رادياتور ايران‌ (ختور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هادی پورحامدی
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 202

پاسخ : رادياتور ايران‌ (ختور)

در اصل توسط Sam1362 پست شده است View Post
    میترسم بازم واسه 9 ماهه مثل 6ماهه سودشون رو پنهان کنن. آخه اگه قراره واسه 9 ماهه تعدیل توپول بده چرا باید حسابرسی 6 ماهه 80 تومن اعلام کنه؟
    خدا کنه گزارش واقعی بدن
    حداقل 100 اعلام میشه که بستن

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 9 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی نشده)

9 ماهه 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 52 درصد افزایش
      2- سود ناخالص : 84 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 169 درصد افزایش
      4- سود خالص : 344 درصد افزایش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 736 ریال

نظر

• irandarab
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 860

دوستان ببخشید کسی خبری از ختور داره چرا باز نمیشه ؟ متشکرم اگر دلیلش را بگوئید

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت رادياتور ايران طی نامه شماره مورخ 1393/11/04 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1393/12/29 با سرمایه 140,000 میلیون ریال مبلغ 1,031 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تعدیل مثبت 28.55 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 71 درصدی سود در 9 ماهه

سایر اطلاعات:
          1- اطلاعات شرکت اصلي :

1-1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را در تاريخ هاي 09/12/91 ، 29/02/92 (حسابرسي شده) و 02/05/92 مبلغ 18 ريال ، در تاريخ 16/07/92 مبلغ 68 ريال و در تاريخ هاي 11/10/92 ، 30/10/92 ، 28/12/92 و 07/02/93(حسابرسي شده ) مبلغ 226 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 581 ريال و بر اساس صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 582 ريال به ازاي هر سهم محقق گرديد .

2-1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/93 را در تاريخ هاي 10/12/92 و 28/12/92 (حسابرسي شده ) مبلغ 316 ريال ، در تاريخ 05/05/93 مبلغ 650 ريال و در تاريخ 10/09/93 مبلغ 745 ريال و در تاريخ 22/10/93 مبلغ 802 ريال اعلام نموده بود . شرکت دلايل تعديل را" دليل تغييرات در افزايش پيش بيني ها،افزايش درآمدهاي غير عملياتي وسود سپرده هاي بانکي و تغيير حجم و ترکيب فروش ميباشد " اعلام نموده است .

2- اطلاعات تلفيقي گروه :

1-2) مطابق صورتهاي مالي تلفيقي حسابرسي نشده و شده سود هر سهم تلفيقي سال مالي 1392 به ترتيب مبلغ 855 و 857 ريال محقق گرديد.

2-2)عليرغم پيگيريهاي بعمل آمده شرکت تاکنون اطلاعات پيش بيني شده تلفيقي سال مالي 1393 را ارايه ننموده است. مطابق با بند 3 گزارش حسابرس مستقل " اطلاعات مالي، صورت سود و زيان پيش بيني شده براي سال مالي منتهي به29 اسفند ماه 1393، جهت شرکت اصلي ارائه گرديده و شامل اطلاعات مالي شرکتهاي فرعي نمي باشد."

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت رادياتور ايران طی نامه شماره مورخ 1393/11/04 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1393/12/29 با سرمایه 140,000 میلیون ریال مبلغ 1,031 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تعدیل مثبت 28.55 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 71 درصدی سود در 9 ماهه

سایر اطلاعات:
            1- اطلاعات شرکت اصلي :

1-1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را در تاريخ هاي 09/12/91 ، 29/02/92 (حسابرسي شده) و 02/05/92 مبلغ 18 ريال ، در تاريخ 16/07/92 مبلغ 68 ريال و در تاريخ هاي 11/10/92 ، 30/10/92 ، 28/12/92 و 07/02/93(حسابرسي شده ) مبلغ 226 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 581 ريال و بر اساس صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 582 ريال به ازاي هر سهم محقق گرديد .

2-1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/93 را در تاريخ هاي 10/12/92 و 28/12/92 (حسابرسي شده ) مبلغ 316 ريال ، در تاريخ 05/05/93 مبلغ 650 ريال و در تاريخ 10/09/93 مبلغ 745 ريال و در تاريخ 22/10/93 مبلغ 802 ريال اعلام نموده بود . شرکت دلايل تعديل را" دليل تغييرات در افزايش پيش بيني ها،افزايش درآمدهاي غير عملياتي وسود سپرده هاي بانکي و تغيير حجم و ترکيب فروش ميباشد " اعلام نموده است .

