***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sadra2712
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 235

    #226
    پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

    روحانی نباید در دام هدفمندی بیفتد

    ویژه‌خواری یا رانت‌خواری کلمه‌ای است که سال‌ها اقتصاد ما با آنها درگیر بوده است. هرچند بیشترین حجم این نوع تخلف‌ها در دولت احمدی‌نژاد رخ داد اما در دولت روحانی است که بیش از پیش این نام‌ها را می‌شنویم. چراکه پس از پایان کار دولت پیشین بود که بسیاری از پرونده‌های اینچنینی تحت بررسی قرار گرفتند.

    دکتر مهدی تقوی از اساتید شناخته شده و مولف بیشتر کتب مرجع علمی اقتصاد در کشورمان است. بسیاری او را به‌عنوان یک اقتصاددان با گرایش‌های چپ می‌دانند اما خودش معتقد است که اندیشه اقتصادی‌اش بیش از همه به کینز نزدیک است. تقوی معتقد است که رانت‌خواری به معنای علمی آن در ایران رشد داشته است. با وی در این خصوص گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:
    این روزها کلمه ویژه‌خواری در اخبار و ادبیات سیاسیون زیاد شنیده می‌شود. به نظر شما معنی ویژه‌خواری چیست و آیا همان رانت‌خواری است؟
    من نمی‌دانم کلمه ویژه‌خواری را چه کسی ساخته است و معنی اش را هم نمی‌دانم. اما رانت به معنی اجاره اقتصادی است. مثل یک مالک که خانه‌ای را اجاره می‌دهد و از رانت حاصل از آن استفاده می‌کند. عملا صاحب ملک از رانت ملکش استفاده می‌کند. رانت همان rent است که در زبان انگلیسی به معنی اجاره می‌باشد. مثل آنکه انسان دارایی خود را به کسی بدهد تا وی با آن کار کند و در ازایش به او اجاره بپردازد. مثلا در ایران قدیم مالکان و ملاک‌ها زمین‌های زیادی داشتند که آنها را در اختیار کشاورزان قرار می‌دادند تا آنها روی زمین کار کنند. در نهایت هم از بهره‌ای که از کشاورزان می‌گرفتند استفاده می‌کردند. معنی امروزی رانت‌خواری با معنی علمی آن کمی تفاوت دارد.
    لطفا کمی بیشتر درباره معنی علمی رانت‌خواری توضیح دهید.
    رنتیر اکونومی همان اقتصاد رانتی است. مثلا کاری که ما با نفت انجام می‌دهیم مصداق همین امر و در راستای اقتصاد رانتی است. ما بدون آنکه کاری انجام دهیم از منابع طبیعی که داریم درآمد به دست می‌آوریم. درآمد سالم باید در ازای انجام کار باشد یا آنکه ناشی از ارث باشد.
    نفت به نوعی یک ارث ملی محسوب نمی‌شود؟
    نه. نفت یک پدیده طبیعی است. برای آنکه نفت در زیرزمین ما قرار بگیرد کاری انجام نداده‌ایم. اما ارث ناشی از کاری است که پدران ما انجام داده اند. مثلا با کشاورزی یا کارهای دیگر درآمدی را حاصل کرده‌اند که به ما رسیده و خود ناشی از کار است. اما نفت پدیده‌ای است که انگلیسی‌ها در کشور ما کشف کردند و آن را فروختند. پس از مدتی هم دکتر مصدق نفت را ملی کرد که همان را خودمان بفروشیم. این یعنی اقتصاد رانتی. در ایران قبلا دانش استخراج نفت را نداشتیم و انگلیسی‌ها این کار را انجام دادند. حالا خودمان یاد گرفته‌ایم و خودمان نفت را خارج می‌کنیم. اما در کشورهای دیگر که نفت ندارند مجبورند برای کسب درآمد کار و تولید کنند.
    شما رانت‌خواری را اینطور تعریف کردید که کسی بدون انجام کار درآمدی را حاصل کند. با این تعریف یعنی دزدی هم رانت‌خواری به حساب می‌آید؟
    نه. دزدی رانت نیست و تعریفش متفاوت است. یک سری منابع خدادادی وجود دارند که خداوند به ما داده و استخراج آنها هم در مقابل درآمدش کاری محسوب نمی‌شود. پولی که از این روش حاصل می‌شود هم یک هدیه و موهبت است. اما دزدی یک کارغیرقانونی است.
    تعریف رانت‌خواری در ادبیات عامه و سیاسیون کمی با آنچه شما گفتید، متفاوت است.
    در ادبیات عامیانه رانت‌خواری به معنای آن است که کسی بدون آنکه زحمتی بکشد درآمدی را کسب کند. یعنی اگر کسی بدون آنکه کاری انجام دهد یا کاری را ایجاد کند درآمدی کسب کند عملا رانت‌خواری کرده است. جامعه ما از این لحاظ اوضاع خوبی ندارد. رانت در فرهنگ عامه ما به این معنی است که من و شما کار کنیم اما یک عده دیگر بدون اینکه تلاش لازم را انجام دهند پولی به دست بیاورند. این پول غیرقانونی ممکن است ناشی از ارتباطات هم باشد که آنها دارند و ما نداریم. در آن تعریف رانت خداوند پول را به انسان می‌داد و در فرهنگ رایج از رانت این ارتباطات است که بصورت غیرقانونی پول را به فرد می‌دهد.
    جدا از ویژگی غیرقانونی بودن رانت، آیا خود داشتن همین ارتباطات رانت به حساب نمی‌آید؟
    در اینجا ارتباط غیر قانونی منظور است. جدا از موضوع ارتباطات، رانت این است که مثلا در دانشگاه ما بیایند و بگویند که به تعداد محدودی از اساتید یک وام یا جایزه قرار است پرداخت شود. اما چون این تعداد کمتر از تعداد اساتید است برای این کار باید قرعه کشی انجام دهیم یا اینکه به کسانی که نسبتی با رئیس دانشگاه دارند وام را پرداخت کنیم. در این حالت کسانی که وام یا جایزه را گرفته‌اند عملا رانت دریافت کرده اند. چون بدون انجام کار این پول حاصل شده است. مفهوم رانت در اقتصاد ما خیلی وسیع است و بحث زیادی را می‌طلبد.
    هر پدیده‌ای برای رشد به یک بستر نیاز دارد. رانت‌خواری در کشور ما رشد داشته است. به نظر شما این امر چه بسترهایی لازم داشته که در کشور ما وجود داشته و باعث آن شده است؟
