادمنش
                    مدیر (6)
                    • Oct 2010
                    • 4902

بعد از انجام جابجایی بلوک 50 درصدی شروع روند رشد قیمت آغاز خواهد شد

و بدنبال آن اعلام تعدیل سود سال 90

اینرا هم بدانید که شرکت در سال گذشته اقدام بخرید دو دستگاه حفاری دریایی نموده که در نیمه دوم امسال شاهد بهره برداری از آنها را خواهیم بود

همانطوریکه دوستان مطلعند عملیات دستگاه جک آپ بسیار پر سود تر از حفاری در خشکی است و روزانه حدود 140 هزار دلار درامد هر دستگاه میباشد و

از این مبلغ حدود 70 درصد سود خالص نصیب شرکت میشود یعنی روزانه حدود 100 میلیون تومان

ضمنا قیمت خرید هر دستگاه جک آپ در سال گذشته مبلغ 143 میلیون دلار بوده که در حال حاضر قیمت هر دستگاه حدود 200 میلیون دلار است

یعنی خریدار بلوک 50 درصدی حداقل 60 میلیارد تومن فقط از بابت تفاوت قیمت سود نصیبش میشود

مراقب سهام ارزشمندتان باشید

نظر

• payan
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 148

افزایش 5/37 درصدی حفاری در فروردین ماه سال جاری

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت حفاری شمال از افزایش 5/37 درصدی حفاری توسط دستگاه های حفاری این شرکت در فروردین ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
                      به گزارش روابط عمومی شرکت حفاری شمال، علیرضا اظهر؛ مدیر برنامه ریزی تلفیقی این شرکت جمع کل متراژ حفاری صورت گرفته توسط دستگاه های حفاری خشکی و دریایی شرکت حفاری شمال در فروردین ماه سال جاری را پنج هزار و 736 متر اعلام کرد و گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که چهار هزار و 170 متر بود، 5/37 درصد افزایش نشان می دهد.
                      وی افزود: این مهم در حالی صورت گرفته است که در فروردین ماه سال گذشته دستگاه حفاری 118 هنوز دچار حادثه نشده و تعداد دستگاه های حفاری خشکی فعال در شرکت حفاری شمال 9 دستگاه بود ولی در فروردین ماه سال جاری تعداد دستگاه های حفاری فعال در این بخش هشت دستگاه بوده است.
                      اظهر تصریح کرد: طی فروردین ماه سال جاری دستگاه های حفاری خشکی شرکت حفاری شمال در مجموع موفق به حفر سه هزار و 73 متر چاه شده اند که این میزان مربوط به انجام عملیات حفاری عمودی با دو هزار و 788 متر و انجام عملیات حفاری انحرافی با 286 متر بوده است.
                      وی ادامه داد: در این بخش دستگاه حفاری 111 شرکت حفاری شمال که در حال حفاری چاه 62 خانگیران است، با حفر یک هزار و 180 متر چاه، فعالترین دستگاه این شرکت در نخستین ماه سال 1390 بوده است، ضمن این که دستگاه 114 نیز ضمن به اتمام رساندن انجام عملیات حفاری در چاه شماره 9 وراوی در نهم فروردین ماه، پس از انجام جابجایی، حفاری چاه 13 دالان را در 26 فروردین ماه آغاز کرده است.
                      مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت حفاری شمال خاطرنشان کرد: در بخش دریا نیز دستگاه حفاری ایران خزر در کشور ترکمنستان موفق به حفر دو هزار و 663 متر چاه شده که تمامی این میزان به صورت حفاری عمودی بوده است.
                      منبع : www.ndco.ir
                      تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

امروز چهارشنبه 90/2/21

تعداد 501 ر 702 ر 302 ر 1 سهم معادل( 50 درصد + یک سهم ) از سهام شرکت حفاري شمال توسط سازمان خصوصی سازي به وکالت از طرف شرکت ملی نفت ایران به صورت یکجا و نقد و یا نقد و اقساط (طبق شرایط اعلامی) به قیمت پایه هر سهم 732 ر 3 ریال عرضه خواهد شد .

حفاري شمال : تولدي ديكر

نظر

• mohseni1353
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1010

تبريك به سهامداران حفاري صف خريد شد

نظر

• mohseni1353
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1010

لینک حفاری شمال برای معامله عمده http://www.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...80597370291729

نظر

• مجيد رادمنش
                              مدیر (6)
                              • Oct 2010
                              • 4902

عجب رقابتيه براي بلوك:d

نظر

• mohseni1353
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1010

مجيد جان چند خالي كنيم به نظر شما

نظر

در حال کار...
                                X