اگه وصنعت شنبه هم به لطف صبا تامين منفي بخوره فرصت خوبي براي خريد هست. وصنعت رو ميتونيم يك سهم سيماني اما بدون ريسك سيمان در نظر بگيريم.اگه خبر خوبي از سيمانيها بياد اين سهم انفجاري حركت خواهد كرد و اگر هم خبر خاصي در صنعت سيمان نباشه پرتفوي متنوع اون ريسك سهم رو كاهش ميده
سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
Collapse
X
-
ناو سهم با توجه به اخرین پرتفوی ارائه شده توسط دوستان خوبم درشرکت سرمایه گذاری ایرانیان ،حول حوش210تومن براورده شده است.
افزایش25%قیمت سیمان را تمام شده بدانید.
نظر
-
[quote=مصطفي;12285]سلام
فعلا تارگت محدوده 180 بلند مدت هم اگر فاندش تاييد كنه محدوده 400
با درود
جناب مصطفی اگر موج 4 شما 61.8 اصلاح کره است چقدر امکان موج 5 نا تمام را میدهید؟
حال به جای موج 3 ،موج 1 نباشد و بجای 4 موج 2 . یعنی که ما در موج 4 از 1از 3 باشیم
با تشکر از تحلیل هایتان پاینده باشیدفاصله انسان تا شیطان ، باز هم انسان است.
نظر
-
من دیدم دوستان زیادی در تاپیک فاراک مشغولند و این تاپیک کم طرفدار مونده ،برای همین گفتم امشب تو این تاپیک نمودار بزنم ،فردا اونطرف ............
اما وصنعت به مقاومت خورد و چندین علت هم داشت ،در تحلیل قبل هم به این سطح اشاره شده بود .......
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postبا عرض سلام و صبح بخیر خدمت دوستان عزیز
خلاصه :
هدف اول حدود 140-145 ( الگوی هارمونیک + الیوت)
هدف دوم حدود 155 (الیوت)
هدف سوم حدود 170 (الیوت + سرو شانه کانسولیدیشن)
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان
اما اینکه سهم تا کجا نزول خواهد کرد ،به اعتقاد من این سهم نهایتا پول بک به نک لاین بزنه که تا اونجا هم زیاد فاصله نداریم حدود 134 خواهد بود ........
اما علاوه بر نمودارهای قبلی که تارگت رو مشخص کرده بودم با روش دیگه ایی هم تارگت 170-175 تومن در شکل بالا مشخص شده که اون هم برخورد دوکانال با هم هست که مقاومت قوی میسازه .......
و خلاصه اینکه :
حمایت 134 (با تلورنس چند تومن)
هدف 170-175 (با تلورنس چند تومن) البته فعلا ;)
درود بر همه عزیزانسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postمن دیدم دوستان زیادی در تاپیک فاراک مشغولند و این تاپیک کم طرفدار مونده ،برای همین گفتم امشب تو این تاپیک نمودار بزنم ،فردا اونطرف ............
اما وصنعت به مقاومت خورد و چندین علت هم داشت ،در تحلیل قبل هم به این سطح اشاره شده بود .......
اما وضعیت موجود سهم ،دورنمای سهم به قرار زیر هست............
.........
اما اینکه سهم تا کجا نزول خواهد کرد ،به اعتقاد من این سهم نهایتا پول بک به نک لاین بزنه که تا اونجا هم زیاد فاصله نداریم حدود 134 خواهد بود ........
اما علاوه بر نمودارهای قبلی که تارگت رو مشخص کرده بودم با روش دیگه ایی هم تارگت 170-175 تومن در شکل بالا مشخص شده که اون هم برخورد دوکانال با هم هست که مقاومت قوی میسازه .......
و خلاصه اینکه :
درود بر همه عزیزان
فقط يه خط معروف تو اين نمودار من ديدم (خط تاثير ) كه به رنگ بنفش هست و نقاط برگشت رو تاچ ميكنه
كه با اين حساب قطعآ بايد در همين قيمتاي 136-138 دوباره تاچ بشه و برگردونه نمودارو به شرح ذيل :
بازم تنكس[COLOR="blue"]ناگهـــــان پــــرده برانداختـــهای یعنی چه .. مست از خانه بـــرون تاختهای یعنی چه
زلف در دست صبا گوش به فرمـــــان رقيب.. این چنین با همه درساختهای یعنی چه
شــــــــاه خوبانی و منظور گدایان شدهای .. قــــــدر این مرتبه نشناختهای یعنی چه
نه ســــــر زلف خود اول تو به دستم دادی .. بازم از پــــــــــای درانداختهای یعنی چه
سخنت رمز دهان گفت و کمر سر میــــان .. و از میـــــان تیغ به ما آختهای یعنی چه [/COLOR]:x
نظر
-
این نگاهی کوتاه مدت برای وصنعت است برای کسانیکه که می خواهند روند هفته اینده سهم را بدانند. به نظر قیمت در حال شکل دادن به الگویی مثلث مانند است چیزی شبیه پرچم مثلثی و یا ... . که منطقی به نظر می رسد . مکثی کوتاه جهت ادامه روند.خوبی این قضیه این است که زمان و هدف قیمتی را تا حدی نشان می دهد. خارج شدن قیمت از این الگو به نظر مطمئن ترین زمان جهت خرید است. به نظر نوسانات قیمت در درون این الگو در روزهای آتی رقم بخورد. و هدفی بین 170 تا 175 دارد.[IMG][/IMG]
فاصله انسان تا شیطان ، باز هم انسان است.
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postمن دیدم دوستان زیادی در تاپیک فاراک مشغولند و این تاپیک کم طرفدار مونده ،برای همین گفتم امشب تو این تاپیک نمودار بزنم ،فردا اونطرف ............