    بخشی از مشکل فرهنگی است. فرهنگ ما ویژگی‌هایی دارد که این مساله را تقویت کرده است. بخشی هم به این علت است که امکان ایجاد درآمد در کشور ما به اندازه کافی وجود ندارد. عامل سوم هم متناسب نبودن عرضه و تقاضا در بسیاری از زمینه هاست.
    عدم تناسب عرضه و تقاضا چطور می‌تواند باعث افزایش رانت‌خواری شود؟
    به طور مثال همین اواخر که ارز کم بود و پاسخگوی تقاضا نبود رانت‌های وسیعی ایجاد شدند. وقتی کالایی عرضه کافی نداشته باشد برای توزیعش سازوکارهای نامناسب ایجاد می‌شود. مثلا با روش توزیع ارز که بانک مرکزی تعریف کرد، عده‌ای از شب قبل می‌رفتند و جلوی بانک صف تشکیل می‌دادند. صبح دلار را می‌گرفتند و در بازار آزاد به قیمت گران‌تری می‌فروختند. اگر میزان وقت و انرژی که شب می‌گذاشتند را هم کار حساب کنیم و به میزان ساعت‌های آن مزد در نظر بگیریم باز هم به اندازه سود حاصل نبود. پس در این میان پولی حاصل می‌شد که کاری برایش انجام نشده بود. وقتی عرضه پاسخگوی تقاضا نباشد، فساد و رانت ایجاد می‌شوند. چون برای عرضه آن کالا جیره بندی صورت می‌گیرد، رانت هم متعاقبا ایجاد می‌شود.
    آیا این قاعده همه جا صادق است؟ عدم تناسب عرضه و تقاضا همیشه باعث رانت می‌شود؟ مثلا اگر تقاضا برای خریداری گوشی‌های شرکت اپل بیش از عرضه باشد، رانت ایجاد می‌شود؟
    بعضی وقت‌ها افزایش قیمت یک محصول به خاطر ویژگی‌های اضافه آن است. اما زمانی هم ممکن است که به خاطر عرضه ناکافی در مرحله اول عده‌ای آن گوشی را خریداری کنند و به خاطر تقاضای بیشتری که وجود دارد، آن را با قیمت بیشتری بفروشند. در این میان کسانی که این کار را انجام می‌دهند رانت آن را می‌خورند. در آن شرایط همه نمی‌توانندآن کالا را با قیمت اولیه خریداری کنند.
    مثل بازار سیاهی که بعضی اوقات در فروش بلیت بازی‌های فوتبال شکل می‌گیرد.
    بله. همینطور است. قبل از انقلاب گاها برای بلیت سینماها هم این مساله به وجود می‌آمد و برخی بلیت را گران‌تر به مردم می‌فروختند و رانت آن را می‌خوردند. راجع به این مساله می‌شود یک کتاب نوشت. در گفت‌وگوهای اینچنینی مبادله دو طرفه است. اینکه شما با یک مرد 68 ساله اینطور تبادل نظر می‌کنید باعث می‌شود که ذهن ما هم بیشتر به کار بیفتد.
    در بررسی ریشه‌های گسترش رانت و رانت‌خواری به عوامل فرهنگی هم اشاره کردید. کدامیک از ویژگی‌های فرهنگی در کشور ما به این مساله دامن زده است؟
    برخی افراد هستند که شغلی دارند و کاری انجام می‌دهند و در مقابل کارشان حقوقی دریافت می‌کنند و با آن زندگی می‌کنند. اما بعضی اوقات است که افراد کار خود را به درستی انجام نمی‌دهند. مثلا کارمندهایی هستند که پشت میز کار دولتی‌شان می‌نشینند و بابت 8 ساعت کار حقوق می‌گیرند اما به آن میزانی که متعهد شده‌اند کار نمی‌کنند. مثلا 2 ساعت کار می‌کنند و 6 ساعت دیگرشان را در محل کار به امورات دیگر مانند خرید و فروش می‌پردازند. اما باز هم حقوق 8 ساعت کار روزانه را می‌گیرند که این هم نوعی رانت‌خواری محسوب می‌شود. در این جامعه فقر هم علت بروز خیلی از مسائل فرهنگی است که باعث گسترش این آسیب می‌شوند. جامعه فقیر به مرور به لحاظ فرهنگی هم مشکلاتی را پیدا می‌کند. در جوامع ثروتمندتر، کار افراد زندگی شان را تامین می‌کند اما فقر می‌تواند فرهنگ را به نوعی تغییر دهد که رانت‌خواری در آن مشکل و ایرادی نداشته باشد.
    قوانین هم ضعفی در این زمینه دارند؟
    بله. قوانین یا روش‌ها هم در این مساله موثرند. مثلا در زمان توزیع ارز باید روش‌های بهتری به کار بسته می‌شدند نه آنکه هر کسی در صف جلوتر می‌ایستاد ارز می‌گرفت.
    حالا با این تفاسیر، فکر می‌کنید چگونه می‌توان با رانت‌خواری مبارزه کرد و آن را به مرور از بین برد؟
    بصورت کلی باید تناسب میان عرضه و تقاضا تا حد امکان رعایت شوند. همچنین کار فرهنگی زیادی باید انجام گیرد که رانت‌خواری قبیح شود. هر کسی باید بداند که اگر اقتصاد کشور رشد کند، فواید و عوایدش برای همه خواهد بود و در یک اقتصاد موفق دیگر کسی نیاز به رانت‌خواری نخواهد داشت و همه سالم و کامل زندگی خواهند کرد. ما در ادبیات ایرانی هم زمینه‌های بسیاری را در این حوزه داریم. اگر شما نگاهی به گلستان سعدی، غزلیات حافظ یا اشعار مولانا بیندازید می‌بینید که ارزش کار در آنها بسیار بالا توصیف شده‌اند. همچنین مهم‌ترین مساله کاهش فقر است. جامعه هرچقدر از فقر دور شود از آسیب‌هایی چون رانت‌خواری هم بیشتر در امان خواهد بود.
    اصولگرایان در سال‌های 84 و 88 با شعار مبارزه با فساد و رانت احمدی‌نژاد را به قدرت رساندند. شما عملکرد دولت احمدی‌نژاد در مبارزه با فساد و رانت‌خواری را چطور ارزیابی می‌کنید؟
    آن ادعای مبارزه با فساد کشک بود. مگر امروز پرونده بابک زنجانی‌ها رو نشده است. پرونده میدان فاطمی و مانند اینها همه در دوره احمدی‌نژاد رخ دادند. شاید بهتر باشد از این موضوع حرفی نزنیم. از او بدتر وزیر اقتصاد دولتش بود که زمانی دانشجوی ما بود و دیدیم که به چه شکلی ماجرای هدفمندی را در دولت اجرا کرد.
    فکر می‌کنید حسن روحانی چه درسی باید از آن وقایع بگیرد؟
    روحانی مطلقا نباید در دام هدفمندی بیفتد. هدفمندی یک طرح تورم‌زاست و باعث رکود تورمی می‌شود. این طرح باید در همینجا و به همین شکل بماند و دیگر
    جلوتر نرود.

