در اصل توسط 3yh پست شده است
View Post
سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
Collapse
X
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postخب امسال 100تومان میسازه ، پی به ای 4 بدیم میشه 400 بعلاوه 50 تقسیم سود در مجمع میشه 450 ، یعنی قیمت وصنعت تا قبل از مجمع باید برسه به 450 . یعنی در یک بازه زمانی 6 ماهه باید حدود 100 درصد رشد را تجربه کند . در ضمن ولصنم ، شیران و واتی و وصندوق سهامدار عمده وصنعت هستند که باعث تعدیل سود این 4 سهم نیز می شود .در اصل توسط buodan پست شده است View Postچشم آقای آگاه بورس و جناب وارن بافت ، هرچی شما بفرمایید .
جناب buodan گل من آدم رکی هستم لطفا از من چیزی رو به دل نگیر....
اما اگر این گونه مطالب موجب گمراهی حتی یک نفر هم بشه چی.....................
حالا با نحوه محاسباتتون کاری ندارم با شیران و واتی هم که میگید سهام دار عمده وصنعت اند کاری ندارم !!!
اما آخه وصندوق کجا صندوق بازنشستگی نفت کجااا.....!!!!
عزیز دیگه ای هم که اومده از پوشش 76% حرف میزنه !!!!
من کوچیک همه شما هم هستم...... وارن بافت چیه اصلا ما وارون باف..../:.yead.:/
البته اشتباه پیش میاد اما اصرار بر اشتباه و این که میفرمایید بگو ببینم کجا اشتباه بوده و این حرفا دیگه درست نیست
به هر حال..... با ما به از این باش که با خلق جهانی......فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط 3yh پست شده است View Postمنظورم مستقیما با شما نبود عزیز...
جناب buodan گل من آدم رکی هستم لطفا از من چیزی رو به دل نگیر....
اما اگر این گونه مطالب موجب گمراهی حتی یک نفر هم بشه چی.....................
حالا با نحوه محاسباتتون کاری ندارم با شیران و واتی هم که میگید سهام دار عمده وصنعت اند کاری ندارم !!!
اما آخه وصندوق کجا صندوق بازنشستگی نفت کجااا.....!!!!
عزیز دیگه ای هم که اومده از پوشش 76% حرف میزنه !!!!
من کوچیک همه شما هم هستم...... وارن بافت چیه اصلا ما وارون باف..../:.yead.:/
البته اشتباه پیش میاد اما اصرار بر اشتباه و این که میفرمایید بگو ببینم کجا اشتباه بوده و این حرفا دیگه درست نیست
به هر حال..... با ما به از این باش که با خلق جهانی......
ولصنم که سهامدار عمده وصنعت هست درست ، شیران و واتی و ولصنم هم هر سه سهامدار عمده همدیگر هستند یعنی شیران و واتی به صورت غیر مستقیم از سود وصنعت تاثیر می پذیرند و به نوعی میشه گفت که واتی و شیران از رشد وصنعت و ولصنم تاثیر می پذیرند . وصندوق هم که یک اشتباه لپی رخ داد .
اما در مورد سود وصنعت باید ببینیم که آیا این سود 100 تومانی در سال های آتی تداوم خواهد داشت یا خیر که با توجه به وضعیت زیر مجوعه ها قطعا اینگونه خواهد بود حال اگر پی به ای بازار را 4 در نظر بگیریم و بخواهیم پی به ای بازار را به وصنعت بدهیم باید قیمت 400 تومان داشته باشد .
نظر
-
شنیده شده وصنعت که در گزارش و صورتهای مالی 6 ماهه تحقق 765 ریال سود خالص به ازای هر سهم را اعلام نموده، در گزارش 9 ماهه برنامه اعلام تحقق سود 1060 ریالی به ازای هر سهم را دارد که بزودی به بازار اعلام خواهد شد. این سهم بواسطه داشتن بلوک ایران خودرو قابلیت رشد بیشتر قیمتی را دارد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
وصنعت حدود 70 درصد سودش از محل تعديل ذخيره کاهش ارزش سرمايه گذاري هاست ...
اين اتفاق فقط يک بار ميتونه تکرار بشه و قابليت تکرار نداره ...
اين سود داراي نسبت پي به اي 1 هست ...
من وصنعت را در 270 تومان نميخرم ...
