*** دربی استقلال ... پرسپولیس ***

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : دربی 82

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
    لنگ پولیسو له میکنیم پرویز پوبله شوبله
    اشتباه بزرگ استقلال برگشت به مظلومی بود ...
    بعد از قلعه نویی (به نظر من یکی از 2 ,قویترین مربیان داخلی است), گزینه مناسب برای مربیگری استقلال منصوریان است یا یک مربی خارجی , اما مسئولین و سیاسیون مظلومی را انتخاب کردند که ضعیف ترین شخص برای نیمکت استقلال است ...
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      .
      .
      برانکو برخلاف مظلومی , شجاع تر است ....
      .
      .
      مظلومی در این دربی حساس صدر جدولی احتمالا میخواهد نشان بدهد شجاع هم هست(اما خودش میداند که نیست !) و این نوع چیدمان تاکتیکی همان است که پرسپولیس دنبالش است...فضای خالی پشت هافبک های استقلال که مورد علاقه هافبک ها و مهاجمان پرسپولیس است ......
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10174

استقلال هیچ شانسی ندارد ....پرسپولیس با اختلاف بیش از دو گل استقلال و مظلومی را شکست خواهد داد
        :)
        مظلومی مرد بازی های حساس نیست , ترسوست و این ترس را به تیمش منتقل خواهد کرد

اشتباه بزرگ استقلال برگشت به مظلومی بود ...
        بعد از قلعه نویی (به نظر من یکی از 2 ,قویترین مربیان داخلی است), گزینه مناسب برای مربیگری استقلال منصوریان است یا یک مربی خارجی , اما مسئولین و سیاسیون مظلومی را انتخاب کردند که ضعیف ترین شخص برای نیمکت استقلال است ...
        مظلومی در این دربی حساس صدر جدولی احتمالا میخواهد نشان بدهد شجاع هم هست(اما خودش میداند که نیست !) و این نوع چیدمان تاکتیکی همان است که پرسپولیس دنبالش است...فضای خالی پشت هافبک های استقلال که مورد علاقه هافبک ها و مهاجمان پرسپولیس است ......
        شما یه جوری صحبت میکنید انگار بلوفپولیس الان با اختلاف 20 امتیاز صدر جدوله و استقلال در ته جدول جا خوش کرده!
        ممکنه بفرمایید مربی استقلال اگه ترسو بود، چطوری تونست بالای 20 هفته تیم رو در صدر جدول نگه داره،اون وقت این مربی شجاع پرسپولیس بیشتر تیمش وسط و ته جدول بوده و تازه اومدن بین چهار تیم بالای جدول؟!
        خوبه در بازی رفت ده ثانیه مونده از باخت فرار کردید ،حالا مربی شما فرگوسن شد؟!
        یه حرفایی میزنید آدم خنده اش میگیره.مربی ترسو و صدر جدول ،اون وقت مربی شجاع و وسط جدول!!!
        استقلال اگه این اواخر نمیبره و بیشتر مساوی میکنه ، سه دلیل داره یکیش بدلیل نبود یه پلی میکره و دومیش مصدومیت بازیکنان کلیدی مثل خسرو و روزبه چشمی و ... و سومیش هم عدم پرداخت بموقع پول بازیکنان بوده که باعث بی انگیزگی بازیکن میشه و گرنه استقلال در 25 بازی گذشته 11 برد و 12 مساوی و 2 باخت با 33گل زده در مقابل 19 گل خورده داشته که آمار بدی نیست حالا تیم پرسپولیس شما با اون مربی شجاعش 12 برد و 9 مساوی و 4 باخت با 38 تا گل زده در مقابل 27 گل خورده داشته که بنظر من آمار انچنان جالبی هم نیست، حالا شما چطوری از این آمار تونستید به این برسید که این مربی شجاع و اون یکی ترسوست، من نمیدونم.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/14, 17:10.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