    به تخلف‌های مالی در دولت اصولگرایان اشاره کردید. برخی از رسانه‌ها و فعالین اصولگرا معتقدند که اصلاح طلبان و مسئولان دولت سازندگی رانتخوار بودند و اصل رانت‌خواری و فساد اقتصادی در این جریان سیاسی نهفته است. نظر شما چیست؟
    در مورد اصلاح طلبان و این جریان سیاسی باید ثابت شود که رانت‌خوار بوده‌اند و اینگونه نمی‌توان اتهام‌زنی کرد. مثلا باید ثابت کرد که آقای هاشمی یا خاتمی رانت‌خوار بوده‌اند. اما در دولت احمدی‌نژاد به وضوح برخی از مسائل را دیدیدم. حتی سیاست‌های خاص دولت که باعث تشدید تحریم‌ها شد هم بستر مناسبی را فراهم کردند. مثلا بر اثر تحریم‌ها بود که قیمت دلار گران شد و بسیاری هم از این بابت رانت‌خواری کردند. نمی‌توان به صراحت گفت که در آن دولت‌های قبل‌تر رانت‌خواری نبوده چون ما اطلاع دقیق از همه چیز نداریم اما کسی نمی‌تواند بگوید که در دولت احمدی‌نژاد رانت‌خواری نبوده است. چون بسیاری از مواردی بصورت قضایی در حال پیگیری هستند و رسانه‌ای هم شده‌اند.
    اخیرا بحث توزیع سبد کالا در میان طبقات نیازمند و توسط دولت مطرح شده است. این طرح را چطور ارزیابی می‌کنید؟
    دولت روحانی می‌تواند دولت موفقی باشد به شرط آنکه مشکلاتی که دولت احمدی‌نژاد ایجاد کرد را دیگر ایجاد نکند. مثلا طرح هدفمندی آنگونه که اجرا شد آسیب‌های جدی به اقتصاد کشور وارد کرد. در حال حاضر هم که تحریم‌ها شل شده‌اند دولت باید از فرصت استفاده کند و درآمد‌های سالم ایجاد کند. همچنین لازم است که سیستم مالیاتی را اصلاح کند تا برخی از درآمدهای بالا که مالیات نمی‌دهند تحت پوشش نظام مالیاتی کشور درآیند و این درآمدها هم خرج توسعه اقتصاد کشور شوند و با آنها از تولید حمایت شود. باید دولت در این شرایط به نحوی عمل کند که رشد اقتصادی کشور مثبت شود و مصائبی چون بیکاری و تورم بهبود پیدا کنند. سبد کالا هم چیزی مانند طرح هدفمندی یارانه‌هاست. طرح هدفمندی کاری کرد که بسیاری از مردم که درآمد داشتند از کار بیکار شدند و 30 درصد سهم تولید هم از این طرح پرداخت نشد. روحانی باید کاری کند که اقتصاد کشور بچرخد. اگر اقتصاد شکوفا شد آن‌وقت مزد را افزایش دهد. الان خیلی از افراد درآمدشان از تورم عقب است و هر سال هم عقب‌تر می‌افتد.

