ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rad
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 557

hatef: نوشته است:
    سلام دوستان
    شخصی به نام آخرشانس درباره کطبس خیلی خوب بررسی میکرد و انصافا اطلاعات جامع و کاملی
    درباره شرکت نگین طبس ارایه می داد.
    از جناب آخرشانس صمیمانه درخواست می کنم تا به ارایه مطلب درباره کطبس ادامه دهند.
    بی نهایت سپاسگذارم.
    شخصا قبلا از این سهم سود کردم وبرای تمامی کارکنان زحمتکش این شرکت
    آرزوی تندرستی و پیروزی دارم.
    حس خوبی نسبت به سهم کطبس دارم.با شناختی که ازبازیگران سابق سهم دارم.اگه بازیگران
    کطبس همان بازیگران سابق باشند دست کم 50% سهم را بالا می برند.اگر میخواهید واقعا ببینید
    سهم تا کجا میره بالا برید با کارگزاری آریانوین یه مقدارخریدوفروش کنید واز آنها وضعیت واقعی سهم را بپرسید.(این تبلیغ نیست یک پیشنهاد است)
    هاتف راد

یادآور میشود که سابق بازیگران این سهم تکادو و کارگزاری آریانوین(واقع در خیابان کریم خان) بودند.
    سپاس ازهمه دوستان

سلام بر hatef بزرگوار
    من آخر شانس هستم در تالار بورس وبورسی و ...
    در این تالار به نامshso مطلب درج میکنم.
    اغلب به صورت چراغ خاموش تحلیلات دوستان را بررسی میکنم
    همچنان با کطبس هستم(حدودا تک سهم)اکثرا به صورت بنیادی اقدام به خرید میکنم میان مدت و بلند مدت
    با اینکه میانگین خریدم نسبت به قیمت فعلی بالاتر می باشد لیکن تا زمان افزایش سرمایه و قبل از آن ورود تکادو به بورس با سهم هستم وباقی خواهم ماند. اتفاق خاصی رخ ندهد بازی با سهم تازه شروع شده.قبلا در تالار بورس عنوان کرده ام : افرادی به جهت رانت ومنافع مادی خود جلوی رشد سهم را گرفته اندوسهامدار را خسته کرده و الباقی داستان...................
    درهرصورت ورود تکادو به بورس را به فال نیک میگیرم
    چندین مورد پی گیر عدم افشای اطلاعات صحیح مالی شرکت بوده ام....مخصوصا درمورد افزایش در سرمایه گذاریهای شرکت درگزارشهای مالی سه ماهه91 (ترازنامه)نسبت به پایان سال 90 و........آن چنان که مشهود است و دوستان نیز میتوانن این تفاوت را بررسی و جویا شوند.
    درضمن توصیه ای به خرید یا فروش سهم ندارم.
    آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/10/20, 23:44.

نظر

• rad
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 557

[QUOTE=rad;216078]سلام وتبریک به سهامداران نگین طبس
      تو این بازار منفی با حجم زیاد4% مثبت خورد.رشد سهم آغاز شد و بازی سهامداران عمده ببینیم تا 4125 سهم رو بالا می آورند.
      سپاس

سلام دوستان
      نوشته بالا را15مهرماه نوشتم.فردا سهم میشه4216 ریال.به خودم میگم دیوونه چرا پس خودت نخریدی.بچه ها واقعا وقتی سهم صف خرید میشه نمیدونم چرا
      یه غرور بیخودی بهم دست میده و(شاید یه ترس بیخود یا یه ذهنیت منفی) ازرفتن تو صف خریدمنو منع میکنه.
      الان این چندمین باره که برای من این اتفاق می افته.باورکنید من شیران1998 تومان فروختم ودیگه نخریدم وغبشهر 684تومان فروختم ودیگه نخریدم.این یه اشتباهه که
      من نباید توصف خرید برم(مخصوصا سهمی را که فروختم).امیدوارم که دیگه این اشتباه رو نکنم.
      یادآور میشود که چرا شیران و غبشهر را قبلا خریده بودم.1-هردو شرکت سود ساز بودند2-هردو شرکت سرمایه کمی داشتند3-هردو شرکت سود انباشته خوبی داشتند.

