ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفي رستمي
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1159

در اصل توسط ALI48 پست شده است View Post
    جناب رستمي
    با عرض ارادت و با توجه به اينكه شما مدت زمان نسبتا طولاني با سهم هستيد:
    بنظر شما شركت سود امسال خود را تعديل مي دهد؟ ضمنا سود سال شركت چقدر است؟ بازدهي شركت را تا سه ماه آتي در چه سطحي مي دانيد؟
    پيشاپيش ممنون.
    دوست گرامي
    سود امسال سهم بستگي به افزايش توليد داره. فكر ميكنم كه تا 110 تومان ميتونه سود بسازه.
    سود سال بهد رو حدود 95 تومان اعلام كردند.
    به نظر من همه چيز تو مجمع مشخص ميشه .
    به نظر شما حدود 10 درصد سهامداري كه تو همين چند روز گذشته سهم را خريداري كردند تو مجمع راضي ميشوند كه حاملهاي انرژي نرخشون ازاد شده باشه ولي نرخ فروش ذغالسنگ به همون نرخ قبلي باشه؟؟؟ اگر قرار باشه محصولاتش رو به نرخ جهاني بفروشه بيش از 800 تومان (با همين ظرفيت توليد) سود خواهد داشت شما پي بر اي 5 هم بهش بديد ميشه 4000 تومان (قيمت هر سهم). البته اينها كه گفتم كمي زمان ميبره ولي بالاخره انجام ميشه. شركتهاي حقوقي هم به دنبال يك همچين سهم هايي ميگردند كه در بلند مدت بازده خوبي داشته باشه. تو خمين مدت هم خيلي از صندوقها و شركتها خريداري كرده اند(زير 1 درصدند) و خيليهاشون ميخوان برن و ببينن تو مجمع چه خبره.
    البته من اين استراتژي را هم به ذهنم ميرسه كه اگر تو مجمع خبراي خوبي باشه سهم را پايين باز كنند و شروع به خريدن كنند . دوستان عزيز حواسشون باشه كه اگر قيمت باندازه اون نرخي كه ما انتظار داريم(مينيمم 15 درصد بالاتر از اخرين روز معامله) رشد نكرد و حجم معاملات بسيار بالا بود سهم در حال جمع اوريه و ميخوان از دستمون درش بيارن (اين را گفتم تا دوستات از همين حالا حواسشون باشه چون هفته اينده بايد برم جايي و زياد تو بازار نيستم كه اطلاع رساني كنم).
    ان شاا... سود خوبي نصيب سهامداران خواهد كرد.
    دوستاني كه ميتونند تشريف ببرند مجمع برن اونجا و سوال كنند چرا نبايد محصولمون رو به نرخ جهاني بفروشيم در حاليكه انرژي را بايد به نرخ جهاني خريداري كنيم!! در حال حاضر نرخ فروش 50 دلاره در حاليكه قيمتهاي جهاني تا 300 دلار هم رشد داشته
    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

رستمي جان سلام
      پس با اين حساب اگر بعد مجمع زير چه قيمتي باز شد شروع به خريدن كنيم؟
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• مصطفي رستمي
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1159

در اصل توسط اراك_بورس پست شده است View Post
        رستمي جان سلام
        پس با اين حساب اگر بعد مجمع زير چه قيمتي باز شد شروع به خريدن كنيم؟
        دوست عزيز
        همه چيز تو مجمع مشخص ميشه .

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

جناب رستمی
          اون زمانی که روی 619 این سهمو معرفی کردی من خریدمو روی 800 هم دادم رفت..خواستم فقط وفقط تشکر کنم(تنها کاری که از دستم بر میاد)
          من مطالب رو از بورکس دنبال میکردم و چون عضو نبودم ..نشد که به موقع تشکر کنم
          در کل سپاس فراوان از لطف شما
          و امید شادکامی برای شما و دیگر دوستان
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفي رستمي
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1159

اين هم تصميمات مجمع فوق العاده كه امروز تشكيل شد. 100 درصد افزايش سرمايه از محل اندوخته:
            An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

رستمي جان كي باز ميشه؟ به نظرت منتظر خريد باشيم

نظر

• hamyy26
                عضو عادی
                • Dec 2010
                • 73

سلام اقاي رستمي.به نظر شما سهم كي و چند باز ميشه؟من سهم را در اخرين روز با قيمت 795 تومان خريدم.