    منبع این مطلب سایت ارانیکو می باشد.
    آخرین ویرایش توسط sadra2712؛ 2014/02/06, 15:58.
    [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
    [/COLOR][/B][/CENTER]

    نظر

    • sadra2712
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 235

      #227
      پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

      سلام
      شوک وارد شده به بازار از طرف دولت تدبیر و امید در قیمت خوراک و بهره مالکانه به علاوه لجبازی جدی با صالح آبادی در روزی که انتظار بازگشت جدی بازار می رفت سبب شد تا معادلات و پیش بینی ها تا حدودی دستخوش تغییر شود.
      خطوط کوتاه مدت حمایتی سهم که در هفته پیش شکسته شد ، اکنون به خط مقاومتی تبدیل شده و باعث شد که شاخص به آن واکنش نشان دهد..این طور که معلوم هست شاخص میخواهد با تشکیل الگوی ab=cd معکوس دوباره افت کند و به یک مرز اصلی اصلاحی برسد..
      مرز ۳۸% اصلاحی فیبوناچی اولین مرزی که بعد از صعود شاخص میتواند اصلاحی اساسی برای آن به حساب آید و حمایت بسیار قوی را ایجاد کند..در حال حاضر این مرز با عدد ۷۷ هزار و ۶۰۰ نمایش داده میشود..
      از طرفی خطوط حمایتی میان مدت شاخص و مرز ۶۱% اکستنشن روی عدد ۷۹ هزار می آیند که ممکنست باعث افزایش تقاضا در بازار شود..اما مرز قوی تر و خط حمایت بلندمدت هردو مرز ۷۷،۶۰۰ را هدف قرار داده اند..
      از لحاظ زمانی هم صد درصد حرکات قبلی بازار روی همان مرز قوی می افتد و دوباره این مرز را تایید میکند..این مرز حدودا نیمه دوم اسفند ماه را نشان میدهد که بسیاری از کارشناسان شروع دوباره رونق در بازار را همین زمان اعلام کرده اند..
      پس به طور کل در روند نزولی بازار قرار گرفتیم و کم کم شاخص تمایل داشته باشد که خود را به آن سطوح حمایتی نزدیک کند..
      به حد ضرر های خود دقت داشته باشید و با هیجان وارد صف های خرید یا فروش نشوید..
      موفق و پیروز باشید..
      [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
      [/COLOR][/B][/CENTER]

      نظر

      • sadra2712
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 235

        #228
        پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

        بازار سیاه اوراق به پایان خط رسید/ بازار مسکن در رکود قطعی
        اقتصاد > مسکن - در حالی که تصور می شد، عرضه وام 35 میلیون تومانی بتواند یخ بازار مسکن را آب کند ولی گزارش های میدانی نشان می دهد معاملات مسکن در رکود قطعی قرار دارد.
        به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از مشاوران املاک در غرب تهران می گوید:« یک هفته پس از اینکه وام 35 میلیون تومانی تصویب شد، بازار از حرکت افتاد. یعنی حدود دو سه روز مردم دنبال مسکن رفتند ولی بعد از اینکه قیمت ها را دیدند پشیمان شدند.» او اعتقاد دارد قدرت خرید وام های مسکن بسیار پایین است.

        بیت الله ستاریان تحلیلگر بازار مسکن هم این موضوع را تایید می کند:« این وام ها آنقدرها قدرت ندارد تا توان خرید مردم را بالا ببرد. به همین جهت نمی توان انتظار داشت که 35 یا 50 میلیون تومان وام بازار را رونق دهد.»

        حسین عبده تبریزی مشاور وزیرراه و شهرسازی هم اعتقاد دارد:« برای تغییر وضعیت بازار مسکن به تامین نقدینگی نیاز است. یعنی موسسات و بانک ها باید به مردم آنقدر وام بدهند که حداقل 70 تا 75 درصد قیمت ملک را پوشش دهد. به این ترتیب می توان امیدوار بود که بازار رونق پیدا کند در غیراینصورت احتمال رشد قیمت وجود ندارد.»

