کمک فنر ایندامین ( خکمک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zafar3000
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1243

پاسخ : کمک فنر ایندامین ( خکمک )

این روزها صحبت از رشد کردن سخت و خطرناک است
    ولی اعتقاد دارم خکمک با یک رفت و برگشت یک تا 3 ماهه بعد تا 800 تومان و بیشتر رشد می کند

نظر

• zafar3000
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1243

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      جناب ظفر يادگاري خوب شما در خاذين منو ترغيب ميكنه اينبار روي خكمك باز شانسم رو امتحان كنم.
      موفق باشيد
      دوست من سلام
      امیدوارم شانسی وارد هیچ سهمی نشوید هر چند مطمئن هستم شما اساتید فن هیچگاه شانسی وارد هیچ سهمی نمی شوید
      از نظر من این سهم هزینه هایش را بسیار بالا گرفته است در حالیکه تولیدش را پایین گرفته هر چند به علت گران شدن قیمت محصولاتش سود خوبی(مبلغ فروش ) از همین کاهش فروش مقدار کمک فنرش هم شناسایی کرده است
      اما از 100000 کیلو متری هم از نظر من حسابسازیش قابل فهم است و حتما جلوی این دزدی باید با پیگیری سهامدارانش از بورس و شرکت گرفته شود
      اگر هم من در حساب و کتابم اشتباه کرده ام خوشحال می شوم دوستانی که واردند تذکر دهند هم من یاد می گیرم هم تصحیح اشتباه می کنم
      آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2014/02/07, 10:42.

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

جناب ظفر به هرحال با اين بازار گذشته از همه حسابسازي ها در شركتها به نظرم بايد منتظر قيمتهاي پايين تر براي خريد بيشتر سهم ها بود. من هم تا بازار روندش برنگردد سعي دارم وارد هيچ سهمي نشوم. اما خكمك را هم رصد ميكنم تا به موقع لازم
        در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
        دوست من سلام
        امیدوارم شانسی وارد هیچ سهمی نشوید هر چند مطمئن هستم شما اساتید فن هیچگاه شانسی وارد هیچ سهمی نمی شوید
        از نظر من این سهم هزینه هایش را بسیار بالا گرفته است در حالیکه تولیدش را پایین گرفته هر چند به علت گران شدن قیمت محصولاتش سود خوبی(مبلغ فروش ) از همین کاهش فروش مقدار کمک فنرش هم شناسایی کرده است
        اما از 100000 کیلو متری هم از نظر من حسابسازیش قابل فهم است و حتما جلوی این دزدی باید با پیگیری سهامدارانش از بورس و شرکت گرفته شود
        اگر هم من در حساب و کتابم اشتباه کرده ام خوشحال می شوم دوستانی که واردند تذکر دهند هم من یاد می گیرم هم تصحیح اشتباه می کنم
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• dpi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 578

خوب برسیم به تغییراتی که می تواند از همین طریق حساب سازی به سودش بیافزاید
          1. سال قبل برای خرید 63.5 میلیون قطعه مبلغ 26.3 میلیارد تومان پول داده در حالیکه گرانترین سال بوده است
          حالا اگر فرض کنیم قیمت های امسال معادل سال قبل و نه کمتر باشد برای خرید 99.8 میلیون قطعه حداکثر 41.3 میلیارد تومان پرداخت کند نه 56 میلیارد تومان که 15 میلیارد تومان تعدیل سود یا 150 تومان به ازا هرسهم می شود
          2. حالا فرض کنیم که واقعا قیمتها ی مواد اولیه از سال قبل به امسال وحشتناک گران شده است و برای 99.8 قطعه باید 56 میلیارد تومان پرداخت کند
          اما می دانیم که در میزان فروش قطعه بیشتر سال قبل کلا 63.5 میلیون واحد قطعه اولیه لازم داشته است که اگر این را با قیمتهای گران تعدیل کنیم می شود 35.6 میلیارد تومان یا 21 میلیارد تومان تعدیل یا 210 تومان به ازا هر سهم
          حالا اگر از هر دو جهت تعدیل دهد چه شود
          یاللعجب
          جناب ظفر،یک نکته وجود دارد، سایپا میتونه بر اساس سیاستهای خودش،این شرکت رو سوده یا زیان ده کنه.سیاست کامزدی میتونه سود این شرکت رو توسط سایپا تحت تاثیر قرار بده.

