***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sadra2712
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 235

پاسخ : ***معامله در بازارهاي مالي با الگوريتم spm***

- دوستان سلام
    در حال آماد كردن متني با همكاري تعدادي از دوستان هستم تا به دست جناب طيب نيا برسانم.
    در صورت پيشنهاد يا داشتن متني خوشحال ميشويم در اين زمينه كمك و مساعدت كنيد.
    با سپاس
    [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
    [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• warrior
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 138

ایشون رو به مقاله دکتر عبده (متخصص اقتصاد مسکن) در روزنامه امروز شرق و تایید ایشون بر حباب وحشتناک مسکن در ایران ارجاع بدین...
      و همچنین به نقش بازار های مالی و بورس در اقتصادهای پیشرفته اشاره کنین....
      [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

در اصل توسط sadra2712 پست شده است View Post
        - دوستان سلام
        در حال آماد كردن متني با همكاري تعدادي از دوستان هستم تا به دست جناب طيب نيا برسانم.
        در صورت پيشنهاد يا داشتن متني خوشحال ميشويم در اين زمينه كمك و مساعدت كنيد.
        با سپاس
        جناب صدرای عزیز شما استاد هستید .من فقط حرف دلم را میگم که در صورتی که صلاح دونستید به نحوی که خودتون فکر می کنید در متن نامه بهش اشاره کنید
        من فارغ التحصیل رشته مهندسی و دارای مدرک کارشناسی ارشد از یکی از دانشگاه های دولتی معتبر هستم.حدود یک دهه در صنعت این کشور و در نقاط محروم مشغول خدمت بودم.اصولا از دلال بازی و سفته بازی متنفر بوده و هستم.در عین حال در جستجوی راهی درست و مقبول برای کسب درآمد حلال بودم.که گزینه بورس را انتخاب کردم.از سالها پیش مختصر سرمایه ای در بورس داشتم و با شروع بکار این دولت و فراخوان عمومی دکتر روحانی برای حضور در بازار به تدریج به سرمایه ام در بورس بصورت پله ای افزودم.متاسفانه منفی های روزهای اخیر شامل کل سرمایه ام شد در حالی که به دلیل ورود محتاطانه و پله ای در بازار ، مثبت های ماه های قبل فقط شامل بخشی از سرمایه ام شد و در نتیجه از امروز به بعد در صورت منفی شدن بازار اصل سرمایم از بین میره.حداقل تصور من این بود با حضور در این بازار هم به اقتصاد و صنعت کشورم خدمت می کنم و هم از مزایای این کار بهره مند میشم.با علم به اینکه نوسان بخشی از بازار هست و لازمه سهامداری داشتن دید حداقل میان مدتی است.اما معتقدم منفی هوی این روزها کاملا دستوری و ثمره سوء مدیریت برخی مدیران و سودجویی بعضی افراد صاحب نفوذ است.از آنجایی که خروج سرمایه از بازار بورس به منزله ورود سرمایه به بازار مسکن طلا و ارز خواهد بود، انتظار میره دولت برای حمایت از سرمایه گذاری که به امید چراغ سبز شخص رییس جمهور وارد بازار شده و همچنین جلوگیری از ایجاد حباب در بازار مسکن و...و بستن را سوء استفاده برخی حقوقی ها، برای حل این معضل تدبیری بیندیشه
        می بخشید جناب صدرا پرحرفی کردم ولی حرفهایی بود که احساس می کردم باید گفته بشه.البته امروز صبح به دفتر شکایات مردمی دکتر روحانی تلفن زدم و اعتراضم اعلام کردم.هرچند که از نگاه برخی دوستان این تماس تلفنی اقدامی ساده لوحانه بوده
        Honesty is the best policy