        همچنین رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران اعتقاد دارد:« تا 20 روز دیگر بازار با رونق مواجه می شود. افرادی که طی 30 روز گذشته به بازار رجوع کرده بودند در این مدت تصمیم قطعی خود برای خرید را می گیرند و همین جریان کمک می کند تا بازار با رونق همراه شود.»

        در همین حال معاون وزیرراه و شهرسازی پیش بینی کرده است:« سال آینده بازار مسکن با رونق بیشتری مواجه می شود ولی معنای این رونق افزایش قیمت ها نیست چراکه مولفه های مهم در رشد قیمت مسکن نشان می دهند خبری از افزایش قیمت ها نخواهد بود.»

        براساس گفته مدیران دو شعبه بانک مسکن در غرب و مرکز تهران بازار سیاه اوراق حق تقدم مسکن وجود ندارد چراکه فرابورس و شعبه های بانک مسکن به تعداد و مقدار مورد نیاز برای خریداران اوراق حق تقدم تامین می کنند.

        به نظر می رسد که مشکل اصلی بازار بحران قدرت خرید شهروندان باشد. در حال حاضر معاملات در رکود کامل قرار دارد. آمارها هم تایید می کند که میزان خرید و فروش ها حداقل 41 درصد کاهش یافته است. برخی تحلیل گران بازار اعتقاد دارند سال آینده روند قیمت گذاری ها به سمت صعودی حرکت می کند.

        سعید لیلاز چنین گمانه ای را تایید می کند. او می گوید:« توجه داشته باشید که در حال حاضر اساسا بازاری برای سرمایه های خرد وجود ندارد. بازار طلا شرایط رکود و کاهش را دارد. دلار از رده برای سرمایه گذاری خارج شده است. بورس هم که اخیر با کاهش ارزش و شاخص مواجه شده است. بنابراین افرادی که به طور مثال تا 200 میلیون تومان سرمایه در اختیار دارند، پول هایشان را کجا باید سرمایه گذاری کنند؟. نرخ سود بانکی هم طوری تعیین شده که تنها پول را برای مدتی کوتاه به عنوان پارکینگ در خودش جایی می دهد. براین اساس می توان پیش بینی کرد این میزان نقدینگی به سمت بازارهایی مانند مسکن حرکت کند. بنابراین اگر صحت این گذاره را بپذیریم باید در انتظار رشد قیمت باشیم.»

        در صورتی که این تحلیل به واقعیت بدل شود، سال آینده قیمت مسکن افزایش می یابد. البته تحلیل گران براین باورند که ادامه رکود مانع از رشد قیمت می شود. از سوی دیگر قائم مقام بانک مرکزی خبری داده که سال آینده عدد تورم از 25 درصد فراتر نمی رود. براین اساس احتمال رشد قیمت مسکن هم وجود ندارد. البته افزایش 24 درصدی قیمت تراکم بر وضعیت بازار حداقل در تهران اثرگذار خواهد بود.

        با توجه به اینکه پیش بینی رشد 1 درصدی اقتصادی برای سال اینده تعیین شده است به نظر می رسد که حداقل مقدمات برای تولید بیشتر کالاهای مربوط به صنایع ساختمانی مهیا می شود. از سوی دیگر تسهیل در واردات کالا به جهت کاهش سطح تحریم ها می تواند به معنای بهبود وضعیت عمومی صنایع ساختمانی باشد. تثبیت نرخ تورم روی عدد 25 درصد برای سال 93 و همچنین بهبود نسبی فضای کسب و کار هم از دیگر مولفه های مثبت بازار به شمار می آیند. برهمین اساس پیش بینی ها برای آینده قیمت مسکن همگی بر ثبات تاکید دارد.

        ------------------

        دوستان سلام
        500 ميليارد دلار نقدينگي راهي جز بورس ندارد...
        بازندگان فروشندگان اين روزها هستند.
        [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
        [/COLOR][/B][/CENTER]

        نظر

        • warrior
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 138

          #229
          پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

          آقا صدرا خیلی خوب شد که این بحثو مطرح کردی...از اوائل کاهش شاخص همین موضوع فکر منو مشغول کرده بود که حالا گیریم فروختیم و در رفتیم از بازار بعدش چی..؟ کدوم بخش قابلیت سرمایه گذاری برای سرمایه های خرد داره..؟ دلار و طلا و مسکن و بانک..
          دلار که دیگه توش خبری نیست..در مورد مسکن هم باید گفت واقعا چند نفر از سهامدارای خرد سرمایشون تو بورس به اندازه خرید مسکن هست..؟ اون بخشی هم که سرمایه خوب دارن آیا نیاز به مسکن دارن و تا آلان خونه نداشتند.؟ مسکن به این مفتیا تکون نمیخوره..چند نفر از اطرافیانمون رو میشتاسیم با پس اندازش و این وام جدید سرجمع بتونه یه خونه آبرومند بگیره و الزاما پس اندازش هم تو بورس باشه و الان در حال بیرون آوردن اونه..؟
          سود بانکی هم با این شرایط و قیمت بعضی از سهام و P/e پایینشون خیلی آش دهن سوزی نیست...
          طلا هم شرایط جالبی نداره مگر قرار باشه در سطح جهانی شروع به رشد کنه که تحلیل اون بحث جداگانه ای است..

