چگونه به اهداف خود برسیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rahnama
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 770

پاسخ : چگونه به اهداف خود برسیم

موفقیت

وقتی خود باور نداریم که موفق می شویم , چگونه می شود موفق بود.
    وقتی کاری را که انجام می دهیم دوست نداریم , چگونه می توانیم ادعای موفق شدن را داشته باشیم.
    وقتی اعتماد بنفس کمی داریم , چگونه می توانیم ارتباط کاری بر قرار کنیم.
    وقتی هدفهای ما مکتوب نیست در پی چه موفقیتی هستیم.
    وقتی دیوار ذهنی ما بحدی بلند و مسحکم است چگونه می توانیم می شود و می توانم را به خود بقبولانیم.
    اینستاگرام من :
    منتظر شما عزیزان هستم.
    www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• rahnama
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 770

مهم:
      حرکت اول برای موفقیت در هر کاری پرورش ذهن است. باید ذهن را انباشته از موفقیت کرد.
      تا ذهن موفقیت را قبول نکند محال است عزیزی در کارش موفق شود.
      چگونگی پرورش دهن :
      با:
      - تکرار جملات مثبت تاکیدی .
      - تجسم
      اینستاگرام من :
      منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 770

انسانها هنوز متوجه نشده اند که با کینه زندگی کردن تمام انرژی های منفی را برای خود به ارمغان می آورند و دچار بیماریهای جسمی و روحی می شوند.
        اصولا اگر از فردی کینه به دل بگیریم باید بدانیم که آن فرد اصلا در جریان نیست و زندگی خود را بخوبی ادامه می دهد و حتی ممکن است از نظر وی موضوع مربوط به این کینه خنده دار هم باشد.
        اینستاگرام من :
        منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 770

عزیزان پول در حسابتان دارید.میخواهید سرمایه گذاری کنید.
          دست نگهدارید.کمربندهای خود را محکم ببندید که کار های جدیدی را باید فرا گیرید.
          1- تغییر نگرش از منفی به مثبت .
          2- سرمایه گذاری
          حقیقتی را برای شما بازگو کنم.این حقیقت راز است. این راز را همه شما فراگرفته اید ولی بندرت انجام داده اید.راز همانی بود که در پستهای بالا عرض کردم.وجالب اینکه بعدا ایده هائی به مغز شما می رسد که حیران خواهید شد. ما انجام دادیم و هنوز هم حیرانیم.
          اینستاگرام من :
          منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 770

مشکلات چه تاثیری در زندگی انسان دارد.
            دوستی دارم که بزرگترین عامل موفقیت خود را ناشی از داشتن مشکلات می داند. وقتی این جمله را گفت پرسیدم: چگونه؟
            گفت: زمانی که برایم مشکلی پیش آمد کسی را مقصر ندانستم.
            ادامه داد مشکلات باعث می شود که انسانها جدی باشند کمتر شوخی کنند و اصلا نمی توانند شوخی کنند. دائم در فکر آن هستند گه چگونه برخورد داشته باشند.
            در رابطه با این موضوع 2 گونه رفتار از خود نشان می دهند:
            1- نسبت به همه بدبین بوده و برای مشکل خود بدنبال مقصر می گردند.
            2- گروه دوم در فکر این هستند که چرا چنین مشکلی برای من پیش آمد.عوامل عدم موفقیت خود را پیدا میکنند و برای هر کدام برنامه ریزی جدیدی در نظر میگیرند. این برنامه های جدید با یررسی و تحقیق و مطالعه کامل صورت میگیرد.
            تلاش میکنند کاری را شروع کنند. مهم نیست چه کاری باشد . وقتی شروع کردند عاشق کار خود می شوند.شب و روز در فکر انجام درست کار خود هستند و ترفندهای کار را پیدا میکنند.نوع کار مهم نیست بلکه پیدا کردن ترفند های آن کار مهم است.با دیزی فروشی برند ساخته با ساندویچ فروشی برند ساخته و......
            آخرین ویرایش توسط rahnama؛ 2014/01/09, 00:13.
            اینستاگرام من :
            منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 770

از راه شگفت خدا تمام وجودم غرق در شادی و انرژی است.
              اینستاگرام من :
              منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 770