حالا دراین روزهاکاربران بزرگواری کنند5تا سهم معرفی کنند که دست کم این 3مشخصه را داشته باشد.
      من خودم قندپیرانشهر رابا همین دید خریدم این بار میخواهم سهامداری کنم.
      منتظر پیشنهاد های شما هستم.خیلی لطف می کنید5تا سهم(دست کم) با مشخصات بالا پیشنهاد کنید.
      بی نهایت سپاسگذارم

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5096

الان دارم نگاه میکنم منفی امروز سهم چی بود. میبینم مقاومت در rsi روزانه بود ولی در عوض مقاومت نزولی rsi در هفتگی شکسته شده یعنی این منفی ها فقط نیرو گیری مجدده ;)
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• 2691
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 320

كيوان جان سلام
          افت سهم رو تا چند ميبيني؟

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5096

در اصل توسط 2691 پست شده است View Post
            كيوان جان سلام
            افت سهم رو تا چند ميبيني؟
            سلام. شب باید برم منزل ببینم.
            با وجود صف فروش امروز هنوز قانع نشدم سهم بخواد روند اصلاحی طولانی کنه.
            ولی اگر امروز روی همین 399 صف فروش جمع میشد بهترین حالتش بود.
            حالا من موضوعیت اینکه اصلا چرا صف فروش! شده را نمی دونم !! هرچی هم اخبارو جستجو میکنم هیچ خبر خاصی پیدا نمیکنم !!

نظر

• 2691
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 320

منم فكر ميكنم فردا صفش جمع بشه و رالي جديد رو شروع كنه

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

دیروز در مورد کطبس هشدار دادم متاسفانه نمیخواهند که کطبس و به طبع اون کشرق رشد کنه اگه فردا بازار منفی باشه که احتمال زیاد هست شاید فردا و پس فردا هم روند منفی باشد دیروز و امروز یکپارچه خود مدیران کطبس نفس سهم را گرفتند متاسفانه
                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

بزودي حقايق بر همگان روشن خواهد شد. حقيقي زرنگ در بازار زياد شده، ديگه نمي تونند حقيقي ها رو بقول معروف بپيچونند.
                  نظرم بر اين شده حقيقي ها از حقوقي ها خيلي خيلي جلو افتاده اند.
                  البته صف نشين ها هم حقيقي ها نوسان گير هستند.
                  البته نوسان گير داريم تا نوسان گير.
                  نوسانگيري تا 100% گين نگيرد دست بردار نيست، نوسانگيري كه روي +5% مي خرد، فردا به صف فروش مي خواهد بفروشد.
                  پرسود باشيد
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5096

کطبس

کلا اکثر سهمها را در موج 5 میدانم! همچنین طبس را
                    قبل از هر چیز نگاهی به rsi هفتگی سهم بیاندازیم.

در اینجا منحنی هردوی مقاومت آبی و نزولی قرمز را شکسته و آنچه از منفی این 2 روز میبینم پولبک بر آن نقطه میباشد. پس حداکثر تا پسفردا سهم میتواند در منفی معامله شود.

و در چارت سهم

بر طبق چارت سهم باید در 4 از 3 از 5 اصلی باشیم ( یا در یکی از ریزموجهایی که اکستند شده میباشد) و طبق سهم باید فردا تا 386 یا حداکثر در پس فردا و بالای 368 برگشت کند. عبور از این قیمت کل تحلیل را باطل میکند.
                    هدف موج 3 از 5 را حوالی 570 میدانم.
                    (تبصره : اگر سهم در هنگام برگشت و رشد مجدد نتواند از 444 عبور نماید به معنی ان است که در موج شماری اشتباه کرده ام و صعود فعلی موج B از روند اصلاحی بود. )

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

مزيت كشرق نسبت به كطبس اينه تا كمتر از چند ماه ديگر طرح توليد كنستانتره ذغالسنگ بصورت آزمايشي كليد مي خوره، و علاوه بر سود 70 توماني كه بدون احتساب اين طرح برايش رقم مي خورد، 70 تومان ديگر سودسازي براي سال 93 برايش اتفاق مي افتد، يعني چيزي حدود 140 تومان!!!
                      اين با فرض اينست كه قيمت ذغالسنگ آزاد نشده باشد، كه به نظر مي رسد اين مورد نيز بزودي براي رونق در اين صنعت اتفاق خواهد افتاد. (شركت معادن زغالسنگ كرمان شديدا پيگير اين مسيله است). و در بلند مدت اين شركت توانايي سودسازي بالاي 200 تومان را خواهد داشت. حال پي بر اي معدني را به كشرق بدهيد: مي شود 2000 تومان....بگذريم از اين مسايل فرعي!!!!