نظر

• مصطفي رستمي
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1159

با توجه به اينكه گزارش تصميمات مجمع تو كدال اومده به نظرم همين امروز باز بشه . من ديروز سرم شلوغ بود و نتونستم زياد پيگيري كنم كه تو مجمع چه خبرهايي بوده . قبلا هم نوشتم اگر تو مجمع اخبار خوبي داده باشند احتمال داره كه پايين بازش كنند تا بتونند بخرنش . اگر ديديد اون قيمتي كه مد نظر بازاره باز نشد ولي پر حجم در حال معامله است قطع يقين بدونيد كه در حال جمع اوري سهم هستند . من اين سهم را فروشنده نيستم و حالا حالاها باهاش كار دارم. اگر شركت محصولاتش را به نرخ جهاني بفروشه بيشتر از قيمتي كه داره سود خواهد داشت (پي بر اي سهم زير 1 ميشه) . ضمن اينكه وقتي افزايش سرمايه صورت گرفته نرخ پايينتر مياد و حجم مبناي سهم افزايش پيدا ميكنه و تعداد سهامي كه معامله هم ميشه قاعدتا بيشتر ميشه (نقد شوندگي سهم بهتر ميشه) . قيمت كه پايينتر مياد خود به خود اثر رواني مثبتي روي خريداران ميزاره تا سهم را بهتر و بيشتر خريد كنند.
                  من اين سهم را به ديد بلند مدت خريداري كردم. قطعا نرخ فروششون همين قيمت نخواهد ماند و اون موقع است كه بايد قيمتهاي بالاي 3 هزار تومان را براي اين سهم متصور باشيم(كه به نظرم اون زمان دير نيست و تو همين نزديكيهاست).

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

ايران داراي ذخاير ارزشمندي از زغالسنگ باكيفيت است كه در توليد فولاد خام كاربرد دارد. ايران بعد از روسيه و قطر داراي سومين ذخاير گاز طبيعي در جهان است. زيرساختهاي استفاده از آب و برق موردنياز صنايع نيز در ايران به ميزان قابل توجهي ايجاد شده است.

ايران در سال 2010 ميلادي با توليد 12 ميليون تن فولاد خام رتبه 17 جهان، دوم خاورميانه و هفتم آسيا را از نظر توليد فولاد خام به دست آورد. اين مقدار توليد فولاد خام ايران نسبت به سال 2009 رشد 10 درصدي را نشان ميدهد.

رشد توليد فولاد خام ايران در سال 2011 ميلادي نيز ادامه يافته است، به طوري كه در ژانويه 2011 توليد فولاد خام ايران با افزايش 16.2 درصدي نسبت به مدت مشابه در سال 2010 به يك ميليون و 100 هزار تن رسيد.

* * نگاهي به هشت طرح فولادي

در همين حال وزارت صنايع و معادن براي رسيدن به اهداف از پيش تعيين شده و افزايش ظرفيت توليد فولاد خام در كشور طي سالهاي اخير پروژههاي مختلفي را به اجرا درآورده كه از جمله مهمترين آنها ميتوان به هشت طرح فولادي اشاره كرد.

براساس آخرين آمار منتشر شده، هشت طرح فولادي تاكنون بين 25 تا 42 درصد پيشرفت فيزيكي دارند. اين هشت طرح شامل فولادسازي ميانه، فولادسازي چهار محال و بختياري، فولادسازي نيريز، فولادسازي شادگان، فولادسازي بافق و فولادسازي سبزوار ميشوند. اين طرحها در استانهاي آذربايجان شرقي، چهارمحال و بختياري، خوزستان، فارس، كرمان، يزد، خراسان جنوبي و خراسان رضوي واقع شدهاند. هشت طرح فولادي توسط شركت ملي فولاد در ايران اجرا ميشوند.