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
            جناب ظفر،یک نکته وجود دارد، سایپا میتونه بر اساس سیاستهای خودش،این شرکت رو سوده یا زیان ده کنه.سیاست کامزدی میتونه سود این شرکت رو توسط سایپا تحت تاثیر قرار بده.
            دوست عزیز کاملا حرف شما صحیح است و این مورد را در تمام شرکتها زیر مجموعه یک شرکت بزرگ می توان دید
            اما همانگونه که می بینید سایپا در حال خرید گرانتر محصولات این شرکت است و در حال حمایت از شرکت است
            سال قبل شرکت در 9 ماهه با فروش 4میلیون 900 هزار قطعه مبلغ کل فروشش 39 میلیارد تومان شده است
            اما 9 ماهه امسال با فروش 3 میلیون و 400 هزار قطعه مبلغ 42 میلیارد تومان دریافت داشته است
            یعنی در فروش تعداد قطعه نزدیک 30 درصد کمتر ،به مبلغ فروشی نزدیک 10 درصد بیشتر دست یافته است
            اما از نظر من مشکل در بالا گرفتن هزینه ها و خرید مواد اولیه است که برای تولید سال آینده است اما در هزینه های امسال گرفته است
            شاد باشید

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

سلام .
              در 9 ماهه کمتر از سال قبل تولید کرده !!
              چه جوری در 12 ماهه بیشتر از سال قبل تولید خواهد کرد؟

اگه به میزان سال قبل تولید میکرد میشد امیدوار بود ....ولی خوب من بعید میدونم این همون 1.4 میل پارسال رو هم بتونه تولید کنه...که در پیش بنی 1.9 اومده!!

وگرنه اگه 83 میلیارد فروش داشته باشه 30 تومن رو میتونه بسازه
              ///

نظر

• zafar3000
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1243

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                سلام .
                در 9 ماهه کمتر از سال قبل تولید کرده !!
                چه جوری در 12 ماهه بیشتر از سال قبل تولید خواهد کرد؟

اگه به میزان سال قبل تولید میکرد میشد امیدوار بود ....ولی خوب من بعید میدونم این همون 1.4 میل پارسال رو هم بتونه تولید کنه...که در پیش بنی 1.9 اومده!!

وگرنه اگه 83 میلیارد فروش داشته باشه 30 تومن رو میتونه بسازه
                میثم عزیز نکته همین جا است که این شرکت تولید را بالا گرفته و میزان مصرف طی دوره قطعات اولیه اش را هم بالا گرفته است
                اما میزان کل فروشش را کم گرفته است
                برای سال قبل 12 ماهه کلا با مصرف 45 میلیون 600 هزار قطعه اولیه به مبلغ26.3 میلیارد تومان مقدار 7میلیون 700 هزار قطعه و کمک فنر می فروشد
                اما امسال با مصرف 99.8 میلیون قطعه اولیه به مبلغ 56 میلیارد تومان(بیش از 40 درصد رشد ) مقدار 7 میلیون قطعه و کمک فنر می فروشد
                از طرفی بیشترین وزن مبلغی از آن همین 1.9 است
                پس احتمالا باید یک تعدیل از بابت میزان تولید و فروش بدهد و یک تعدیل هم از بابت میزان مصرف مواد اولیه
                گزارش می لنگد
                آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2014/02/07, 18:26.

