چگونه به اهداف خود برسیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 2003

حقیقتش...من برای هرچی که بیشتر تلاش کردم....کمتر به نتیجه رسیدم...و برعکس...جایی که هیچ تلاش و برنامه ریزی نداشتم...بهترین جواب رو گرفتم....
    یه نمونه ساده...علاقه زیادی به ورزشهای بدمینتون و شطرنج دارم...برای هردوشون خیلی زحمت کشیدم...واقعا عرق ریختم...هزینه کردم...عضله سوزوندم که وزنم پایین بیاد تا چابکتر بشم...و خیلی‌تمرینات سخت دیگه...اما تو هیچکدوم...موفقیتی نداشتم....اما...هیچ علاقه ای...به ورزشهای رزمی ندارم....کلا از کارهای خشن وخطرناک متنفرم....ولاکن...توفیقات درخشانی...داشتم....بدون تمرین مناسب و کافی....بدون انگیزه...و بدون کوچکترین شوق و علاقه...
    تو زندگی من به شخصه ازین نمونه ها...فراوانست....

نظر

• کریشنا
      عضو فعال
      • Dec 2015
      • 1425

سلام
      بنده چون هرگز نتوانستم به اهداف بزرگم در بلند مدت و دوربرد خود برسم! چاره کار را تنها در این دیدم که همیشه سعی م بر این باشه که فقط به اهداف کوتاه مدت یک روز تا یک ماهه فکر کنم و همه تلاشم این باشه که در کوتاه مدت به اهداف کوچک و کوچکتر خودم برسم واسه همین ترجیحآ نوسانگیر شدم و از گرفتن نوسانات کوچک و بزرگ بهره برده تا به اهداف کوچکم در کوتاه مدت برسم فقط نوسان... و از آنجائیکه زندگی هر انسانی دائم در حال نوسان و یه روز شادی و یه روز غم است! پس در رسیدن به اهدافم دیگه کوچک و بزرگ بودنش نباید برام زیاد مهم باشه! در کل پدیده نوسان زندگی من را متحول ساخت

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1217

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post

درود بر تو ای بیخبر

عنوان تاپیک اشتباس در نتیجه پاسخ هاش هم اشتباس

اهداف خود ! کجا بوده

اینا همه کار خودشونه ! اهدافت هم مال تو نیست مال اوناس که برات برنامه ریزی کردن و ناملموس بخوردت دادن (سید خندان ی نفر )

لذا اگر تو برنامه ریزیشون باشه که به هدف برسی خود به خود میرسی ، مثل چوب کبریتی که افتاده تو کارون ، دور یا زود به خلیج همیشه فارس میرسه

اگر هم تصمیم بر نرسیدنت باشه (سد کارون 2 - 3 ) نمیرسی دیگه تلاش چی! ، بر چه نامه ای ؟

پس درود بر دکتر ، تو رویاهات خلیج همیشه فارس رو تصور کن و لذتش ببر ! شاید تصمیم خودشون! تغییر کرد !

===============

راستی شما به چی میگید اهداف ؟! شاید اونا کار خودشون نباشه 👨‍✈️🚕🚖و با تلاش و پشتکار بشه ی کاریش کرد 🎰🎲💱📈📉
        درود
        اونا کی هستن؟! .. میشناسیدشون؟ .. یا مثلا ایده‌ای، ذهنیتی نسبت بهشون دارید؟ .. یا اونا صرفا اونان؟!!
        آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2026/07/26, 01:54.

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1217

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          حقیقتش...من برای هرچی که بیشتر تلاش کردم....کمتر به نتیجه رسیدم...و برعکس...جایی که هیچ تلاش و برنامه ریزی نداشتم...بهترین جواب رو گرفتم....
          یه نمونه ساده...علاقه زیادی به ورزشهای بدمینتون و شطرنج دارم...برای هردوشون خیلی زحمت کشیدم...واقعا عرق ریختم...هزینه کردم...عضله سوزوندم که وزنم پایین بیاد تا چابکتر بشم...و خیلی‌تمرینات سخت دیگه...اما تو هیچکدوم...موفقیتی نداشتم....اما...هیچ علاقه ای...به ورزشهای رزمی ندارم....کلا از کارهای خشن وخطرناک متنفرم....ولاکن...توفیقات درخشانی...داشتم....بدون تمرین مناسب و کافی....بدون انگیزه...و بدون کوچکترین شوق و علاقه...
          تو زندگی من به شخصه ازین نمونه ها...فراوانست....
          عجیییب! .. یعنی بدون هیچ تمرینی، تو مسابقات رزمی بقیه رو شکست دادید؟! .. چه جوری آخه؟

یا مثلا اینکه تونستید تو بورس سود خوبی کسب کنید .. هیچ وقتی نذاشتید؟ هیچ شناختی از بورس نداشتید؟ همین جوری الله بختکی! چند تا سهم خریدید و بعدش کلی سود کردید؟!!