شما یه جوری صحبت میکنید انگار بلوفپولیس الان با اختلاف 20 امتیاز صدر جدوله و استقلال در ته جدول جا خوش کرده!
          ممکنه بفرمایید مربی استقلال اگه ترسو بود، چطوری تونست بالای 20 هفته تیم رو در صدر جدول نگه داره،اون وقت این مربی شجاع پرسپولیس بیشتر تیمش وسط و ته جدول بوده و تازه اومدن بین چهار تیم بالای جدول؟!
          خوبه در بازی رفت ده ثانیه مونده از باخت فرار کردید ،حالا مربی شما فرگوسن شد؟!
          یه حرفایی میزنید آدم خنده اش میگیره.مربی ترسو و صدر جدول ،اون وقت مربی شجاع و وسط جدول!!!
          استقلال اگه این اواخر نمیبره و بیشتر مساوی میکنه ، سه دلیل داره یکیش بدلیل نبود یه پلی میکره و دومیش مصدومیت بازیکنان کلیدی مثل خسرو و روزبه چشمی و ... و سومیش هم عدم پرداخت بموقع پول بازیکنان بوده که باعث بی انگیزگی بازیکن میشه و گرنه استقلال در 25 بازی گذشته 11 برد و 12 مساوی و 2 باخت با 33گل زده در مقابل 19 گل خورده داشته که آمار بدی نیست حالا تیم پرسپولیس شما با اون مربی شجاعش 12 برد و 9 مساوی و 4 باخت با 38 تا گل زده در مقابل 27 گل خورده داشته که بنظر من آمار انچنان جالبی هم نیست، حالا شما چطوری از این آمار تونستید به این برسید که این مربی شجاع و اون یکی ترسوست، من نمیدونم.
          زیاد جدی نگیر ...اینها که من نوشتم بلوف و کری خوانی قبل از بازی ست تا آنهایی که علاقه به فوتبال دارند (مانند شما) بیشتر فعال شوند و احتمالا از تماشای فوتبال بیشتر هیجانی شوند :)

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

دهه هفتاد وقتی این دو تیم بازی داشتن از استرس یک هفته خواب و خوراک نداشتم، الان اصلا نمی دونستم امروز بازی هست اتفاقی این تاپیک رو دیدم.
            من همیشه دوست داشتم پرسپولیس استقلال رو له و لورده کنه ولی بازی استقلال روی زمین و سیستماتیک بازی کردنشون تقریبا در اکثر مواقی از پرسپولیس که مبتنی بر قدرت بدنی است بهتر بوده.
            در گذشت زمان از یه جایی به بعد پرسپولیس استحاله شده این پرسپولیسی نیست که کریم باقری و علی دایی و میناوند و مهدوی کیا و مجتبی محرمی و کرمانی مقدم و فرشاد پیوس توش بازی می کردن ولی استقلال به نظرم همون استقلال مونده

نظر

• امیرحمزه1
              عضو جدید
              • Mar 2016
              • 2

ای بابا روتون نشد 3-2 معروف 10نفره رو نمایش بدین

نظر

• مجيد رادمنش
                مدیر (6)
                • Oct 2010
                • 4902

با احترام به اسقلالی های عزیز،

پیش بینی نتیجه دیدار امروز:

پرسپولیس 3 -------- استقلال 1
                یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2938

با احترام به پرسپولیسی های گرامی
                  نتیجه دیدار امروز

استقلال 4 ------------ پرسپولیس 0

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

پیش بینی می کنم امروز یه تساوی تکراری رو شاهد باشیم

با وجود این که استقلالیم ولی دانش برانکو صدبرابر مربیان وطنی هستش
                    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2111

در اصل توسط مجيد رادمنش پست شده است View Post
                      با احترام به اسقلالی های عزیز،

پیش بینی نتیجه دیدار امروز:

پرسپولیس 3 -------- استقلال 1
                      سلام نیمه اول 1-0 بنفع اسقلال . نیمه دوم 1-3 برگشت بازی و بردن قرمزها

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10174

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                        پیش بینی می کنم امروز یه تساوی تکراری رو شاهد باشیم

با وجود این که استقلالیم ولی دانش برانکو صدبرابر مربیان وطنی هستش
                        ولی من فکر میکنم استقلال با اختلاف یک گل بازی رو ببره.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

من بیشتر از اینکه مهاجمان استقلال را خطرناک بدانم , از سوشا مکانی درون دروازه پرسپولیس میترسم ....دیروز هم ناجور علی پروین را بوس میکرد ...امروز هم درون دروازه قرار دارد!

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1129

لنگیا از الان ترسیدن راستی لقب بعدی میشه پوبله شوبله؟؟؟
                            تسیلت منو از الان پذیرا باشد لنگپولسا
                            برا مراسمتونم خرماهاتون با من بخرج تیم بزرگ تاج

نظر

• کامل
                              عضو فعال
                              • Apr 2013
                              • 558

بلیت داربی 5 برابر قیمت واقعی در بازار سیاه!

- چند پارچه نوشته در دست هواداران پرسپولیس در یادبود مرحوم هادی نوروزی قرار دارد.

- طبق اظهارات برخی تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی که از شهرستان ها به این ورزشگاه آمده اند، بازار سیاه زیادی بیرون از ورزشگاه شکل گرفته و بلیط‌ها حتی 5 برابر ارزش واقعی خود فروخته می شوند.

- از سکوهای متعلق به پرسپولیسی‌ها تنها 5-6 سکو هنوز جای خالی دارند و به نظر می رسد تا زمان بازی قسمت مربوط به آنها پر شود.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35706

جام تخت جمشید که امروز هیچ اثری از آن دیده نمی شود،در شش دوره رسمی برگزار شد که اولی ودومی نصیب سرخابی ها شد.

نظر

در حال کار...
                                X