اما وضعیت موجود سهم ،دورنمای سهم به قرار زیر هست............
و خلاصه اینکه :
درود بر همه عزیزان
آقا این سایت مال مشهدیاست
ماشالله مشهدیا این سایتو قرق کردن
حجت خان
جناب هالی
سرکار خانم پانی
احتشام عزیز. عه احتشام عزیز که خودمم ببخشید اصلا حواسم نبود.
چی داشتم میگفتم؟ آها در مورد وصنعت. جناب هالی با عرض معذرت از شما و همه تکنیکالیستهای عزیز من فکر میکنم در مورد وصنعت بازار به نمودار تعدیل نشده بیشتر اعتماد کرده تا تعدیل شده. در نمودار تعدیل نشده وصنعت دقیقا روی 138 یک حمایت بتنی داره و الان 4 روزه دقیقا کف سهم رو همین قیمت معامله میشه. در حالی که با این عرضه ها راحت باید حداقل تا 132- 135 پایین میومد. نمودارشو میزارم ببینید.
پ.ن. دوستانی که احتمالا در این سایت بنده رو نمیشناسن خدمتشون عرض کنم نمودارهای بنده فقط و فقط یه نقاشیه چون سر سوزن از تکنیکال چیزی نمیدونم. خواهشا به هیچ وجه من الوجوه بهش اعتماد نکنین. اعتماد که چه عرض کنم اصلا نگاه نکنین.
[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]
نظر
-
داشتم عکس بالایی رو آپلود میکردم. آپلودش که تموم شد پیغام داد که مرور گر شما مشکل داره اگه با مسئولیت خودتون قبول میکنین ادامه بدین. منم مسئولیتشو به عهده گرفتم اکی رو زدم. میگم یه وقت برام مشکلی پیش نیاد. نیان منو بگیرن بگن خودت مسئولیتشو قبول کردی. به جان خودم تو این مملکت هیچی بعید نیست. تا بیای ثابت کنی که بابا جان اون فقط یه نمودار بود 2 تا کوزه اب خنک بستن به خیکت. حالا بیا درستش کن. میگم الان شما تصویر رو دارین؟ خش خشی برفکی چیزی نداره؟.( آقا این سایت شما چرا شکلکاش کار نمیکنه)[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط مراليخ پست شده است View Post
بله قطعا فرمایش شما درسته ،این خط هم وجود داره ،از زوایای دیگه و با بررسی فیبو و همچنین تعدادی از خطوط گن این ناحیه ،تراکمی از حمایتها وجود داره که از مقداری بالاتر از خط روند داخلی که زحمت رسمش رو کشیدین شروع میشه و تا همون حدود پول به نک لاین خاتمه پیدا میکنه ،و البته این بین خط ترسیمی جنابعالی هم خط مهمی خواهد بود .
درود بر شماسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در اصل توسط احتشام پست شده است View Postداشتم عکس بالایی رو آپلود میکردم. آپلودش که تموم شد پیغام داد که مرور گر شما مشکل داره اگه با مسئولیت خودتون قبول میکنین ادامه بدین. منم مسئولیتشو به عهده گرفتم اکی رو زدم. میگم یه وقت برام مشکلی پیش نیاد. نیان منو بگیرن بگن خودت مسئولیتشو قبول کردی. به جان خودم تو این مملکت هیچی بعید نیست. تا بیای ثابت کنی که بابا جان اون فقط یه نمودار بود 2 تا کوزه اب خنک بستن به خیکت. حالا بیا درستش کن. میگم الان شما تصویر رو دارین؟ خش خشی برفکی چیزی نداره؟.( آقا این سایت شما چرا شکلکاش کار نمیکنه)
آقا شما مطمئن باشین این سایت متعلق به خودتون و تمام دوستان دیگست(البته این جمله من یه مقدار حکم حاتم بخشی داره ،چون بنده هم مهمانم ولی با اطمینانی که از بزرگواری ادمین دارم میتونم از جانب ایشون عرض کنم )
خیلی از زیارت شما خوشحالم و منتظر نمودارهای تکنیکال و همچنین فراتکنیکال خاص خودتون هستم که همیشه لذت بردم ...........
ارادتمندمسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در اصل توسط احتشام پست شده است View Postدرود بر همشهری نازنینم جناب هالی عزیز
آقا این سایت مال مشهدیاست
ماشالله مشهدیا این سایتو قرق کردن
حجت خان
جناب هالی
سرکار خانم پانی
احتشام عزیز. عه احتشام عزیز که خودمم ببخشید اصلا حواسم نبود.
چی داشتم میگفتم؟ آها در مورد وصنعت. جناب هالی با عرض معذرت از شما و همه تکنیکالیستهای عزیز من فکر میکنم در مورد وصنعت بازار به نمودار تعدیل نشده بیشتر اعتماد کرده تا تعدیل شده. در نمودار تعدیل نشده وصنعت دقیقا روی 138 یک حمایت بتنی داره و الان 4 روزه دقیقا کف سهم رو همین قیمت معامله میشه. در حالی که با این عرضه ها راحت باید حداقل تا 132- 135 پایین میومد. نمودارشو میزارم ببینید.
پ.ن. دوستانی که احتمالا در این سایت بنده رو نمیشناسن خدمتشون عرض کنم نمودارهای بنده فقط و فقط یه نقاشیه چون سر سوزن از تکنیکال چیزی نمیدونم. خواهشا به هیچ وجه من الوجوه بهش اعتماد نکنین. اعتماد که چه عرض کنم اصلا نگاه نکنین.
نظر
نظر