2- اطلاعات تلفيقي گروه :

1-2) مطابق صورتهاي مالي تلفيقي حسابرسي نشده و شده سود هر سهم تلفيقي سال مالي 1392 به ترتيب مبلغ 855 و 857 ريال محقق گرديد.

2-2)عليرغم پيگيريهاي بعمل آمده شرکت تاکنون اطلاعات پيش بيني شده تلفيقي سال مالي 1393 را ارايه ننموده است. مطابق با بند 3 گزارش حسابرس مستقل " اطلاعات مالي، صورت سود و زيان پيش بيني شده براي سال مالي منتهي به29 اسفند ماه 1393، جهت شرکت اصلي ارائه گرديده و شامل اطلاعات مالي شرکتهاي فرعي نمي باشد."
            فرق سهام P/E بالا با سهام P/E پایین اینه ها...

زمانی که P/E نجومی واقعی می گرفت معلوم بود خبریه...

البته هر P/E بالایی اینطور نمیشه ها...باید تحقیق کرد آیا علت داره یا نه مثلا از سر سفته بازیست یا هیجان

رشد سود...رشد شرکت...

سهام P/E پایین نشانه ضعف شرکت است

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

با توجه به تعدیلش انتظار می رفت با قیمت بالاتری باز بشه:-?? هر چند هم که تعدیلش غیر عملیاتی باشه
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

به نظر رو قیمت 600 میشه به خریدش فکر کرد.....شاید فردا رو 610 هم برای خرید بد نباشه

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                  با توجه به تعدیلش انتظار می رفت با قیمت بالاتری باز بشه:-?? هر چند هم که تعدیلش غیر عملیاتی باشه

کتاب ارزش گذاری سهام بر اساس p/e رو فکر کنم خیلی تو این سایت و سایت های دیگه تبلیغ کردم اما کسی نمیخونه

شما بخون علت این قیمت ختور رو می فهمی

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

کتاب ارزش گذاری سهام بر اساس p/e رو فکر کنم خیلی تو این سایت و سایت های دیگه تبلیغ کردم اما کسی نمیخونه

شما بخون علت این قیمت ختور رو می فهمی
                    قیمت ختور به خاطر یه گروهه که رو سهم فعال هستش و کنترلش میکنه و از طرفی هم واگرایی منفی داشت
                    اینجور کتاب هایی مفت ارزش ندارن
                    تجربه بالاتر از همه این کتابا هستش مخصوصا تو بورس ایران بخاطر همین هستش که هر کی میره دنبال کتاب و ......به قول خودش علامه میشه خیلی راحت پولاشو تو بروس میزاره و در میره
                    ..........
                    ارزش گذاری جوک قشنگیه اونم تو بورس ایران

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

قیمت ختور به خاطر یه گروهه که رو سهم فعال هستش و کنترلش میکنه و از طرفی هم واگرایی منفی داشت
                      اینجور کتاب هایی مفت ارزش ندارن
                      تجربه بالاتر از همه این کتابا هستش مخصوصا تو بورس ایران بخاطر همین هستش که هر کی میره دنبال کتاب و ......به قول خودش علامه میشه خیلی راحت پولاشو تو بروس میزاره و در میره
                      ..........
                      ارزش گذاری جوک قشنگیه اونم تو بورس ایران

خب چون شما گویا حال نداری بری بخونی من برات میگم علت این قیمت ختور چیه...

وقتی یک شرکت از نگاه خریداران با ارزش باشه p/e اون شروع می کنه به افزایش توسط افزایش قیمت

بعد از مدتی که این p/e به مرز هیجانی رسید مثل زمانی که سایپا p/e 200 داشت قیمت وای میسته ببینه ایا بنیاد میتونه به این انتظارات پاسخ بده

در صورتی که بنیاد هم شروع به رشد بکنه کم کم p/e هیجانی توسط افزایش سود شرکت کاهش پیدا می کنه و به حالت تعادل خواهد رسید

متاسفانه ما هنوز یاد نگرفته ایم وقتی سهمی p/e آینده اش را پیش پیش می گیرد را بفروشیم و اگر بعد تعدیل مثل این منفی باز شود اسم ارزش گذاری سهام را جوک می گذاریم

شما p/e هیجانی دادی و سفته بازا خیلی وقته خالی کردند و شما خبر نداری

اتفاقا برای سفته بازی باید از سهام با بنیاد و حاشیه ای استفاده کرد...مثل ختور،ونفت،پتایر و...