از خدایم پرسیدم چه مشکلاتی را می توانی برای من حل کنی؟
                لبخندی زد و فرمود : مشکلات ساده تو را حل میکنم و مشکلات سخت را به خودت می سپارم که انجام دهی.
                پرسیدم : چگونه؟ متوجه نشدم.
                فرمود : مشکلات ساده چون بهبود مریضی . بی پولی و رسیدن به آرزوهایت.
                عرض کردم مشکلات سختی که فرمودی خودم حل کنم چیست؟
                دستم را در دست گرفت و فرمود: فعالیت - استراحت .بارها تذکر داده ام که از تو حرکت و از من برکت.
                چشمانم از اشک خیس شد و عرض کردم:
                خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری.
                اینستاگرام من :
                منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• znshi
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 193

از راه شگفت خدا تمام وجودم غرق در شادی و انرژی است.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

نظر

• rahnama
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 770

وقتی حرکت کاری خود را شروع میکنم , از راه شگفت خدا پول چون سیل بطرف من سرازیر می شود.
                    اینستاگرام من :
                    منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 770

تقاضای مطالعه از همه عزیزان

راز قدرت ذهن
                      فردی مبلغی را بعنوان سرمایه در نظر میگیرد مغازه ای باز میکند . اعتماد بنفس زیادی هم دارد.ایمان دارد که در کارش موفق می شود.ولی بعد از مدتی دلسرد شده و یا ورشکست می شود.(نمونه اش مغازه هائی است که در یک خیابان باز می شوند که گاهی کفش می فروشند و مدتی بعد فرد دیگری لوازم بهداشتی بساط میکند و مدتی بعد تعطیل شده و شغل دیگری می شود و ....همه عزیزان با این مسئله روبرو شده اند.)
                      البته این مسئله در ادامه تحصیلات عزیزان هم کاربرد دارد.
                      علت چیست؟
                      رازی وجود دارد که نمی دانند و یا اگر می دانند به آن اعتقاد ندارند.
                      این راز پی بردن به قدرت ذهن است.
                      حرکت اول در هر کاری پرورش ذهن است. باید ذهن را انباشته از موفقیت کرد.
                      تا ذهن موفقیت را قبول نکند محال است عزیزی در کارش موفق شود.
                      چگونگی پرورش دهن :
                      با:
                      - تکرار جملات مثبت تاکیدی .
                      - تجسم خلاق در مورد موفقیت در کار.
                      من بطور خلاصه نوشتم و امیدوارم عزیزان در هر کاری از تحصیل گرفته تا تجارت به قدرت این راز پی ببرند و در رابطه با پرورش ذهن مطالعه فرمایند.
                      موفقتر باشید.
                      اینستاگرام من :
                      منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 770

بروسلی laughingsmileyرا زیاد دوست داشتم.
                        نه بخاطر اینکه یک نفر حریف چند نفر است, بلکه او توانسته بود با قدرت ذهنش جسمش را در اختیار خود بگیرد.
                        اینستاگرام من :
                        منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 770

ذهن زود گول میخورد . مثال :
                          افرادی را می شناسید که دروغی را چندین بار تکرار میکنند و چون ذهنشان در اثر استمرار تکرار آنرا بعنوان واقعیت قبول کرده , خودشان هم باورشان می شود که دروغشان واقعیت دارد.
                          اینستاگرام من :
                          منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 770

در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Post

ادامه:
                            نوشتن اهداف پس از شکستن دیوار ذهنی انجام می شود. اهداف :
                            1- معنوی
                            2- مادی

اهداف معنوی :

هر چیزی که بتواند بشما آرامش دهد در این دسته قرار میگیرد.عبادتها - کمکهای معنوی و.....

اهداف مادی:

- کار
                            - منزل شخصی
                            - خودرو
                            - وبلا
                            و.............

ادامه دارد.
                            چگونه کار خود را شروع کنیم؟
                            هوشنگ قربانیان(rahnama1378)

ابتدا:
                            1- نوع کار خود را مشخص فرمائید.
                            2- محل کار مشخص شود.
                            3- سرمایه مورد نیاز برآورد گردد.
                            4- تجهیزات و امکانات آنرا در نظر بگیرید.
                            5- نوع مواد اولیه را مشخص کرده و محل دقیق تهیه آنرا در نظر داشته باشید.
                            6- برآورد زیان ناشی از کار را حداقل سه ماه , داشته باشی.زمان نیاز دارد که کار شما شناخته شود.
                            7- از چند محل که فعالیت مورد نظر شما را انجام می دهند حتما بازدید کنید و جواب سئوالات خود را بگیرید.
                            8- روابط عمومی بالائی داشته باشید.
                            9- برای گرفتن مجوزهای لازم اقدام نمائید.

