کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان يه خواهشي ازتون دارم.به هيچ وجه خريد دار نباشيد چون در اين شرايط فقط خريدن باعث ميشه سهم درصد منفي ش رو پركنه.
بازهم ميگم بزرگترين حمايت عدم خريد بخاطر عدم حجم خوردن است لطفا اطلاع رساني كنيد.
حالا فرض می گیریم که مبالغ عملکرد در آمد و هزینه ها مشابه 9 ماهه باشد 1. هزینه 68 میلیون قطعه اولیه برای شرکت 22.5 میلیارد تومان درآمده است
حالا هزینه 100 میلیون قطعه مصرفی برای 12 ماه چند در می آید ؟؟؟؟
به مبلغ 32.3 میلیارد تومان می رسیم که شرکت این مبلغ را 56 میلیارد تومان گرفته است که نشان از 24 میلیارد تومان زیاد گرفتن هزینه ها دارد یا سهمی 240 تومان یاللعجب 2. شرکت پیش بینی تولید و فروش کمک فنر تیپ 62 را با مصرف هزینه های بالا (100 میلیون قطعه ) را حدود 1 میلیون گرفته است و 9 ماهه هر عدد را 35000 تومان فروخته است یعنی معادل 35 میلیارد تومان
حال آنکه شرکت این مبلغ را 32 میلیارد تومان گرفته است پس 3 میلیارد تعدیل دارد یا 30 تومان به ازا هر سهم از محل تیپ 62
شرکت فروش 900 هزار کمک فنر تیپ 65 را دیده است که 9 ماهه هر عدد را 51 هزار تومان فروخته است که 12 ماهه می شود 46 میلیارد تومان اما در گزارش پیش بینی حدود 44 میلیارد تومان گرفته است یا 2 میلیارد تومان تعدیل یا 20 تومان به ازا هر سهم
پس از محل تعدیل مبالغ فروشش 50 تومان به سودش باید اضافه شود 3 . مجموع 2 عدد بالا سودی معادل 290 تومان تعدیل را در دل پیش بینی خود مخفی کرده است
حالا اگر بگوییم به فروش بالا دست نمی یابد و از 5 میلیارد تومان بالا صرف نظر کنیم وفکر کنیم قطعات را در انبار دپو کند پس هزینه را هم کم نکنیم بازهم به اضافه سودی معادل 240 تومان به ازا هر سهم می رسیم این سهم از نظر من یک سوپر اکازیون است با این گزارش 9 ماهه و پیش بینی که داده است که پر از خفه کردن سود سازیش است
خاذین در قالب کم کردن بدهی هایش و این یکی در قالب زیاد دیدن هزینه هایش و انتقال سودش به انبارش
امروز با بورس تماس گرفتم اداره ناشران
و توضیحات در مورد بالا گرفتن هزینه های شرکت دادم
مسئول مربوطه مقداری انحراف را در پیش بینی ها طبیعی می دانست و می گفت شاید مواد اولیه گرانتر را برای 3 ماهه پایانی قرار داده است
اما وقتی که متوجه شد این انحراف چیزی در حدود 24 میلیارد تومان یا 240 تومان به ازا هر سهم است قول بر پیگیری از طریق شرکت داد
اسم و فامیل و کد سهامداری من را هم گرفت چون قبلا از شرکت شکایت کرده بودم به علت حسابسازی قول داد پیگیری کند
امیدوارم زودتر شاهد تغییرات در سهم باشیم
نبايد اين اتفاق مي افتاد كه ظاهرا اتفاق افتاد.
هيچ سهم قطعه سازي حجم مبنا رو پر نكرده جز اين سهم .كاملا مشخص است كه در اين سهم دستكاري انجام ميشود.
دوست من
ای کاش من پول می داشتم و کل صف را خود من می خریدم که ندارم
اما نباید انتظار داشت وقتی تعدادی شیطنت می کنند و سهم را صف فروش می کنند دیگران از صف برندارند
از نظر من خرید این سهم حتی بالای 400 تومان اکازیون است حالا شما می خواهید در 209 کسی نخرد یا فردا در زیر 200 تومان یا .....
ای کاش فروشنده ها و سفته بازان گرامی شیطنت نمی کردند و سهم را تا این حد پایین نمی آوردند چون چند بار سعی در حمایت از سهم شد اما از دستی سهم را صف فروش کردند
اما با این قیمت خرید باید انتظار داشت بازیگر جدید وارد سهم شود
ظفر عزیز یک خواهش ازتون دارم.
قبول دارید سازمان بورس در حق این گروه بسیار زیاد نامردی کرده و تا جایی که میتونه میخواد این گروه رو تحت فشار قرار بده؟
آقا اگر ناراحت نمیشد از شما خواهش میکنم در روزهایی که احتمال جمع کردن کل صف نیست از پتانسیل های + سهم نگوید.چرا که این عامل تنها موجب میشود یک عده فقط حجم مبنا را برداشته و سهم را به پایین می کشند.در صورتی که لزوم ندارد وقتی امیدی به حمایت نیست حجم مبنا پر شود.
