در اصل توسط ALI48 پست شده است
View Post
سود امسال سهم بستگي به افزايش توليد داره. فكر ميكنم كه تا 110 تومان ميتونه سود بسازه.
سود سال بهد رو حدود 95 تومان اعلام كردند.
به نظر من همه چيز تو مجمع مشخص ميشه .
به نظر شما حدود 10 درصد سهامداري كه تو همين چند روز گذشته سهم را خريداري كردند تو مجمع راضي ميشوند كه حاملهاي انرژي نرخشون ازاد شده باشه ولي نرخ فروش ذغالسنگ به همون نرخ قبلي باشه؟؟؟ اگر قرار باشه محصولاتش رو به نرخ جهاني بفروشه بيش از 800 تومان (با همين ظرفيت توليد) سود خواهد داشت شما پي بر اي 5 هم بهش بديد ميشه 4000 تومان (قيمت هر سهم). البته اينها كه گفتم كمي زمان ميبره ولي بالاخره انجام ميشه. شركتهاي حقوقي هم به دنبال يك همچين سهم هايي ميگردند كه در بلند مدت بازده خوبي داشته باشه. تو خمين مدت هم خيلي از صندوقها و شركتها خريداري كرده اند(زير 1 درصدند) و خيليهاشون ميخوان برن و ببينن تو مجمع چه خبره.
البته من اين استراتژي را هم به ذهنم ميرسه كه اگر تو مجمع خبراي خوبي باشه سهم را پايين باز كنند و شروع به خريدن كنند . دوستان عزيز حواسشون باشه كه اگر قيمت باندازه اون نرخي كه ما انتظار داريم(مينيمم 15 درصد بالاتر از اخرين روز معامله) رشد نكرد و حجم معاملات بسيار بالا بود سهم در حال جمع اوريه و ميخوان از دستمون درش بيارن (اين را گفتم تا دوستات از همين حالا حواسشون باشه چون هفته اينده بايد برم جايي و زياد تو بازار نيستم كه اطلاع رساني كنم).
ان شاا... سود خوبي نصيب سهامداران خواهد كرد.
دوستاني كه ميتونند تشريف ببرند مجمع برن اونجا و سوال كنند چرا نبايد محصولمون رو به نرخ جهاني بفروشيم در حاليكه انرژي را بايد به نرخ جهاني خريداري كنيم!! در حال حاضر نرخ فروش 50 دلاره در حاليكه قيمتهاي جهاني تا 300 دلار هم رشد داشته
نظر