انجمن جوگیران تک سهم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • daryadel120
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 578

پاسخ : انجمن جوگیران تک سهم

تک سهم نیستم ولی تک سهمی رو دوست دارم!

سبدم 90 درصدش دالبر+وپخش است...

اصولا تئوری پرتفوی از اساس زیر سوال است در بازاری رانتی و همراه با درز شدید اطلاعات (بلا نسبت بازاره ما! /:.yead.:/)
    برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• almerindo portfolio
      Banned
      • Oct 2013
      • 158

تقریبا روی وبیمه چون دقیقا بازی ونفت روش داره اجرا میشه.وبیمه 2 ماهه 500.

نظر

• علی نظامی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 1033

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        درود

اتفاقا بنظر من تک سهم بودن فقط در این چنین بازار موج سومی میتونه توجیه داشته باشه و گرنه تو بازار منفی یا بی جهت که ریسک چنین کاری بسیار بالاست.
        ولی در شرایط بازار فعلی که امید به آینده سرمایه گذاری نسبت به گذشته بالاست و هیجان خرید در سهم های بنیادی و غیربنیادی موج میزنه میشه با انتخاب یه سهم دارای بنیادی قوی و بررسی شرایط تکنیکی و رفتارشناسی سهامدارعمده سهم و با قبول ریسک مدت زمان توقف با رعایت حدضرر تک سهم هم بود.
        درود بر شما آقا سجاد
        صحبت شما کاملا متین. ولی خوب فکر کنم تو بازارایی مثل این که همه چی شارپ داره میره بالا کسایی مثل من که روی مدیریت مالی و مدیریت ریسک مطالعه ناچیزی داشتند یه کم دست به عصاترن. به نظرم لینک زیر برای مطالعه مفید هست. آخه الان تو امریکا هم بازار سهام خیلی رشد کرده و حتی برنده نوبل اقتصاد هم دربارش هشدار داده. اگرچه در مورد بازار ایران چند ماهی هنوز کار داریم.

http://www.reuters.com/article/2013/...9B009620131201

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14736

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          یه مطلب دیگه هم باید به علل خریدم اضافه کنم و اونم بحث اشتغال زایی است که توی یکی از سایتها خوندم
          واقعا دولت نمیتونه به مخابرات فشار بیاره چون مخابرات مجبور میشه نیروهای کاری رو تعدیل کنه و این تنها چیزی است که دولت باهاش نمیتونه شوخی کنه
          تعرفه زیاد نشه مخابرات نیروی کار رو تعدیل میکنه
          دولت نمی تونه این بحران رو قبول کنه تعداد پرسنل مستقیم و غیر مستقیم مخابرات خیلی زیاده
          امروز تک سهم اخابر شدم به دلایلی که عرض کردم
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
          X