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1217

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
            سلام
            بنده چون هرگز نتوانستم به اهداف بزرگم در بلند مدت و دوربرد خود برسم! چاره کار را تنها در این دیدم که همیشه سعی م بر این باشه که فقط به اهداف کوتاه مدت یک روز تا یک ماهه فکر کنم و همه تلاشم این باشه که در کوتاه مدت به اهداف کوچک و کوچکتر خودم برسم واسه همین ترجیحآ نوسانگیر شدم و از گرفتن نوسانات کوچک و بزرگ بهره برده تا به اهداف کوچکم در کوتاه مدت برسم فقط نوسان... و از آنجائیکه زندگی هر انسانی دائم در حال نوسان و یه روز شادی و یه روز غم است! پس در رسیدن به اهدافم دیگه کوچک و بزرگ بودنش نباید برام زیاد مهم باشه! در کل پدیده نوسان زندگی من را متحول ساخت
            اگر منظورتون نوسان گرفتن در جایی به جز بورس و بازارهای مالی هست .. میشه یه نمونه‌اش رو برامون بگید

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 2003

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              عجیییب! .. یعنی بدون هیچ تمرینی، تو مسابقات رزمی بقیه رو شکست دادید؟! .. چه جوری آخه؟

یا مثلا اینکه تونستید تو بورس سود خوبی کسب کنید .. هیچ وقتی نذاشتید؟ هیچ شناختی از بورس نداشتید؟ همین جوری الله بختکی! چند تا سهم خریدید و بعدش کلی سود کردید؟!!
              حالا بورس رو که بیخیال...که اگه رو هرکار دیگه ای اینقدر انرژی گذاشته بودم...چی میشد؟...که خودتون استادین و تجربه دار....
              اما بله...

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1217

حالا بورس رو که بیخیال...که اگه رو هرکار دیگه ای اینقدر انرژی گذاشته بودم...چی میشد؟...که خودتون استادین و تجربه دار....
                اما بله...
                خب اینکه به نظر در تضاد با حرف قبلیتون هست .. که گویا عقیده داشتید برای هرچی که بیشتر تلاش کنیم ....کمتر به نتیجه می‌رسیم .. و الان میگید .. "اگه همین انرژی رو گذاشته بودم .. چی میشد؟"

از این حرفتون من اینجوری متوجه میشم که همچنان اعتقاد دارید .. برای اینکه بخواد چیزی بشه .. باید انرژی گذاشت .. فقط حس می‌کنید در گذشته انتخاب‌های درستی نداشتید

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 2003

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post

خب اینکه به نظر در تضاد با حرف قبلیتون هست .. که گویا عقیده داشتید برای هرچی که بیشتر تلاش کنیم ....کمتر به نتیجه می‌رسیم .. و الان میگید .. "اگه همین انرژی رو گذاشته بودم .. چی میشد؟"

از این حرفتون من اینجوری متوجه میشم که همچنان اعتقاد دارید .. برای اینکه بخواد چیزی بشه .. باید انرژی گذاشت .. فقط حس می‌کنید در گذشته انتخاب‌های درستی نداشتید
                  پس اجازه بدین یه داستان براتون بگم...
                  زمانی...درسم تموم شده بود و تدریس می‌کردم...روزها تدریس میکردم..عصرها جای دیگه...عقد کرده بودم...باید کار میکردم..تا رهن یه خونه...اسباب مورد نیاز.....نمیشد که همینجوری..دستم خالی بودم...واقعا شب و روز نداشتم...یکسال تمام کارکردم...بالاخره رفتیم سر خونه زندگی....خانم می‌گفت برای ماه عسل بریم مشهد...من میخواستم بریم کنار دریا...(قشم..چون کیش گرون بود)....قرار شد چندروز اول بریم قشم..بعدش مشهد...تو تاکسی نشستیم...راننده گفت یه هتل خوب و ارزون هست بیاید بریم اونجا...قبول کردیم...تومسیر می‌گفت...این بنده خدا این هتلو ساخته کسی هم نمیاد ...همینجوری گفتم اجاره اش نمیده؟...گفت ازخداشه...گفتم چند؟گفت ۲۰میلیون..(توقشم...اجاره ها یکساله است...یعنی ۲۰میلیون بده..بدون پیش و بدون اجازه ماهانه)...هرجور حساب کردم ...دیدم میصرفه...اومدم اصفهان...پول را جور کردم...طلاهای زنم...ماشین بابا...قرض از پدر خانم...و خلاصه...پول را برداشتم..همراه پسرخاله ام که تازه سربازیش رو تموم کرده بود و دنبال کارمیگشت...برگشتیم...کوتاه شده بهتون بگم...که اجاره ش کردم... پسرخاله را گذاشتم همونجا بالای سرکار....خودم برگشتم....ظرف ۴ماه...سرمایه اولیه کامل برگشت...باتجربه ای که داشتم...چندتا مسافرخونه هم تو مشهد..اجاره کردم....اصلا خودم نبودم بالاسرشون که ببینم...چه جوری می‌چرخن...زندگیم...کلا عوض شد....
                  حالا شما بگو....بااون شغل معلمی که نزدیک۲۰سال واسش درس خونده بودم..و...جوونیم رابراش گذاشته بودم.و..هدف گذاری کرده بودم..موفق‌تر بودم...یا این شانس ناگهانی...