چون سودش از محل تعديل ذخيره کاهش ارزش سرمايه گذاري هاست که قابليت تکرار نيست ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postخیلی گلی ، اصلا ما کوچیک شما ....
ولصنم که سهامدار عمده وصنعت هست درست ، شیران و واتی و ولصنم هم هر سه سهامدار عمده همدیگر هستند یعنی شیران و واتی به صورت غیر مستقیم از سود وصنعت تاثیر می پذیرند و به نوعی میشه گفت که واتی و شیران از رشد وصنعت و ولصنم تاثیر می پذیرند . وصندوق هم که یک اشتباه لپی رخ داد .
اما در مورد سود وصنعت باید ببینیم که آیا این سود 100 تومانی در سال های آتی تداوم خواهد داشت یا خیر که با توجه به وضعیت زیر مجوعه ها قطعا اینگونه خواهد بود حال اگر پی به ای بازار را 4 در نظر بگیریم و بخواهیم پی به ای بازار را به وصنعت بدهیم باید قیمت 400 تومان داشته باشد .
از نظر من وصنعت قابلیت تکرار این سود را نخواهد داشت
و سود هموار شده وصنعت حدود 40 تا 45 تومان خواهد بود
اعداد بالای 270 تومان برای وصنعت گران خواهد بودریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
[QUOTE=آریو;367542]با سلام
اعداد بالای 270 تومان برای وصنعت گران خواهد بود [/QUO
وصنعت سهمی است که سال 90 ، 346 ریال و سال 91 ، 308 ریال سود ساخته که بیشتر آن سود حاصل از سرمایه گذاری ها بود .
اگر میزان تغییر سودآوری زیر مجموعه های وصنعت در سال 92 را با سالهای 90 و 91 مقایسه کنیم ، وصنعت کلی سهام شیران و واتی در پرتفوی خود دارد که در مقایسه با 2 سال قبل سودشان حدود 3 برابر شده است ، دو سال قبل سود واتی برای وصنعت 30 تومان بود که الان به 100 تومان رسیده و مشابه همین حالت برای شیران رخ داده است . وصنعت کلی سهام شنفت داره که خود شما وضعیتش را بهتر از من می دانید که وضعیت این سهم چگونه است و سود این سهم نیز بیش از 3 برابر شده است . از گروه غذایی کلی سهام غگل دارد که این سهم هم افزایش سودآوری زیادی را داشته است . کلی سهام خودرو و سیمان و مپنا و حفاری و وبشهر و ولصنم هم دارد که همگی با رشد سودآوری همراه هستند و وضعیت خوبی در آینده خواهند داشت .
با توجه به موارد ذکر شده سود عملیاتی یا سود حاصل از سرمایه گذاری های وصنعت در سالهای آینده حداقل 70 تومان خواهد بود که با فروش بلوک خودرو و جایگزینی سهمهای سودده ، این سود افزایش می یابد .
حال فرض کنید در بدترین حالت سود امسال را 100 تومان و سود مداوم سالهای آتی را حداقل 70 تومان بدون فروش سرمایه گذاری ها در آینده در نظر بگیریم . اگر تقسیم سود را هم 50 درصد در نظر بگیریم یعنی حدود 50 تومان ، و بعد از مجمع پی به ای 4 برای سال آینده به سهم بدهیم ، میشود 4*70+50=330 تومان ، یعنی در بدترین حالت ممکن و خیلی خیلی بدبینانه نگاه کنیم باید کف قیمت سهم 330 قبل از مجمع داشته باشد و در حالت خوشبینانه در صورت تعدیل های مثبت خوب از طرف واتی و شیران و شنفت و سفارس و وبشهر و غگل کف قیمت سهم قبل از مجمع باید حوالی 400 تومان باشد .
نظر
-
[QUOTE=buodan;367562]در اصل توسط آریو پست شده است View Postبا سلام
اعداد بالای 270 تومان برای وصنعت گران خواهد بود [/QUO
وصنعت سهمی است که سال 90 ، 346 ریال و سال 91 ، 308 ریال سود ساخته که بیشتر آن سود حاصل از سرمایه گذاری ها بود .