من هم در این بازار بودم و این تجربه رو من رو درباره p/e قبول کن...تجربه من رو دوباره تجربه نکن

خواه پند گیر خواه ملال
                      آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/02/02, 19:29.

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

خب چون شما گویا حال نداری بری بخونی من برات میگم علت این قیمت ختور چیه...

ببین بچه جان شما این ها رو تازه داری یاد میگری من همشون رو ملکه ذهنم کردم

این حکم کلی رو نمیشه واسه همه سهام صادق دونست بعضی مواقع امثال جنابتان یه سهم رو با پی بر ای بالا میخره فکر میکنه خبریه بعد می بینه نه خبر نبوده فقط این وسط سر اون کلاه رفته نمونش خیلی زیاده

برعکسش هم هست یه زمان هم یه سهم رو در قیمت پایین میفروشن در حالی که نمیدونن اوضاع شرکت چطوره نمونش هم زیاده

هر سهمی رو نمیشه با یه کتاب که داره کلیات رو میگه ارزش گذاری کرد واسه همینه که من میگم جوک هستش

انشاء الله تجربه ات زیاد میشه معنای حرفای من رو خواهی فهمید

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

ببین بچه جان شما این ها رو تازه داری یاد میگری من همشون رو ملکه ذهنم کردم

این حکم کلی رو نمیشه واسه همه سهام صادق دونست بعضی مواقع امثال جنابتان یه سهم رو با پی بر ای بالا میخره فکر میکنه خبریه بعد می بینه نه خبر نبوده فقط این وسط سر اون کلاه رفته نمونش خیلی زیاده

برعکسش هم هست یه زمان هم یه سهم رو در قیمت پایین میفروشن در حالی که نمیدونن اوضاع شرکت چطوره نمونش هم زیاده

هر سهمی رو نمیشه با یه کتاب که داره کلیات رو میگه ارزش گذاری کرد واسه همینه که من میگم جوک هستش

انشاء الله تجربه ات زیاد میشه معنای حرفای من رو خواهی فهمید
                          از شما انتظار چنین ادبیاتی رو نداشتم

مشکل اینجاست که من بخشی از کتاب رو برای شما گفتم

به طور کلی p/e باید بررسی شود که علتش چیست

اما اینجا بحث ختور هست نه سهام دیگر که شما بحث را به حاشیه می برید

ختور سهامی بود که p/e هیجانی به خاطر بنیاد خوبش گرفت و سپس با افزایش سود این p/e اصلاح شد و انتظار افزایش قیمت برای این لحظه از سود و در این لحظه از بازار بی معنی است

امیدوارم تجربه شما روز به روز بیشتر شود و همین طور ادب جنابتان

ما که بورس رو بوسیدیم گذاشتیم کنار برای شما عزیزان

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

ختور سهامی بود که p/e هیجانی به خاطر بنیاد خوبش گرفت و سپس با افزایش سود این p/e اصلاح شد و انتظار افزایش قیمت برای این لحظه از سود و در این لحظه از بازار بی معنی است

ختور چه زمانی پی بر ای هیجانی داشته من خبر نداشتم :-/

میگم تجربه نداری......قبول کن

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

ختور چه زمانی پی بر ای هیجانی داشته من خبر نداشتم :-/

میگم تجربه نداری......قبول کن
                              من که روزی 5 دقیقه به بورس نگاه می کنم یادم میاد شما چطور یادتون نمیاد p/e 20 رو؟ در حالی که متوسط p/e بازار 5 بود...

18/10 سهم 400 خورده ای بود سودش 22 تومن

آقا ما بی تجربه شما با تجربه

من خواستم ی چیزی بگم فردا روز برات کمک باشه اما شما خودت بلدی پس نیازی به حرف زدن نیست...

موفق باشی

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

18/10 سهم 400 خورده ای بود سودش 22 تومن

:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/
                                ===========
                                بگذریم امیر جان
                                اگه از صحبت های من ناراحت شدی من رو ببخش...معذرت

موفق باشی گلم

نظر

در حال کار...
                                X