کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان خواهش میکنم صبر کنین
بذارید صف فروش بشه
اینجوری خیلی خوبه
بازار+ بخوره و وصنعت - بخوره
وقتی خوب بیاد پایین میشه خرید خوبی داشت
از ان طرف سهام ها رو به صف خرید میدیم میره و وصنعت بر میداریم
عجله نکنین لطفا
با جابجایی سهام بین حقوقی ها به کد شخصی و رنج مثبت اخره وقت حقوقی و اردر 1 میلیونی اخره وقت رو 230 تومان روند نزولی وصنعت به اتمام رسیده.سهم در منطقه استوک فروش قرار دارد از فردا روند معاملات را باید زیره نظر داشت.
تبریک وصنعت تو 3 ماهه عالی کار کرد و 171 ریال پوشش سود داشته.فروشندگان این چند روزه اخیر وصنعت بدجوری نقره داغ خواهند شد. وصنعت در سه ماهه ابتدای سال مالی جدیدش 171 ریال به ازای هر سهم محقق کرده است که نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل رشد 45 درصدی داشته است.شرکت در 12 ماهه واقعی منتهی به 30/9/92 مبلغ 1152 ریال محقق کرده بود
تبریک وصنعت تو 3 ماهه عالی کار کرد و 171 ریال پوشش سود داشته.فروشندگان این چند روزه اخیر وصنعت بدجوری نقره داغ خواهند شد. وصنعت در سه ماهه ابتدای سال مالی جدیدش 171 ریال به ازای هر سهم محقق کرده است که نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل رشد 45 درصدی داشته است.شرکت در 12 ماهه واقعی منتهی به 30/9/92 مبلغ 1152 ریال محقق کرده بود
سودی که وصنعت ساخته بیشتر از محل فروش سرمایه گذاری است
این قابلیت در بازار های منفی به سرعت از بین خواهد رفت و تکرار پذیر نخواهد بود چرا که گزارش برج 12 نشان از شناسایی زیان 2.5 میلیاردی دارد
سود سال گذشته شرکت بیشتر از محل کاهش ذخیره ارزش بوده و قابلیت تکرار ندارد
جنس سود وصنعت سالم نیست و قابلیت تکرار ندارد .. سال گذشته زمانی که وصنعت 300 تومان بود و وسپه 220 تومان بود عرض کردم وسپه بهتر از وصنعت است
وصنعت در مدت برج 5 تا برج 10... از 300 به 350 رسید یعنی 16 درصد رشد
وسپه در همین مدت از 220 به 350 رسید یعنی 60 درصد رشد
الان هم میگم وسپه بسیار از وصنعت ارزنده تر است
و اگر من بودم همین فردا این دو را با هم عوض میکنم
سال گذشته برخی دوستان عمدا خودشان را زدند به آن راه !
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
سودی که وصنعت ساخته بیشتر از محل فروش سرمایه گذاری است
این قابلیت در بازار های منفی به سرعت از بین خواهد رفت و تکرار پذیر نخواهد بود چرا که گزارش برج 12 نشان از شناسایی زیان 2.5 میلیاردی دارد
سود سال گذشته شرکت بیشتر از محل کاهش ذخیره ارزش بوده و قابلیت تکرار ندارد
جنس سود وصنعت سالم نیست و قابلیت تکرار ندارد .. سال گذشته زمانی که وصنعت 300 تومان بود و وسپه 220 تومان بود عرض کردم وسپه بهتر از وصنعت است
وصنعت در مدت برج 5 تا برج 10... از 300 به 350 رسید یعنی 16 درصد رشد
وسپه در همین مدت از 220 به 350 رسید یعنی 60 درصد رشد
الان هم میگم وسپه بسیار از وصنعت ارزنده تر است
و اگر من بودم همین فردا این دو را با هم عوض میکنم
سال گذشته برخی دوستان عمدا خودشان را زدند به آن راه !
کلا ماهیت همه شرکتهای سرمایه گذاری اینجوری میباشد که سود سالانه از فروش سرمایه گذاریها و سود اوری زیر مجموعه ها میباشد.بازار به سود اعلامی شرکتها و و پوشش سود p/e میدهد.در ضمن وصنعت تو پرتفوی بورسی و غیره بورسی خودش پتانسیل و فاند های انفجاری دارد که در اینده نزدیک بلفعل خواهد شد. سهم سود انباشته بالایی دارد و در مجمع سالیانه افزایش سرمایه 100 درصدی در سال جاری تصویب شده.
