روز گذشته هم شركت ساسي ساز از سهامداران بالاي 1 درصدي تعداد 4500 سهم خريداري كرد.
سرمايه گذاري اعتبار ايرانيان(خعتبار)
Collapse
X
-
-
منفي امروز خعتبار رو ديگه بازار به خودش نميبينهخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
تا ديروز سهامداران بالاي 1 درصدي خريدهاي اندكي داشتند و فقط ميخواستند فلششون سبز باشه ولي ظاهرا خودشون هم تازه فهميدند چه خبره!!
در روز گذشته شركت شاسي ساز 50 هزار سهم و ايران دوچرخ نيز 50 هزار سهم خريدند(فكر نكنيد 50 هزار كمه . حجم مبناي خود سهم 160 هزار تاست و در روزهاي گذشته 4000 تا 5000 تا ميخريدند).
كف سهم شد 180 تومان (البته با اجازه شما)خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
اين هم معاملات امروز با كف سهم 180 توماني. گفتم كه حسابش رو با خودرويي ها جداكنيد. جالبش اينجاست كه خودرويي ها هم فردا يا حداكثر پس فردا مثبت بشند اين سهم دوباره صف خريد وحشتناك خواهد داشت(به خاطر بهمن هايي كه داره و قيمت تمام شدش 44 تومانه).خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
بيش از 1 درصد سهم معامله شد. دوستاني كه جا موندند سوار شوند كه با اين حجم رفتيم براي 230(كوتاه مدت)خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
حدود 1/5 درصد سهم معامله شد. براي سهمي كه شناور انچناني نداره خيلي خوب بود. ان شاا.. ميريم براي قيمتهاي بالاتر.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
گفتم تاپيك سهم رو بالا بيارم تا دوستان عزيز در جريان باشند. امروز با قدرت 200 رو رد كنيم ديگه سهم دست نيافتني ميشه.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
خيلي دوست دارم فكر دوستاني كه دارند اين سهم رو ميفروشند را بخونم و ببينم چه دليلي دارند. مثل روز روشنه با اين حجمي كه ميخرنش و بهمن هم اون صف سنگين را داره اين سهم هم مياد بالا.
شايد برخي دوستان ميخواهند اعتبارشون رو صاف كنند!! بالاخره اخر ماهه ديگهخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
مثل اينكه هر چي ميگم بفروشيد دوستان گوش نميكنند!! حالا كه گوش نميكنيد سهمتون رو بفروشيد تا ببينيد چه خبره تو سهم@@4
1/5 درصد سهم ديروز خريداري شده و بيش از نيم درصد سهم هم امروز ؟؟
فكر ميكنيد چقدر سهم ازاد داره؟؟؟
يادتون رفته رو 180 تومان 17 ميليئون صف خريد گذاشتند براش(به اندازه كل سهم ازادش).خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
بيمه پارسيان با 2,081,493 سهم به جمع سهامداران بالاي 1 درصدي سهم اضافه شد.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
فرصت خريد خبهمن و خعتبار را از دست نديدخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
اگر بخواهیم خعتبار رو طبق امواج الیوت تفسیر کنیم، الان در موج 3 کوچک از موج 3 بزرگ هست و احتمال شکستن 224 تومان خیلی زیاد است.
آقای رستمی من که خریدم .
نظر
-
در اصل توسط analyst پست شده است View Postاگر بخواهیم خعتبار رو طبق امواج الیوت تفسیر کنیم، الان در موج 3 کوچک از موج 3 بزرگ هست و احتمال شکستن 224 تومان خیلی زیاد است.
آقای رستمی من که خریدم .خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
امار معاملات اين سهم از اول دي تا به امروز (يعني يكماهه گذشته) را داشتم ميديدم. بيش از 22 ميليون سهم تو اين يكماهه معامله شده . در حاليكه در روز جاري صرفا 21 ميليون سهم نزد سهامداران زير 1 درصد وجود داره. يعني ميشه گفت در يكماهه گذشته بيش از 1 بار كل سهام شناورش جا به جا شده است. امار فوق العاده جالبيهخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
سلام، ADX سه شنبه هفته پیش 40 را به بالا شکست و هنوز بازار خعتبار را صعودی نشان می دهد. و سیستم parabolic sar همچنان قیمت این سهم را حمایت می کند و هنوز هیچ سیگنالی حاکی از افت قیمت وجود ندارد. همچنین اسیلاتور RSI نیز با اینکه در منطقه اشباع خرید است ولی سیگنال فروش ندارد، با صعود این موج همچنان احتمال تشکیل امواج الیوت وجود دارد.
نظر
نظر