اما متاسفانه يا خوشبختانه دم اين دو سهم زغالي بهم گره خورده است.
                      اميدوارم كطبسي ها فردا آستينها رو بالا بزنند،از 4- به 4+ برسوننش...

پرسود باشيد

فرق بين كشرق و كطبس!!!;)
                      اما كطبسم دوس دارم.

نظر

• حامد
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1490

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        سلام. شب باید برم منزل ببینم.
                        با وجود صف فروش امروز هنوز قانع نشدم سهم بخواد روند اصلاحی طولانی کنه.
                        ولی اگر امروز روی همین 399 صف فروش جمع میشد بهترین حالتش بود.
                        حالا من موضوعیت اینکه اصلا چرا صف فروش! شده را نمی دونم !! هرچی هم اخبارو جستجو میکنم هیچ خبر خاصی پیدا نمیکنم !!
                        کیوان ندیدم درپست هات حدضرر مشخص کنی اصولا اعتقادی بهش داری؟
                        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

گفته شده شركت صنعتي و معدني شمالشرق شاهرود كه پيش بيني در امد هر تا 30/12/91 با سرمايه 84000 ميليون ريال 49.2 تومان اعلام كرده بود. در عملكرد 6 ماهه بسيار موفق عمل كرده و ضمن پوشش 60 درصدي بودجه؛ از محل افزايش 16.5 درصدي نرخ ذغالسنگ و كك با موافقت ايميدرو صورت گرفته است، توانايي تعديل مثبت 92 درصدي سود هر سهم خود را يافته است. نرخهاي جديد فروش در نماد كشرق از شهريور ماه سالجاري قابل اجرا بوده و بزودي نماد شركت به منظور تعديل عايدي متوقف خواهد شد. بدين ترتيب سود هر سهم كشرق از مبلغ 438 ريال به 843 ريال افزايش خواهد يافت تا اين شركت همچنان يكي از بهترين گزينه هاي سرمايه گذاري در گروه معدني است. اين شركت توليد 200 هزار تني ذغال سنگي در سالجاري را هدفگذاري كرده كع عملكرد 6 ماهه از پيش بيني بودجه خود جلوتر بوده است.

نظر

• 2691
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 320

فردا به احتمال زياد صفش جمع شه

نظر

• n@vid
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 289

گزارش كطبس روي كدال

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5096

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                                کیوان ندیدم درپست هات حدضرر مشخص کنی اصولا اعتقادی بهش داری؟
                                دارم حامد جان ولی از روی نمودار ، یعنی وقتی سهمی اون روندی که مد نظرم هست را انجام ندهد یعنی خلاف آنرا در پی گرفته و من باید خارج شوم.
                                نمونه اش در همین کطبس. من کی و چرا وارد شدم ؟ وقتی سهم اون مقاومتها را یکضرب شکست. اینجا 2 حالت داشت که یا سهم یکضرب پس از شکست میره بالا و یا اینکه بعد از یکی 2 گام صعود پولبک منفی میکنه روی سطح شکسته شده و دوباره صعود. خب اگر سهم یک کله میرفت بالا میشد بهترین حالت سود و اگر پولبک کنه میشه چند روز وقفه.
                                حالا حد ضرر من میشه همینجا که اگر در پولبک سهم به جای برگشت از سطح مجدد عبور کنه یعنی خروج ، یعنی اونوقت این سهمو مفت هم بدن من دیگه نمی خرم چون سهمی که نتونه روی اصولش و زمانیکه نیرویی صرف شکست سطوح مقاومتی میکنه ، آنرا حفظ کند به درد خودشون میخوره.
                                الانهم که طبس گزارششو گذاشته رو کدال و به نظر من واقعا مزخرفه ! و کاملا مشکوک ، اونهم در زمان پولبک سهم و با جو منفی حاکم !!
                                البته میخوام بنیادی کارا بیان ببینند و نظر بدن ، ولی به هرحال ظاهر امر اینهست که ظاهرا و طبق معمول دستهای پنهانو کثیف در کار است.

نظر

در حال کار...
                                X