کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
علی الحساب مهمترین تمرینشون قبل بازیو واسه پول تعطیل کردن#:-S یعنی خاک ............. لنگی رو چه به فوتبال باس با همون پروین برن تپه های داودیه بدون B-)
بازي رو به اميد برد پرسپوليس ميبينم....
وقتي جوان بودم اون قديم قديما رفته بودم استاديوم بازي ابي و قرمز
دفعه اول بود ميرفتم استاديوم ،اشتباهي رفتم قاطي استقلاليها،بازي رو پرسپوليس برد ولي من بين استقلاليها نزديك بود يه كتك مفصل بخورم!!!!
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
میخوام استقلالی ها را راهنمائی کنم.
فقط دفاع. فقط دفاع کنید . چون در مقابل حمله شدید پرسپولیسیها کاری نمی توانید بکنید.
سعی کنید به داور زیاد غر بزنید.
تند تند خودتان را زمین بیاندازید تا وقت تلف شود بلکه انشالله مساوی شوید و یا اقلا زیاد گل نخورید.
البته اگه بخواهیم با منطق بورسی و تکنیکال نتیجه بازی رو پیش بینی کنیم پرسپولیس برنده بازی خواهد بود.
پرسپولیس تو دو بازی اخیر ااصلاح داشته و حالا باید صعود کنه و استقلال صعود داشته و حالا باید با یک باخت شیرین استراحت کنه. به همین راحتی میگی نه؟ نگاه کن
مرسی علی آقا که فوتبال رو هم تکنیکالی تحلیل کردی حالا تو موج چندم هستیم /:.winksmiley02.:/
/:.yead.://:.yead.://:.yead.:/
میخندم چون ممکنه یکی مثل من کم سواد باشه از سمت چپ به راست بخونه استقلاله سرور .....پرسپولیس
/:.yead.://:.yead.://:.yead.:/
فعلا طرفدارهای استقلال 10نفر و طرفدارهای پرسپولیس 5نفر .خودم هم استقلالی،پس شدیم 11نفر استقلالی در مقابل 5نفر پرسپولیسی. تشکر جناب جمالی هم پای هر دو پست حساب نمیشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر