*****تفکرات ایکیوسان*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iq_son
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 705

پاسخ : *****تفکرات ایکیوسان*****

سلام دوستان شب تان بخیر
    می خوام یه نمودار دیگه از خبهمن بزارم ولی قبلش یه موضوعی رو بگم!
    نگاه من همیشه به سهم هام تکنیکال فاندامنتال بوده و تا زمانی که بنیادی سهم برام اثبات بر ارزشمند بودنش نشه دنبال تکنیکال برا ورود و خروج نمی رم!و زمان اصلاح سهم هم فاند سهم بیشتر از تکنیکال سهم برام ارزش داره و زمان نزول سعی میکنم به سهم های فاندی تنها از دید حمایت نگاه کنم!مثلا دوستانی هستند که در مورد پاسارگاد میگن سرو شانه زده تا 210 میریزه!ولی با این بنیاد امکان این عمل نزدیک به صفره!
    با این مقدمه به نمودار خبهمن از یه نگاه دیگه بررسی کردم:
    سهم رو 220 یک خط حمایت داره و بعد از اون اگز الگوی فیبوناچی رو برای صعود بلند مدتی که داشت حالا در فاز اصلاح حساب کنیم روی فیبوی 50% قیمت 211.5 جمایت دیگر سهم محسوب میشه!ارزش دفتری خبهمن 223 تومن اگه اشتباه نکنم الان با قیمت پایانی سهم برابره!آخرین پله ای که برا این سهم میشه درنظر گرفت 12 تومن زیر قیمت دفتریش هست و بنیادی سهم داد میزنه که این دیگه آخرشه!
    نمودار اندیکاتور RSI مجددا زیر 30 رفته و قطعا نشانه های حمایت در این قیمت رو محتملتر میکنه!
    کلا سهم از هر نظر تکنیکی فاندی روانی و هر طور دیگه که نگاه کنیددیگه چسبیده به کف .فروشنده های سهم باید بیشتر تفکر کنن!عزیزان دید بلند مدت داشته باشید!
    پیروز و سر افراز باشید

سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• مصطفی 64
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 265

جناب اکی یوسان میشه یه تحلیل هم از خپارس بزارین
      انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• tvihn
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 312

سلام
        گارداش یاردیم ایستیم
        یکی ازدوستان اکثر سبدش پترو شیمیه
        27% شاراک 28000
        15%شپدیس 19000
        20% خراسان 10330
        25% فاراک 8140
        6% شامل 17000ا
        5% غبشهر 15450
        بنظر شما با قیمتهای فعلی برای اینکه زیانش حداقل بشه چکار بایستی بکنه مثلا تو سبدش بعضی سهامها رو عوض کنه اگه نظرتون مثبته چه سهامی رو با کدوم سهام عوض کنه بهتره اگه ممکنه راهنمایی اساسی بکنین ممنون از راهنماییها و زحماتتون

نظر

• iq_son
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 705

در اصل توسط مصطفی 64 پست شده است View Post
          جناب اکی یوسان میشه یه تحلیل هم از خپارس بزارین
          با سلام خدمت شما
          والا به نظرم خپارس تو موج اصلاحی 4 هستش و تا زمانی که از 160 پایینتر نیاد به نظرم معتبر خواهد بود و اگر همین قیمت رو پایان موج 4 که یک موج a,b,c بوده درنظر بگیریم شروع موج 5 رو که هدف قیمتی بالاتر از سقف قبلی خواهد داشت رو شروع میکنه!ولی باید بنیادی سهم رو بررسی کنید که با این اوضا آیا کشش این صعود و پتانسیلش رو داره یا نه؟در ضمن خط حمایت RSIهم نشون میده که موج 4 بزودی به آخراش می رسه!
          سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• iq_son
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 705

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
            سلام
            گارداش یاردیم ایستیم
            یکی ازدوستان اکثر سبدش پترو شیمیه
            27% شاراک 28000
            15%شپدیس 19000
            20% خراسان 10330
            25% فاراک 8140
            6% شامل 17000ا
            5% غبشهر 15450
            بنظر شما با قیمتهای فعلی برای اینکه زیانش حداقل بشه چکار بایستی بکنه مثلا تو سبدش بعضی سهامها رو عوض کنه اگه نظرتون مثبته چه سهامی رو با کدوم سهام عوض کنه بهتره اگه ممکنه راهنمایی اساسی بکنین ممنون از راهنماییها و زحماتتون
            سلام خصوصی جواب یازدیم گاردشیم
            یاشاسین

نظر

• kor000
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 232

سلام
              دست شما درد نکنه
              اقاروی این زامیاد وخکاوه بد جوری رکب خوردم.مشه یه نگاهی بفرمایید
              من خودم تکنیتال بلد نیستم.ممنونم

نظر

• tvihn
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 312

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                سلام خصوصی جواب یازدیم گاردشیم
                یاشاسین
                چوخ ساغ اول گارداش

نظر

• iq_son
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 705

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
                  سلام
                  دست شما درد نکنه
                  اقاروی این زامیاد وخکاوه بد جوری رکب خوردم.مشه یه نگاهی بفرمایید
                  من خودم تکنیتال بلد نیستم.ممنونم
                  در مورد خکاوه نظری ندارم
                  خزامیا فردا روز مهمی رو در پیش داره چون به 3 حمایت خودش برخورد می کنه!
                  حمایت خط فیبوی اصلاحی 50% در روی روند صعودی بلند مدتش خط حمایت قله به قله و خط حمایت در روند صعودی اون دایره که در شکل دیده میشه منطقه حیاتی برا سهم هست در صورت عکس العمل به حمایت سهم بر میگرده و در صورت شکست و حرکت به زیر خطوط حمایت ذکر شده احتمال اصلاح تا فیبوی 61.8% حوالی 120 را خواهد داشت.

