مپنا و ولصنم همچنان روندشون ادامه داره و روزی 4% میرن بالا سفارس هم به نظر میرسه یه خورده باید استراحت کنه و خودرو داره جاشو تو افزایش NAV روزانۀ وصنعت پر می کنه .... به هر حال همچنان هر روز NAV وصنعت در حال افزایشه... وصنعت به حالتی رسیده که حتی اگه تمام سهام اصلیشم برای چند روز منفی بشن باز هم تو این قیمت ارزندست و یکی از کم ریسک های بازار....به نظر من بازار نباید توقع تقسیم بالای سود از سهم داشته باشه اما متاسفانه این توقع هست و سهامدارا دنبال بالای 80 تومن برای امسال هستند و اگه تو گزارش بعدی مبلغ کمتری از طرف هیئت مدیره پیشنهاد بشه ممکنه روند رو کمی خراب کنه ... ولی از نظر من هر نزولی در قیمت وصنعت فقط فرصت خرید هست...
سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
Collapse
X
-
وصنعت امروز با شکستن سقف قبلی خود سیگنال قوی خرید صادر کرد.مبارک سهامداران.هدف بعدی سهم 420 تومان
نظر
-
-
امروز صبح اخرین پله خرید رو هم انجام خواهم داد.وصنعت با شکستن سقف فبلی خود در موج صعودی قرار دارد.
نظر
-
-
در اصل توسط amirali468 پست شده است View Postبامنفی شدن سیمانی ها بعید می دونم .کم کم هم باید بره مجمع .پس کیفرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
پاسخ : سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
.سلام دوستانشناوره وصنعت با اظافه شدن بانک پارسیان به عنوان سهامداره جدید عمده بالای 1 درصد بدجوری در حال کوچک شدن میباشد و فنر سهم درحال جمع شدن میباشد.ورود حقوقی پارسیان را به فال نیک میگیریم.منتظره ازاد شدن این فنره جمع شده باشید.
سهام دار جدید بالای یک درصد وصنعت رخ نمود .
بانك صنعت ومعدن-سهامي خاص- 889 m 59.250 شركت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي نفت سهامي خاص 250 m 16.660 شركت ليزينگ صنعت ومعدن-سهامي عام- 138 m 9.170 شركت سرمايه گذاري ايران وفرانسه-سهامي خاص- 19 m 1.270 بانك پارسيان-سهامي عام- 17 m 1.110
شناور جدید سهم 13%
نظر
-
توقف نمادهاي معاملاتي ثامان، قشكر، وصنعت: به اطلاع مي رساند، در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركت هاي سامان گستر اصفهان، شكر شاهرود جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه به منظور تصويب صورتهاي مالي و سرمايه گذاري صنعت و معدن جهت برگزاري مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده به منظور انتخاب اعضاي هيات مديره، متوقف خواهند شد. مديريت بازار«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
-
مجمع سالیانه احتمالا 3 ،4 ماهه دیگست.سهم هم احتمالا همین هفته باز میشه...
اما در مورد اطلاعاتی که مدیر عامل شرکت در مجمع امروز ارائه داد..:
گفته شد که شرکت روی5 صنعت به صورت تقریبا مساوی سرمایه گذاری کرده.ارزش روز سهام بورسی 600 میلیارد اعلام شد و گفته شد که ارزش سهام خارج بورسی بیش از دو برابر شده.ناو شرکت بدون احتساب رشد شرکتهای خارج بورس 470 تومان اعلام شد. و گفته شد که شرکت 282 میلیارد مازاد داره...شرکت قصد داره از سرمایه گذاری های خارج بورس کاسته و به سرمایه گذاری بیشتر در بورس روی بیاره.
شرکت افزایش سرمایه 100% رو در برنامه خودش داره و گفته شد اگر مشکلات حقوقی سهامدار عمده حل بشه افزایش سرمایه قطعی است و برآورد مدیر عامل از سود سهامداران ناشی از افزایش قیمت بعد از افزایش سرمایه 40% بود.در ضمن مثل اینکه شرکت تونسته بدهی تاریخی خودش به بانک صنعت و معدن رو هم بپردازه.
اطلاعاتی هم شخصا از مدیر مالی شرکت گرفتم...
شرکت امسال نزدیک 120 تومان سود شناسایی کرده ... 14 میلیارد ذخیره باقی مانده آزاد نشده و افزایش سود از خرید و فروش سهام حاصل شده... پورتفوی آذر ماه به زودی روی کدال میاد و حدود 7 تومان در آذر سود شناسایی شده...برآورد مدیر مالی از سود سال آینده بالاتر از 60 تومان بود و ایشون گفتن که تو همین چند روزه 6 میلیارد شرکت از خرید و فروش سود شناسایی کرده(4 تومن به ازای هر سهم فقط در چند روز کاری)... گویی شرکت قصد فروش بلوک ایران خودرو را ندارد...
سیاست شرکت کسب سود از خرید و فروش سهام هست. و به نظر بنده سال آینده بیش از 70 تومان سود خواهد ساخت.حالا به این 70 تومن پی بر ای 5 بدید و به اون 120 تومان امسال رو هم اضافه کنید .... ببینید حداقل قیمت سهم چقدر باید باشه.فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
.با گرم شدن ادامه مذاکرات از 4 شنبه کل بازار صف خرید خواهد شد وصنعت تو این قیمتها یکی از مفت ترین سه های بازار میباشد که یواشکی بازگشایی شده.فروش بلوک بانک پارسیان توسط ایرانخودرو تاثیره خوبی رو وصنعت هم خواهد داشت.
نظر
نظر