***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

در اصل توسط sadra2712 پست شده است View Post
    سلام
    کم کم برای پایان اصلاح آماده بشید.
    برای شاخص 130.000 هم آماده بشید.
    خریدها شروع بشه.
    به زودی برای اعضا سیگنال خرید ارسال خواهد شد.
    موفق باشید
    جناب صدرای عزیز با سلام و وقت بخیر.تصور من اینه که در این شرایط ، از منظر صرفا از منظر تکنیکال نمی شه زمان تقریبی اتمام اصلاح بازار را پیش بینی کرد.دلیلی که واسه نظراتم متصورم اینه که منفی های روزهای اخیر در شرایطی و زمانی پیش اومد که با هیچ تحلیل تکنیکال و بنیادی قابل توجیه نبود.به نظر می رسه تنها عاملی که می تونه باعث باز گشت بازار باشه ، زوال و تضعیف عوامل منفی کننده بازار هستش.این عوامل ، حداقل از منظر اینجانب، تصفیه صندوقها گروکشی بعضی حقوقی ها، رقابت های غیر سالم درون سازمانی و جنگ قدرت در سازمان بورس، روحیه یاس و ناامیدی و برخورد هیجانی حقیق ها و همچنین ترس و وحشت حقیقی ها ، آسیب پذیر بودن بازار نسبت به شایعات و عدم اقدام به موقع سازمان بورس و دولت برای مهار شایعات و متاسفانه برخورد غیر مسوولانه مجلس با لایحه بودجه و عدم شفاف سازی مناسب نسبت به آن.
    می بخشید جناب صدرا، در حضور شما جسارت کردم.ولی من فکر می کنم هنوز هم در شرایط بازار منفی بسر می بریم
    Honesty is the best policy

نظر

• sadra2712
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 235

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      جناب صدرای عزیز با سلام و وقت بخیر.تصور من اینه که در این شرایط ، از منظر صرفا از منظر تکنیکال نمی شه زمان تقریبی اتمام اصلاح بازار را پیش بینی کرد.دلیلی که واسه نظراتم متصورم اینه که منفی های روزهای اخیر در شرایطی و زمانی پیش اومد که با هیچ تحلیل تکنیکال و بنیادی قابل توجیه نبود.به نظر می رسه تنها عاملی که می تونه باعث باز گشت بازار باشه ، زوال و تضعیف عوامل منفی کننده بازار هستش.این عوامل ، حداقل از منظر اینجانب، تصفیه صندوقها گروکشی بعضی حقوقی ها، رقابت های غیر سالم درون سازمانی و جنگ قدرت در سازمان بورس، روحیه یاس و ناامیدی و برخورد هیجانی حقیق ها و همچنین ترس و وحشت حقیقی ها ، آسیب پذیر بودن بازار نسبت به شایعات و عدم اقدام به موقع سازمان بورس و دولت برای مهار شایعات و متاسفانه برخورد غیر مسوولانه مجلس با لایحه بودجه و عدم شفاف سازی مناسب نسبت به آن.
      می بخشید جناب صدرا، در حضور شما جسارت کردم.ولی من فکر می کنم هنوز هم در شرایط بازار منفی بسر می بریم
      مهندس عزیز
      بنده 33 روز پیش در گزارشی به مدیریت سازمان اعلام کردم شاخص در حال رسیدن به سطح 89000 هست و توان عبور از این سطح را نخواهد داشت و اصلاحی تا 85000 در پیش است.
      بنده سطح 85000 را کم احتمال میدونستم ولی احتمال شکستش رو میدادم. با شکست اون سطح 83 اعتبار کمی داشت و سطح 80 تا 81 بسیار معتبره. در صورت این شکست سطح 76 سطح قطعی بازگشته.
      بدون هیچ استرسی نظاره گریم و بازدهی بالاتر از بازارهای موازی را انتظار دارم.
      موفق باشید
      [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
      [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• tvihn
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 312

اقا صدرا برا خرید فردا میان مدتی چی پیشنهاد میکنین ؟ وبصادر ، خکاوه ، فاذر ، وساپا ، کاما ،ثباغ دارم به کدومشون اضافه کنم یا سهام دیگه اگه مدنظرتون باشه راهنمایی کنین ممنون

نظر

• sadra2712
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 235

سلام
          قيمتهاي پاياني بالاي كلوز
          فروشندگان اين روزها مغبونين روزهاي پيش رو.
          تجربه اي خواهد شد برايشان. افراديكه از هم سبقت مي گرفتند در فروش.
          بورس جاي هر كسي نيست.
          اين افراد ترسو و بي تحليل سرمايه هايشان بايد در بالش و طلا و دلالي ساختمان جاخوش كند.
          بورس براي كسي است كه هم اي كيو و ايي كيو بالا داشته باشد.
          موفق باشيد
          [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
          [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3237

سلام
            بورس جاي هر كسي نيست.
            اين افراد ترسو و بي تحليل سرمايه هايشان بايد در بالش و طلا و دلالي ساختمان جاخوش كند.
            موفق باشيد
            جناب صدرا.با تشکر.خدا کنه که فردا بازار برگشت پیروزمندانه ای بزنه.ما که سهاممون را نفروخته بودیم ضرر زیادی متقبل شدیم.امیدواریم فردا ، شاهد بازاری سرسبز باشیم
            Honesty is the best policy