الان در گروه قطعات بیشترین افت مربوط به این سهم و پلاسک است.
نکته:بهترین شاخص در این گروه سهام ایران خودرو است وقتی صف این سهم جمع شود احتمال ایجاد نیروی محرکه مثبت برای گروه ایجاد خواهد شد.
در پایان از همه دوستانی که در این گروه فعال هستند خواهش می کنم دنبال یک راه حل و یک خرد جمعی باشیم چرا که در غیر اینصورت هیچ کس و یا سازمان و یا حقوقی و نهادی به فکر نخواهد بود.همه حمایت ها ی حقوقی کشک است.
الان سازمان بورس بشدت دنبال تخریب این گروه است.
نماد خکمک :
دوره گزارش : 9 ماهه
سال مالی : 1392/12/29
پیش بینی سود هر سهم قبلی : 2 ریال
آخرین پیش بینی سود هر سهم : 25 ریال
درصد تغییر : 1150 درصد
EPS دوره : 17 ریال
درصد پوشش : 68 درصد
ظفر عزیز یک خواهش ازتون دارم.
قبول دارید سازمان بورس در حق این گروه بسیار زیاد نامردی کرده و تا جایی که میتونه میخواد این گروه رو تحت فشار قرار بده؟
آقا اگر ناراحت نمیشد از شما خواهش میکنم در روزهایی که احتمال جمع کردن کل صف نیست از پتانسیل های + سهم نگوید.چرا که این عامل تنها موجب میشود یک عده فقط حجم مبنا را برداشته و سهم را به پایین می کشند.در صورتی که لزوم ندارد وقتی امیدی به حمایت نیست حجم مبنا پر شود.
الان در گروه قطعات بیشترین افت مربوط به این سهم و پلاسک است.
نکته:بهترین شاخص در این گروه سهام ایران خودرو است وقتی صف این سهم جمع شود احتمال ایجاد نیروی محرکه مثبت برای گروه ایجاد خواهد شد.
در پایان از همه دوستانی که در این گروه فعال هستند خواهش می کنم دنبال یک راه حل و یک خرد جمعی باشیم چرا که در غیر اینصورت هیچ کس و یا سازمان و یا حقوقی و نهادی به فکر نخواهد بود.همه حمایت ها ی حقوقی کشک است.
الان سازمان بورس بشدت دنبال تخریب این گروه است.
سلام دوست عزیز من
چند بار سعی بر جمع کردن سهم و کنترل آن بود اما انگاری بعضی افراد در حال شیطنت کردن و ایجاد صف فروش کردن کاذب برای خسته کردن و راه رفتن روی مخ سهامداران، با تعداد بالای روز ،صف فروش بودن سهم هستند
حالا که این عزیزان سفته باز به هر قیمتی دنبال پیاده کردن منویات خود و یا حتی به گره منفی بردن سهم هستند تا با یک سهم قیمت را تا آنجا که می توانند پایین بیاورند و تخریب کنند و بعد جایگزین
چه عیبی دارد که سهام این عزیزان سفته باز را در طی چند منفی 4 به جایی برسانیم که دیگر جرات در صف فروش قرار دادن سهامشان را نداشته باشند و عملا این جنگ روانی را زودتر تمام کنند تا سهامداران خسته نشوند
در کل مرگ یکبار شیون یکبار
شاد باشید
نکته جالب گزارش تعدیل شده سهم
سال 91 با مصرف 63.5 میلیون قطعه واحد ماده اولیه شرکت 1418000 عدد کمک فنر تولید کرده است
حالا جالب است بدانید همین شرکت برای سال 92 با مصرف 94 میلیون قطعه واحد اولیه می خواهد به تولید 1204000 کمک فنر تیپ 62 و 67 برسد /:.ohno-smiley.:/
یعنی در سال 91 به ازا هر 45 واحد ماده اولیه یک کمک فنر تولید داشته است
و در سال 92 به ازا هر 78 واحد ماده اولیه یک کمک فنر تولید داشته است
بابا خم رنگ رزی هم بود این طوری دنبال رنگ کردن سهامدارانش نبود
حالا اگر میزان تولید را درست بگوییم باشد یعنی 1.2 میلیون کمک فنر و ضربدر 45 واحد سال 91 بکنیم نیاز به 54 میلیون قطعه دارد
جالب است بدانید موجودی اول دوره 52 میلیون واحد قطعه اولیه بوده است
عملا شرکت چیزی حدود 30 میلیارد تومان یا 300 تومان به ازا هر سهم هزینه دروغین ایجاد کرده است
یاللعجب
اگر اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنند
اما یک نکته اینجا وجود دارد
ان اینکه گویی سیاست شرکت اینطور است.به طور مثال برای سال 91 هم خرید زیاد انجام گرفت و باقی مانده ی ان موجودی اول دوره سال92 را تشکیل داد
شاید شرکت با این طرز خرید قصد دارد جنس را ارزانتر نسبت به سال بعد بخرد!!!
منتظر بررسی و پاسخ دوستان و اساتید هستم.
