حفاري شمال ( حفاري )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14641

پاسخ : حفاري شمال ( حفاري )

الان مطلع شدم کسی که فروشنده بوده میدان خالی کرده البته کدش صفر شده و دیگه سهمی برای فروش نداره
    انشالله تا آخر بازار دیگه مزاحم نداریم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14641

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      الان مطلع شدم کسی که فروشنده بوده میدان خالی کرده البته کدش صفر شده و دیگه سهمی برای فروش نداره
      انشالله تا آخر بازار دیگه مزاحم نداریم
      بالاخره به سقف چسبید
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14641

حفاری و دکل‌های حفار نفتی
        ...
        به توجه به اینکه تحریم‌ها هزینه تامین قطعات و تجهیزات خاص و استراتژیک را به شددت برای کشور افزایش داده است لذا خرید دکل‌های نفتی در حال حاضر یا غیر ممکن است و یا با دو تا سه برابر قیمت و با واسطه های فراوان و راههای قاچاق تامین خواهند شد.
        ارزش دکل‌های حفاری شمال قبل از تحریم‌ها حدود 500 میلیون دلار بوده که طبیعتا در حال حاضر ممکن است به یک میلیارد دلار بالغ گردد
        در خصوص زمین ها و املاک شرکت و قیمت جدید دکل‌ها و دیگر تجهیزات خاص شرکت (قیمت در حال حاضر و با وجود تحریم ها) باید در کنفرانس مدیران حفاری شمال را به چالش کشید
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14641

?#حفاری #وپاسار

یکی از دوستان داشت در مورد وپاسار با من صحبت میکرد که خوبه و بیا اضافه کن و ... که بین فعالان بازار مرسوم هست.
          لا به لای صحبتش یک جمله ای گفت که بهش دقت نکرده بودم !

وپاسار یک زیر مجموعه داره به اسم گسترش انرژی پاسارگاد ! این شرکت رو من قبلا زمانی که وپاسار ۱۴۰-۱۵۰ تومان بود و تحلیل کردم و اتفاقا خریدم ، دیده بودم و تحلیلش کردم ( که داخل کانال هم تحلیل های قبلی موجود هست ) اما به این نکته ای که این دوست عزیز امروز داشت اشاره میکرد دقت نکرده بودم که ذهن من رو برد به سمت حفاری شمال !

این شرکت دکلی داره که ۹۰۰ میلیارد تومان ارزش ثبت شدش هست و سال ۲۰۱۳ ران آپ شده و تقریبا مستهلک شده ( حدودا ۲-۳ سال دیگه از نظر دفتری کامل مستهلک میشه )
          جالب اینجاست که با احتساب تمام استهلاکش و اینکه سال ۲۰۱۳ ران آپ شده ، الان حدود ۵۰۰ میلیارد تومان ارزش دفتریش هست که احتمالا ارزش روزش بیش از این حرف ها باشه.

دو نکته ذهن من رو درگیر کرد که اشتباه تحلیلی من در وپاسار و حفاری رو برام بلد کرد :

۱- ارزشی که برای این زیر مجموعه بانک پاسارگاد محاسبه کرده بودم نسبت به ارزش واقعی انحراف معنا داری داره و اطلاعات من دقیق نبوده ! البته دلیلش این بوده که شرکت شفاف نیست و اطلاعات دقیقی نمیده و دسترسی هم به اطلاعات روز در مورد دکل ها وجود نداره. لذا بنظرم میرسه ارزش وپاسار باید تعدیل بشه و بیش از چیزی هست که قبلا بهش اشاره شده.

۲- ما بر اساس حق بیمه و استهلاک دکل ها ، ارزش روز دکل های حفاری رو محاسبه کرده بودیم و عرض شده بود ۱۲-۱۳ دکل حفاری حدود ۴۰۰۰-۵۰۰۰ هزار میلیار تومان ارزش داره ! درحالی که اگر از گزارشات گسترش انرژی تقلب کنیم ، در حال حاضر ارزش هرکدام از این دکل ها باید بین ۸۰۰ الی ۱۰۰۰ میلیارد تومان باشه و این نکات رو هم باید در نظر گرفت :
          - بخش عمده ای از دکل های حفاری شمال مستهلک شدن و هزینه استهلاک بالایی ندارند !
          - اصولا به دلیل ماهیت خاص این دکل ها ، فراوانی در واردات یا خرید یا ساخت این دکل ها وجود نداره ! به بیان ساده تر این تجهیزات ، تجهیزاتی نیستند که به سادگی بشه در شرایط فعلی تهیه کرد یا سفارش ساخت یا واردات داد !