اين شركت اعلام كرده كه در ساخت كارخانههاي فوق از حداكثر توان ساخت داخل استفاده ميكند. طبق وعدههاي قبلي قرار است از سال آينده به تدريج اين هشت طرح به بهرهبرداري برسند.

زمان اجراي هشت طرح فولادي در ابتدا 36 ماه در نظر گرفته شده و قرار بود نخستين طرح طي 24 ماه به بهرهبرداري برسد.

با راهاندازي اين طرحها قرار است حدود 6.4 ميليون تن از ظرفيت 17 ميليون تني پيشبيني شده در طرح جامع فولاد كشور تامين شود.

در برنامه چشم انداز 20 ساله، ايران بايد به ظرفيت توليد سالانه 55 ميليون تن فولاد خام دست پيدا كند كه در اين راستا تا پايان سال 1392 ظرفيت توليد فولاد خام در كشور بايد به 42 ميليون تن برسد. همچنين قرار است سهم بخش خصوصي از توليد فولاد خام كشور افزايش چمشگيري پيدا كند.

سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو) تاكنون براي تامين مالي هشت طرح فولادي اوراق قرضه متعددي را منتشر كرده است.

* * برنامه خودكفايي

مدير فروش و بازاريابي شركت ذوبآهن اصفهان، چندي پيش اعلام كرد كه ايران قصد دارد تا سال 2025 ظرفيت توليد فولاد خام خود را پنج برابر كند: ايران بزرگترين واردكننده فولاد در منطقه خاورميانه است و برنامهريزي كرده تا سال 2014 ميلادي به خودكفايي در زمينهي تامين فولاد موردنيازش دست پيدا كند.

به گفته منصور يزديزاده، ظرفيت توليد فولاد خام ايران هماكنون بيش از 11 ميليون تن بوده و قرار است اين رقم با سرمايهگذاري 32 ميليارد دلار به 55 ميليون تن برسد.

در همين حال وزارت صنايع و معادن نيز اعلام كرده كه برپايي جشن خودكفايي فولاد در ايران به معني حذف كامل واردات اين كالا به كشور نيست؛ مهم اين است كه بيشتر نياز كشور به فولاد در داخل تامين شود.

صنعت فولاد خام جهان در سال 2010 ميلادي از بحران مالي و ركود اقتصادي نجات پيدا كرد و بيشترين رشد خود را طي بيش از 55 سال اخير تجربه كرد. در سال گذشته اغلب كشورهاي دنيا رشد توليد فولاد خام را تجربه كردند.

* * ادغام واحدهاي كوچك

اما نكته جالبي كه اخيرا يكي از فعالان اقتصادي كشور به آن اشاره كرده اين است كه اكثر واحدهاي فولادسازي كشور هنوز به ظرفيت توليد اقتصادي نرسيدهاند.

محمود اسلاميان - رييس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن اصفهان، گفته كه درحال حاضر تنها واحد فولادسازي كشور كه به ظرفيت توليد اقتصادي رسيده، فولاد مباركه اصفهان است.

وي پيشنهاد كرده كه واحدهاي كوچك توليدكننده فولاد كه توان افزايش ظرفيت را ندارند، در واحدهاي بزرگ ادغام شده تا توليد فولاد خام در كشور صرفه اقتصادي پيدا كند.