          حالا همه این حرفا رو بذاریم در کنار چشم انداز های مثبت اقتصادی و رشد احتمالی صنعت و تولید در کشور که خودشو قاعدتا باید در سوداوری شرکتهای بورسی نشون بده، چه نتیجه ای میشه گرفت..؟
          به قول یه دوستی میگفت اگه قرار باشه وضع اقتصادی با اومدن این دولت و این گشایش در روابط خارجی درست نشه، سهام بورس که هیچ همه چیزمونو باید بفروشیم بریم از اینجا../:.mellowsmiley.:/

          خیلی خوب میشه در این شرایط که تمام سهام با بنیاد و بی بنیاد منفی هستند، در مورد شرایط کلان اقتصاد و بورس مطلب بذارین و دید وسیع تری به سهامدارا بدین /:.smilingsmiley.:/
          اگر سید بزرگوار و آقا مصطفی و بقیه اساتید هم تو بحث شرکت کنن که عالی میشه و کلی مطلب جالب یه جا جمع میشه و به جای تفکر دو سه روزه، امکان تصمیم گیری درست به همه میده...:.thumbsupsmileyanim
          [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

          نظر

          • sadra2712
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 235

            #230
            پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

            در اصل توسط warrior پست شده است View Post
            آقا صدرا خیلی خوب شد که این بحثو مطرح کردی...از اوائل کاهش شاخص همین موضوع فکر منو مشغول کرده بود که حالا گیریم فروختیم و در رفتیم از بازار بعدش چی..؟ کدوم بخش قابلیت سرمایه گذاری برای سرمایه های خرد داره..؟ دلار و طلا و مسکن و بانک..
            دلار که دیگه توش خبری نیست..در مورد مسکن هم باید گفت واقعا چند نفر از سهامدارای خرد سرمایشون تو بورس به اندازه خرید مسکن هست..؟ اون بخشی هم که سرمایه خوب دارن آیا نیاز به مسکن دارن و تا آلان خونه نداشتند.؟ مسکن به این مفتیا تکون نمیخوره..چند نفر از اطرافیانمون رو میشتاسیم با پس اندازش و این وام جدید سرجمع بتونه یه خونه آبرومند بگیره و الزاما پس اندازش هم تو بورس باشه و الان در حال بیرون آوردن اونه..؟
            سود بانکی هم با این شرایط و قیمت بعضی از سهام و P/e پایینشون خیلی آش دهن سوزی نیست...
            طلا هم شرایط جالبی نداره مگر قرار باشه در سطح جهانی شروع به رشد کنه که تحلیل اون بحث جداگانه ای است..

            حالا همه این حرفا رو بذاریم در کنار چشم انداز های مثبت اقتصادی و رشد احتمالی صنعت و تولید در کشور که خودشو قاعدتا باید در سوداوری شرکتهای بورسی نشون بده، چه نتیجه ای میشه گرفت..؟
            به قول یه دوستی میگفت اگه قرار باشه وضع اقتصادی با اومدن این دولت و این گشایش در روابط خارجی درست نشه، سهام بورس که هیچ همه چیزمونو باید بفروشیم بریم از اینجا../:.mellowsmiley.:/

            خیلی خوب میشه در این شرایط که تمام سهام با بنیاد و بی بنیاد منفی هستند، در مورد شرایط کلان اقتصاد و بورس مطلب بذارین و دید وسیع تری به سهامدارا بدین /:.smilingsmiley.:/
            اگر سید بزرگوار و آقا مصطفی و بقیه اساتید هم تو بحث شرکت کنن که عالی میشه و کلی مطلب جالب یه جا جمع میشه و به جای تفکر دو سه روزه، امکان تصمیم گیری درست به همه میده...:.thumbsupsmileyanim
            دوست عزيز
            اين موضوع آشكاره
            منتظر استارت بازار هستيم. نقدينگي و سرمايه گذاري آشيانه اي جز بورس نخواهد داشت. هيجان منفي بسيار زود به هيجان مثبت تبديل خواهد شد.
            موج 4 خصلت اساسيش نا اميدي است.
            [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
            [/COLOR][/B][/CENTER]