نظر

• sadra2712
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 235

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          جناب صدرای عزیز شما استاد هستید .من فقط حرف دلم را میگم که در صورتی که صلاح دونستید به نحوی که خودتون فکر می کنید در متن نامه بهش اشاره کنید
          من فارغ التحصیل رشته مهندسی و دارای مدرک کارشناسی ارشد از یکی از دانشگاه های دولتی معتبر هستم.حدود یک دهه در صنعت این کشور و در نقاط محروم مشغول خدمت بودم.اصولا از دلال بازی و سفته بازی متنفر بوده و هستم.در عین حال در جستجوی راهی درست و مقبول برای کسب درآمد حلال بودم.که گزینه بورس را انتخاب کردم.از سالها پیش مختصر سرمایه ای در بورس داشتم و با شروع بکار این دولت و فراخوان عمومی دکتر روحانی برای حضور در بازار به تدریج به سرمایه ام در بورس بصورت پله ای افزودم.متاسفانه منفی های روزهای اخیر شامل کل سرمایه ام شد در حالی که به دلیل ورود محتاطانه و پله ای در بازار ، مثبت های ماه های قبل فقط شامل بخشی از سرمایه ام شد و در نتیجه از امروز به بعد در صورت منفی شدن بازار اصل سرمایم از بین میره.حداقل تصور من این بود با حضور در این بازار هم به اقتصاد و صنعت کشورم خدمت می کنم و هم از مزایای این کار بهره مند میشم.با علم به اینکه نوسان بخشی از بازار هست و لازمه سهامداری داشتن دید حداقل میان مدتی است.اما معتقدم منفی هوی این روزها کاملا دستوری و ثمره سوء مدیریت برخی مدیران و سودجویی بعضی افراد صاحب نفوذ است.از آنجایی که خروج سرمایه از بازار بورس به منزله ورود سرمایه به بازار مسکن طلا و ارز خواهد بود، انتظار میره دولت برای حمایت از سرمایه گذاری که به امید چراغ سبز شخص رییس جمهور وارد بازار شده و همچنین جلوگیری از ایجاد حباب در بازار مسکن و...و بستن را سوء استفاده برخی حقوقی ها، برای حل این معضل تدبیری بیندیشه
          می بخشید جناب صدرا پرحرفی کردم ولی حرفهایی بود که احساس می کردم باید گفته بشه.البته امروز صبح به دفتر شکایات مردمی دکتر روحانی تلفن زدم و اعتراضم اعلام کردم.هرچند که از نگاه برخی دوستان این تماس تلفنی اقدامی ساده لوحانه بوده
          ممنون دوست عزيز
          يقين بدانيد اقدامتان هوشمندانه بوده نه ساده لوحانه
          اگر همه مثل شما بودند و امروز 1 ميليون تماس با دفتر دكتر روحاني گرفته مي شد فكر مي كنيد به اين راحتي مي شد با حق مردم بازي كرد و فساد علني در بورس انجام داد؟ يقينا خير.
          موفق باشيد
          [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
          [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• samanmba
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 450

با سلام
            به عرضه های بی محابای حقوقی هایی اشاره کنید که سهامدار عمده هستند و با علم به اینکه گزارشهای آتی خوب نخواهد بود به فروشهای میلیونی در سهم دست زدند(خساپا فروشنده خکاوه)

نظر

• sadra2712
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 235

ممنون از مشاركت دوستان هر پيشنهاد شايد يك بند اضافه تر در نامه باشد.
              [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

البته جناب صدرای عزیز من از یکی از کشور های مرفه و دارای استاندارد بالای زندگی پذیرش دارم.تا قبل از این ماجرا مردد بودم و تصورم این بود که موظف به موندن د کشور خودم و خدمت به خاک کشور خودم هستم.متاسفانه تردیدم بر طرف شد و تصمیم به رفتن دارم.ای کاش وطن بستر امنی برای ماندن بود بدون دغدغه بدون ترس از فریبکاری دغل بازها بدون آسیب دیدن از تصمیمات خلق الساعه ب خی مدیران
                Honesty is the best policy

نظر

• tvihn
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 312

مهم لطفا به اشتراک بگذارید دوست و همکار محترم من درود بر شما همان طور که میدانید طی روزهای گذشته عرضه های دستوری سنگین در بازار به اجرا گذاشته شده و بازار به این عرضه ها تن داده است. عوامل مختلفی برای کاهش روزهای اخیر شاخص مطرح شده که از حوصله بحث خارج است، اما مهم تنها یک مسئله است: روزهای سبز بازار برای آقایان بوده است، چرا قرمزی هایش را ما تحمل کنیم و این رنج را بر خویش بیشتر کنیم؟ صفوف فروش با حضور پر رنگ معامله گران آنلاین طویل و طویل تر میشوند، و آن هم در حالی که اولین نفر همان صف نیز میداند که در عملی اشتباه شریک است لذا از تو، دوست و همکار عزیز، خواستارم که در روز شنبه مورخ 5 بهمن ماه 1392 دست به فروش هیچ کدام از سهم های سبد خود نزده و با این کار اعتراض خود را به شرایط تحمیلی حاکم نشان دهید. بارها نفر صف خرید و فروش بوده ایم، این بار نفر اول صف ایستادگی باشیم. اگر منفی های پیآپی بازار شما را نیز آزرده است، میتوانید با به اشتراک گذاشتن این پیام و اطلاع رسانی پیوسته در این راه با ما شریک باشید. سپاس از شما شاد، سربلند و سلامت باشید — با ‏‎Kazem Naderali‎‏ و ‏‎‎100 others‎‎‏.