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 2003

و البته جناب بی‌خبر..نکته سنجی شماهم دقیقه...شاید درضمیرناخودآگاه..همچنان به چیزی اعتقاد دارم که....درعمل به آن چندان...باور ندارم...

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1217

پس اجازه بدین یه داستان براتون بگم...
                      زمانی...درسم تموم شده بود و تدریس می‌کردم...روزها تدریس میکردم..عصرها جای دیگه...عقد کرده بودم...باید کار میکردم..تا رهن یه خونه...اسباب مورد نیاز.....نمیشد که همینجوری..دستم خالی بودم...واقعا شب و روز نداشتم...یکسال تمام کارکردم...بالاخره رفتیم سر خونه زندگی....خانم می‌گفت برای ماه عسل بریم مشهد...من میخواستم بریم کنار دریا...(قشم..چون کیش گرون بود)....قرار شد چندروز اول بریم قشم..بعدش مشهد...تو تاکسی نشستیم...راننده گفت یه هتل خوب و ارزون هست بیاید بریم اونجا...قبول کردیم...تومسیر می‌گفت...این بنده خدا این هتلو ساخته کسی هم نمیاد ...همینجوری گفتم اجاره اش نمیده؟...گفت ازخداشه...گفتم چند؟گفت ۲۰میلیون..(توقشم...اجاره ها یکساله است...یعنی ۲۰میلیون بده..بدون پیش و بدون اجازه ماهانه)...هرجور حساب کردم ...دیدم میصرفه...اومدم اصفهان...پول را جور کردم...طلاهای زنم...ماشین بابا...قرض از پدر خانم...و خلاصه...پول را برداشتم..همراه پسرخاله ام که تازه سربازیش رو تموم کرده بود و دنبال کارمیگشت...برگشتیم...کوتاه شده بهتون بگم...که اجاره ش کردم... پسرخاله را گذاشتم همونجا بالای سرکار....خودم برگشتم....ظرف ۴ماه...سرمایه اولیه کامل برگشت...باتجربه ای که داشتم...چندتا مسافرخونه هم تو مشهد..اجاره کردم....اصلا خودم نبودم بالاسرشون که ببینم...چه جوری می‌چرخن...زندگیم...کلا عوض شد....
                      حالا شما بگو....بااون شغل معلمی که نزدیک۲۰سال واسش درس خونده بودم..و...جوونیم رابراش گذاشته بودم.و..هدف گذاری کرده بودم..موفق‌تر بودم...یا این شانس ناگهانی...
                      به نظر من این شانس جلوی پای خیلی از آدم‌های دیگه هم بوده .. شاید حتی بعضی از اون‌ها هم مثل شما با خودشون گفته باشن که میشه چنین کاری کرد ولی هیچ کدوم مثل شما به صورت جدی براش برنامه‌ریزی و تلاش نکردن (صحبت کردن و راضی کردن آدم‌های مختلف .. طلای همسر، ماشین پدر، پدرخانم، پسرخاله و ..... و در نهایت حرکت و مدیریت کار)

اینکه درس خوندن و حتی دانش و سواد در ایران به طور مستقیم شما رو به سمت رفاه سوق نمیده .. به نظرم موضوع دیگه‌ایه و نمیشه از اون نتیجه گرفت که برای رسیدن به هدف نیازی به تلاش نیست .. هر چند اکثر آدم‌های موفق (از نظر مالی) که اطرافم وجود دارند .. (متاسفانه) از راه‌های دیگه‌ای به جز تلاش به پول و ثروت رسیدن .. ولی خب فکر میکنم این خاصیت این کشوره .. وگرنه سرگذشت بیشتر آدم‌های بزرگ (پولدار) توی دنیا رو که خوندم .. همه بسیار اهل تلاش برای رسیدن به خواسته‌هاشون بودن

ولی توی ایران هم شاید همین سواد و یا طرز فکر و نگاهی که تحصیلات هم توش بی‌تاثیر نبوده، شما رو در موفقیتتون توی داستان هتل یاری کرده!

نظر

در حال کار...
                      X