1- نوع کار: کاری را که انتخاب میکنید باید با علایق شما سازگاری داشته باشد که با عش و غلاقه آنرا به انحام برسانید.
                            2- محل کار : باید محلی را در نظر بگیرید که از کار شما استقبال شود.
                            3- سرمایه مورد نظر را برآورد نمائید.منابع تامین سرمایه در آخر مطلب نوشته می شود.
                            4- تحقیق کنید چه امکانات و تجهیزاتی لازم دارید.در صورت امکان دست دوم تهیه کرده و بازسازی فرمائید که مقرون به صرفه باشد.
                            5- اگر در کار تولیدی هستید حتما محلهای تهیه مواد اولیه خود را بدانید و از هر کدام قیمت بگیرید.
                            6- با درنظر گرفتن اینکه باید کارتان در محل شناخته شود ممکن است تا مدتی ضرر کنید.ترسی نداشته باشید و حدا اقل برای سه ماه زیان در نظر بگیرید و حدی برایش در نظر گرفته شود.اگر از حد ضرر (بورسی شد laughingsmiley)تجاوز کرد باید در کار تجدید نظر نمائید.
                            7- برای آشنائی بیشتر بانوع کار از چند مکان بازدید فرمائید و سئوالات خود را در زمینه راههای موفقیت بپرسید.حتما افرادی هستند که جواب شما را بدهند.
                            8- مهمترین مسئله در محیط کار داشتن روابط عمومی بسیار بالا است.همیشه لبخندی بر لب داشته باشید. اعجاز میکند.
                            9- برای گرفتن مجوزهای لازم اقدام کنید. ممکن است اداره صنایع باشد یا اتحادیه اصناف.

در رابطه با تهیه سرمایه:
                            1- سرمایه شخصی: یعنی مقدارپولی که دارید و با آن می خواهید شروع کنید.
                            2- فروختن وسایلی از منزل - خودرو - طلا و....
                            3- قرض کردن از افراد خانواده و یا فامیل و دوستان و آشنایان.
                            3- وام بانکی : چنانچه بتوانید از وام بانکی استفاده کنید می توانید کار خود را شروع کنید.لازمه اش داشتن سند آزاد و یا ضامن معتیر است.
                            4- می توانید برای خود شریک بگیریدو کسر بودجه خود را تامین نمائید.(در گرفتن شریک حتما دقت لازم بفرمائید.)
                            آخرین ویرایش توسط rahnama؛ 2014/01/09, 10:26.
                            اینستاگرام من :
                            منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 770

چگونه کار خود را شروع کنیم؟
                              هوشنگ قربانیان(rahnama1378)

ابتدا:
                              1- نوع کار خود را مشخص فرمائید.
                              2- محل کار مشخص شود.
                              3- سرمایه مورد نیاز برآورد گردد.
                              4- تجهیزات و امکانات آنرا در نظر بگیرید.
                              5- نوع مواد اولیه را مشخص کرده و محل دقیق تهیه آنرا در نظر داشته باشید.
                              6- برآورد زیان ناشی از کار را حداقل سه ماه , داشته باشی.زمان نیاز دارد که کار شما شناخته شود.
                              7- از چند محل که فعالیت مورد نظر شما را انجام می دهند حتما بازدید کنید و جواب سئوالات خود را بگیرید.
                              8- روابط عمومی بالائی داشته باشید.
                              9- برای گرفتن مجوزهای لازم اقدام نمائید.