لذا میتونیم تحلیل قبلی حفاری رو اینطور اصلاح کنیم که شرکت علاوه بر حدود ۸۰-۸۵ تومان سود عملیاتی ، و حدود ۴۳۰ تومان سود تسعیر ارز ، بیش از ۸۰۰۰ الی ۱۰۰۰۰ میلیارد تومان دارایی یونیک داره ( ۱۵۰۰ الی ۱۹۰۰ تومان به ازای هر سهم ) که جز NAV شرکت محسوب میشه هرچند که شاید در شرایط عادی این شرکت رو بر اساس NAV ارزشیابی نکنند اما به دلیل جهش ارزی اخیر تقریبا برای همه شرکت ها این فاکتور داره در ارزش بازارشون لحاظ میشه !

این دو مورد که یکی در مورد وپاسار بود و دیگری در مورد حفاری ، نکاتی بود که به دلیل انحراف معنا داری که نسبت به تحلیل های قبلی ایجاد شده بود ، باید ذکر میشد.

@Marketerchnl
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14641

توقف نماد (حفاري1) به علت تغييرات بيش از 50 درصدي قيمت 98/11/19 08:01
            به اطلاع فعالين محترم بازار مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت حفاري شمال (حفاري1) با توجه به تغييرات بيش از 50 درصدي قيمت سهام، به منظور برگزاري كنفرانس اطلاع رساني توسط ناشر متوقف شد. لذا خواهشمندست فعالين محترم داراي دسترسي به سامانه تدان در صورت وجود هرگونه ابهام ويا سوال، نقطه نظرات خود را حداكثر تا پايان روز جاري در تارنماي مذكور به نشاني tedan.ir جهت بررسي و پاسخگويي توسط ناشر ثبت نمايند. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14641

حفاری
              شایعاتی مبنی بر برنده شدن مجدد در مناقصه مارون آسماری به گوش میرسه باید منتظر واکنش رسمی شرکت ماند
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Ali
                ستاره‌دار(64)
                • Mar 2011
                • 2536

گزارش کنفرانس منتشر شد
                امروز بازگشایی خواهد شد

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14641

در خرید حفاری منفی 10 هستیم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14641

اشتباه امروز بازار فروش حفاری در منفی است
                    و شکار امروز بازار خرید حفاری در منفی خصوصا در 800 تومان
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14641

اشتباه امروز بازار فروش حفاری در منفی است
                      و شکار امروز بازار خرید حفاری در منفی خصوصا در 800 تومان
                      علت اشتباه فروشنده این بود
                      حفاری
                      خیلی تکنیکالی به سقفی که در 800 تومان شکسته بود پولبک زد
                      انتظار من این بود که 950 را لمس کنه و بعد این پولبک را بزنه که خوب خدارو شکر امروز در هیجان بازار این حرکت تکنیکالی را انجام داد حالا راحت میتونه از 950 عبور کنه
                      امیدوارم در محدود 900-950 تومان یه الگوی پرچم بسازه و بعد حرکت کنه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14641

بازی امروز حفاری با صف فروش فیک استارت میخوره
                        این خوبه چون از پایین جمع میکنن تا صف خرید
                        البته بعید است بازیگر سهم اجازه بده معاملات از منفی شروع بشه
                        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/02/12, 08:51.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• عمو محسن
                          عضو عادی
                          • Mar 2019
                          • 106

صف فروش داره جمع میشه

نظر

• الکساندر آلخین
                            ستاره‌دار(4)
                            • Jun 2013
                            • 827

الگوی پرچم در حفاری شمال... در صورت شکست پرچم هدف 1180 تومان را دنبال می کند....

هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• الکساندر آلخین
                              ستاره‌دار(4)
                              • Jun 2013
                              • 827

حفاری صف خرید.... اجازه نداد این نوشته خشک بشه...
                              هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• HOSSEINY
                                عضو عادی
                                • Feb 2015
                                • 172

سلام

دوستان تحلیلی از حفاری دارید ؟

مقداری با دید تکنیکال در قیمت های ۷۲۰ خرید شده ایا ارزش نگهداری برای سال جدید دارد ؟ ( از نظر صورت های مالی و شایعات بررسی نکردم )

نظر

در حال کار...
                                X