کمک فنر ایندامین ( خکمک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naruto
    عضو فعال
    • May 2011
    • 1879

پاسخ : کمک فنر ایندامین ( خکمک )

:D

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

اولین پیش بینی درآمد هر سهم 12 ماهه منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده)

شرکت کمک فنر ايندامين پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 100,000 میلیون ریال را مبلغ 45 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات اعلام کرده است.

سایر اطلاعات :
      1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را در تاريخ هاي 30/11/91 ، 15/12/91(حسابرسي شده ) ، 30/04/92 ، 30/07/92 و 30/10/92 مبلغ 2 ريال و در تاريخ 19/11/92 مبلغ 25 ريال اعلام نموده که مطابق صورتهاي مالي ساليانه حسابرسي نشده و شده مبلغ 21 ريال محقق گرديده است.

2) شايان ذکر است که زيان انباشته شرکت بر اساس صورتهاي مالي حسابرسي شده منتهي به 31/06/93 ، مبلغ (672ر47) ميليون ريال مي باشد.

3) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/93 را در تاريخ هاي 04/12/92 و 20/12/92 (حسابرسي شده ) و 06/05/93 و 26/08/93 ( حسابرسي شده ) و 30/10/93 مبلغ 42 ريال اعلام نموده است.

4) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/94 را براي اولين بار مبلغ 45 ريال اعلام نموده است .

نظر

• AVINAR
        عضو عادی
        • Nov 2014
        • 125

بعد از عبور از 275 تومان تازه تکنیکالیست ها میان دنبال سهم که باید تو صف بشینند......................... روزهای آینده صف های بیش از 150 میلیون را در پیشگشایش بازار انتظار دارم............

احتمالن تکنیکالیش اینجوری میشه که از خط پاچه بلند شده داره میره خط یقه رو بشکنه :))/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• naruto
          عضو فعال
          • May 2011
          • 1879

این خکمک عجب سهامدارای دست و دلبازی داره!
          هر روز چند برابر حجم مبنا تقدیم بازار میکنن.با وجودی اطلاع از خبر افزایش سرمایه!
          با قیمت امروز سهم،انگار دارن هر سهم خکمک رو بعد افزایش سرمایه به قیمت 85 میفروشن!آورین!بفروشین برین رو سهام دیگه بازار ممکنه از افت قیمتشون جا بمونین :))

نظر

• علی بابا
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 972

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
            این خکمک عجب سهامدارای دست و دلبازی داره!
            هر روز چند برابر حجم مبنا تقدیم بازار میکنن.با وجودی اطلاع از خبر افزایش سرمایه!
            با قیمت امروز سهم،انگار دارن هر سهم خکمک رو بعد افزایش سرمایه به قیمت 85 میفروشن!آورین!بفروشین برین رو سهام دیگه بازار ممکنه از افت قیمتشون جا بمونین :))
            باورم نمی شد در روز دوم بعد از آگهی افزایش سرمایه اینقدر سهم عرضه شود
            مگر اینکه دوطرف خودی باشند و قصد حجم خوردن و خرید سهم را داشته باشند ....

در چند باری که در یک سهمی در صف بودم ، می دیدیم صف را دقیقا تا قبل از من یا چند تادونه از من فقط خرید می شد
            متوجه شدم دقیقا می دانند اردر خودشون تا کجا است و به همون اندازه صف را می دادن !
            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

امروز که چک کردم، پایینترین قیمت قطعه سازها مربوط به خشرق با قیمت 173 تومنه. پس خکمک روز بازگشاییش زیر 140 تومان قیمت نخواهد خورد. حال میخواهد سود یک ریال باشد. یعنی قیمت سهم باید برود بالای 400 تومان. پس هنوز به نصفه راه نرسیده. سهمتان را از دست ندهید و اگر توانستید در افزایش سرمایه شرکت کنید. این سهم قطعا تعدیل مثبت دارد بخاطر کاهش قیمت مواد اولیه.
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• AVINAR
                عضو عادی
                • Nov 2014
                • 125

با سلام خدمت همراهان عزيز

دوستان مراقب باشيد سهام با ارزشتان را از چنگتان بيرون نكشند........................ تازير 300 تومان هر عرضه اي جمع آوري خواهد شد به ديد شركت در افزايش سرمايه....(موثق موثق موثق)
                زير 420 تومان بسته بشه براي مجمع شركت در افزايش سرمايه قطعا منطقي و سودآور خواهد بود.................. همون روزبازگشايي بازار هجوم مياره و 30 تا 40 درصد روز اول مثبت خواهد شد....انشاالله در كنار هم سود خوبي نصيبمان گردد اين بازار كمتر چنين فرصت هايي را ايجاد مي كند حداكثر استفاده را خواهيم برد.............

نظر

• AVINAR
                  عضو عادی
                  • Nov 2014
                  • 125

اييييييييسسسستتتگاه بعدي حوالي 350 تومان................................. باورم نمي شد در اين قيمت ها ديگه بتونم خكمك بخرم

نظر

• علی بابا
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 972

تا بعد از عید وقت کافی برای دست به دست شدن و رشد داریم ....
                    خبر توافق بیاید که دیگه......
                    سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• naruto
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 1879

16 اسفند مجمع فوق العاده و افزایش سرمایه:.thumbsupsmileyanim
                      از این بهتر دیگه نمیشد

نظر

• علی بابا
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 972

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                        16 اسفند مجمع فوق العاده و افزایش سرمایه:.thumbsupsmileyanim
                        از این بهتر دیگه نمیشد
                        مطمئنی ؟ چون تو گزارش که من هم عکسش را گذاشتم نوشته در سال 94

نظر

• علی بابا
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 972

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
                          بله کدال ...

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
                            آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت کارخانجات کمک فنر ايندامين سايپا - نماد: خکمک
                            موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                            از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 11:00 روز شنبه مورخ 1393/12/16 درمحل قانوني شرکت واقع در کيلومتر 14 جاده مخصوص کرج،نبش خيابان چيتگر جنوبي برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
                            ب– دستور جلسه :
                            تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه

نظر

• لولی بربط زن
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1862

فرصت خرید میان مدتی. بعد از باز شدن به سرعت میره بالای 150 تومان.
                              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

ما که فروختیم......با این حجم به نظرم بفروشی بهتره شاید چند روز بیاد پایین... بعد اکه خواستیم دوباره سوار می شویم اگر هم نیومد.....خدا رو شکر راضی هستیم
                                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

در حال کار...
                                X