نظر

• sadra2712
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 235

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                    البته جناب صدرای عزیز من از یکی از کشور های مرفه و دارای استاندارد بالای زندگی پذیرش دارم.تا قبل از این ماجرا مردد بودم و تصورم این بود که موظف به موندن د کشور خودم و خدمت به خاک کشور خودم هستم.متاسفانه تردیدم بر طرف شد و تصمیم به رفتن دارم.ای کاش وطن بستر امنی برای ماندن بود بدون دغدغه بدون ترس از فریبکاری دغل بازها بدون آسیب دیدن از تصمیمات خلق الساعه ب خی مدیران
                    جناب آراد زندگي بيرون مرزها هم مشكلاتي دارد كه اينجا ندارد هر چند شايد مشكلات اينجا را نداشته باشد.
                    [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• tvihn
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 312

با سلام و خسته نباشید
                      اگه اساتید دل و دماغی داشتن نظر بدن ممنون

نظر

• sadra2712
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 235

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                        با سلام و خسته نباشید
                        اگه اساتید دل و دماغی داشتن نظر بدن ممنون
                        تحلیل بنده هم همین است.
                        [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• sadra2712
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 235

سلام
                          در بازار مثبت سیل ایمیل و سوال و اشتراک و درخواست معرفی سهم ازسوی سهامداران و عطش بی پایان خرید.
                          در بازار منفی سرها در گریبان است و نا امیدی فراگیر. درصورتیکه الان وقت خرید است.
                          هر چند بالای 90 درصد سهامداران به دلیل رعایت نکردن اصول سرمایه گذاری معمولا فول سهم هستند و درصد نقدی در سبد ندارند تا از فرصتهای ناب بازاز استفاده کنند. این روزها در تماسها و پیامها و نوشته ها سیل نگرانی سهامداران مشاهده میشه.
                          باید به دوستان بگم این منفیهای بازار نعمتی است به دلایل گوناگون. کسب تجربیات گرانبها یکی از فواید این بازار منفیست، فایده دیگر این است که اگر گفتند سهمی صدها درصد گین خواهد داشت اگر بنیاد نداشت سراغش نرویم، درس دیگر شناخت فرومنویسهای مختلف است، درصد بالایی از فرومنویسها و سایتها و تحلیلگران یا بیمار شده اند یا خبری از آنها نیست. این درسها قابل تکرار نیستند.
                          بنده تکنیکالیست هستم ولی اگر بدانم سهمی از نظر بنیادی قابل جمعبندی نیست سمتش نمی روم.
                          مثلا بارها سیگنال خرید گروه خودرویی را در قیمتهای مختلف داشتم ولی جز خبهمن یک عدد خودرویی دیگر تا به حال نخریده ام. چون بنیادی برایم قابل جمعبندی نیستند.
                          این روزهای بازار به زودی تمام میشوند شاید هفته آینده.
                          بازندگان فروشندگان هیجانی هستند و افراد صبور و میان مدت برندگان.
                          موفق باشید
                          [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• tvihn
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 312

در اصل توسط sadra2712 پست شده است View Post
                            سلام
                            در بازار مثبت سیل ایمیل و سوال و اشتراک و درخواست معرفی سهم ازسوی سهامداران و عطش بی پایان خرید.
                            در بازار منفی سرها در گریبان است و نا امیدی فراگیر. درصورتیکه الان وقت خرید است.
                            هر چند بالای 90 درصد سهامداران به دلیل رعایت نکردن اصول سرمایه گذاری معمولا فول سهم هستند و درصد نقدی در سبد ندارند تا از فرصتهای ناب بازاز استفاده کنند. این روزها در تماسها و پیامها و نوشته ها سیل نگرانی سهامداران مشاهده میشه.
                            باید به دوستان بگم این منفیهای بازار نعمتی است به دلایل گوناگون. کسب تجربیات گرانبها یکی از فواید این بازار منفیست، فایده دیگر این است که اگر گفتند سهمی صدها درصد گین خواهد داشت اگر بنیاد نداشت سراغش نرویم، درس دیگر شناخت فرومنویسهای مختلف است، درصد بالایی از فرومنویسها و سایتها و تحلیلگران یا بیمار شده اند یا خبری از آنها نیست. این درسها قابل تکرار نیستند.
                            بنده تکنیکالیست هستم ولی اگر بدانم سهمی از نظر بنیادی قابل جمعبندی نیست سمتش نمی روم.
                            مثلا بارها سیگنال خرید گروه خودرویی را در قیمتهای مختلف داشتم ولی جز خبهمن یک عدد خودرویی دیگر تا به حال نخریده ام. چون بنیادی برایم قابل جمعبندی نیستند.
                            این روزهای بازار به زودی تمام میشوند شاید هفته آینده.
                            بازندگان فروشندگان هیجانی هستند و افراد صبور و میان مدت برندگان.
                            موفق باشید
                            با سلام خدمت صدرای عزیز
                            اگه ممکنه چند سهم تاپ میان مدتی برا خرید فردا ، پس فردا معرفی کنین اگه زحمتی نباشه با حد ضرر و تارگتش ،
                            خیلی ممنون

نظر

• sadra2712
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 235

سلام
                              کم کم برای پایان اصلاح آماده بشید.
                              برای شاخص 130.000 هم آماده بشید.
                              خریدها شروع بشه.
                              به زودی برای اعضا سیگنال خرید ارسال خواهد شد.
                              موفق باشید
                              [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• tvihn
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 312

اقا صدرا خبرایی هست ؟ ظاهرا اطلاعات جدید و خبرای خوشی دارین ،منتظر خبرای خوبتون هستیم !

نظر

در حال کار...
                                X