در مورد وسپه هم خدمت شما دوست گرامی عرض کنم وسپه شناوره بالایی دارد و خیلی سنگین و کند حرکت میکند.و حال روز معدنی ها با افزایش بهره مالکانه زیاد تعریفی نداره ولی وصنعت تو این قیمتها فاند و محرک قوی برای رشد دارد.از جمله سود اور شدن خودرو +فروش بلوک پارسیان.و تعدیل پی در پی زیر مجموعه ها+ افزایش سرمایه از سود انباشته+ورود زیر مجموعه های غیره بورسی سیمان خوزستان
کلا ماهیت همه شرکتهای سرمایه گذاری اینجوری میباشد که سود سالانه از فروش سرمایه گذاریها و سود اوری زیر مجموعه ها میباشد.بازار به سود اعلامی شرکتها و و پوشش سود p/e میدهد.در ضمن وصنعت تو پرتفوی بورسی و غیره بورسی خودش پتانسیل و فاند های انفجاری دارد که در اینده نزدیک بلفعل خواهد شد. سهم سود انباشته بالایی دارد و در مجمع سالیانه افزایش سرمایه 100 درصدی در سال جاری تصویب شده.
در مورد وسپه هم خدمت شما دوست گرامی عرض کنم وسپه شناوره بالایی دارد و خیلی سنگین و کند حرکت میکند.و حال روز معدنی ها با افزایش بهره مالکانه زیاد تعریفی نداره ولی وصنعت تو این قیمتها فاند و محرک قوی برای رشد دارد.از جمله سود اور شدن خودرو +فروش بلوک پارسیان.و تعدیل پی در پی زیر مجموعه ها+ افزایش سرمایه از سود انباشته+ورود زیر مجموعه های غیره بورسی سیمان خوزستان
با سلام ببخشید پابرهنه پریدیم وسط.مدیریت فشل داره وصنعت شما درست میفرمایید ماهیت شرکتهای سرمایه گذاری ها فروش است ولی نه به هر قیمتی.وصنعت اومده دوسال پیش شیران را فروخته 1400تومان شیران تا 6هزارتومان رفتوواتی 80میلیون سهمش رو فروخت متوسط 160 تومان سهم تا 900 تومان رفت ویا بلوک مدیریتی بسویچ را فروخت 250 تومان .درست وسپه سنگین است ولی مطمئنتر از وصنعت با اون مدیریت شوتش است.مهم نیست چقدر سود ساخته وصنعت مهم این است چقدر سود نساخته؟؟؟؟؟
سلام به دوست عزیز
وصنعت سال گذشته 115 تومان سود ساخت حدود 80 درصد آن برگشت کاهش ذخیره ارزش بوده ... و بخش بیشتر مابقی هم از محل فروش سهام ... چرا در سالی که همه سهم های پی به ای حداقل 6 گرفتند وصنعت پی به ای 4 هم نگرفت؟!
برای اینکه این سود غیر قابل تکرار بوده و تکرار ناپذیر .
در مورد سود اوری شرکت های سرمایه گذاری باید دقت کرد
سود شرکت های سرمایه گذاری به دوبخش سود حاصل سرمایه گذاری ها و سود فروش سرمایه گذاری هاست ..
اما شرکت سرمایه گذاری سودی تکرار پذیر و سالمی دارد که ، سود حاصل از سرمایه گذاری های آن بیشتر از سود فروش سرمایه گذاری باشد . و در کنار این مسئله سود حاصل از سرمایه گذاری ها از تنوع بالایی برخوردار باشد و به یک سهم یا صنعت وابسته نباشد
امیدوارم منظورم را فهمانده باشم
ارادتمند شما
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
افزایش سرمایه 154 میلیارد تومانی "شیران" در اردیبهشت ماه
افزایش سرمایه 154 میلیارد تومانی "شیران" در اردیبهشت ماه
به گزارش خبرنگار اکوبورس مجمع با انتخاب هیئت رئیسه مجمع باحضور آقایان داریوش حمیدی بعنوان مدیر عامل وآقای طاهری نماینده بانک صنعت ومعدن و آقای فلک رو نماینده شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند به ترتیب بعنوان ناظران اول و دوم و آقای دانش پور مدیر مالی شرکت بعنوان منشی مجمع و آقای خدیبی بعنوان بازرس مستقل و حسابرس قانونی و نماینده سازمان بورس آقای جعفری رسمیت یافت.
ازین افزایش سرمایه ولصنم واتی و وصنعت هم متنبع خواهند شد.
وصنعت رو دریابید که داره مفت معامله میشه.صف فروش شیران و واتی هم جمع شد.وصنعت با پوشش سود 171 ریالی یکی از بهترین سرمایه گذاریهای بازاره که تونسته تو 3 ماهه پوشش اینچنیینی داشته و افزایش سرمایه 100 درصدی رو هم از سود انباشته در سال جاری در دستور کار قرار دارد و در
پرتفوی خود سوپر مارکتی از انواع اقسام گروه های مختلف بورسی دیده میشود.از جمله خودرو.ولصنم.واتی .شیران.سفارس و.....
تا دقایقی دیگر پیش بسوی صف خرید.
نظر