نظر

• sadra2712
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 235

با سلام
              درباره بازار دوستان فعلا از هرگونه خريد بپرهيزيد تا سيگنال قطعي بازگشت صادر بشه. سناريو رسيدن به 76000 تا 77000 قوي تر شده. البته هنوز احتمال واكنش به 80000 بيشتره ولي به هيچ عنوان هنوز خريد نكنيد تا بازار مشخصا برگشت كنه.
              موفق باشيد
              [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• احسان147
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 937

با سلام
                درباره بازار دوستان فعلا از هرگونه خريد بپرهيزيد تا سيگنال قطعي بازگشت صادر بشه. سناريو رسيدن به 76000 تا 77000 قوي تر شده. البته هنوز احتمال واكنش به 80000 بيشتره ولي به هيچ عنوان هنوز خريد نكنيد تا بازار مشخصا برگشت كنه.
                موفق باشيد
                سلام
                بورس جاي هر كسي نيست.
                موفق باشيد
                اخر ما نفهمیدیم فرصت خرید است یا فرصت خروج؟>؟؟

نظر

• sadra2712
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 235

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                  سلام
                  بورس جاي هر كسي نيست.
                  موفق باشيد
                  فرصت كسب تجربه.
                  فرصت خريد در هنگام اطمينان از اتمام روند هيجاني.
                  فرصت فروش قطعا نيست.
                  [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• sadra2712
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 235

تحليل تكنيكال شلعاب 7 11 92
                    -- در حالت بدبينانه و ادامه رفتار بي منطق بازار سطح 1090 كف سهم و اتمام اصلاح خواهد بود.
                    -- اهداف سهم 1850 و 2300 هستند.
                    -- احتمال رسيدن به 2300 در ميان مدت ( 6 ماهه) بسيار بالاست.
                    موفق باشيد
                    [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 839

سلام جناب صدرا
                      خدای ناکرده اگه شاخص با قدرت 80000 را به پایین سوراخ کنه فرصت خروج هس؟؟؟

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                        سلام
                        بورس جاي هر كسي نيست.
                        موفق باشيد
                        دوست من،
                        من هم نقد نشدم ولی اینی که شما میفرمایین صحیح نیست....
                        همین فردا برمیگرده فردا برمیگرده ما هم تا امروز نگه داشت و الا هیچ آدم عاقلی با علم بر ریزش بازار سرمایه ش رو تو این بازار نگه نمیداره.....
                        واسه 4 ریال سود و یا در اومدن از ضرر دستکم بنده به کسی اعلام ورود نمیکنم....
                        قیمت پایانی بالای کلوز رو هم که اشاره کردید، در بعضی روزها تفاوت قیمت با کلوز 8 یا 9 درصد هم بوده و این دلیلی بر بازگشت نیست.....
                        من تاب ضرر دارم، شما ریسک نگه داشتن سرمایه تون در این آشفته بازار رو پذیرفتید، اما واقعیت اینه که فعلا باید کج دار و مریز رفتار کرد، مبادا با دادن سیگنال ورود سرمایه ی اندک کسی رو نابود کنیم.....
                        با احترام
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• sadra2712
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 235

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                          دوست من،
                          من هم نقد نشدم ولی اینی که شما میفرمایین صحیح نیست....
                          همین فردا برمیگرده فردا برمیگرده ما هم تا امروز نگه داشت و الا هیچ آدم عاقلی با علم بر ریزش بازار سرمایه ش رو تو این بازار نگه نمیداره.....
                          واسه 4 ریال سود و یا در اومدن از ضرر دستکم بنده به کسی اعلام ورود نمیکنم....
                          قیمت پایانی بالای کلوز رو هم که اشاره کردید، در بعضی روزها تفاوت قیمت با کلوز 8 یا 9 درصد هم بوده و این دلیلی بر بازگشت نیست.....
                          من تاب ضرر دارم، شما ریسک نگه داشتن سرمایه تون در این آشفته بازار رو پذیرفتید، اما واقعیت اینه که فعلا باید کج دار و مریز رفتار کرد، مبادا با دادن سیگنال ورود سرمایه ی اندک کسی رو نابود کنیم.....
                          با احترام
                          دوست عزيز فكر كنم مطالب بنده را مطالعه نفرموده ايد
                          اين پست جهت شفاف سازي و پرهيز از عجله و اشتباه بعد پست مورد اشاره شما زده شده .
                          با سلام
                          موفق باشيد
                          [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• sadra2712
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 235

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                            سلام جناب صدرا
                            خدای ناکرده اگه شاخص با قدرت 80000 را به پایین سوراخ کنه فرصت خروج هس؟؟؟
                            برنامه اي براي خروج از بازار نداريم و تا 130.000 با بازار هستيم.
                            بورس خانه ماست و ديد ما به اين بازار سه ماهه شش ماهه يكساله نيست.
                            شاخص پر ايراد بورس ما پايين 76000 نخواهد آمد در حالت بدبينانه.
                            موفق باشيد
                            [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• sadra2712
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 235

تا فردا صبح دوستان و ديداري دوباره خدانگهدار /:.Heart.:/
                              تمرين كنيم همواره يك قدم فراتر از هيجانات بازار بيانديشيم.
                              [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• tehraniz
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 42

با سلام
                                جناب صدرا نظرتون در مورد قچار چیه؟ با ضرر بفروشیم؟
                                بار قبل هم که گزارش داد گفتم تعدیل منفیه شما فرمودید نه گزارش خوبه، نظرتون در مورد گزارش جدید چیه؟ صبر کنیم یا زودتر با ضرر رد بشه؟

نظر

در حال کار...
                                X