کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت کارخانجات کمک فنر ايندامين سايپا طی نامه شماره مورخ 1394/08/06 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 320,857 میلیون ریال مبلغ (94) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
پوشش 60 درصدی زیان در 6 ماهه
دلایل تغییر اطلاعات پیش بینی سال منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی
با توجه به اينکه در بودجه مصوب سال 94 ، ميزان افزايش حقوق و دستمزد پرسنل برطبق تکليف ، 15% در نظر گرفته شده بود ، ولي طبق عملکرد واقعي 3ماهه اول سال 94 با توجه به افزايش حقوق مصوبه دولت و سنوات پرسنل و همچنين افزايش بيمه سهم کارفرما ، درصد افزايش به 24% رسيده است.
خکمک زیر 100 تومان فرصت خریده
تکنیکالی یه مقداری در 95 درگیری داره که فکر کنم فردا و پس فردا رد میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در صورت تقویت معاملات فردا پیشنهاد خرید میشه
بالای 95 تومان به راحتی گیر نخواهد آمد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظرم فرصت خرید داده
بنده خریدم با هدف 114 تومان و 140 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تکنیکال بسیار زیبایی ساخته که فردا زیباتر هم میشه
فردا اگر زیر 95 تومان عرضه ای وجود داشته باشه خرید خوبی محصوب میشه اگر البته از اول وقت صف خرید نشده باشه
خدا خواست و ما توانستیم
خوب به مدد عرضه های این حقیقی سهم فعلا بالای 95 نیامده
ولی این حقیقی خودکشی هم بکنه بازم خکمک 95 رو رد میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
خوب به مدد عرضه های این حقیقی سهم فعلا بالای 95 نیامده
ولی این حقیقی خودکشی هم بکنه بازم خکمک 95 رو رد میکنه
این حقیقی کلا 11 میلیون سهم داره یعنی حدود 1 میلیارد تومان
چیزی نیست فردا تمام سهامش بلعیده میشه
اما بدجور داره اشتباه میکنه
وقتی میفهمه که خکمک روی 140 تومان صف خرید شده
خدا خواست و ما توانستیم
این سهامدار عمده 3 ماه پیش از مقاومت 88 تومن شروع به خرید کرد تا 94 تومن و 14 میلیون سهم خکمک جمع کرد خوب الان که داره سهامش رو میفروشه معلوم هست داره با سود 4 یا 6 درصدی خارج میشه پس بعیده فردا هم دست به فروش بزنه چون سهم حسابی منفی میشه.
واقعا بعضی قطعه سازها عرش تا فرش رو به سرعت برق و باد میروند ! خدایا برکت بیشتر بده به ما سهامداران
نظر