            نظر

            • sadra2712
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 235

              #231
              پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

              سلام دوستان
              با اتمام موج 4 ، ذره بين از روي اخبار و نكات منفي برداشته ميشه.
              در اين موج به دليل نا اميدي بازار دنبال اخبار منفي مي گرده و هر نوع كنشي رو منفي تفسير مي كنه و نسبت به تمام اتفاقات مثبت بي تفاوت ميشه.
              شايد بشه گفت يكجور افسردگي بر بازار مستولي ميشه.
              ولي با اتمام اين موج و خروج خرسها كه به شدت دنبال پايين آوردن بازار هستند كم كم بازار اخبار خوب را بزرگ مي كند و بعد با شروع موج 5 و در ميانه هاي آن بازار دچار هيجانات مثبت خواهد شد و هر خبر مثبتي را بزرگنمايي كرده و به اخبار منفي بي تفاوت مي شود.
              همانطور كه بر خلاف بسياري از عزيزان تكنيكاليست عرض كردم موج 4 تمام شده ، باز هم تاكيد مي كنم كه انشاالله با شروع موج 5 مواجه هستيم و پتروشيمي ها هم اخبار خوبي را در بازار منعكس خواهد كرد.
              اولينش امروز آمد كه تخفيف براي IRR سي درصد بود و همچنين آزادي نرخ اوره با خوراك 15 سنت.
              اميدوارم موفق باشيد و همواره درست تصميم بگيريد دوستان.
              [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
              [/COLOR][/B][/CENTER]

              نظر

              • Smart Trader
                عضو عادی
                • May 2013
                • 142

                #232
                پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

                اشتباه سایت خانه ملت دقایقی بازار سرمایه را خوشحال کرد/حسینی صدر:نرخ حداکثر 15 سنتی خوراک،اشتباه تایپی بود که اصلاح شد
                bourse24.ir

                [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

                نظر

                • sadra2712
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 235

                  #233
                  پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

                  در اصل توسط Smart Trader پست شده است View Post
                  اشتباه سایت خانه ملت دقایقی بازار سرمایه را خوشحال کرد/حسینی صدر:نرخ حداکثر 15 سنتی خوراک،اشتباه تایپی بود که اصلاح شد
                  bourse24.ir

                  http://bourse24.ir/news/73730/%D8%A7...A9%D8%B1%D8%AF
                  سلام
                  اين اشتباه تايپي مهم نيست
                  مهم افزايش تخفيف خوراكه
                  [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
                  [/COLOR][/B][/CENTER]

                  نظر

                  • sadra2712
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 235

                    #234
                    پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

                    [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
                    [/COLOR][/B][/CENTER]

                    نظر

                    • ( احمدي )
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 262

                      #235
                      پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

                      در اصل توسط sadra2712 پست شده است View Post
                      سلام دوستان
                      با اتمام موج 4 ، ذره بين از روي اخبار و نكات منفي برداشته ميشه.
                      در اين موج به دليل نا اميدي بازار دنبال اخبار منفي مي گرده و هر نوع كنشي رو منفي تفسير مي كنه و نسبت به تمام اتفاقات مثبت بي تفاوت ميشه.
                      شايد بشه گفت يكجور افسردگي بر بازار مستولي ميشه.
                      ولي با اتمام اين موج و خروج خرسها كه به شدت دنبال پايين آوردن بازار هستند كم كم بازار اخبار خوب را بزرگ مي كند و بعد با شروع موج 5 و در ميانه هاي آن بازار دچار هيجانات مثبت خواهد شد و هر خبر مثبتي را بزرگنمايي كرده و به اخبار منفي بي تفاوت مي شود.
                      همانطور كه بر خلاف بسياري از عزيزان تكنيكاليست عرض كردم موج 4 تمام شده ، باز هم تاكيد مي كنم كه انشاالله با شروع موج 5 مواجه هستيم و پتروشيمي ها هم اخبار خوبي را در بازار منعكس خواهد كرد.
                      اولينش امروز آمد كه تخفيف براي IRR سي درصد بود و همچنين آزادي نرخ اوره با خوراك 15 سنت.
                      اميدوارم موفق باشيد و همواره درست تصميم بگيريد دوستان.
                      با تمام احترامي كه براي شما استاد گرامي قايلم اما به نظر ميرسه كه بازار تا فصل مجامع(خرداد-تير) نوساني و فرسايشي خواهد بود و رالي جديد صعودي بازار از تابستان 93 اغاز خواهد شد و تا ان زمان شاخص كل قادر به شكستن سقف قبلي خود نخواهد بود....به طور كلي تا شاخص نتواند بالاي 87000 تثبيت شود روند فرسايشي و نوساني خواهد بود....( بنده خود سهامدارم و اميدوارم كه تحليلم كاملا اشتباه و نادرست باشد )
                      اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

                      نظر

                      • sadra2712
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 235

                        #236
                        پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

                        در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                        با تمام احترامي كه براي شما استاد گرامي قايلم اما به نظر ميرسه كه بازار تا فصل مجامع(خرداد-تير) نوساني و فرسايشي خواهد بود و رالي جديد صعودي بازار از تابستان 93 اغاز خواهد شد و تا ان زمان شاخص كل قادر به شكستن سقف قبلي خود نخواهد بود....به طور كلي تا شاخص نتواند بالاي 87000 تثبيت شود روند فرسايشي و نوساني خواهد بود....( بنده خود سهامدارم و اميدوارم كه تحليلم كاملا اشتباه و نادرست باشد )
                        در يك سناريو ممكنه نظر شما درست باشه و بازار فعلا رشد قوي نداشته باشه ولي من پايين بيشتري براش متصور نيستم.
                        حرف بنده انتهاي موج 4 و شروع موج 5 بود. ديدم آقاي كني هم امروز حرفشون رو عوض كردن و به اين سمت متمايل شدن.
                        موفق باشيد و تشكر از مطرح كردن مباحث سازنده
                        [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
                        [/COLOR][/B][/CENTER]