سلام مهدی عزیز
1. جدول موجودی اول دوره قطعا از نظر مبالغ گرفته شده حداقل مشکل دارد
49 میلیون قطعه را معادل 6.6 میلیارد تومان گرفته است
اما همین شرکت در همین سال 46 میلیون واحد قطعه را 39 میلیارد تومان می خرد
2. موجودی اول دوره سهم 52 میلیون قطعه بوده و طی دوره 46 میلیون خرید داره جمع این دو می شود 98 میلیون قطعه که حتی اگر مصرف 94 میلیون قطعه را درست بدانیم موجودی انتها سال 92 دیگر نباید 46 میلیون قطعه باشد
3. مصرف طی دوره از نظر من یعنی میزان واحدی که شرکت مصرف می کند تا جنسی را تولید کند که در این شرکت شاهد کاهش واضح تولید هستیم پس نباید مصرف طی دوره را از نظر مصرف مواد بالا بگیرد
4. امسال از ابتدا سال قیمت مواد اولیه شرکتهای خودروسازی به نسبت سال قبل کاهش داشته است یعنی باید حدودی هزینه های مواد اولیه حداقل مشابه یا کمتر از سال قبل باشد نه بیشتر اما شرکت در حالی قیمت پرداختیش برای هر واحد مصرفیش را سال قبل 663 تومان گرفته است که برای امسال و خرید امسال معادل 31 میلیارد تومان می شد اما 39.1 میلیارد تومان گرفته است یعنی 8 میلیارد تومان یا نزدیک 30 درصد بیشتر
کلا گزارش شرکت نشان از عدد سازی همین طوری و خنگ فرض کردن بازار بورس دارد علت هم در نبود سهامدار پیگیر از طریق بورس است
این شرکت همین امسال با این گزارشات می تواند تعدیل بسیار باورنکردنی بدهد یا هم اینکه گزارشاتش را جوری تصحیح کند تا خروجیش همین سود 25 ریال شود
دوستاني كه اين سهم را دارند به اين نكته توجه كنند:
عده اي سعي دارن با ترغيب كردن سهامداران به خريد اين سهم در شرايطي كه بازار به هيچ وجه عادي نيست براي خود فرصت خروج ايجاد كند كه اين افراد تا حدودي زيادي هم موفق شده اند و به نظرم امروز اين حركت انجام شده است.
به هيچ وجه اين سهم در اين شرايط خريدني نيست گول تبليغات اغوا كننده را نخوريد.
چند روز پيش هم به صورت غير مستقيم اين نكته را گوشزد كردم ولي بعضي از دوستان توجه نكردند. به هيچ كس در اين بازار اعتماد نكنيد.تنها از عقل خود كمك بگيريد.
دوست عزیز کلی خندیدم خدا شادت کند
بدون هیچ ترسی سهامدار هم خاذینم هم خکمک تعداد هم دارم
و شدیدا پیگیر عملکرد دو سهم
اما پتانسیل های خاذین را همه می دانند و بزرگانی از همین تالار و تالارهای دیگر بر روی سهم فعالند پس دیگر نیاز به نوشته های من نیست
اما ظاهرا درمورد خکمک سفته بازان گرامی فعالند و نه سهامدار
می گویند طرف دزدی می کرد بعد با جماعت می دوید دزد را بگیرید
حالا حکایت بعضی عزیزان هشدار دهنده شده است
امروز اگر فروشنده اید اول صبح همه را بگذارید در صف فروش تا حمایت صحیح صورت گیرد و سهم جمع شود
اگر فروشنده نیستید چرا بعد صف ایجاد می کنید
نکته :من خودم نه یک سهم جدیدا خریدم و نه فروختم اما تمام سهامم را حفظ کرده ام
اینقدر بالا و پایین این بازار را دیده ام که بدانم صبر سفته بازان گرامی از من سهامدار کمتر است
پس منتظر خرید سهامتان در قیمت پایین تر باشید نه توسط من بلکه توسط صبور تر از من
شاد باشید
جناب ظفر
انتظار پاسخ معقولانه تری از شما داشتم اما.....بگذریم
بنده حتی یک سهم از خاذین را نفروخته ام و دیدگاهم بلند مدت است اما پیش بینی ام نصف تارگت شماست و زمان انتظار نیز دو برابر زمان شما.پس این سهم را خریدم با صبری 4 برابر صبر جنابعالی
سوال اساسی بنده این است که اگر شرکت سود پیش بینی سال بعد را باز هم زیانی اعلام کند و جو بازار نیز مساعد نباشد آیا شما و افراد صبور تر از شما میتوانند آنرا به ارقامی که اعلام نموده اید ( 1500 تا 3000 تومان ) برسانند. بنده می گویم خیر.
چقدر ساده می توان کارخانه دار شد اما این کارخانه دار چقدر سخت میتواند یک درصد از سهام را از صف فروش جمع کند. زمین تا آسمان فرق است بین گفتار تا کردار.
بنده به خوش نیتی شما ایمان بیشتری دارم. امیدوارم که گذر زمان درستی آن را اثبات کند و فرضیه های شما درست تر از کار در آید تا نظریات من.
در پناه حق
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر