کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گروه ساختمانی به زیبایی درحال جمع اوری توسط گروه ها مختلف می باشد
به معاملات وساخت-ثتران-ثشرق توجه داشته باشید
روزی بازار افسوس این قیمت ها را خواهد خورد
سلام مجید (محسن) جان
آقا این خمحرکه تا حالا یه 8 درصدی از بازار جا مونده
دلیل اینجور قفل شدن چیه؟
ورنا و خگستر که عرضه کننده های خوبی هستن چرا حداقل نصف حجم مبنا رو نمی دند حد اقل؟
ما به 2% هم راضی هستیم
یه موقع نشه ورق برگرده بقیه گروه متعادل شن این سهم هم بدون رشد دوباره منفی شه؟
سلام جنابmohsen hoعزیز
ضمن تبریک سال جدید، آرزوی توفیق و سلامتی و سعادت و خوشبختی و موفقیت دارم برایتان.
جنابmohsen hoعزیز
مطالب شما شدید و عجیب ، آدم را به فرا گرفتن علم تحلیل ، تشویق میکند.راستش خیلی دوست دارم که علم تحلیل تکنیکالی را بطور کامل و جامع یاد بگیرم اما متاسفانه مشغولیت کاری و زندگی به هیچ عنوان تاکنون مجال چنین مهمی رو برایم فراهم ننموده است.
هر روز که می گذرد علاقه ام به فراگرفتن و حرفه ای شدن در علم تکنیکال بیشتر و بیشتر میشود.
جنابmohsen hoعزیز، از شما تقاضایی دارم که لطف بفرمایید هر آنچه که باید در موفق شدن در بازار بورس ایران را فرا بگیرم عایت بفرمایید و راهنمایی و ارشاد فرمایید.
خیلی دوست دارم هم علم تحلیل تکنیکال را پیگیری کنم و هم تحلیل بنیادی را.
اما ظاهرا" در کنار این تحلیلها نیز موارد دیگری هم لازمست فرا بگیرم تا بتوانم در بازار بورس ایران درصد موفقیتم را بالا ببرم.
در سال 93 یکی از اهدافی که در سر دارم مهارت کامل داشتن در بورس است که امیدوارم با ارشادها و رهنمود های جنابعالی بتوانم این گام بزرگ را به درستی برداشته و موفق شوم.
هدف بعدی که دارم این است که بتوانم در صورتیکه علم تحلیل را به درستی و صحت و کامل و جامع فرا گرفتم آنرا نیز در اختیار دیگران قرار دهم تا بتوانند انها نیز موفق باشند.
در پایان از شما استدعا دارم لطف فرموده و تمامی منابع و موارد و جزوه -کتب- مورد نیاز است معرفی بفرمایید.
امیدوارم که سال جدید را همانند گذشته بسلامتی و موفقیت پشت سر بگذارید.
ارادتمند شما-سید جواد شمشیرگران
نظر