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

جالب اینجا است که 9 ماهه هر کمک فنر تیپ 62 را 35 هزار تومان فروخته است بعد برای کل سال کمتر از 32000 تومان گرفته است
                  هر کمک فنر تیپ 65 را 9 ماهه 51 هزار تومان فروخته ولی در پیش بینی آخر سال 48600 تومان گرفته است

نظر

• zafar3000
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1243

از نظر واحد مصرفی هر قطعه در 9 ماهه هزینه ای معادل 327 تومان به ازا هر واحد قطعه پرداخت کرده است
                    بعد برای 12 ماهه همه را تبدیل به 560 تومان به ازا هر واحد قطعه مصرفی گرفته است

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

میثم عزیز نکته همین جا است که این شرکت تولید را بالا گرفته و میزان مصرف طی دوره قطعات اولیه اش را هم بالا گرفته است
                      اما میزان کل فروشش را کم گرفته است
                      برای سال قبل 12 ماهه کلا با مصرف 45 میلیون 600 هزار قطعه اولیه به مبلغ26.3 میلیارد تومان مقدار 7میلیون 700 هزار قطعه و کمک فنر می فروشد
                      اما امسال با مصرف 99.8 میلیون قطعه اولیه به مبلغ 56 میلیارد تومان(بیش از 40 درصد رشد ) مقدار 7 میلیون قطعه و کمک فنر می فروشد
                      از طرفی بیشترین وزن مبلغی از آن همین 1.9 است
                      پس احتمالا باید یک تعدیل از بابت میزان تولید و فروش بدهد و یک تعدیل هم از بابت میزان مصرف مواد اولیه
                      گزارش می لنگد

1- حالت اول:
                      گزارش شرکت کلا اشتباست /.:biggrinsmiley.:/

چرا که سه ماه اخر به اندازه ی 9 ماه میخواد تولید کنه !! زیاد جدی نگیرید...ولی از مقایسه 9 ماهه میشه فهمید چه خبره

حالت دوم :

2-اگه فرضیاتش درست باشه میشه به سود 30 تومنی امیدوار بود
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/07, 18:49.
                      ///

نظر

• zafar3000
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1243

چرا که سه ماه اخر به اندازه ی 9 ماه میخواد تولید کنه !! زیاد جدی نگیرید...ولی از مقایسه 9 ماهه میشه فهمید چه خبره
                        البته میثم جان میزانی را تولید کرده است (میشه گفت همه اش را تولید کرده است )
                        مثلا کمک فنر تیپ 62 حدود 1 میلیون 20 هزار گرفته است که در 9 ماهه 505 هزار تا فروخته و 504 هزار تا موجودی آماده فروش دارد یعنی برای 3 ماهه پایانی فقط باید 10 هزار تا تولید کند
                        یا کمک فنر تیپ 65 حدود 900 هزار گرفته است که 365 هزار تا 9 ماهه فروخته است و 399 هزار تا موجودی آماده برای فروش است یعنی 765 هزار تا تولید کرده است و تا پیش بینی فقط 135 هزارتا باید تولید کند
                        اما برای تمام تولیدات 9 ماهه اش 23 میلیارد تومان هزینه کرده است
                        و برای این تعداد 10000 تا کمک فنر تیپ 62 و 135 هزار کمک فنر تیپ 65 33 میلیارد مصرف مواد اولیه
                        جالبه نه

نظر

• cyrus
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 34

با سلام
                          جناب ظفر3000 لطفا تحلیلی در مورد تمحرکه هم اگه ممکنه انجام بدید

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

در اصل توسط cyrus پست شده است View Post
                            با سلام
                            جناب ظفر3000 لطفا تحلیلی در مورد تمحرکه هم اگه ممکنه انجام بدید
                            دوست عزیز من خودم در حال یادگیری از سایر دوستانم و مشغول شاگردی
                            در این سایت بزرگانی مثل میثم عزیز و بابک پناهی گرامی و عطای عزیز و احسان عزیزو وحید 20گرانقدر و کیوان عزیز و اراک بورس گرانقدرو ........هستند
                            شاد باشید
                            آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2014/02/07, 19:26.