اگر میزان تغییر سودآوری زیر مجموعه های وصنعت در سال 92 را با سالهای 90 و 91 مقایسه کنیم ، وصنعت کلی سهام شیران و واتی در پرتفوی خود دارد که در مقایسه با 2 سال قبل سودشان حدود 3 برابر شده است ، دو سال قبل سود واتی برای وصنعت 30 تومان بود که الان به 100 تومان رسیده و مشابه همین حالت برای شیران رخ داده است . وصنعت کلی سهام شنفت داره که خود شما وضعیتش را بهتر از من می دانید که وضعیت این سهم چگونه است و سود این سهم نیز بیش از 3 برابر شده است . از گروه غذایی کلی سهام غگل دارد که این سهم هم افزایش سودآوری زیادی را داشته است . کلی سهام خودرو و سیمان و مپنا و حفاری و وبشهر و ولصنم هم دارد که همگی با رشد سودآوری همراه هستند و وضعیت خوبی در آینده خواهند داشت .
با توجه به موارد ذکر شده سود عملیاتی یا سود حاصل از سرمایه گذاری های وصنعت در سالهای آینده حداقل 70 تومان خواهد بود که با فروش بلوک خودرو و جایگزینی سهمهای سودده ، این سود افزایش می یابد .
حال فرض کنید در بدترین حالت سود امسال را 100 تومان و سود مداوم سالهای آتی را حداقل 70 تومان بدون فروش سرمایه گذاری ها در آینده در نظر بگیریم . اگر تقسیم سود را هم 50 درصد در نظر بگیریم یعنی حدود 50 تومان ، و بعد از مجمع پی به ای 4 برای سال آینده به سهم بدهیم ، میشود 4*70+50=330 تومان ، یعنی در بدترین حالت ممکن و خیلی خیلی بدبینانه نگاه کنیم باید کف قیمت سهم 330 قبل از مجمع داشته باشد و در حالت خوشبینانه در صورت تعدیل های مثبت خوب از طرف واتی و شیران و شنفت و سفارس و وبشهر و غگل کف قیمت سهم قبل از مجمع باید حوالی 400 تومان باشد .
سود امسال وصنعت فراتر از 45 تومان نخواهد بود با پی به ای 4 میشود 180 تومان ... که به 55 تومان برگشت ذخایر میشود 235 تومان ...
البته
در مجمع
5*45=225
+
55
=
280 تومان
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
[QUOTE=آریو;367568]در اصل توسط buodan پست شده است View Post
سود امسال وصنعت فراتر از 45 تومان نخواهد بود با پی به ای 4 میشود 180 تومان ... که به 55 تومان برگشت ذخایر میشود 235 تومان ...
البته
در مجمع
5*45=225
+
55
=
280 تومان
با سود سال 90 و 91 پرتفوی ، وصنعت بالای 30 تومان سود می ساخت ، حالا با 2 تا 3 برابر شدن سود سهام های موجود در پرتفوی قطعا بالای 70 فقط سود عملیاتی وصنعت می باشد که با فروش سهام تا 100 تومان هم قابل افزایش است ، یعنی باید سود مداوم یا هموار سهم را بین 70 تا 100 تومان در نطر بگیریم .
نظر
-
آریو جان ، یک جایی باید یک چیزی باشد چون اکنون سقف بلند مدت شکسته و روی آن تثبیت شده و وصنعت دیگر زیر 250 نخواهد بود و بازهم از منظر تکنیکالی هدف تا نزدیک 400 در کوتاه مدت و 780 در بلندمدت( تا پایان شهریور سال آینده) دستیافتنی است.آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/08/23, 13:31.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
یادته 6 ماه قبل در تایپیک قند اصفهان با هم یک بحثی بر سر قیمت قند اصفهان داشتیم و من می گفتم قصفها زیر 3000 نمیرود و در 3000 قند اصفهان میخریدم و میگفتم قصفها حدود 1000 تومان سود می سازد و باید قیمت بالای 6000 و 7000 داشته باشد و شما قبول نمی کردی و می گفتی قصفها در 3000 ارزش خرید ندارد ، حالا میتونی بهم قیمت قصفها و بازدهی آن در 6 ماه قبل را بگی؟ بله قند اصفهان بیش از 200 درصد در 6 ماه گذشته سود داد .
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postیادته 6 ماه قبل در تایپیک قند اصفهان با هم یک بحثی بر سر قیمت قند اصفهان داشتیم و من می گفتم قصفها زیر 3000 نمیرود و در 3000 قند اصفهان میخریدم و میگفتم قصفها حدود 1000 تومان سود می سازد و باید قیمت بالای 6000 و 7000 داشته باشد و شما قبول نمی کردی و می گفتی قصفها در 3000 ارزش خرید ندارد ، حالا میتونی بهم قیمت قصفها و بازدهی آن در 6 ماه قبل را بگی؟ بله قند اصفهان بیش از 200 درصد در 6 ماه گذشته سود داد .