                        نظر

                        • sadra2712
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 235

                          #237
                          پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

                          سلام
                          دکتر قالیباف در خصوص نرخ خوراک پتروشیمی ها و در جهت اعتراض به این تصمیم مجلس و برای جلوگیری از افت بیشتر شاخص ها و جذاب تر شدن بورس جهت سرمایه گذاران خارجی، مکاتبه ای با دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری انجام داده است و در کنار این موضوع آقای عزیزی مدیرعامل پارسان نیز با برخی نمایندگان مجلس رایزنی کرده و آنها را توجیه به قرار گرفتن در جبهه ی موافق کرده است، ضمن اینکه ظاهرا" این مصوبه نیز در شورای نگهبان بدلیل وجود پاره ای مشکلات تأئید نگردد.
                          موفق باشيد
                          [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
                          [/COLOR][/B][/CENTER]

                          نظر

                          • sadra2712
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 235

                            #238
                            پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

                            حقیقی ها و صندوق ها عامل افت قیمت ها
                            [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
                            [/COLOR][/B][/CENTER]

                            نظر

                            • sadra2712
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 235

                              #239
                              پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

                              دوستان سلام
                              روزهاي دردناكي را در حال سپري كردن هستيم...
                              روزهايي كه نه تحليل جواب مي دهد نه صبر ... فقط صبر ايوب...
                              ----------
                              آنقدر دروغ شنيده ايم در اين سالها كه ديگر باورمان شده است بايد در ايران همه چيز را دايي جان ناپلئوني تحليل كرد.
                              با روي كار آمدن دولت روحاني خوش بيني هاي مفرطي بر بازار حاكم شد و همه ما بر اين باور بوديم كه بازار سرمايه توسعه پيدا خواهد كرد و حمايت خواهد شد...
                              ولي به ناگهان عليرغم همه وعيدها و دعوت روحاني از مردم براي سرمايه گذاري با شرايطي عجيب و دردناك مواجه شده ايم.
                              كم كم من هم دارم باور مي كنم كه دولت برنامه جدي براي نابودي نقدينگي براي كنترل تورم دارد. درست است ، نابودي نه كنترل نقدينگي ....
                              100 ميليون شما ديگر امروز نيست.... كنترل نشده است ، بله ديگر نيست .... اين روشهاي نوين براي كنترل تورم است.... بازار حالا كلي هم شتابان رشد كند تازه شما خواهي رسيد به اصل سرمايه ات...
                              هم پز رشد بورس را مي دهند هم نقدينگي شما نيست شده است...
                              حقيقتا مي فهمم چرا مردم ايران همواره به حكومتها بدبيني تاريخي دارند ، بس كه چاپيده شده اند و بس كه دروغ و خيانت در امانت ديده اند....
                              بگذريم... درد بسيار است و درماني نيست ....
                              ولي دوستان بنده بزرگترين درس بورسي خودم را بعد از 10 سال تريد در اين شرايط فعلي گرفتم....
                              فقط و فقط چارت ... تنها چيزي كه به من دروغ نخواهد گفت چارت است.....
                              در شاخص 89 به دوستان گفتم و گزارشي هم به مديريت سازمان دادم كه بازار شرايط خوبي ندارد و با اصلاح مواجه است ، همان زمان هم مي ديدم 80 و 77 را ... ولي تنها و تنها به دليل جو شديدا مثبت و اعتماد به دولت و اخبار بنيادي سياسي و اقتصادي ، به بنيادي تكيه كردم و خودم را به تغافل زدم... گفتم انشاالله گربه است... ولي گربه كه چه عرض كنم .... ببر بود....
                              بگذريم ، منتظريم تا بازي آقايان تمام شود... هيچ تحليلي در اين بازار كارگشا نخواهد بود جز صبر ايوب ... ببينيم شامورتي بازي آقايان چه زماني به پايان خواهد رسيد.
                              موفق باشيد عزيزان
                              [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
                              [/COLOR][/B][/CENTER]

                              نظر

                              • صولت الدوله قشقایی
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 839

                                #240
                                پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

                                سلام جناب صدرا



                                نظر شما چی هست؟ خبر دوپهلو نوشته شده یا واقعا دارن فاتحه بورسو میخونن؟

                                من دارم گیج میزنم؟؟!!!!!!!
                                مگه میشه همچین سودی؟
                                یه محاسبه ساده: من 100 تومن میبرم اوراق میخرم بعد 6 ماه اصل پول به علاوه نصف 23درصد به من میدن یعنی 111.5 تومان
                                11.5 تومان هم طلب آینده
                                خب همون موقه دوباره کل پولمو میدم اوراق 6 ماه میخرم
                                بعد 1سال:
                                دوباره اصل پولم که 111.5 هست به علاوه طلب 11.5 قبلی به علاوه نصف سود خرید سری دوم
                                جمعا میشه 36 درصد سود به علاوه 12 درصد سود هم طلبکار!!!!!!!!!!!!!
                                مگر میشه؟؟؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X