1- نوع کار: کاری را که انتخاب میکنید باید با علایق شما سازگاری داشته باشد که با عش و غلاقه آنرا به انحام برسانید.
                              2- محل کار : باید محلی را در نظر بگیرید که از کار شما استقبال شود.
                              3- سرمایه مورد نظر را برآورد نمائید.منابع تامین سرمایه در آخر مطلب نوشته می شود.
                              4- تحقیق کنید چه امکانات و تجهیزاتی لازم دارید.در صورت امکان دست دوم تهیه کرده و بازسازی فرمائید که مقرون به صرفه باشد.
                              5- اگر در کار تولیدی هستید حتما محلهای تهیه مواد اولیه خود را بدانید و از هر کدام قیمت بگیرید.
                              6- با درنظر گرفتن اینکه باید کارتان در محل شناخته شود ممکن است تا مدتی ضرر کنید.ترسی نداشته باشید و حدا اقل برای سه ماه زیان در نظر بگیرید و حدی برایش در نظر گرفته شود.اگر از حد ضرر (بورسی شد laughingsmiley)تجاوز کرد باید در کار تجدید نظر نمائید.
                              7- برای آشنائی بیشتر بانوع کار از چند مکان بازدید فرمائید و سئوالات خود را در زمینه راههای موفقیت بپرسید.حتما افرادی هستند که جواب شما را بدهند.
                              8- مهمترین مسئله در محیط کار داشتن روابط عمومی بسیار بالا است.همیشه لبخندی بر لب داشته باشید. اعجاز میکند.
                              9- برای گرفتن مجوزهای لازم اقدام کنید. ممکن است اداره صنایع باشد یا اتحادیه اصناف.

در رابطه با تهیه سرمایه:
                              1- سرمایه شخصی: یعنی مقدارپولی که دارید و با آن می خواهید شروع کنید.
                              2- فروختن وسایلی از منزل - خودرو - طلا و....
                              3- قرض کردن از افراد خانواده و یا فامیل و دوستان و آشنایان.
                              3- وام بانکی : چنانچه بتوانید از وام بانکی استفاده کنید می توانید کار خود را شروع کنید.لازمه اش داشتن سند آزاد و یا ضامن معتیر است.
                              4- می توانید برای خود شریک بگیریدو کسر بودجه خود را تامین نمائید.(در گرفتن شریک حتما دقت لازم بفرمائید.)
                              آخرین ویرایش توسط rahnama؛ 2014/01/09, 10:25.
                              اینستاگرام من :
                              منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 770

باد آوری:
                                هدف چیست؟

هدف چيست و داشتن آن چه ضرورتي دارد؟ يك هدف چه خصوصياتي بايد داشته باشد؟ آيا هدف بايد كمي باشد يا كيفي؟ چگونه مي‌توان هدفي را انتخاب كرد؟ بعد از آن‌كه هدف خود را انتخاب كرديم، در ارتباط با آن لازم است چه كاري انجام دهيم؟ و ...
                                در يك تعريف، هدف وضعيتي است كه مي‌خواهيم در آينده داشته باشيم. اگر خود نتوانيم وضعيت‌مان را در آينده تعيين كنيم،‌ ناچار محيط پيرامون‌مان، وضعيت را به ما تحميل مي‌كند. آنچه كه محيط بر ما حكم مي‌كند چه بسا با ما سازگاري نداشته باشد. پس چه بهتر كه خود، هدف مطلوب‌مان را معلوم كنيم و به سمتش در حركت باشيم.
                                انتخاب هدف، يكي از ضرورت‌هاي زندگي است كه اگر آگاهانه انجام نشود، نا‌آگاهانه صورت خواهد گرفت. يكي از ضرورت‌هاي انتخاب هدف، اين است كه تمركز ذهني را به همراه خواهد داشت.
                                برای نوشتن اهداف لازم است در جائی خلوت و به دور از صدا بنشینیم. تمام فکر خود را متمرکز کرده و خود را در آینده مجسم کنیم.میخوایم بدانیم که در آینده میخواهیم چه کاری انجام دهیم و چه چیزی داشته باشیم. یک برگ کاغذ و یک قلم ابزار ما برای نوشتن هدفهای ما است.خواسته هایمان را بر روی کاغذ بیاوریم.
                                افراد موفق بجای رویا تجسم دارند . تجسم خلاق . یعنی هد فهایشان را می بینند و حتی آنرا لمس میکنند.(به کتاب تجسم خلاق - شاکتی گواینمراجعه فرمائید)
                                میخواهیم بدانیم که در آینده میخواهیم چه کاری انجام دهیم و چه چیزی داشته باشیم. یک برگ کاغذ و یک قلم ابزار ما برای نوشتن هدفهای ما است.خواسته هایمان را بر روی کاغذ بیاوریم.
                                اینستاگرام من :
                                منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

در حال کار...
                                X