شما به رشد
چکاوه
کساوه
کچینی
سفارس
فولای
لسرما
و... نگاه کنید که با سایر دوستان مورد توجه بود
بنده منکر اصفهان نبودم ... در هر شرایط بازار من سهم ها رو با بقیه مقایسه میکنم ...
وقتی اصفهان 200 درصد رشد کرد به لطف افزایش سرمایه بقیه سهم های مد نظر 300 تا 400 درصد رشد کردند !
در جواب کیوان عزیز بگم که من نمیگم وصنعت رشد نمیکنه ... من میگم وصنعت بیشتر از 280 تومان نمی ارزد ...
عامل رشد میتواند چیزی بجز ارزندگی سهم باشدریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postآریو جان ، یک جایی باید یک چیزی باشد چون اکنون سقف بلند مدت شکسته و روی آن تثبیت شده و وصنعت دیگر زیر 250 نخواهد بود و بازهم از منظر تکنیکالی هدف تا نزدیک 400 در کوتاه مدت و 780 در بلندمدت( تا پایان شهریور سال آینده) دستیافتنی است.
احتمالا وصنعت بالای 300 یا 400 به کمک یک بالن دیگه به اونجا خواهد رسیدریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
درود بر جناب آریو عزیز...
از نظر تکنیکال که جناب کیوان نظرشون رو گفتن ... ببینید اگر تحلیل تکنیکال به هدفی می رسد قطعا باید دلیل بنیادی پشتش باشه
که اگر نباشه همون بحث حباب پیش می یاد....
به نظر من تحلیل شما ابدا در مورد وصنعت صادق نیست و نمی توان اینقدر ساده به وصنعت نگاه کرد
ببینید شما در تحلیل بنیادی برای بلند مدت حق ندارید به وصنعت پی بر ای 4 بدید چون وصنعت شامل سهام سیمانی با پی بر ای گروه 7
و سهام خودرویی با پی بر ای گروهی 17 می باشد حالا اگر به 30% سبد هم پی بر ای 4 بدیم پی بر ای میانگین حدود 9 میشه...
چون سرمایه گذاری هست 0.8 این پی بر ای رو می گیره که میشه 7.2.......
قطعا شما می دونید که معنیش چیه..........
یعنی بازار انتظار داره سهام گروه سیمانی و خودرویی رشد سود دهی داشته باشند....
یعنی قطعا وصنعت در سالهای اتی درصد رشد سوددهی بالایی خواهد داشت....
چون به وسپه اشراف کامل دارید مقایسه ای با وسپه انجام میدم....
پی بر ای پورتفوی وسپه 5 هست یعنی وسپه پی بر ای 4 می گیره....با محاسبات خودتون 53 تومن امسال تقسیم میکنه 65 تومن eps سال دیگشه...
یعنی باید به 65*4+53 یعنی باید به 313 تومان برسه برای بلند مدت هم با رشد 9% (طبق محاسبات خودتون) در دو سال اتی
و رشد 4% بلند مدت در مدل تنزیل (DDM) و K=25% با توجه به پی بر ای 4 عدد 2969 بدست میاد که با توجه به اعدادی که
گذاشتیم نوعی حداقل است....(عکس شو گذاشتم)
اما وصنعت ....
امسال 112 تومان در میاره.... 55 تومانش ذخیره هست(پی بر ای 1)
شما میگید سال اینده 40تا 45 در میاره من عددم بالاتره اما همون 45 رو در نظر می گیریم و سود امسالش هم
40 در نظر میگیریم میشه 55+40+45*7 که میشه 410 تومان....
اما با DDM اگر فرض کنیم رشد سوداوری بلند مدتش مثل سپه باشه رشد کوتاه مدت هم براش در نظر نگیریم
با توجه به پی بر ای پورتفو K=14 ارزش میشه416 البته باید اون 55 تومن هم بهش اضافه کرد
اگر هم رشدسوداوری 10% در دو سال اینده براش در نظر بگیریم عدد بالاتر میره که خوش بینانه هست
نتیجه این که اگر وسپه بخواد 300 تومن بشه باید وصنعت هم 420 تومن بشه....
rfzg.jpg
sa.jpg
sdsf.jpg
spah.jpgفرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
نظر