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

خوب باز نگاه کنیم به گزارش
                              سال منتهی به پایان اسفند 91 میزان موجودی آماده فروش کمک فنر تیپ 62 و 65 شرکت کلا 1.45 میلیون عدد بوده است
                              که برای انتها امسال و یا ابتدای 93 به میزان 1.95 میلیون عدد این میزان را پیش بینی کرده است
                              یعنی 500 هزار کمک فنر در انبار بیشتر یا 20 میلیارد تومان موجودی انبار بیشتر از ابتدای امسال یا سهمی 200 تومان
                              اگر اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنند

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

1- حالت اول:

حالت دوم :

2-اگه فرضیاتش درست باشه میشه به سود 30 تومنی امیدوار بود
                                در اصل توسط zafar3000 پست شده است
                                جالب اینجا است که 9 ماهه هر کمک فنر تیپ 62 را 35 هزار تومان فروخته است بعد برای کل سال کمتر از 32000 تومان گرفته است
                                هر کمک فنر تیپ 65 را 9 ماهه 51 هزار تومان فروخته ولی در پیش بینی آخر سال 48600 تومان گرفته است

از نظر واحد مصرفی هر قطعه در 9 ماهه هزینه ای معادل 327 تومان به ازا هر واحد قطعه پرداخت کرده است
                                بعد برای 12 ماهه همه را تبدیل به 560 تومان به ازا هر واحد قطعه مصرفی گرفته است
                                حالا فرض می گیریم که مبالغ عملکرد در آمد و هزینه ها مشابه 9 ماهه باشد
                                1. هزینه 68 میلیون قطعه اولیه برای شرکت 22.5 میلیارد تومان درآمده است
                                حالا هزینه 100 میلیون قطعه مصرفی برای 12 ماه چند در می آید ؟؟؟؟
                                به مبلغ 32.3 میلیارد تومان می رسیم که شرکت این مبلغ را 56 میلیارد تومان گرفته است که نشان از 24 میلیارد تومان زیاد گرفتن هزینه ها دارد یا سهمی 240 تومان یاللعجب

2. شرکت پیش بینی تولید و فروش کمک فنر تیپ 62 را با مصرف هزینه های بالا (100 میلیون قطعه ) را حدود 1 میلیون گرفته است و 9 ماهه هر عدد را 35000 تومان فروخته است یعنی معادل 35 میلیارد تومان
                                حال آنکه شرکت این مبلغ را 32 میلیارد تومان گرفته است پس 3 میلیارد تعدیل دارد یا 30 تومان به ازا هر سهم از محل تیپ 62
                                شرکت فروش 900 هزار کمک فنر تیپ 65 را دیده است که 9 ماهه هر عدد را 51 هزار تومان فروخته است که 12 ماهه می شود 46 میلیارد تومان اما در گزارش پیش بینی حدود 44 میلیارد تومان گرفته است یا 2 میلیارد تومان تعدیل یا 20 تومان به ازا هر سهم
                                پس از محل تعدیل مبالغ فروشش 50 تومان به سودش باید اضافه شود

3 . مجموع 2 عدد بالا سودی معادل 290 تومان تعدیل را در دل پیش بینی خود مخفی کرده است
                                حالا اگر بگوییم به فروش بالا دست نمی یابد و از 5 میلیارد تومان بالا صرف نظر کنیم وفکر کنیم قطعات را در انبار دپو کند پس هزینه را هم کم نکنیم بازهم به اضافه سودی معادل 240 تومان به ازا هر سهم می رسیم
                                این سهم از نظر من یک سوپر اکازیون است با این گزارش 9 ماهه و پیش بینی که داده است که پر از خفه کردن سود سازیش است
                                خاذین در قالب کم کردن بدهی هایش و این یکی در قالب زیاد دیدن هزینه هایش و انتقال سودش به انبارش

نظر

در حال کار...
                                X