نظر

• iq_son
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 705

سلام دوستان صبح بخیر
                    امروزم باز که بازار اول وقت کرکره رو دادیم بالا دیدیم وای وای حسین وای هست!!!!!!!
                    اشکال نداره!بزار بازار تکونده بشه هرچی پول مضر هست بره بیرون!من تایم به تایم سبد می بندم!از اول شهریور که سبد عوض کردم و سرمایه رو با آخر شهریور آپدیت کردم!الان 20%سودماز اون تاریخ تا الان مونده!این 20%هم مال بازار رم کرده به قول دوستمون!
                    خوب صبر میکنم بازار که متعادل شد دوباره روز از نو روزی از نو!این اصلاح درسته ما رو 6 ماه عقب می ندازه ولی کسایی می مونن که واقعا سهام دارن بازار هم برمیگیرده همیشه که اینطور نمی مونه!من این اصلاح رو به چشم میدیدم ولی فکر نمیکردم امسال اتفاق بی افته!با این حال
                    اون روز که برگشت ماهم از صفر شروع میکنیم!
                    دوستان این 20% ما هم پیشکش بازار ما رفتیم پی کار و زندگی ،امروز با این اوصاف پای سیستم نشستن ارزش نداره!
                    شاد باشید برادران شاد باشید

نظر

• iq_son
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 705

اولین قهرمانیه دردانه شهر اولینها تراختور محبوب بر تمام ترک زبانان مبارک باد
                      یاشاسین تراختور یاشاسین گوزل آذربایجانیم

نظر

• iq_son
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 705

سبد انتخابی برای مسابقه هفتگی بورسی:
                        سلام این هفته امیدوارم روزهای تیره و تار کنار بره و بورس رخت سبز تن کنه!
                        می خوام سبد خودم رو برا مسابقه این هفته انتخاب کنم!
                        1-خبهمن:افت بسیاری رو متحمل شده و زیر ارزش دفتریش معامله میشه و یک حمایت سنگین در حوالی 200 داره!انشا ا... برگرده !فروشندش غدیر هم دیگه انگیزه فروشش رو از دست داده!
                        2-بانک پاسارگاد!روز جهارشنبه از معدود سهمهایی بود که حجم مبناش رو دست به دست کردن تا -4 بخوره وقیمتش پایین بیاد برا شنبه!واقعا ارزندس احتمال تعدیل سود برا امسال 50 و برا سال بعد 70!
                        شادباشید

نظر

• rhhk610
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 60

یوخسان قارداش...هارالارداسان؟ بیر یوللوخ گددین شانسی گوردوم بورداسان

نظر

• iq_son
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 705

در اصل توسط rhhk610 پست شده است View Post
                            یوخسان قارداش...هارالارداسان؟ بیر یوللوخ گددین شانسی گوردوم بورداسان
                            سلام دوستوم!
                            بیر مودت فروم لاردا یوخیدیم بیر نچه آی اولار باشلامیشام گینه!
                            خدمتیزده وارام
                            انشا الله با حضور شما دوستان عزیزم بیش از پیش فعال باشیم و بتونیم سهمهای تاپ رو شکار کنیم و خوب سود کنیم

نظر

• iq_son
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 705

دوستان گرامی امروز بازار تحد تدابیر امنیتی شدید بالاخره به پایان رسید.شاخص به زور سبز شد.
                              واقعیتش معاملات شبیه به روزهای حکومت نظامی بود.
                              از عزیزان بازدید کننده خواهشی دارم اینکه نظرشان را در مورد طرح اجرا شده و تاثیر آن بر بازار کوتاه مدت یا بلند مدت بیان کنند!
                              روند آتی بازار را چگونه پیش بینی مینمایند؟لطفا مشارکت نمایید تا با جمع بندی نظرات استراتژی خریدو فروش برای روزهای آتی برای خودمان ترسیم نماییم!
                              با تشکر از همکاریتان

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

ياشاسين آذربايجان
                                جناب ايكيوسان سلام
                                همونطور كه اشاره كرده و تشبيه خوبي براي بازار امروز بكار بردي . به نظرم اين بازار هنوز هم محكوم به نزول بيشتر است. به نظرم تا ارديبهشت اين بازار نزولي ادامه داشته باشد. اين چيزي هم كه تو سايت ها و خبرگزاري ها ميزنن بازار نيمه دوم اسفند خوب ميشه خوش خيالي بيشتر نيست. حجم پايين معاملات و عرضه حقوقي ها در هر مثبتي نشان از روزهاي سياه بازار دارد. صعود طلا و رسيدن به پايان خواب مسكن اميدي براي اين بورس دستوري نميزاره. به قول معروف چاه بايد خودش آب داشته باشه و چاهي كه با دست پر بشه خشك ميشه. اين حمايت ها هم دردي دوا نميكنه
                                پايدار باشي
                                دوستان گرامی امروز بازار تحد تدابیر امنیتی شدید بالاخره به پایان رسید.شاخص به زور سبز شد.
                                واقعیتش معاملات شبیه به روزهای حکومت نظامی بود.
                                از عزیزان بازدید کننده خواهشی دارم اینکه نظرشان را در مورد طرح اجرا شده و تاثیر آن بر بازار کوتاه مدت یا بلند مدت بیان کنند!
                                روند آتی بازار را چگونه پیش بینی مینمایند؟لطفا مشارکت نمایید تا با جمع بندی نظرات استراتژی خریدو فروش برای روزهای آتی برای خودمان ترسیم نماییم!
                                با تشکر از همکاریتان
                                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

در حال کار...
                                X