نظر

• مصطفي رستمي
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1159

اين هم چند تا خبر داغ از دوست خوبم موزرد تو سايت همسايه(من ايشون رو خيلي قبول دارم و هميشه هم گفتم كه به حرفهاش و نوشته هاش دقت كنيد):
                      دوستان چند تا تحلیل جدید با استفاده از اخباری که بهتازگی بدست آوردم :
                      1- رابطه تکادو وذوب آهن روز به روز در حال کم رنگ تر شدن میباشد چون چند تا از قراردادهای تامین نیرو و خدمات بعد از بخشنامه دولت بین ذوب آهن و تکادو تمدید نشده و ذوب آهن مستقیما اقدام به این کار کرده .
                      نتیجه اینکه دیگه سهامدار عمده کطبس با ذوب آهن بده بستونی نداره که بخواد ذغال رو ارزون بفروشه .
                      2-برای اینکه هر تن کک درست کنیم باید 1.5 تن ذغال مصرف کنیم پس قیمت ذغال باید 67% کک باشه
                      نتیجه اینکه الان که کک حدود 400 دلاره پس ذغال باید حدود 250 دلار باشه
                      3-چند تا طرح توازن کک سازی در کشور درحال اجراست که جمعا 4 میلیون تن ظرفیت داره از جمله طرح 600 هزار تنی زرند ،و یه میلیون تنی ذوب آهن ، این طرحها در سال 91 و92 به بهرهبرداری رسیده و نیاز به 6 میلیون تن ذغال سنگ دارند ،حال آنکه کل ظرفیت فعلی ذغال کشور فقط 7/1 میلیون تن میباشد.
                      نتیجه اینکه کسری ذغال یا باید از طریق واردات به نرخههای جهانی +هزینه حمل انجام شود یا از طریق سرمایه گذاری درمعادن ذغال و اجرای طرحهای توسعه در اینبخش و رشدجهشی تولید و فروش این شرکتها انجام بشه.
                      4-عقد قرارداد 50000 تنی شرکت معادل 30% تولیدات یکسال جهت صادرات ذغال سنگ به کشور آفریقای جنوبی نرخ این قرارداد در حال رایزنی هست ولی بعیده خیلی بالا باشه
                      5-پیشنهاد خرید ذغال به میزان 100000 تن با نرخ جذاب که در دستور کار هیات مدیره است اگه تصویب بشه ذوب آهن هم باید نرخاشو تعدیل کنه .این قرارداد تقریبا 50 درصد تولید یکسال رو به خودش اختصاص میده و تعدیل خوبی رو میتونه بهمراه داشته باشه.
                      6- پذیرش مشروط ذغال سنگ البرز شرقی از سهامداران عمده این شرکت در فرابورس .
                      بچه ها دیگه ذغال یه ماده بیارزش که فقط دستامونو سیاه میکرد نیست بلکه داره ارزشمند میشه جوری که مدیران این شرکتها هم هنوز باورشون نشده یه کم صبوری میخواد.
                      دیگه خسته شدم بقیش برا بعد

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

اين دفعه خيلي دارم وسوسه ميشوم بازم طبس بخرم. البته در افزايش سرمايه شركت نكردم

نظر

• hamyy26
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 73

اقاي رستمي واقعا ممنون كه اين اطلاعات خوب رو جمع آوري ميكنيد و اطلاع رساني مي كنيد.من به نوبه خودم ممنونم.موفق و پيروز باشيد

نظر

• مصطفي رستمي
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1159

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            اين دفعه خيلي دارم وسوسه ميشوم بازم طبس بخرم. البته در افزايش سرمايه شركت نكردم
                            دوستاني كه بلند مدتي كار ميكنند اين سهم رو با ديد 3 ساله بخرند و اصلا هم بهش كار نداشته باشند . فرض كنيد پولتون رو گذاشتيد تو بانك و سپرده 3 ساله كرديدش. قول ميدم با دي پي اس هايي كه ميگيريد بيش از 100 درصد در سال سود كنيد . ارزش سهم زماني مشخص ميشه كه شركت افزايش نرخ فروش بده(يا اينكه به جاي فروش داخلي بياد و به خارج بفروشه )(يا اينكه به داخلي ها هم با نرخ جهاني بفروشه). مطمئن باشيد اون موقع بيش از قيمت كنوني سهم سود خواهد داشت

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

جناب رستمي پس كي باز ميشه. به نظرت قيمت چند ميخوان بازش كنن؟

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                                جناب رستمي پس كي باز ميشه. به نظرت قيمت چند ميخوان بازش كنن؟
                                بايد سودش رو با سرمايه جديد اعلام كنند تا باز بشه.
                                قيمت رو هم نميدونم . فقط اميدوارم خوب باز بشه.

نظر

در حال کار...
                                X